Wpisy 3 405 951 – 3 406 050
8 listopada 2018 00:00 → 8 listopada 2018 08:23, 100 wpisów
Jacunn , kupię od Ciebie tą czerwoną czapeczkę z czerwonym daszeczkiem , ktory mine ochroni od totalnej Patagonii
Jacunn , tak uważasz , że jestem poczytny ? czy tylko niebotyczny ?
15 osób to jak wybory parlamentarne a ja mam jednak na ten temat myśli o sobie cmentarne
gabriel apropo cmentarnych wlasnie na fb czytalem przepowiednie wrozki dla kogos a byly takie bedziesz niesiony obsypywany kwiatami
Jak na weselu Jesz rosół i wszyscy ooo jaaa cie licza że kluska spadnie ci na gacie
Napisałem imię Sebastian zdrobniale inie wsadził na 24 g do paki
Sebcio ? Sebuś ? ...zachodze w pałe i zdałem sobie sprawę że mam IQ małe
Nie powtórzę ,bo Pasko ma zimno w celi a nie chce się przeziębić
gabriel ja przed slubem zamiast chortesie to w kwiaciarni do kobiety przyszedlem po bukiet slubny z chryzantem
Grysik Za to właśnie uwielbiam oryginalnych ludzi a reszta niech sie nadal trudzi
3 405 941. GABRIEL witaj jaki portal randkowy gdzie?
3 405 977.
Arczik , wiesz , że nie lubię wracać wstecz teraz więc podaj otwieracz. Sieknienmy Mamrota i ominiemy bota
Gdy widzę Arczika to w głowie mnie zawsze jakieś wspomnienie strzyka
3 405 987
3 405 988. GABRIEL dobre
Arczi , stwierdzam tylko fakty , Ty tylko lubisz odgrzebywać jakieś artefakty
co tu na stronce sie dzis dzialo cos nowego sie wydarzyło?
Widzę Arczika jako geodete gdy zamiata małym pedzeleczkiem by odkryć kobiete
pytam bo mnie tu cały dzien niebyło musiałem wyjechac z domu na kilka godzin i niewiem co tu sie dzieje pisałes o jakims portalu randkowym dlayego pytam gdzie takie cos jest ?
3 405 995. dobre ale dajesz do pieca
www.gołe stwory.pl
Też tak reaguję na glupie stwierdzenia i udaję ziew ot tak z niechcenia
był sebastian? i co jak tam odpoczoł troche
Wszyscy już o nim zapomnieli i chyba go wylali z pianą od pościeli
Arczik popatrz na obrazki Odłóżmy niesnaski https://www.youtube.com/watch?v=QcJ2eb3ojPM
Ja pierdziu , tak się zapatrzyłem i rozmarzyłem, ależ kontrast piękny,murzynka w białej pościeli
Grysik Witaj Lubimy to odważnych i rozważnych Wyszedłeś z za kotary i z mych powiek zdjąłeś nocne mary
Grysik już daję namiary, Pochodzi z dorzecza Amazonii i za głupotąnie goni Kobieta dla Ciebie
W związku z tym takie pytanko wesołe...Czemu mama murzynka synkowi kupuje czekoladę białą ?...żeby widzieć , że sie smarkacz ubrudził
cyferki dobralem podalem wczesniej co mi wpadlo w oczko hm moze male o 14h tak z 5 sztuk konce hm 6 pewnios 65
https://www.youtube.com/watch?v=LZFKmePcasAwyciszam się powoli jak coś to zasnąłem
gabriel jestes nie mowliwy i tym wpisem koncze nadawanie ide z mysla o murzynce w poscieli w pielesze
Grysik i nie osraj pościeli bo nie zobaczysz swej miłości....rozwinięcie tematu to pytanie , jaki mięsień jest najbardziej napięty podczas stosunku ?...mięsień tyłka aby się nie zesrał ze szczęścia
Powodzonka życzę Kto rzuci więcej na tace to myśle , że da się wiecej zrobić ...zobacze
Lubie spiewac hymn Polskiszczegolnie dumny jestem jak spiewa tez premier...
Z ziemi polskiej do wloskiej"to wedlug premera Jaroslawa...na lepszy poranek
Z ziemi polskiej do wloskiej"to wedlug premera Jaroslawa...na lepszy poranek
Ale Edzi Gornik nikt nie przebije....wycie hymnu tak rozproszylo pilkarzy z sami nie wiedzieli co robia na boisku
Pewnie prezes już się nauczył hymnu na pamięć...
Uciekam,miłego dzionka...