Wpisy 3 407 947 – 3 408 046
10 listopada 2018 00:07 → 10 listopada 2018 02:48, 100 wpisów
czyzby juz po nastala normalnosc odpowiedniu wyzszy poziom od tego niskiego
chyba tak powrot normalnosci jak po burzy deszczu slonce moze vonde gonzo wpadnie jak normalnosc sie utrzyma
duzo osob po uciekalo odeszlo od pisania jedynie ostatnio 48h bylo rewelacyjnie coz wszystko co dobre kiedys sie konczy niestety moze czas otworzyc oczy lepiej pozno niz wcale no to cos trza typnac
Super Mulag
Czyli gramy Mulag i zobaczymy kto pierwszy trafi 5/5 w Mini
3 407 949. o tak to prawda trzeba cos typnac
3 407 945.
Arczi co proponujesz ?
Seb,,, widocznie nie wiesz że w kapuście jest g....ąb, który się wycina
Makler co się wycina ?
3 407 926.
Ja np. wycinam chwasty rozumiesz czy nie ?
A Ty makler co wycinasz ?
3 407 954 jeszcze nie sprawdziłem co wyszło w multiego wiec narazie nic niezaproponuje musisz troszke poczekac
własnie miałem sie pytac cie sebastian o maklera jakos go wczesniej tu niewidzia;łem myslałem ze jest na urlopie na 24 kub 48 h, alwidze ze jest jednak na stronce to dobrze ze jest ze choc raz na wolnosci jest
Makler jak piszesz to staraj się całymi zdaniami żeby nie było że muszę się domyślać bo mogą nastąpić przekłamania. Rozumiesz mnie?
Tak Arczi dobrze ze makler jest w końcu z nami
My lubimy maklera
Arczi jak dla mnie pewnik to 25
3 407 966. tak zgadza sie szczegolnie jak szczela zucha tam gdzie nietrzeba ikopiuje to co kyo napisał
Tak masz rację
I wyobraź sobie Arczi ze kiedyś miałem z nim grać w jednym zespole
sebastian widze ze w losowaniu wieczornym wpadły moje 7 liczb z 25 jakie miałem zaproponowanena ktore mnie ciagneło ale ich niewysłałem z jednej go tylko powodu miałem tylko 2,50 gr ostatnie już i moglem je przeznaczyc albo na 1 MM albo na mini ,wybrałem z posrod tych dwoch gier jednak mini i wybrałem dobze ,widze bo odrazu wpadło te 3/5 i to zawsze jest jakas mysl ,
Pisałem jak masz jakieś liczby których nie puszcza daj mi je na @
niemowie tego abym sie chwalil ta 3/5 w mini tylko popatrz ostatnie 2,50 ktoremi zostało i teraz co zrobic zagrac w mini lotka czy w MM ? musisz co wybrac nie albio rybki albo akwarium, wybrałem rybki czyli mini inaczej, i trafiłem te 3 plotki i zawsze one mi juz cos przyniosa a czy w akwaruium bym trafił z posrod tych wszystjkich proponowanych liczb
Pasko,jeszcze nie tak dawno,a może nawet z poł roku temu,mogłam sobie tu wejść i pogadać z moimi znajomimi,ot tak ,o cyferkac i co nas boli,a teraz tego już nie ma,,,,,
sa za to albo trole,lub boty ,kasujące ,albo niki,jakieś powielone,dziwne...
ojjj słabo.....
pozdrawiam ....
sa za to albo trole,lub boty ,kasujące ,albo niki,jakieś powielone,dziwne...
ojjj słabo.....
pozdrawiam ....
lorey zauwazylem jedno moze mylne spostrzezenie ludzie sie dobrze bawia w tematach gdyz tu sie nie da szczegolnosci odkad troll zagoscil bot botem tych z 50 twarzach greya ktorzy byli i co co w ich miejsce sa na to samo kopyto pisza ale ok najwidoczniej na pokaz 48h bylo dalej jest jak bylo a taki byl spokoj bylo normalnie najwidoczniej pasko lubi tak......
No noralni,rezygnują,ja też mało piszę,bo nie ma z kim,albo wiadomo kto,utrudnia,szkoda,ze tak się dzieje...a mogłoby być fajniedobranoc
3 407 974. hejka dalej mozedsz wejsc i ze wszystkimi gadac i ze swoimi znakjomymi tez, tu nikt nikogo nie bije i z tad nie wyrzuca na siłe co prawda bot robi porzadki pewne i dobrze, jestem tez za tym, jesli chodzi o cyferki mozemy godzinami o nich rozmaiac a nie tylko sie sprzeczac z kims i robic tu smietnik na stronce,to zawsze mozemy razem zrobic zreszta oto tez i tu chyba chodzi abysmy razem sie wsopierali i pomagali sobie w typowaniu lczb a nie konkurowali z soba i wzajemnie sobie czyms dogryzali nie?
ja tu niewidze troli tylko ludzi ktorym puszczaja nerwy nie kiedy tez i ale to niema co sie denerwowac, ta stronka to nie jest jakis zaklad psychiatryczny tylko stronka poswiecona grom losowym i róbmy to do czego stronka jest przeznaczona
ja tu niewidze troli tylko ludzi ktorym puszczaja nerwy nie kiedy tez i ale to niema co sie denerwowac, ta stronka to nie jest jakis zaklad psychiatryczny tylko stronka poswiecona grom losowym i róbmy to do czego stronka jest przeznaczona
wiadomo kto utrudnia najwidoczniej komus to na raczke ze trzyma ale coz nie piszac za wszystkich nie moje malpy nie moi cyrk jak to sie mawia mozna rzec piekne sa tylko chwile gdy nie bylo trolla szkoda .....
arczibalik nie odpowiadaj bo ide spac nie pisze tego by ciebie obrazic nic nie rozumiesz dalej nic nie widzisz lub rozumiesz co chcesz widzisz co chcesz znikam
gryks 76 a kto wdług ciebie jest tu tym trolem co?
Cześć Gryks...widzę znów wraca to co wraca pozdrawiam Ciebie i spadam na pole BEEEEEEEE
bo ja czy sebastian nie czujemy sie trolami,tylko ludzmi i inni zapewne tez jak forsami, galik gabriel.,mulag i jeszcze inne osoby ktorych niebede tu wymieniał, piszesz ze nic nie rozumiem, a to Ci sie wydaje rozumie wiecej niz myslisz, ja Ciebie tez niechce urazic ani nikogo tu z czatujacych, ale niewmawiajmy komus troligu
3 407 981. andrew123 a co niby znow wraca, ?
Arczibalik...pisz konkretniej,te Twoje eseje,sa słabe i nie wiadomo o czym....
bla ,bla ...
bla ,bla ...
a morze ktos niejest trolem a skrzatem? co?
3 407 984. lorey jakie znów esejeoczym ty piszesz to niejest tu jakis koncik literacki , i nic nie musi byc mocne z tymi esejami to chyba pomyliłas strony t, to nie ten pokój i nie ten dział kacik literacki to nie tutaj to 3pietra wyzej
CO??? Poziom inteligencji może się różnić u innych osób i być wyższy.. nie trzeba równać do siebie Arczi.. nie dyskutuję bo Seba stwierdził iż skoro mam MGR to znaczy że się chwalę i jestem idiota.. to sorki ale nie dyskutuję już i z nim i z resztą jego poziomu i bardzo Was przepraszam iż moja edukacja nie skończyła się na piaskownicy a poszła dalej, bardzo Was przepraszam. Dobranoc.
a dzień przed rocznicą zrób z Siebie Polaka i nie kal języka Polskiego !!
3 407 987. o wlasnie i tak jak, mowisz wiec pytanie co niektore skrzaty tutaj robia z sasiedniej strony poco tu przychodza jesli niechca tu z nami zyc w zgodzie
...człowieka może ze wsi zabierzesz, ale wsi z człowieka nigdy...
Arcibalik....nawet zdania nie umiesz napisac poprwawnie,tylko bla ,bla...a ni ładu ani sładu....polecam to co Andrew123
Dobranoc Polsko. ..Szkoda czasu na Tych co nie szanują języka polskiego i Polski. DOBRANOC wredne trole antypolskie!
3 407 988. Andrew123 to co sebastian uwaza o Tobie to jego sprawa, ja niuwarzam ze jesli ktos ma MGR czy nawet doktorat czy nobla to ze jest idiota, ja tez mam MGR i co z tego,? czy to takie wazne kto ma jaki tytułbo według mnie wcale, nasz to masz a przepraszac mnie niemusisz bo rozumie cie doskonale, moja edukacja tez sie nieskonczyła na bazie piaskownicyi tez poszła dalej,o wiele za daleko, jesli zas chodzi o moja pissownie to wiem ze pisze z błedami i bede tak pisał inteligentna osoba nigdy nie wytyka komus jego błedow, tylko stara sie to olac poprostu, bo nikt niejest ideałem i kazdy moze robic jakies błedy czy ja czy Ty czy ktokolwiek, widzisz bot tez sie myli i wali bany wszystkim jak leci i tu niema wyjatkow jakis czy jakis reguł ,a co do słownika jezyka polskiego to mi niepotrzebny jest wcale zeby pisac na czaciei niebede z siebie robil jakiegos tam udawanego jakiegos patryjote bo komus sie niewidzi to co ja pisze, i niekalam jezyka polskiego wiec daruj to sobie
3 407 993. jak Ci sie cos tu niepodoba i chcesz kogos tu krytykowac to moze nie wchodz tu wcale i niesiej zamentu , zostan tam na TP, moze tam okej? my tu chcemy miec spokoj a nie wciaz jakies sprzeczki,dobrze ze Ty umisz sklecic poprawnie zdanie ja niemusze bo Ty to zrobisz lepej za mnie
3 407 993. moj zasób słownictwa nie konczy sie na słowach bla,bla, bla, jak u Ciebie
Zabewne, nie koczy sie,ale fajnie byłoby żeby to bla laa... już się skończyło
Dobrnoc wszystkim,bla bla.....
wiem ze zapewne ,ktoś wie o co tez ...bla ,bla....
Dobrnoc wszystkim,bla bla.....
wiem ze zapewne ,ktoś wie o co tez ...bla ,bla....
Arczibalik,a czemu Ty piszesz w liczbie mnogiej,jest Was tam dwóch ,może więcej...
Lorey zwana loretka co Ty spać nie możesz ?
Swojemu mężowi też tak dokuczasz jak Arcziemu?
Sprawia Ci to przyjemność dogadywanie komuś?
Sprawia Ci to przyjemność dogadywanie komuś?
A tak wogole to Ty nie siej tu zamętu...wyganiasz mnie,uwazaj na to co piszesz
A Ty Andrew nie kłam tu na czacie bo nigdy nie napisałem że jesteś idiotą
Dlaczego mnie oczerniasz ?
Twoja inteligencja mnie nie interesuje jak i Twoja osoba ponieważ nie potrafisz się stosownie zachować
Dlaczego mnie oczerniasz ?
Twoja inteligencja mnie nie interesuje jak i Twoja osoba ponieważ nie potrafisz się stosownie zachować
Lorey ty kłamczucho gdzie przekrecam Twój nick ?
To że piszę z dużej litery ?
Co Wam tu już nic nie pasuje?
Lepiej zajmij się sobą a nie dogadujesz tylko Arczibalikowi i komu popadnie
Kłamiesz w żywe oczy lorey! !!
3 408 001. Sebastian_M 2018-11-10 (02:17) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Sebastian....a to niby co?
Sebastian....a to niby co?
Jesteś zakłamana i przyznaj się do tego! !!
A nie masz nicku lorey?
A nie jesteś zwana przez jednego człowieka loretka ?
Mam Ci znaleźć Wasze rozmowy gdzie nazywa Cię loretką?
I gdzie tu coś przekręcam ?
Piszę prawdę tak jak jest
Sebastian....ja mam nick lorey... i proszę tak się do mnie zwracać ,jak już musisz ...
To zwracam się do Ciebie lorey
A najlepiej nie pisz nic do mnie i nie rób sobie żartów z Arczibalika dobrze ?
I wypraszam sobie pisania aluzji pod moją osobę rozumiemy się?
To napisałem lorey zwana loretka i to jest prawda a ty jesteś klamczucha! !!
Nie ewentualnie tylko często
I proszę Cię nie pisz na mój temat nic rozumiemy się czy nie ?
Sebastian....mój nick lorey,i jak musisz to tak się do mnie zwracaj
zrozumiałeś?
zrozumiałeś?
Lorey.
Lorey kłamiesz w żywe oczy. To Ty prowokujesz pisząc na mój temat różne rzeczy !!!
Szpiegów. 8.
Nie pisz nic na mój temat i do mnie też nie pisz. Uszanuj moją prośbę! !!
Rozumiesz co do Ciebie piszę?
Ciekawe, czy Krasnalka wysłała EJ.
Miała prognozę na N I E.
Miała prognozę na N I E.
Sebastaian napiszę tak....co wolno wojewodzie to nie tobie s....e....
może to zrozumiesz....
może to zrozumiesz....
Zajrzę tu jutro.
Pisz całymi zdaniami bo nie rozumiem twoich skrótów !!
I tak jak pisałem nie pisz nic na mój temat bo sama prowokujesz. Dotarło to do Cię ie ?
Lorey ty jesteś wojewoda ?
Bo z tego tak wynika
Bo z tego tak wynika
Sebastian,nie pochlebiaj sobie,nic tu nie piszę na twój temat,mam inne sprawy ważniejsze czy tu jesteś czy cie nie ma...
Nie zrozumiałem tego bo piszesz kropki a co one oznaczają to nawet święty turecki by nie zgadł
To się doucz...szkoda mi czasu na bzdety,słucham muzy a nie głupot....
Przysłowia polskie - Co wolno wojewodzie. to ...
Lorey nie napisała całości, bo to groziło blokadą.
Lorey nie napisała całości, bo to groziło blokadą.