Wpisy 3 415 251 – 3 415 350
17 listopada 2018 00:00 → 17 listopada 2018 08:59, 100 wpisów
Czaroit, polecam Ci przeczytać książkę David Baldacci - Wielka wygrana
nie ma wynikow nie wiem czy mam 50 zl a potrzebuje na chleb jutro
hej hej hello
nie wiem za co mnie zablokował wczoraj pasko skoro dziś tu czytam takie teksty że szok np.: szkopy... sto hu111...itd
czaroit
twoje 34 się potwierdziło ciekawe czy za to pasko też mnie zablokuje
bo wczoraj napisałam ze nie było pary którą czaroit przewidział i blokada
what?
szok
Hej Wpadłem rano na 6 do pracy a ja nie mogę zasnąć mecze się od taka sytuacja
Chyba muszę zlikwidować nick fares do typowania zapominam się wylogowac i pisze a potem z tego nie mogę podumam nad tym nie chce trolowac klonowac 1 do pisania typowania starczy
Idę dalej w inne www dla mnie to nie szok że nie można pisać dużymi literami krzyczeć nie ma co
ZAsady Sa Po tO Zeby Je ŁAmać
Białystok: -7.
Wrocław: 0
panoramix ,forsami witajcie
Przerwa.
forsami zagladałes w swoja wczoraj KG cos Ci tam zostawiłem na losowanie
Arczi widziałem dzięki ale wczoraj zrobiłem pauze od Multi od długiego czasu posucha
3 415 318.rozumie nie wiedziałem tego akurat ale tam miałes trafne numery w zestawiku i tzw pewniaki jakie wyszly w MM ,no czyli co teraz grasz tylko LOTTO tak ? czy tez w mini jak i ja gram,
forsami wejdz do mnie na mini w stale uklady cos zobaczysz ,tam jest taki zestawik na 10skreslen
3 415 320
własnie komponuje liczby do muli na 14
Zagrałem wczoraj w Lotto z Plusem na 10 losowań i Mini też na 10 losowań po jednym zakładzie tu i tu a w Multi zrobiłem przerwe bo nic nie wychodzi przez dlugi czas chociaż na wieczór uleglem pokusie i zagrałem i tak nic tylko 2/10 z Plusem a i też niema za co bardzo grać a ja już bezrobotny..pozdrawiam
Arczi widziałem super sprawa to Mini jak bym wygrał ale się nie zanosi to myślałem nieraz o graniu systemem w Mini nie koniecznie na 12 liczb nawet od 8:9 bo jeszcze nie tak drogo a szanse wieksze ale jak niema to nic Arczi patrz na moje Mini z Profilu wczoraj znowu 2/5 który to już raz ale nie zmieniam liczb gram czekam niema rady
Arczi patrzę na fotke u Ciebie na profilu pewnie się odezwał sentyment co do tego co było bo wiem jaki zawód wykonywałes ale niech to pozostanie bez rozgłosu
3 415 324 no mi wchodza liczby w multi ostatnio ,ale niegram w to odpusciłem sobie to na poczet mini i tylko wta gre gram narazie, choc zastanawiam sie czy niepuscic sobie choc 1 raz tego multiego na 8/8 tak promocyjnie, czy lepiej nie zostawic na mini raczej,jesli chodzi o lotto ,to narazie nie gram, no ja tego tez nie wysłałem a szkoda bo by troszke wpadło ale to nic jeszcze przyjdzie na to czas i tez jesli chodzi o mini to te 2/5 mam na pozadku dziennym no nieraz tez i te 3/5 tez wpadnie
3 415 326.
slawek10 witaj
3 415 325 rozumie co do kasy skad ja to znamale spoko kiedys i my bedziemy na wygranej pozycji narazie forsami trzymaj sie cieplutko do pozniej
3 415 333.narazie codziennie te 2/5 czyli na razie lipa z miodem
czekam na 5/5 w mini czyli miodzio
sławek10 dokladnie trzeba byc cierpliwym w 1 grze i wkoncu trafic ta głowna wygrana, pomalutku i do celu
dzis widze w MM pojawi sie liczba 23 i 25
krasnalek witaj
3 415 343.
krasnalek spokojnie nic sie niestało ,ale dziekuje
krasnalek spokojnie nic sie niestało ,ale dziekuje
ja w Ej nie gram strata kasy według mnie lepiej grac w mini
do lochu dla więzionych za ...cenzura...