Wpisy 3 375 314 – 3 375 413
9 października 2018 01:07 → 9 października 2018 11:05, 100 wpisów
witam wszystkich ponownie gramy w mini tylko w mini kolejna wygrana dzisiaj w mini znów 3/5
dopiero odebrałem 3 w mini przedwczoraj jutro odbieram nastepna 3 w mini lotka. juz troszke wyzsza jak wczesniejale to zawsze cos juz jest i oczywiscie zmieniam liczby co 2 dni, na inne, i wysyłam je na 2 dni tylko,dobrze ze sie przezucilem na mini lotka,,dlatego wszystkim proponuje zrobic to samo, gram tylko 1 ukladem na w dni, i zawsze twierdze jesli ma byc to bedzie ten 1 uklad poco grac wieloma zakladami jak mozna grac 1 ukladem i zmieniac go co 2 dni na nowy i trafiac
co to juz nikogo niema tutaj dzisiaj w szyscy juz śpia?
gryks76 jak fajnie Cie widziec
Właśnie sprawdzilem co ile mi zaczynaja wpadac trafione 3 w mini i to jest co 4 dni, miedzy 1 a 2 trojka, w mini lotka dobre nie
1 trojka była 4.10,2018 dzisiaj 8.10,2018 jest kolejna, ciekawe jak bedzie dalej podobno no 3 razy sztuka moze teraz czas na 5 całe? kto wie?
1 trojka była 4.10,2018 dzisiaj 8.10,2018 jest kolejna, ciekawe jak bedzie dalej podobno no 3 razy sztuka moze teraz czas na 5 całe? kto wie?
wroclem niedawno z silowni a tu taka niespodzianka małe a cieszy
czyli juz mam na mini na cały miesiac na gre a zaczołem od skromnego 1,25 na dzienbo poco tracic wiecej niema sensu
Cześć
A co Ty Forsami spać nie możesz?
Myślisz całą noc jakie liczby skreślić?
Do mulatki może
7,25,34,45,71?
Powodzenia
A co Ty Forsami spać nie możesz?
Myślisz całą noc jakie liczby skreślić?
Do mulatki może
7,25,34,45,71?
Powodzenia
Arczi brawo za 3/5 w Mini
Oby tak dalej
Oby tak dalej
sebastian Ty jeszcze NIE SPISZ? DZIEKUJE ZA BRAWKA
Masz rację Arczi puszcza jeden zakład za 1,25 i też możesz wygrać 5/5 w Mini i zgarnąć około 300 000 zł
SEBASTIAN WCZORAJSZE Z MINI SKRESL W MULATKE PRAWDOPODOOBNIE WYJDA
NO PRZEDWCZORAJ KTOS ZGARNOL 307 TYS ZŁW MINI
Co jest ? Spać nie możecie ? A ja się obracam na trzeci bok i dalej jadę
Dzień dpberek
Dobrze Arczi pomyślę o tym
Zaraz to sprawdzę
Miłego dnia i wygranych życzę
Miłego dnia i wygranych życzę
Za oknem +4.
Zestaw do Lotto de: 3 375 056:
>> 5, 23, 43, 27, 12, 34, 46, 21, 35 << 9 liczb.
Prognoza na NIE: 0-1/9.
już od czwartku w sprzedaży Zakłady Specjalne, grający wspierają szczytny cel, a przy okazji mogą wygrać...
Miłego dnia
Precz z TS i jego wynalazkiem ZS.
Trzeba sfinansować spoty wyborcze partii rządzącej , wspierajcie szczytny cel , grajta ludziska w zakłady specjalne
USA:
Można wygrać 470 000 000 dolarów.
W przeliczeniu na złotówki to jakiś marny miliard złotych.
Można wygrać 470 000 000 dolarów.
W przeliczeniu na złotówki to jakiś marny miliard złotych.
Białystok: +3.
Pod Uralem +14, a to znaczy że jeszcze zima jest daleko.
Pod Uralem +14, a to znaczy że jeszcze zima jest daleko.
Czwartek na być najcieplejszym dniem w tym tygodniu.
To z Radiowej Jedynki.
To z Radiowej Jedynki.
Pogoda dla bogaczy w czwartek
Kryminałki muzyczne:
-----> Londynek net
Martyniuk zaśpiewa z zespołem... Modern Talking.
-----> Londynek net
Martyniuk zaśpiewa z zespołem... Modern Talking.
Przerwa do południa.
Cześć
Czeroit
Masz jakiś scan powyżej 120 zł ?
Czy czekasz na mocne uderzenie i dasz scan potężny ?
Czeroit
Masz jakiś scan powyżej 120 zł ?
Czy czekasz na mocne uderzenie i dasz scan potężny ?
Zenek to bogacz...udawal skromnosc ale wiadmogorna polka trzepie kase...a drobnica odpady
Wpisalem Dragowski bramkarz...bo pierwszy raz slysze o nim...mlody,ambitnypowinien dostac szanse z WlochamiPotugalia to stare wygi nawet bez Robaldo sa mocni
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17357/main/c167841776.jpeg
Dla osła,niech się rozgrzeje,bo droga do fioletowej budki daleka
Dla osła,niech się rozgrzeje,bo droga do fioletowej budki daleka
https://img1.obrazkionline.pl/ob/wtorek/wtorek_008.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Zgrywus muszę Ciebie uświadomić że nie jestem botem.
Mogę pisać ile chcę i kiedy chcę
Rozumiesz to ?
Junak
Mogę pisać ile chcę i kiedy chcę
Rozumiesz to ?
Junak
Zgrywus nie udawaj głupszego niż jesteś
Emerytka o kim piszesz że jest osłem ?
Piszesz o sobie ?
Masz daleko do Fioletowej Budki ?
Współczuję Ci i tego i tego
Emerytka ale zawsze są tego plusy -
Po drodze do Fioletowej Budki załatwisz się na trawkę i poskubiesz jej trochę to nie będziesz głodna
Emerytka jesteś tym Buridana czy innym ?
Emerytka o kim piszesz że jest osłem ?
Piszesz o sobie ?
Masz daleko do Fioletowej Budki ?
Współczuję Ci i tego i tego
Emerytka ale zawsze są tego plusy -
Po drodze do Fioletowej Budki załatwisz się na trawkę i poskubiesz jej trochę to nie będziesz głodna
Emerytka jesteś tym Buridana czy innym ?
Kto się orientuje ? Kiedy rusza zdrapka Premia 777 bo na Lotto nie
podano jeszcze ustalonego terminu
podano jeszcze ustalonego terminu
WN mm na nie
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Sebastian to napisz pięć postów z rzędu ,udowodnij a nie płeć bzdur
Sebastian napisał w piątek:
"coś mi się zacina"...
Jednym słowem >> Multipaskowy... OSZUST <<
Precz z Mp.
"coś mi się zacina"...
Jednym słowem >> Multipaskowy... OSZUST <<
Precz z Mp.
----->
U Janosika liczby do MM.
Przerwa do losowania.
Te zaklady specjalne totalizatora, ktore wystartuja w piatek to jakas kicha bedzie, raz ze mniejsze prawdopodobienstwo wygranej niz w mini bo 5 z 45, a nie tak jak w mini 5 z 42, a dwa ze cena wysoka bo 5 zl, a w mini mamy 1,25
Sebastian M.
Znowu zapomniałeś ,że jesteś osłem ? Co ten alzheimer z tobą robi ? Masz czerwoną kartkę ,żeby się podetrzeć?
Znowu zapomniałeś ,że jesteś osłem ? Co ten alzheimer z tobą robi ? Masz czerwoną kartkę ,żeby się podetrzeć?
Exofin Channel 2 konkurs na Facebook
ostatnia informacja po wygraniu
Ok, W zestawie *DOSTAJESZ Nabój z Tytanu ORZEŁ + Gratis łańcuszek stal chirurgiczna L316 + certyfikat
+ *DODATKOWO DORZUCAM CI DARMOWY LOSOWY NIEŚMIERTELNIK WYKONANY Z TYTANU*, w ramach wzięcia udziału w rebusie. Czyli *zamiast 158 zł płacisz tylko 93 zł przy odbiorze* <3 Pasuje ?
ostatnia informacja po wygraniu
Ok, W zestawie *DOSTAJESZ Nabój z Tytanu ORZEŁ + Gratis łańcuszek stal chirurgiczna L316 + certyfikat
+ *DODATKOWO DORZUCAM CI DARMOWY LOSOWY NIEŚMIERTELNIK WYKONANY Z TYTANU*, w ramach wzięcia udziału w rebusie. Czyli *zamiast 158 zł płacisz tylko 93 zł przy odbiorze* <3 Pasuje ?
na dwoje babka wróżyła ;'
Madman
też się zastanawiałem - prawdopodobieństwo gorsze niż mini, cena cztery razy wyższa...
.. kiedyś, jak te zakłady były losowane - trochę ludzi w to grało - oferta była dużo uboższa, było koło 155 losowań
z wygranymi było różnie - okolice 20-40 zeta za trójkę, teoretycznie można zakłądać, że skoro cena jest 4x wyższa to i wygrane będą mogły być tyle x wyższe, jest jeden haczyk
w lotto tak liczyli - przy okazji ostatnich podwyżek i się rozjechało - oczekiwania /hehe/ prezesów i chęci grających ;
jak tu teraz będzie ? kto wie - lecą na "patriotyzm", to niezły argument
ale - ludzie nie lubią być, zbyt ordynarnie, robieni w trąbę
Madman
też się zastanawiałem - prawdopodobieństwo gorsze niż mini, cena cztery razy wyższa...
.. kiedyś, jak te zakłady były losowane - trochę ludzi w to grało - oferta była dużo uboższa, było koło 155 losowań
z wygranymi było różnie - okolice 20-40 zeta za trójkę, teoretycznie można zakłądać, że skoro cena jest 4x wyższa to i wygrane będą mogły być tyle x wyższe, jest jeden haczyk
w lotto tak liczyli - przy okazji ostatnich podwyżek i się rozjechało - oczekiwania /hehe/ prezesów i chęci grających ;
jak tu teraz będzie ? kto wie - lecą na "patriotyzm", to niezły argument
ale - ludzie nie lubią być, zbyt ordynarnie, robieni w trąbę
to ostatnie, to też do nicków, które już od samego wejścia tylko grają i udają
No wlasniepi co gadka jak sie nie graja kulam dalej do srody wieczor wlacznie multi
Co do lotto...widac ze ludzie maja doscdrogie a jak juz to 2 gora 3 zakladykiedys gralem 8 z maszyny co sobote...teraz 2