Wpisy 3 413 443 – 3 413 542
15 listopada 2018 00:05 → 15 listopada 2018 09:42, 100 wpisów
online nic nie da jak sie nie trafia w numery, ja gram caly rok przez neta
i dostaje tylko maila twoj kupon nie wygral
i dostaje tylko maila twoj kupon nie wygral
babko na poczcie dawaj te zdrapki na stol, czarodziej przyjechal z Polski ograc was angole 1..1 1..1
wiedzialem ze mi dala pusto, ale nie chciala wiecej polozyc na stole, musze pogadac z kierownikiem
lubie drapac wygrane, zdrowie mi sie wtedy polepsza euforia i krew ladnie krazy samo zdrowie
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
długo nie dopisywałem wygranych ekstra pensji, bo mi się nie podobały, ale w końcu uznaję, że lotto.pl musi mieć rację
Chodzi o to, że jest więcej wygranych "czwórek" z dodatkowo trafioną liczbą, niż "czwórek" bez dodatkowego trafienia .... pomyślcie o tym przed snem
Chodzi o to, że jest więcej wygranych "czwórek" z dodatkowo trafioną liczbą, niż "czwórek" bez dodatkowego trafienia .... pomyślcie o tym przed snem
w pozostałych stopniach nie ma tej rozbieżności i standardowo ponad 2,5x więcej osób ma trafienie bez dodatkowej liczby ... akurat Ci co trafiali 4/5 mieli przeważnie liczbę "3" jako dodatkową .... przypadek
tydz temu bylo wiecej co nie trafilo bo wzieli 3, w tym tyg odwrotnie
kto byl tak dobry ze mial az 4 numery to i potrafil dobrego plusa dobrac
Uważam, że każdy powinien posiedzieć w lochu raz na jakiś czas. Można sobie wtedy parę spraw przemyśleć. Ostatnio trafiłem do celi gdzie ktoś wymalował na ścianie pewniaki
Gabriel
Niejaki Sartre-twierdził,że największa swoboda panowała w obozie koncentracyjnym
Niejaki Sartre-twierdził,że największa swoboda panowała w obozie koncentracyjnym
Egzystencjalizm-
To twierdzenie kojarzy mi się z Więcej Unii w Unii
To twierdzenie kojarzy mi się z Więcej Unii w Unii
rozpisałem na kalendarzu to wpadanie liczb dodatkowych. Zdarzają się czasami ładne np. środy lub piątki. Co ty na to?
Forsami.
Panorama.
Hurrem.
Panorama.
Ja nie gram .
Dlatego nie mogę doradzić.
Ja nie gram .
Dlatego nie mogę doradzić.
Wędrowca a jak większość losów masz trafionych to graj a jak nie masz to nie graj
Precz z TS.
Co do zdrapek, zawsze wybieram sam.Nikt nie będzie decydował o moim szczesciu.Gdy mi kolektorka podawała losy, nie miałem wygranych.Gdy sam wybierałem, zawsze były wygrane.Nigdy nie drapalem w kolekturze.Obserwuje kupujących zdrapki.Jesli nie mają wygranych , a drapią zaraz na lądzie,zaraz za nimi kuouje kilka i są wygrane.
Od 2010 nie gram. Wtedy Lotto zdrożało z 2 na 3 zł.
ale u helmuta coś wygrać to na nowo łatwiej się urodzić w czopku
W bogatych Niemczech Lotto de kosztuje tylko 1 euro.
Przy takiej cenie można grać.
Przy takiej cenie można grać.
Ja z zdrapek już dawno zrezygnowałam. Mój brat na bardziej szczęście do zdrapek bo już kilka razy wygrał 500zl
Od dzisiaj gramy na 8 skreśleń w MM i wygrywamy 2x więcej...
Polskie kryminałki.
Nie wybierajcie się dzisiaj do Głogowa. Ewakuacja.
Saperzy zabierają bombę ważącą 250 kg. Zakończenie operacji około godz. 13.
Nie wybierajcie się dzisiaj do Głogowa. Ewakuacja.
Saperzy zabierają bombę ważącą 250 kg. Zakończenie operacji około godz. 13.
Przerwa.
3 413 498. Skromny 2018-11-15 (07:46)
Co do zdrapek, zawsze wybieram sam.Nikt nie będzie decydował o moim szczesciu.Gdy mi kolektorka podawała losy, nie miałem wygranych.Gdy sam wybierałem, zawsze były wygrane
Zawsze???
No farciarz z czepku rodzony!
Masz nosa do wygranych losów jak świnka do trufli.
Co do zdrapek, zawsze wybieram sam.Nikt nie będzie decydował o moim szczesciu.Gdy mi kolektorka podawała losy, nie miałem wygranych.Gdy sam wybierałem, zawsze były wygrane
Zawsze???
No farciarz z czepku rodzony!
Masz nosa do wygranych losów jak świnka do trufli.
14/22 h.
7,14,53,60,23,44,33,69,47,80
6.14,53,60,23,44,33,69,47,80
Here is the big money.
7,14,53,60,23,44,33,69,47,80
6.14,53,60,23,44,33,69,47,80
Here is the big money.
Dusia
https://i-h1.pinimg.com/564x/37/88/60/378860e6cfd8793370f4f101a9df4dcc.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Pasko - @->...455,6,7 - nie rób scen może jakiś systemowość wstrzelił się z dodatkową liczbą ?
Na wiele pytań, przy takiej polityce informacyjnej ts, jaka jest, nie będziemy znać odpowiedzi i tylko oby nie wysypywało się przy okazjach szacunków i domniemań, które nam pozostawiają , zbyt wielu gości z teoriami "wielkiego przekrętu w lotto" a będą wyskakiwać
A, co za problem napisać przy pewnych okazjach tam, na stronie www - "zawarto tyle a tyle zakładów", albo " w losowaniu xyz miało miejsce niestandardowe zdażenie..." ?
Na wiele pytań, przy takiej polityce informacyjnej ts, jaka jest, nie będziemy znać odpowiedzi i tylko oby nie wysypywało się przy okazjach szacunków i domniemań, które nam pozostawiają , zbyt wielu gości z teoriami "wielkiego przekrętu w lotto" a będą wyskakiwać
A, co za problem napisać przy pewnych okazjach tam, na stronie www - "zawarto tyle a tyle zakładów", albo " w losowaniu xyz miało miejsce niestandardowe zdażenie..." ?
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 761 000
Systemowość = grający systemem, rozpisujący w jakiś sposób pewien zbiór liczb
Boszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Udanego dnia
Boszzzzzzzzzzzzzzzzzz
Udanego dnia
w multii jakas promocja za typowanie 8/8 do 21 podwojnie placą na kuponah pisze
Dzisiaj nie gram w żadną grę. Kumulacja 4 miliony, jak ostatnio 3 miliony, do których brakowało 80000 0 zł. Obserwowałem wczoraj starsza panią, około 84 lat kupująca zakłady Keno, zdrapki i wszystkie produkty Lotto. Zajęło jej to 12 mi ut. Trzy losowania w Keno przeleciał, jej jeszcze się przypomniało by zrealizować wygrane. Trwało to tylko 9 minut. Co ciekawe, garnela 780 złotych.
O 14:00 poleca dziwaczne liczby w Multi. Może zagram na II losowanie?
Bo liczyć na jedno losowanie za zeta, z tylko stówką to bym raczej nie liczył
złe wypiera dobre
życie
złe wypiera dobre
życie