Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 843 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 363 666. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ciekawe czy kumulacja 4 miliony? Obstawiam, że 4/6 będzie nisko płatne
Szóstka padła mimo małej liczby zakładów. Poniżej 2 mln zakładów przy kumulacji
Ostatnio głównie jak 2 miliony była pula to było poniżej 2 mln zakładów Lotto
Pasko. Zgadza się. Większość przeznacza określoną kwotę na grę. I kosztem Lotto kupuje EJ
Forsami. Jeśli kumulacja to realnie patrząc 6 mln. A ile podadzą nie wiadomo
Tak pasowało. Choć totalizator czasem zawyża. A i tak myślę, że tych 6 milionów nie będzie
Czekam aż podadzą 9 milionów na wtorek. Choć realnie będzie koło 8
Forsami Ja kiedyś miałem większy dreszczyk. Teraz te kumulacje rosną wolno, EJ zrobiło swoje.
Kumulacja pewnie 3 miliony podadzą choć za wiele nie urośnie bo teraz dwa dni wolne i większość kolektur zamknięta
Jeśli kumulacja w czwartek to może 13 będzie. A podadzą pewnie 15 milionów
Skromny. Nie ma 13. Wiadomo było że nie będzie. Jeśli już coś mają na czwartek podać to 14 milionów
No przecież znowu wiadomo było, że nie będzie 15 skoro we wtorek miało być 13 a było 11 500
kedzior13 Zakładając pełną uczciwość ts i pełną losowość może po prostu wolniej kumulacja narasta i mimo, że ogólnie jest mniej zakładów zawieranych to większa szansa, że w którymś losowaniu ktoś trafi kiedy nie zdąży jeszcze urosnąć
Mamy chyba najwyższą wygraną w Lotto w tym roku. A mamy grudzień. Ale i tak pula nie osiągnęła przewidywanych 20 milionów. I zakładów mało
Trochę nie rozumiem na jakiej podstawie było podane przewidywane 6 milionów. Oczywiste było że nie ma na to szans. Dlatego myślałem, że to pula gwarantowana i totalizator dołoży
Pasko to byłoby wydarzenie bez precedensu gdyby podali mniejszą kumulację niż w poprzednim losowaniu. Jak już to powinno zostać 6 mln
Forsami. Nakręcanie puli, żeby ludzi zachęcić. Bo 6 lepiej wygląda niż 4. A to wielkie oszustwo
Zauważcie, że mniej zakładów niż na sobotę w lotto. To z czego miało być te 6 mln. Jutro też dużo kolektur nieczynnych. W czwartek będzie mało zakładów
Chyba totalizator za bardzo liczył na potęgę gry przez Internet
Chyba totalizator za bardzo liczył na potęgę gry przez Internet
Po prostu cyrk. Już na wtorek przewidywali 6 mln a dzisiaj dalej 6 nie osiągnęła pula
Odnoszę wrażenie, że możliwość gry przez Internet jakoś nie zwiększyła sprzedaży lotto
Czy dobrze patrzę ale gdyby w dn. 31.12.2018 padła piątka w Mini to byłby rekord wysokości wygranej?
Ciekawa rzecz. Niewiele mniej zakładów w Lotto dzisiaj niż w czwartek przy kumulacji 6 mln i więcej niż przy 5 mln we wtorek
Totalizator teraz będzie musiał jeszcze więcej pieniędzy do budżetu dawać, żeby mogli spełnić te obietnice Kaczyńskiego
Prawda jest taka, że wiele osób będzie miało na ileś kolejnych butelek wódki. Taka jest rzeczywistość i wiem bo stykam się już teraz z takimi sytuacjami..
Tłusty czwartek 04.02.2016 Lotto: 4,7,16,22,42,46
Tłusty czwartek 28.02.2019 Lotto: 6,7,16,32,42,46
4 powtórki
Tłusty czwartek 28.02.2019 Lotto: 6,7,16,32,42,46
4 powtórki
Dziwne, że 3 miliony podali. Zawsze podawali 4 mln. Ostatnio przy takiej kumulacji w sobotę uzbierało się 3,6
Miałem przed chwilą bardzo dziwną sytuację. Wysłałem za 8 zł Lotto w osiedlowym sklepie i pani sprzedająca na moich oczach oderwała kupon loterii o schowała pod ladę. Kiedy poprosiłem o wydanie mi kuponu pani stwierdziła że to jest dla niej i ona to sobie zostawia. Ja mówię że to jest loteria integralna z kuponem i powinna mi wydać a ona że od 1 marca to zostawiają kolektorzy. Oszukiwała prawda? Kupon ma napis spróbuj ponownie więc wygranej nie ma
Czyli oszustwa. Pewnie tak wszystkie kupony zabierała. Ja odkąd trwa loteria nie grałem w tej kolekturze
Zgłoszę do totalizatora bo to oszustka. Niech wiedzą i zwrócą uwagę na przyszłość
Na policję nie będę zgłaszał, tym bardziej że kupon nie był wygrany ale do totalizatora zgłoszę. Pani pewnie nie wiedziała, że jak jest spróbuj ponownie na kuponie w obecnej loterii to nie ma wygranej i wystarczy na to popatrzeć tylko gromadziła wszystkie kupony loterii o potem sprawdzała