Wpisy 3 432 786 – 3 432 885
6 grudnia 2018 00:03 → 6 grudnia 2018 03:45, 100 wpisów
Mam szczęście w zdrapkach. Właśnie wróciłem z Indii i zdrapawszy indyjce kropke z czoła, pisało ...wygrałeś Fiata 126p
a ja dzis na 5 zdrapek wskazalem wygrywajaco 2 funty wahadlem
zdrapka numer 145 1,45 i mamy 6/6 w lotto uk
Gabrys a moze ty bedziesz jutro mikolajem
MONTEZUMA, Ty to jak ten baca. Siedzi na kamieniu i się giba . Turysta pyta go cor obi a on sie waha Czemu się baco wahacie ? a bo jak ostatnio ze swoją Zośką byłem na weselu to dostałem po ryju i teraz sie wohom
a ja jutro dostaje z 1000 pounds w pracy to sie nazywa mikolaj
Jak mi się znudzi to oddam do seks szopa i powiem sprzedawcy, że juz jej nie kocham
lalki ale zywe
ja kiedys spalem i sie budze co jest, a taka 19 stka mnie trzyma i sie bawi
pewnie nie , jeszcze nie mam aktywacji
MONTEZUMA a ja kiedyś popiłem strasznie z kolegami i poszliśmy do domu uciech Nazajutrz sie chwalimy, który miał lepszą a kolega mowi , że jemu sie chyba trafiła baba jaga bo jak ją ugryzł w cycka to wyleciała mu przez okno a my mu wsadziliśmy do łożka taką pompowaną i po co ją gryzł ?
Wiem, że u Rębiszewskiego pobierają dodatkową opłatę od wygranej
tylko kase tracic jeszcze jedna pokusa, lepiej nie grac nie sprawdzac numerow bo pozniej tylko zlosc
MONTEZUMA1 ale pomyśl jaka wygoda W wolny dzień jak budki pozamykane Możesz zawsze wysłać pewniaki
sniety mikolaj musial wejsc 13 , nie moglo jakies 24,25 ale wlasnie 23 jak ten pokemon urodzil sie 23, za co ten krzyz
ale multi tam jeszcze nie ma, bede gral ajuzci
takie znaki ciagle, normalnie jakies czary
Zaraz sobie założe konto i tylko się zastanawiam czy wpłacić milion czy dwa na grę
bedziemy grac w mini i multi i lotto sie pusci, konto bedzie puchlo
czuje ze to bedzie dobry czas, rok swini
nie wiem jak to wyglada czy sie wplaca na konto wew jakies drobne na gre
a co z takimi jak 3 gry i inni, chyba koniec biznesu
Skoro Ci zakładają konto to pewnie tak ale pytanie jak wybrać kumulację
szkoda tylko ze dzis wplacilem 15 zl ale wymarnuje sie
Pani Jadzia się śmiała z budki gdy jej powiedziałem, że 1% idzie dla niej na czekolade
jak brali 70 groszy za puszczenie, a teraz bez doplat to poprawa
tylko sie obudze zlapie za fona, senne nadam i spie dalej
niech sie cieszo ze jestem w grze
no to tableta w lozku odpale
tylko co tam grac, euro odpada za drogie, mini 1 kupon puszcze lotto 1 i koniec
Tak jak mały żydek beczał ...tatusiu tatusiu dzieci sie ze mnie śmieją że nie mam tableta...chyba napleta chyba napleta synku
ide pewniaki robic na jutro, chcesz jakies? zaraz bede mial
ja mam tableta ale nigdy jeszcze nie uzywalem
najlepszy stacjonarny z duzym monitorem jak 27 a nie jakis g
Mnie to się marzy taka karta z pinem dotykowa coby trzabyło nią przeciągnąć między biustem Pani Jadzi
ja bylem zakochany w kioskarce ale sprzedala biznes bo za maly ruch byl
Jeszcze z trochę a zamontują dziewczynkom w domu uciech czipy w czipach
sprzedala biznes juz nigdy nie spotkam szok
MONTEZUMA, już widzę jak sadzisz komplementa pani z kiosku...Doszedłem do wniosku, że ładnie pani w tym kiosku
ide spac bo jutro w pracy mnie za
Ja to mam fajną pracę Wstaję sobie rano poprawiam przedziałek i już mam fajrant
wzialem kupon wyslalem i mowie jej ale tu brakuje numeru, ona zdziwiona a ja mowie
twojego telefonu
twojego telefonu
ja jestem mlotkowym w fabryce, to gorzej
dobry bajer ale mowila zem za stary i tyle dobrego a ona 19 lat
A ja kiedyś zaprosiłem dziunię na lodowisko i miała ubaw widząc mnie jak co trochę zaliczam glebe że to lądowisko
Idziemy sobie tak razem w zime przez zamarznięte jezioro i ona krzyczy do mnie ..uważaj przerębel a ja do niej...a co to dla mnie przerę bel bel bel i poszedłem na dno
dziewczyny lubia takich wesolkow jak ty
zaraz 12 trzeba wchodzic do gniazda
ide jeszcze umyc pideczki
MONTEZUMA dziewczyny lubią brąz i dlatego Rynkowski zakłada majtki na lewą stronę
chyba norbi
Dziewczyny z MultiPasko nigdy nie były dla mnie jakąś łaską bo lubię wszystki dziewczyny i zaproszę Taką ot tak bez żadnej przyczyny
5779 Chanuka w Belwederze
https://www.youtube.com/watch?v=VamU3H9nl7Y
https://www.youtube.com/watch?v=VamU3H9nl7Y
3 432 867.
Dzień Dobry. Każdy kto dzisiaj zagra we wszystkie gry i dodatkowo kupi zdrapke Pudełko Czekolady, otrzymaa w prezencie od Mikołaja do każdej gry pewniaki: 5, 6 i 12, a w dwóch zakupionych zdrapkach za 10 zł, otrzyma niepowtarzalny zapach czekoladki.
Dzisiaj T. S. rozdaje prezenty stałym graczom. Do każdego zakupionego produktu o wartości nie mniejszej niż 20 zł otrzyma jeden zakład Mini gratis.
3 432 882.
fascynujecie się grą online przez internet,a właśnie wprowadzają wam ustawę,która zabija ludzi i zwierzęta
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/prawo-finanse-statystyki/projekt-megaustawy-juz-gotowy-zaklada-zwiekszenie-norm-pem-i-stworzenie-funduszu-szerokopasmowego-5g-lte
jeżeli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o tym,to zasubskrybujcie kanał na youtube:
Elektromagnetyczny Świat Nowotworów
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/prawo-finanse-statystyki/projekt-megaustawy-juz-gotowy-zaklada-zwiekszenie-norm-pem-i-stworzenie-funduszu-szerokopasmowego-5g-lte
jeżeli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o tym,to zasubskrybujcie kanał na youtube:
Elektromagnetyczny Świat Nowotworów