Wpisy 3 510 411 – 3 510 510
2 marca 2019 00:00 → 2 marca 2019 11:54, 100 wpisów
Robal, nie jesteś adwokatem, chyba Diabła, byś zabierał głos w tej sprawie. Zajmij się swoimi sprawami, daj Portalowiczom spełniać swoje marzenia. Nick kazdy może mieć jaki chce. Do Twojego nicku nikt się nie czepia, ani do atkujacego /oba sa ciekawe/. A jeśli ktoś nowy będzie mial nick " stonka', czy inny, czy komuś będzie to przeszkadzać? Na portalu są nicki" psychol' i inne, czy one też Ci przeszkadzają? Jeśli został zarejestrowany,, co Ciebie to obchodzi. Pamiętasz co miałeś kiedyś w profilu? Dla zaspokojenia ciekawości, informuję, że mój kolega z pracy nosi się z zamiarem rejestracji profilu pod nickiem " pierdziwol'. Inny ( a jest ogromne zainteresowanie tym portalem), będzie nosił nick ' cycek'.
Uderz w stół, a jeden z kubraczków zawsze się wychyli
dać parę przykładów, jak to się nie czepiamy 'robaka' ?
Papa marta4
dać parę przykładów, jak to się nie czepiamy 'robaka' ?
Papa marta4
Zbliża się wiosną, może wspólny spacer, lub przejażdżka rowerami. Wezme Cię na bagażnik.
Te nowe niki plenią się jak myszy
A co jeden to mądrzejszy od poprzedniego
Nie zdają sobie sprawy że pisząc takie dyrdymałki wystawiają świadectwo sobie
A co jeden to mądrzejszy od poprzedniego
Nie zdają sobie sprawy że pisząc takie dyrdymałki wystawiają świadectwo sobie
Upał: -5.
Greg.
Cisza to przerwa,
Dusia
3 509 985. zaq69 2019-03-01 (15:32) lotto 8,16,18,24,25,37
12,18,62,68.........4/4
12,18,62,68.........4/4
Jutro LechArka... To nie będzie mecz przyjaźni... Arka tonie, Lech goni pierwsza 4
Pasko a cóż to za zmiany w Ramówce Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Zagrane w Ekstra Pensja Mini i na 14:00 Multi Multi 10/10 z Plusem dwa zakłady bo jutro zamknięte
F masz dasz
Proponowane na Mini:
7.9.12.26,37,42
Z pozdrowieniami.Mozna dodać 16
7.9.12.26,37,42
Z pozdrowieniami.Mozna dodać 16
Hurra hurra hurra hurtownie potrzeba wózkowego żeby te palety kasy wozić do mojego skarbca
Gratulacje m.in.dla Edwarda, Bartosza, Bruna i Kuby za wygrane
Bawcie się śmiesznie .... do losowania jutro pozamykane Mini mam i Ekstra Pensja też na 2 losowania...
Z
Na lotto;
4,17,20,44,45,47
4,17,20,44,45,47
Te liczby wyjdą w Lotto Plus i mm
Będą skakać Kinga Rajda, Dawid Kubacki, Kamila Karpiel, Kamil Stoch... o medal ciężko będzie... Niech walczą o pierwsza 8 najpierw
Mes co masz
Mili mi, że pytasz.Ty jesteś specjalistką od typowan.To Ciebie powinnismy się pytać o pewniaki.Pozdrawiam.
Gram własnymi, nie podglądam profili by " pozbierać" komuś liczby.
M{
Cz gadadz jak pijany konkret na nie
To dawaj ciurkiem
Co masz z k.2 i 9