Wpisy 3 365 067 – 3 365 166
29 września 2018 00:00 → 29 września 2018 04:58, 100 wpisów
Karma dla psa jest w pojemniku ale ja mam jadło w puszcze dla ludzi
3 zakłady takie same ?
menstar oczywiście jak jesteś równy gość to czemu nie
Forsami coś Ci powiem
Sebastian przestan sie glupio pytac ze trzy zaklady co to takie dxiwne
Gdybyś zagrał te 3 zakłady i dał różne liczby to byś coś wygrał.
A jak zagrasz takie same jak Zbigniew to raczej nic z tego nie będzie
A jak zagrasz takie same jak Zbigniew to raczej nic z tego nie będzie
menstar ale Forsami gra 4 zakłady lotto z plusem takie same liczby we wszystkich rozumiesz?
Rozumiem zagrać 3 zakłady lub nawet 5 zakładów ale dawać takie same liczby ?
Przecież w Lotto nie ma stawki
Sebastian z nieba spadles nikt nie wiedxial ze jak sie stawia te same to sie nie wygrywa
Zagra jednym zgarnie 10 milionów
A co mnie to obchodzi..kto..do domu..weselnego..chodzi..zagram i basta jajka kefir..jablko kaszanka..i omasta..gram..za swoje.. zakładów..Ich Troje..
Zagra 4 kuponami zgarnie też 10 milionów
Jaka to melodia..Norbi..teraz..gra uga uga aga aha gahaaha Kobiety.sa gorące.eh.uh.ah..kobiety..
tak jola osiolek istnieje jak i koziolek z 3 miasta jak ja dawno was tam nie odwiedzalem nie to zebym tesknil wogule
menstar nie mówię że jak się zagra takie same to się nie wygrywa .
Tylko jak ma zamiar wygrać 6/6 to lepiej dać 4 różne zakłady
Tylko jak ma zamiar wygrać 6/6 to lepiej dać 4 różne zakłady
Sebastian..weź..jeszcze..to pod lupe że można wygrać..Miliona w plusie..co razem daje 14 Milionów bo sie powtórzą te same liczby..w Lotto..i Lotto Plus..
Jola jest gorąca ?
Sebastian no to chyba kazdy o tym wie.ja mam trzy zaklady inne i nici zawsze oboki
menstar to zagraj 3 zakłady takie same
Menstar..na co..ci nici..co se worek..bedziesz..szył..na pantofle..
menstar masz czasem fazę ?
Jak nie masz fazy to brak u Ciebie światła tak ?
To czytasz przy świecach ?
Ale półtora volta..jak nasze..elektryki..z kołchozu..napewno..a za predatorem..nie tesknisz..Andrzej Gołota..co wszystkie..łomota..albo..Kazek..dej..na wino..ibut.kibut..na lewo na prawo..i do przodu.na boki..i rzwawo
Albo adam z brzydalami nie gadam .nie chcialem przeklenstwa dawac
Niunia ?
jaka normalna zdrowa kobieta dziewczyna moze na kogos tak malo rozwinietego okreslajacego kobiety niunia lub sikorki poleciec blachara galerianka ino coz kazda potwora znajdzie sponsora
a to nie do ciebie czasem jest zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz klakierku
coz diagnoza brak klepek nie do wyleczenia wniosek do odstrzalu kulka w cos co na szyji
Z idiotami sie nie dyskutuje idiote sie ignoruje i tego sie trzymajmy
szkoda Mojego czasu
szkoda Mojego czasu
co za dekiel to rosjanie ukraincy bialorusini sa bardziej rozwinieci
3 231 426. gryks76 2018-05-14 (07:44) Nie cierpię E K L E R O W
Jeszcze trochę ludzi powkarwim
Jeszcze trochę ludzi powkarwim
Tak zachowuje się gościu,który najpierw prowokuje,a później leci z płaczem do Pasko,cóż można o takim powiedzieć,jedynie to nasuwa mi się jedno słowo >patologia<
Nie ma to jak pisać o sobie pisząc o kimś własnego siebie swojego ja nie widząc
ooo a co to jeszcze niespicie? gryks 76 sie pojawił witam wszystkich na czacie
Wyjdzie do ludzi kupcie se psa kota jak wam z kobietami z mężczyznami nie wychodzi zróbcie coś ze sobą może jeszcze nie jest za późno macie szansę na akceptacje wśród ludzi z własnymi schizami może znajdą lekarze niedługo jakiś złoty środek na te wasze kompleksy
ooo GALIK tez jest , a Gabryjel juz poszedł. I SEBASTIAN tez?
w sumie i ide do ludzi niechce by mnie dopadło to co nie których do szkole się z rosyjskiego lub ukraińskiego trza się rozwijać nietylko na zachód ci nie mają szans wg mnie może się mylę
chyba tak wiec ja tez uciekam spac trzymajcie sie wszyscy cieplutko i przestanciesobie dokuczac na wzajem, DOBRANOC