Wpisy 3 420 408 – 3 420 507
22 listopada 2018 00:31 → 22 listopada 2018 09:09, 100 wpisów
Nie bede grał przez internet. Już nie będę grał. To co mam, wystarczy mi na długo. Już jestem w Niemczech. Tutaj będę grał. Tu jest normalny kraj.
Godz. 00:32 a jeszcze 16 Portalowiczow szuka szczęścia na portalu.
A co jakas na być prowizja za grę przez neta w pracy jestem ziorłem
Zaraz na TVP Sport będą na żywo derby Nowego Yorku: Rangers-Islanders. Polecam wszystkim, będzie się działo :-) O 1.00
Jebac te mini srotto. I magnetyczne kominy i prezesa. Wiem w dyby i morda na kłódke
Niektórzy wolą palcem pogrozić
Ale nie ja, ja jestem za wolnością
Ale nie ja, ja jestem za wolnością
Milicja jest na elquatro od dochtora. Kto by pomyslal. Testy sprawnosciowe, a jak co do czego tp wszystko chore. Ja bym ich wszystkich do zusu wyj...ał na komisje
Deszmoksan i nie palisz. Ja sie po siódmej tabletce posrałem w gacie
Inni jedli cale paczki. Ja po 7 sztuce balem sie wziac nastepna. 7 miesięcy nie tknąłem
Najlepszy to był Zieliński jak mówił, że w Polsce nie ma bezrobocia dlatego sprowadzają z Rafalska ciapatych, ale u nas w policji jest aż 5-ciu chętnych na jedno miejsce.
No psia logika
No psia logika
Pije mleko tylko nie jestem nie wolnikiem papierosa dla mnie nie była by to wolność ale ok miłego w pracy jestem
Ta. A u nas jak kradziony rower rok po miescie je*dzil to musielismy sami na wlasną rękę akcje zrobic i odebrac
Ja nie kopce na codzień tylko jak coś popijam
Ale tylko cygaro i się nie zaciągam
Ale tylko cygaro i się nie zaciągam
szpaku20 no i to pokazuje że to całe państwo jest z tektury, wszystko udawane a góra bierze wielką kasę
Rozleci sie to kiedyś. Szkoda tylko tych co walczyli za ten kraj
Sciema i tyle. Pojdziesz kiedys do bankomatu i kasy nie dostaniesz....jak w grecji
Tak, szkoda, bo okazało się, że ich dzieci i wnuki to nic nie warte pieniężniaki, którzy za kasę będą nawet żyda udawać, aby tylko żona była zadowolona.
Nie wiem czy ludzie zdają sobie sprawę, ale jakby każdy Polak poszedł do banku po swój depozyt to jego tam nie ma, jest tylko zapis w komputerze a pieniędzy nie ma.
3 420 430.
grać jeszcze raz grać w gry ts na pewno wygramy w zeszłym roku przyszłym nastepnym w tym 10 leciu , stuleci lub następnym wcieleniu
Dziękuję bardzo wszystkim za paczkę żywnościową klawisz przyniósł wszystko tak sobie siedziałem i myślałem że jesten niesłusznie skazany
Mulag wczoraj żeśmy gadali przez telefon i do tego jeszcze co napisałem w artykule to dochodzi inwigilacja
Tak te sady dzialaja na zielonej odwolac sie nie mozna kaucji nie ma prawo do adwokata nie ma bez prawie
Interesują się Tobą jak wygrasz np W Lotto Plus to odrazu ale jak na chleb człowiek niema to nikt nie pomoże takie to jest wszystko
Pamietasz co nasz starszy kolega mowil jak trafil 5z 6 wygrał 5 tys cos ponad to tak nim krecili jak by wygral miliony moze na fundacje na to na tamto moze wogole zostaw ta kaske
W radiu od 6 grudnia straszą... zimą.
-2 za oknem.
Forsami.
Kedzior
jutro czarny piątek - oszustwo wyprzedaży w polskich sklepach , przecena z 50 na 60 zł
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17808/main/c2c93d5def.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Lotto de: 11 000 000 euro w sobotę.
Eurojackpot: 10 000 000 euro.
Eurojackpot: 10 000 000 euro.
Emerytka.
Przerwa.
Wędrowca netowy
witam graczy
ale miałem dobry udój na promocji 8 liczb wczoraj 6/8 przedwczoraj 6/2 240p zmultowane tak to można grać
6/8 ma być chochlik sie wkradł
brawo prezesie
Masterszef
danke zibi
53
78,61
Czwartek nie mój dzień.... Nie gram, milczę ale sledzei parki nlizuje.... Mam około 50 parek
Od dzisiaj do 31.12.2018 loteria świąteczna.
Kup Lotto lub Lotto Plus oraz inny dowolny produkt LOTTO
za minimum 5 zł i weź udział w loterii od 22 listopada do 31 grudnia 2018 r.
za minimum 5 zł i weź udział w loterii od 22 listopada do 31 grudnia 2018 r.
I tak się sprzedaję dane osobowe .emerytko
Zibi każda suma wygranej będzie przelewane na Twoje konto ,nigdzie nie bedziesz musiał jeździć .
Nie trzeba podawać danych,tylko nr telefonu.Chyba,że wygrasz nagrodę,to wtedy trzeba podać dane.To zrozumiałe.