Wpisy 3 431 034 – 3 431 133
4 grudnia 2018 00:00 → 4 grudnia 2018 08:55, 100 wpisów
Kiedyś był taki gość Albin miał na imię a na nazwisko Siwak Strasznie obciachowe imię , gość zresztą też i taka scena zdażyła się w tramwaju , że pijaczek jadący nim co chwilę podnosił głos i klął ...JP zabije ją JP i ku...i JP W końcu kierowca zatrzymuje tramwaj upomina go, że nie wolno kląć i z ciekawości pyta go co się stało a gość mu na ucho mowi że żona urodziła mu syna i dała mu na imię Albin a kierowca tramwaju sie zapomniał i na głos ..JP..kur...a tu su....
Ja już od dawna mam lotto przez internet Wyciąłem se w telewizorze szparkę na pukony
Mnie to sie marzy taka płatność bezdotykowa w budkach Przeciągnął bym pani Jadzi kartą po szparce i gotowe
Gabriel dodał nowy komentarz w temacie : Lotto przez internet jeszcze w tym roku...Jeszcze w tym roku na Mikołaja ogołącą Ci jaja
Jacunn, żebyś Ty widział Panią Jadzię z bliska to byś mnie zrozumiał to moje zauroczenie
Jacunn Pani Jadzia to wygląda jak ta kiedyś sprzedawczyni sklepowa Pamiętam jak poszedłem z babcią i siostrą do sklepu i siostra drze dzioba ..babciu babciu kup mi tę dużą śpiącą lalę a babcia do niej mowi przykladając palec do ust...cichaj wnusiu to nie lala tylko pani sprzedawczyni sobie śpi bo nie ma co robić z braku towaru
JP a najbardziej lubie jak Pani Jadzia znudzona opiera biust na kontuarze i udając inteligentną rozwiązuje krzyżówkę Zawsze mnie pyta o jakieś hasło a ja zawsze podaję jej seksoholik
3 431 060.
3 431 062.
witaj Gabrielalee ajes o pieca pania Jadzią
dajesz
Od tego są anioły by dawać ludziom dla rozluźnienia stresu pierdoły
Nawet Pasko się wypowiedział aż musze poczytać o co kaman z tym puszcaniem się online
Gabriel niewis cy sebastian ju wrócił urlopu tu na stronke?
Arczik nie wiem o kogo pytasz Nie znam gościa i 1-szy raz słysze
sorki ale cos jada mi literki w wyrazach
3 431 077. aha
i co juz gracie w lotto przez neta?
3 431 086. tak? gdzie? nie widzę
Ostatnio miałem niezręczne zdarzenie bo że jakaś promocja świąteczna Puściłem pukona za resztę z kieszeni i maszyna zaczęła mi drukować jakieś promocje świąteczne loterie Wstyd obciach na calego sraj taśma po podłodze się wije gość za mną wkur...bo mu sie spieszy i sie okazało że tej sraj taśmy brakło w maszynie i pani Jadzia musiała podnieść maske i załadować nową sraj taśme Obciach jak w aptece podczas kupowania gumek
Spłuczka ruszyła ...chwila chwila ależ wir jakaż piana i oto spiker podaje ...co my tu widzimy ? gratulacje ...wygrał pan gówno
Chamstwo na portalu. Wulgaryzmy za przyzwoleniem admina. Wstyd dla pasterza i owieczek. Stado
Baranow
Witam Pana z Radiomia. Staram się jak mogę, aby nie było tu żadnego chamstwa.
Jerzy Zięba o nawodnieniu i leczeniu chorób wodą
https://www.youtube.com/watch?v=3NqPB8uFV7s
https://www.youtube.com/watch?v=3NqPB8uFV7s
Wieczorem u Janosika w liczbach na NIE do MM:
>> 1/17 <<
>> 1/17 <<
Dusia.
Jak poszło w Lotto de???
Jak chcesz to następnym razem podaj liczby to się je sprawdzi.
Jak poszło w Lotto de???
Jak chcesz to następnym razem podaj liczby to się je sprawdzi.
"Baśka po wodzie - Święta po lodzie".
Suwałki:+4.
Wrocław: +9.
Mróz poszedł pod Ural.
Wrocław: +9.
Mróz poszedł pod Ural.
Forsami.
Wygląda na to, że do Świąt nie powinno być mrozu.
Przerwa.
Wędrus syn nie posłał bo ,drogę ponad 1000 km musiał pokonać 11 godzin ,korki ,wypadki zmiana trasy przez czechy tez nie wyszła na lepsze,do Pragi drogi były oblodzone i tez korki ,wypadki po drodze
Ale wczoraj Kielce... No kurcze gdzie te służby były? spaly? u mnie przed rokiem też tak było, zgibalem radnego bo zapowiadali mróz i deszcz a ten udał że nie wiedzialteraz dostanie nauczkę jak jeszcze raz walnie glupa
Ja nie mam zimowe. Ale m+s+śnieg... Kto daleko jeździ.... Zimowe warto ale nowe, utarte po 2 sezonach nic nie dawaja... Są jak przetarta guma do miłości... Niby czujesz że jest ok... A myślisz czy aby starczy