Wpisy 3 475 210 – 3 475 309
26 stycznia 2019 00:15 → 26 stycznia 2019 08:52, 100 wpisów
Ani cisza.
Szpiegów 15.
Przerwa.
Gonzaga.
Gabriel.
3 475 209. krzys3355 2019-01-25 (23:54) Dusseldorf
Witam arczbalik73
czesc no jestem teraz zaraz cos podesle CI na kg
Witam arczbalik73
czesc no jestem teraz zaraz cos podesle CI na kg
Cześć
Spać nie możecie ?
gonzaga gonzaga
Masz pokojówkę ?
Masz pokojówkę ?
Warto przeczytać na stronie londynek net jak oni widza grę on line w Polsce.
Dziś miałem w mini 2/5 plus dwa oboki.
Zagrałem wyjątkowo w Extremę i trafiłem 2 liczby plus dodatkowa czyli 10 zł
Zagrałem wyjątkowo w Extremę i trafiłem 2 liczby plus dodatkowa czyli 10 zł
Jutro zagram w mini i w Mulatkę no i zastanawiam się czy nie puścić Lotto z plusem
gonzaga a kiedyś miałeś pokojówkę ?
To super.
Alem młoda była ?
Alem młoda była ?
Ale,Co Ty się tak interesujesz moją służbą???
Szukasz posady???
Szukasz posady???
gonzaga a co masz jakiś wolny etat ?
Super A ile płacisz?
Oczywiście dniówka.
Mam nadzieję że skompy nie jesteś
Czyli około 350 -500 zł dniowki mozna6u Ciebie liczyć tak ?
Oczywiście dniówka.
Mam nadzieję że skompy nie jesteś
Czyli około 350 -500 zł dniowki mozna6u Ciebie liczyć tak ?
Miesięcznie styknie mi 15 000 zł
Pasuje?
Pasuje?
Oczywiście wszystkie soboty i niedziele wolne
Chociaż gdybyś miał dobre referencje-to byłbym gotów się zastanowić
Samochód służbowy klasy minimum C oraz nie starszy niż 3 lata. Do tego telefon Samsung Galaxy S9
I ubranie stosowne czyli super bajer oraz dodatki typu koszule ,skarpetki,buty,paski,swetry,bluzy,czapki,oraz 4 razy w roku wczasy w wybranych przeze mnie krajach i hotele minimum 4 * Oczywiście kieszonkowe no tak około 2000 euro na wyjazd. I raz w zimę wyjazd na narty. To wszystko Ty spłacasz.
I ubranie stosowne czyli super bajer oraz dodatki typu koszule ,skarpetki,buty,paski,swetry,bluzy,czapki,oraz 4 razy w roku wczasy w wybranych przeze mnie krajach i hotele minimum 4 * Oczywiście kieszonkowe no tak około 2000 euro na wyjazd. I raz w zimę wyjazd na narty. To wszystko Ty spłacasz.
Mam bardzo dobre preferencje
Referencje
Zresztą mnie znasz i wiesz że na mnie można liczyć w każdej chwili i miejscu
Tak we własnym zakresie. O to już sie nie musisz martwić
Zrozumiem że jesteś zainteresowany i umowa stoi?
Jaka qrva umowa???
Przy TAKICH wymaganiach-to nawet na notariusza nie będzie mnie stać
Przy TAKICH wymaganiach-to nawet na notariusza nie będzie mnie stać
A po co Ci notariusz ?
To są wysokie wymagania?
To jest teraz standard
Teraz już nie te czasy co kiedyś.
Ale Ty masz dużo pieniążków i możesz sobie na to pozwolić
Poza tym niech sąsiedzi nie myślą że Ciebie na to nie stać
Teraz już nie te czasy co kiedyś.
Ale Ty masz dużo pieniążków i możesz sobie na to pozwolić
Poza tym niech sąsiedzi nie myślą że Ciebie na to nie stać
Słuchaj jak tak skąpisz to ja dam na notariusza niech stracę.
Też pokażę że mam gest
Też pokażę że mam gest
Przecież przed sąsiadami nie będę się chwalił-prowadzając Ciebie na smyczy
Widzisz że mną można się dogadać
Jeszcze w ramach tej pracy zrobię Ci mały remont gdyby było trzeba. Lub naprawa tego co się zepsuje.
Jestem złota rączka
Jeszcze w ramach tej pracy zrobię Ci mały remont gdyby było trzeba. Lub naprawa tego co się zepsuje.
Jestem złota rączka
To kiedy podpisujemy umowę?
Oczywiście wszystkie posilki6mam w cenie.
Menu podam Ci w zaplanowanej kopercie
Menu podam Ci w zaplanowanej kopercie
Wiesz co?
Nie przypuszczałem,że z Tobą można tak miło pokonwersować
Dzięki
Dobranoc
Nie przypuszczałem,że z Tobą można tak miło pokonwersować
Dzięki
Dobranoc
Witam wszystkich na czacie
3 475 244. Sebastian_M 2019-01-26 (02:15) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Samochód służbowy klasy minimum C oraz nie starszy niż 3 lata. Do tego telefon Samsung Galaxy S9
no prosze jakie wymagania ma kolega i gdzie to takie zarobki sa po 15 tys na miesiac, to jakis zakład pogrzebowy ,czy agencja uciech,?
no prosze jakie wymagania ma kolega i gdzie to takie zarobki sa po 15 tys na miesiac, to jakis zakład pogrzebowy ,czy agencja uciech,?
3 475 273. Gosia__77 witaj, no umnie juz od 2 dni lezy snieg iniechce topniec
3 475 272. slawek
Tak pod ten śnieg
na czasie:
3,37,60__19,22,42__20,30,49__
24,57,75__33,51,59__9,33,64_
_9,33,76__29,38,76__9,40,63__
25,38,68__25,35,38__29,38,58__
14,15,17
na czasie:
3,37,60__19,22,42__20,30,49__
24,57,75__33,51,59__9,33,64_
_9,33,76__29,38,76__9,40,63__
25,38,68__25,35,38__29,38,58__
14,15,17
Puściłem się u ts dalej promocja do 25 na 7 skreslen mimo że dziś 26
komuchy lubią zimno od Moskwy ale jak niewierzący wytrzyma upal w piekle
nie ma gosia tesik nie zmienil na kuponach dalej jest promocja wpisana
kto nie wierzacy to komuch i lubi pieklo co za zacofanie patalogiczno umyslowe a co to pieklo ja pierdziu jak mam teraz zasnac po pracy dobra bo to moze zarazliwe spadam na skoki pieklo haha
Tak zobaczymy jak ci zdrówko poważnie odmówi posłuszeństwa to żebyś z rakowina na plecach na kolanach nie zasuwal pod Czestochowe się modlicaczkolwiek ci tego nie zycze
sorry bez napinki slawek grzecznie odpowiem jesli obraze to nie zlosliwie itp po 1 jestem szczesliwym nie wierzacym i mi dobrze z tym bardziej niz nim bylem po 2 nie jestem za zadna partia ani przeciwko niej i tyle wiecej nie ma co pisac polityka to g nie wierza jak wierzacy w pieklo niebo raj itp nie ktore sprawy mnie smiesza i tyle spadam na skoki mimo wszystko milego dnia slawek
3 475 284. slawek 2019-01-26 (07:41)
a co do modlitwy wybacz g prawda chocby czlowiek wierzyl nie mial jak sie mowi modli sie pod figura diabla mam za skora lecz prawdziwie to i tak modlitwa nic nie pomoze bo niby do kogo kto pomoze nikt jak ktos ma zyc to bedzie takie zyje wsio wg mnie zalerzy od czlowieka jakimi idzie siezkami na co trafi od organizmu i tyle jesli obrazilem przepraszam staralem sie grzecznie wyrazic wlasne zdanie poprostu nie wierze w takie cos lub ten w ktorego wierzysz tak chcial lub dzieki niemu cos ok g prawda pa
jeszcze jedno slawek odpowiedz sobie sam gdybys byl tym kims w kogo wierzysz i by ludzie prosili ciebie o cos czy pomogbys wszystkim uratowal bys kogos jak bys mial taka moc tylko nie odpowiadaj ze tak bo dziwnie by bylo patrzec na ciebie i tylu w szpitalach umierajacych dzieci np spadam na skoki
Doktor.
Forsami.