Wpisy 3 479 763 – 3 479 862
31 stycznia 2019 00:10 → 31 stycznia 2019 10:00, 100 wpisów
Grajcie liczbami twojkwiat77, Gryks76 oni mają super liczby dla T. S.
38 69 77 kupuje jutro na 14sta
To znaczy dzisiaj
Użytkownik zbigniew g dodał nowy komentarz w dziale Systemy
Dobrze, że zagrałem na 2 losowania, nie miałem problemów z lottomatem.O 21.00 lottomaty nie wypłacały wygranych w MM i nie można było zagrać.
Gdy za dużo było wygranych w MM zmienili maszyny losujące.Teraz przed promocją znów będą zmiany.Na nic się zgadza tabelki, mapki i statystyki.
Kup 1 liczbę za 2 500 000 jak trafisz masz 4 000 000
Mogę, stac mnie na to
Przyszła nocna zmiana
Dziś kosy lustrzanki czyli 69
Niezawodna jest liczba 15
makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
ale ten makler tępy,sam się blokuje,takiemu który specjalnie to robi dałbym 24h lub 48h
Moja Pani dobrodziejko-Kotek mleko chłepce...I to by było na tyle
A,teraz BUCH BOMBA-kto czyta ten trąba
I odpoczniemy prze 8 h.
A,teraz BUCH BOMBA-kto czyta ten trąba
I odpoczniemy prze 8 h.
Chyba nie umiem liczyć do 6-ciu
Ale teraz z pewnością sutecznie
Ale teraz z pewnością sutecznie
gonzaga stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
lewy stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
no to daliście popis mądrości,ja mógłbym dostać nawet 48h i dla mnie to wisi,bo nie piszę nieraz kilka dni,ale tego nie robię,bo co to dla mnie 8h,ale jakieś zasady powinny być,a więc Pasko działaj, dowalaj samobójcom po kilka dni odsiadki jak tak bardzo chcą ,a dla was będzie to bardzo uciążliwe,chociaż nie życzę wam tego,no chyba że sami chcecie
dla ruchu oporu gdyby tych kamikaze bylo więcej może zdetonowali by bota
A i ostrzezenie mówi sie ze skazańcy trafiają do lochu lecz to nieprawda zalezy jakim zasobem wiedzy i umiejętnościami dysponują jedni zostają zmuszani przez Pasko do pisania nielegalnego oprogramowania inni znów lądują na zmywaku w jego domu wiec wachlarz kar jest rozpiety
Kuzwa czy tu na tym czacie wszyscy tacy tępi? Tu chodzi o celowe działanie destrukcyjne , panimajet?
69 38 77
Niebieski protest na Mp.
Raz sierpem
raz młotem
Mp bota.
raz młotem
Mp bota.
Pasko.
Gdzie się podziała Twoja tolerancja, pisałeś że nie będziesz ograniczać wpisów na czacie???
Gdzie się podziała Twoja tolerancja, pisałeś że nie będziesz ograniczać wpisów na czacie???
https://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/28302.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Polskie kryminałki.
Nieznani sprawcy wysadzili bankomat.
Nieznani sprawcy wysadzili bankomat.
gryks76
Jutro meteoryt biercie kredyty i szalejcie
Ja idę na 2 zmianę
Ja idę na 2 zmianę
Zagraj nimi w multi
Lotto de:
7 000 000.
7 000 000.
Zbigniew g gorzej jak po zabawie się okaże że wsio ok kredyty są tylko jak z czego je splacic
Przerwa.
Dobra... Wymyśliłem nowe tabelemoże to już przerabia liście parzyste i nieparzyste
Starałem się przechytrzyć multi... I 25 miejsce w pionach, teraz zjazd 130 ktores
Misiu w celi smutny rydzus nie pomógł kamratowi po fachu zapomniany miś już nikt o nim nie mówi nikt o nim nie pamięta
Myślałem odpuścić multi... Ale luty muszę zakończyć w pierwszej 10obojętnie czy to Pewniak, para trójka czy 5..O 10 nawet nie myślę bo to kosmos
Majfan w rynsztoku ciebie znaleziono w pampersie na głowie uraz pozostał do dziś kiedy wkoncu zamkniesz usta ziejace nienawiścią czyżbyś był ateista
od wczoraj siedzę w domciu L4 na tydzień , złapałem wirusa a wolałbym TS-a 7/7
Do mnie też się coś dobiera rozbiera ponoć setka do tea plus mega Wit. C i gorąca kobieta i po zarazie