Wpisy 3 425 334 – 3 425 433
27 listopada 2018 00:01 → 27 listopada 2018 10:19, 100 wpisów
a w poniedziałki mi jak na razie wchodzi więc trzaskam x 6
w inne dni gram tylko mini
3 425 304. w ktorym losowaniu to bedzie i oktotórej godzinie o 14 czy 21 .40?
ide spac dobrej nocy wszystkim życzę i trafnych typowań
3 425 337. dzieki na wzajem dobranoc
templariusz to sebastian jest?co wy gaacie ? naprawde ?
korcze niewiedziałem ze to sebastian jest ale jak tak to super pozdrawiam CIE sebastian
Arczibalik73, nie lubię poniedziałków, ale jeśli chodzi o gry, jest szczeskiwy.Gdy przesłała mi życzenia Pani Doktor medycyny, prześwietny Człowiek,wiedziałem, że warto zagrac.
Vondeoff, kiedyś pewien portalowicz powiedział, że na portalu jest pewien mędrzec.Zablokowalem go, mimo, że nie znałem go.Tym mędrcem jesteś Ty.
Arczi taki poważny gość z Ciebie a tak nas nabierasz . Przecież wiesz że to jest Sebastian
Na dzisiaj mam 3 liczby od jednego komiarza a nastepne 3 od jego kolegi.
S-Po jaką cholerą mnie o tym informujesz???
Nigdy do ciebie nie pisałem i nie zamierzam
Nigdy do ciebie nie pisałem i nie zamierzam
Będę się wystrzegał liczby 6 i 36.Mimo, że mogą wejść.No i 1 też wykluczam , chociaż przed niektórymi zostanie wylosowana 16.cholerne 36 i 46 no i 7
Masakra, wiadomo, świętokrzyskie.Oby nie Jędrzejów, Wodzisław lub Sędziszów
Nie pij piwa gardło cie bedzie bolalo.wiesz ze w tym lokalu nie grzejemy bo nas nie stac
W sądzie
Sory do wojska go wzięli
Trafil i uciekł
Krasnalek a pisałem ci zagraj ...a ty pewno 4/5 na sucho w exp
Lecę
3 425 344 naprawde nie wiedzialem ze to jest sebastian pod tym nowym nickiem,mozecie mi wierzyc lub nie wierzyc ale niewiedziałem bo nic mi tez i ten nick nie mówił.a le fajnie wiedziec ze gdzies tu jest wlasnie ten kolega pod innym nickiem
https://youtu.be/pDQ7ldKFDFY
Witam.Co to za głupoty piszecie na czacie?
,, świat jest zbudowany na głupotach ,, jeśli fakty są to jak to odróżnić co ?
https://youtu.be/futIM1BpzAw
Jerzy Zięba o Żydach w w Polsce którzy rządzą (dziwne, bo chciałem napisać słowo Żydach z małej litery, a na tel pokazało mi się z dużej, ale jak jaj chciałem napisać Polsce dużej to pokazało mi się z małej)widzicie, że nawet przy pisaniu na telefonie jesteśmy w Polsce stawiani jako ludzie drugiej kategorii, a żydów się wywyzsza, czy uważacie że tak powinno być?
Obejrzyjcie ten film, to pokazuję jaki jest stosunek rządzących do Polaków i do Żydów
Jerzy Zięba o Żydach w w Polsce którzy rządzą (dziwne, bo chciałem napisać słowo Żydach z małej litery, a na tel pokazało mi się z dużej, ale jak jaj chciałem napisać Polsce dużej to pokazało mi się z małej)widzicie, że nawet przy pisaniu na telefonie jesteśmy w Polsce stawiani jako ludzie drugiej kategorii, a żydów się wywyzsza, czy uważacie że tak powinno być?
Obejrzyjcie ten film, to pokazuję jaki jest stosunek rządzących do Polaków i do Żydów
"Myślę, więc jestem..."
Przerwa.
ja tam bym się nie wybierał na Ukrainę...
Kiedy tu będzie mozna banana
wstawiać
wstawiać To mi się źle kojarzy
tysiące lat temu Ewa raj się skończył
tysiące lat temu Ewa raj się skończył Pasko jest głuchy na prośby użytkowników .
Pasko nie chce dać banana
Pasko nie chce dać banana
Dusia wiem oco chodzi z kładka
Nie emotke banan zamiast jablko
za taką reklame się płaci Pasko mądry chłop i nie będzie nikogo namawiał do tego świństwa
Banana
we wrześniu w Jaworznie facetowi wyrosły banany ,Polska ma teraz takie warunki pogodowe i temperatury że wnet nie będą musieli ich sprowadzać
Ojciec Pio o tym gadał dawno temu dzień zagłady się zbliża
19.4.7
414
http://photos.nasza-klasa.pl/26001264/23/main/3d0d645369.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dusia, czy hodowla bananów jest na Wyczolkowskiego koło szpitala, bliżej parku?
Pierwszy dom tuż przy parku. Zioła tak rosły, że sufit się poddał. Latem rosly w garażu. SBL()
Wieść niesie, że szóstka padnie w Chorzowie na Brzozowej.
26.29.33.22, czwórka Wam wystarczy.
jacunn
W miejscowości Lublin padła wygrana 248 528,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Robal_36
tak teraz czytam te, Wasze wieczorne dywagacje i zdaje mi się, że to chyba Ty Sneak jesteś tym donosicielem... albo to rregulaminowa.
A ja chyba se całkowicie z tej strony wyniose ewentualnie będę na forum tak jak mądrzejsi zrobili