Wpisy 3 446 609 – 3 446 708
25 grudnia 2018 00:00 → 25 grudnia 2018 03:56, 100 wpisów
Miałem tu nic nie pisać ale czasem się nie da przejść obojętnie obok obłudy i fałszu
Szła kobieta i chcieli ją zgwałcić imigranci.
I zgadnij kto stanął w jej obronie?
Myślisz że Szwed?
O nie Polak
I zgadnij kto stanął w jej obronie?
Myślisz że Szwed?
O nie Polak
nie obrażam tu wszystkich multipaskowiczów,ale tylko tych co .........oni już wiedząże to do nich
nienawistni ludzie wokół...
https://youtu.be/vx2u5uUu3DE
coś
film, że on był Żydem i nienawidził Żydów, może to o Tobie...
Brunetka485jak dajesz linka to podpisuj o czym mniej więcej to jest,bo inaczej nie ma sensu
galik1 trafił wczoraj 7/10 w multi, taki znasz go...
ja też nie, ale śmieszne są te teorie, które zapodajesz nocami z Youtube'a...
jakoś ciężko w to uwierzyć...
miłej nocy...
No tak galik mędrzec nad mędrcami najmadrzrjszy polak w nocy dobrze ze piszesz a teraz oby takich coraz mniej bylo
TAK??????????? to przekonasz się za pół lub za rok co będzie,obym nie miał racji
Szerszenja tylko żartowałem,ale jesteś wpożo gościu,do gryksa nie chcę odpisywać,bo to ludek nie chcący poznać prawdy,a tacy są niereformowalni
Zapamiętajcie ludziska na czacie,kierujcie się tylko prawdą i sprawiedliwością,nie prawem,bo prawo jest tworzone przez ludzi,a ludzie są omylni,dlatego właśnie prawdą i sprawiedliwościa, i nie schodżcie z tej drogi,bo to jest prawdziwe,nawet Jezus powiedział,że prawda was wyzwoli,piszę to w wieczór wigilijny,myślę,że dotrze to do wielu ludzi szlachetnych i nie tylko ,a więc ludziska walczmy o nasze dobro,bo nikt za nas tego nie wywalczy,wszędzie jest pełno ludzi złych,nawet tu na portalu,ale nie możemy pokazywać słabości,bo oni to wykorzystają do zdwojonego ataku na nas,ich kieruję demon,który jest bardzo groźny,tu trzeba użyć siły prawdy,a każdy demon nie oprze się prawdzie,on wtedy zginie!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo&list=RDMMeuMNVyuqmwo&start_radio=1 Cudeńko
A ten utworek to już mistrzostwo https://www.youtube.com/watch?v=hjvKcuQdMbw
RYCHFER , przede wszystkim na dobrą zadumą o tych co już odeszli i nie mogli zasiąść z nami do wieczerzy
GABRIEL, To racja z tą zadumą, Niedawno mego młodszego braciszka pokonał rak, obecnie wójka, dzisiaj o 16 rużaniec
Bardzo mi przykro Rychfer , dlatego uważam, że właśnie w ten czas Świętowania, radości, warto choć na chwilę wspomnieć najbliższych bo przecież jeszcze pamiętamy jak byli obok nas. Łzy wzruszenia przy Wigilijnym stole to najpiękniejsza wymowa. Muszę się nauczyć modlić na różańcu. Wstyd mi z tego powodu
Pamiętam tylko, jak dostałem na 1-szą komunię różaniec i znudzony w ławce zacząłem nim kręcić na palcu a ksiądz powiedział do mnie......nie wolno tak kręcić różańcem bo na jego koralikach siedzą małe aniołki i pospadają .Jak odszedł to ja mocno nim zakręciłem a pod nosem powiedziałem..no to teraz się trzymać diabełki
Też nie umiem, bez pomocy,ale moja 10,5 letnia córeczka umie. też dostała w tym roku różaniec na I KŚ
Tak moje słoneczko, samotny tatuśkiem jestem i mam zdolną córeczkę
Tym bardziej Ci gratuluję i podziwiam a oto piosenka dla Was Obojga na czasie Wiem, że wyrośnie na Mądrą Kobietęhttps://www.youtube.com/watch?v=ZUPP_nkaIUU
ja wychowałem samotnie troje dzieci,trzy dziewczynki,ale teraz jakie pannice,nie pogadasz
@GABRIEL Dziękuję i to mi na Dobranoc, bo z rana muszę śniadanie przygotować
Rozumiem obowiązki Dzięki za rozmowę i dobre słowo Wszystkiego Najlepszego i Życzę Wam Zdrowych, Spokojnych Świąt
Taka duma co to potem rozpiera serce musi bardzo cieszyć gdy się spojrzy jak się wychowało dzieci
3 446 682. RYCHFER 2018-12-25 (03:26) Suwałki
O dobrym wychowaniu...
ale o co chodzi z tym wychoweaniem,nie rozumiem takich ludzi ,którzy zaczną co pisać i nie skńczą
O dobrym wychowaniu...
ale o co chodzi z tym wychoweaniem,nie rozumiem takich ludzi ,którzy zaczną co pisać i nie skńczą
Na wzajem
Zibi, spokojnie możesz mnie uściskać. Myłem się na święta i nie grozi Ci Wesoły Świąd
Ciekawa ryba ten karp. Jak tylko biorę widelec to on tak na mnie się gapi
przede wszytkim nie zabijajcie sami zwierząd ,bo to macie póżniej w swoim sumieniu,trzeba neutralizować takie zachowania
Galik, ja to nawet jabłka z drzewa nie zerwe Czekam aż samo zleci