Wpisy użytkownika maniek50
Łącznie 276 wpisów w archiwum, pokazane od nr 7 063. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zobaczymy po losowanku :)
Jutro DL kumulacja 4 000 000 :D cos bede musial wymyslec :D
Jutro DL kumulacja 4 000 000 :D cos bede musial wymyslec :D
Witam
MEGA GRAWER - mozesz zdradzic jak trafiasz te 4/6 i 3/6 w DL??i ile zakladow wysylasz?? Tez by mi sie przydalo z 4/6 bo ladnie platna:D
MEGA GRAWER - mozesz zdradzic jak trafiasz te 4/6 i 3/6 w DL??i ile zakladow wysylasz?? Tez by mi sie przydalo z 4/6 bo ladnie platna:D
ja wysylam 3 zaklady na DUZEGO LOTKA ale takie mocne 3 zaklady :):D
Witam w nowym roku 2008
Dzisiaj raczej kolektury nieczynne ale raczej na stacjach sa czynne :) Ja tam wczoraj poslalem DL na dzisiaj 4 zakłady ale takie mocne zaklady :)
Dzisiaj raczej kolektury nieczynne ale raczej na stacjach sa czynne :) Ja tam wczoraj poslalem DL na dzisiaj 4 zakłady ale takie mocne zaklady :)
132 Baniocha 2008-01-08 1/503 3 311 713.50
133 Legionowo 2008-01-08 1/400 3 311 713.50
134 Kościerzyna 2008-01-08 8/68 3 311 713.50
133 Legionowo 2008-01-08 1/400 3 311 713.50
134 Kościerzyna 2008-01-08 8/68 3 311 713.50
Pewniak na dzis: 76
zawsze powtarzajcie plusa z ostatniego losowania i wchodzi :)
zawsze powtarzajcie plusa z ostatniego losowania i wchodzi :)
Gratulacje dla szczesliwca!!!
W wawie to duzo zakladow sytemowych szlo na wlasne oczy widzialem jak facet puszczal system 11 gdzie padla wygrana??
W wawie to duzo zakladow sytemowych szlo na wlasne oczy widzialem jak facet puszczal system 11 gdzie padla wygrana??
kurde to jest nie mozliwe ze 1 wygrywa przeciez z 30 mln zakladow poszlo jak byla kumuacja 4mln kiedys tam to az 9 trafilo nie no to jest nie do pomyslenia !!!!
jeden zaklad sytemowy na 9 skreslen koszyuje 168 zł a on puscil dwa zaklady czyli 336 zl wudal wnioskujac bidny nie byl :)
hanys trzeba pomyslec jakie liczby jutro poslac na DL :)
Ja juz glowkuje :D
Ja juz glowkuje :D
343 Wrocław 2008-01-31 4/727 1 503 544.40
344 Płock 2008-01-31 1/915 1 503 544.40
344 Płock 2008-01-31 1/915 1 503 544.40
Warszawa jest mistrzem w wygrywaniu szostek!! A moglem to byc ja:)w czwartek tez ma wygrac Warszawa!!
no kiedys tego nie bylo pewnie malo ludzi gra gdy nie ma kumulacji i tak jest
Beezqp - ile trafiles najwiecej w DL?? JA duzo 3 i 4 blisko 5 ale jeszcze nie mialem caly czas czekam :)
Beezqp - ile trafiles najwiecej w DL?? JA duzo 3 i 4 blisko 5 ale jeszcze nie mialem caly czas czekam :)
Beezqp - jak tam prgnozy na DL?? :):D Ja narazie mysle + na numerek dzisiaj :D
karkowianka - ile liczb potzrebujesz?? 10?? moge sie postarac wybrac najbardziej prawdopodobne ktore wpadna ale x PLUSEM! Jesli chcesz?? Nie zajmuje sie ML a czasme cos konkretnego wejdzie.
eeellaaaa - ok zaraz ci podam tylko pomysle chwilke ale pamietaj proroiem nie jestem :)
eeellaaa - masz ode mnie szosteczke:)
1,36,41,46,58,78
Jak nie wejdzie to przepraszam ale kusza do puszczenia:)
1,36,41,46,58,78
Jak nie wejdzie to przepraszam ale kusza do puszczenia:)
liczby stojace sa najgorsze wedlug mnie dlugo sie czeka ale po pewnym czasie wpadaja zazywaczaj jak ich sie nie pusci multi jest zdradliwe:)
Ja to multi odstawilem na bok.Teraz bardzej gram w Numerka i DL ale od czasu do czasu puszcze sobie ta dziesiatke z plusem i 8/10 z plusem mialem:)
no wlasnie OPA duzo ludzi wysyla liczby najmnej padajace a ja na tym korzystam i puszczam chodzace i powtorkowe zazwyczaj:)
no teraz to bardziej graja na 1 liczbe z plusem:) 88zł do wygrania wy7da 5zł a nie trafi lusa tylko inna to ma 4 zl czyli 1 zł do tylu:)
eeelllaaaa - spokojnie wybierz to co Ci sie podoba:) i zagraj rozsadnie zebys duzo kasy ne wtopila!! nie ma co szalec!! o to lotto chodzi zeby jak najwiecej wyslac a nic nie wygrac!
jakby nie patzrec totalizator potzrebuje nowej gry. Ale sam to wszystko spieprzył bo podywyszyl cene zakladow DL i ML i ludzie mniej graja.Chociaz z drugie samej mniej zakladow mniej wygranych a zyskie ta same co byly dla totka:D
Witam jak tam wyniki po losowaniu?? Dzis nowy dzien nowe szanse a w tym DL to cos dla mnie:)
Program paryski nie jest zly mysle ze warto sprobowac !! Chociaz mysle ze marne szanse sa na jakiekolwiek wygrane jednym zakladem w DL przynajmniej 3 tzreba puscic zeby miec chociaz trjke czyli 16 zł:)
15.02.200809:46
W Dużym Lotku - 6 025 000.20 zł. za 4 zł.!
Miło nam Państwa poinformować, iż w walentynkowym losowaniu Dużego Lotka padła 1 wygrana I stopnia w wysokości 6 025 000.20 zł.!
Nasz gracz zagrał w kolekturze 14/88 w Gorzowie Wielkopolskim na terenie zielonogórskiego Oddziału TS, metodą chybił - trafił, za 4 zł. (2 zakłady).
Gratulujemy i zapraszamy do kolektur!
W Dużym Lotku - 6 025 000.20 zł. za 4 zł.!
Miło nam Państwa poinformować, iż w walentynkowym losowaniu Dużego Lotka padła 1 wygrana I stopnia w wysokości 6 025 000.20 zł.!
Nasz gracz zagrał w kolekturze 14/88 w Gorzowie Wielkopolskim na terenie zielonogórskiego Oddziału TS, metodą chybił - trafił, za 4 zł. (2 zakłady).
Gratulujemy i zapraszamy do kolektur!
jasiek - wyniki z zakladow specjalnych: 13.02.2008:
7,21,25,31,39
7,21,25,31,39
wisnia- bukmacherka jest dla madrych ludzia ty walisz na slepo wiadome jest ze 2 nie padnie jeszcze przez dluzszy czas!!!
liczby 2i 80 lubily w niedziele padac ale czasy niestey sie zmienily hehe:D
MARIO OLSZTYN pomoz cos wybrac z liczb DL bo nic nie moge wykombinowac:(
a tam olac to puszczam 2 zaklady na chybl-trafil i co ma byc to bedzie jak jest mi dana wygrana to trafie za 4 zł!!
OPA jaka masz maszyne??
ta nowa z monitorem takim wilekim?? czy ta stara??
ta nowa z monitorem takim wilekim?? czy ta stara??
po wygrane powyzej 2000zł zapraszam na ulice
Targową 25
Warszawa 03-728
Targową 25
Warszawa 03-728
oni to sobie bardzo dobrze przemsleli teraz wejdzie MULTI 5 losowanka co 5 min i kasa sie kreci coz co zrobic pozostaje marzyc.
TUSK nic nam nie da tak samo jak Kaczynski to pieprzenie o dupie marynie bla blabli blu blla a oczy wielkie
Bogatsi beda CI co maja pieniadze.
Bogatsi beda CI co maja pieniadze.
haha 25 000 000 o czym ty marzysz ?? TS nigdy nie da nikomu tyle wyrac hahahaahha
mjultipasko - w takim razie zycze powodzonka ja tam zapuscilem DL
hmmm cos zaraz moge Ci podac tylko pomysle chwilke:) ile liczb potrzebujesz??
Wlasnie najwiecej wygranych jest na chybil-trafil! Glowne wygrane padaja wlasnie z maszyny na chybil-tarfil i co w ty jest??
nie oni tak twierdza tylko tak jest!! Mam znajomego co mial pare razy 5/6 na chybil-trafil a ja nawet teraz 4 nie moe wykreslic:( a ty wykreslisz 5/6?? za chiny nie wykreslisz!! chyba ze system walniesz 11 12 liczb ale tez nie wiadmo czy cie w konia nie zrobia.
tez kiedys gralem za 2 zł i nic nie trafialem ciagle 2/6 albo 1/6
dobra przestancie nie ma 100% systemow!!!
systemy to wdupianie kasy
systemy to wdupianie kasy
nie ma takich liczb nikt nie jest w stanie podac takich liczb jedynie TS wie jakie liczby padna i oni juz sobie tam dobrze ustawia w tej maszunce.
dobra musze cos wykombinowac na DL i ide puscic chwila pzremyslen i puszczam:)
to sie nazywa szczescie puscil zaklad za 2zł i wygral ponad 5 milionow :)
chlop mial szczescie puscil za 2 zł ja puscilem za 12 zł na chybil-tafil i tafilem 3- 16zł no coz garmy dalej:)
kogucik19 - no i dobrze ze wygral!! biednemu tez sie nalezy cos od zycia !! GRATULUJE tym co wygrywaja metoda chybil-trafil :)!!
wlansie niedawno sobie uswiadoomilem ze grajac na swoje liczby nigdy nie wygra sie, mozna puszczac do konca zycia bo komputer wylosuje 6 z zakladow puszconych na chybl-tafil poniewaz wypusza dane serie i a kogos pada :D
mozna mozna wystarczyl 1 zaklad to sie nazywa szczescie :) ale to mogl byc kazdy bo duzo ludzi gar na ch-trafil:D na kazdego przyjdzie kolej:)
No i we wtorek 10 mln do zgarniecia moje miasto to zgarnia Warszawa!! wiec zagram duzo na chybil-tafil i swoje tez puszcze.
wez kredyt w banku na 2000zł i zagraj systemem 12 liczb w DL i wygrasz moze i zplacisz pozniej :)
poprostu jest to czlowiek pazerny na pieniadze ma tyle kasy i jeszcze mu malo?? w sumie bogaca sie najbogatsi :(
ale sa i tacy co im sie poszczescilo puszcajac jeden zaklad na chybil-trafil to jest dopiero satysfakcja ze jaednak mozna!!:) a syetmy sa do dupy!!
Beezqp - a jak ktos gra 10kartek x 12 system wydaje okolo 18480 zł to ile mu potzreba to chyba tafia juz w danym losoawniu :D
pewniak na ML: 40 bez jaj!! no chyba ze dzisaj kulki zmienaja to nie padnie cholera.
Mario no wiesz nie musisz byc taki skromny:) widze ze znasz sie na rzeczy w DL bo dobre i 4 trafic . Zycze dalszych suksesow mi kiedys dobrze szlo w DL teraz same wtopy nie umiem juz dobierac liczb:( moze bys cos dozrdzil?? Dzieki.
Pewniak: 1 ?? nie mam racji kazdy to powie ide swoim tropem stawiam na wszystko przegram to przegram i bassik w tle.
Dzisiaj moja ulubiona gra DL i kumulacja 6 mln!
Zagram sobie na chybil-tafil bo zadne liczby mi do glowy nie przychodza a i z map nic nie moge wymyslec:) WESOLYCH SWIAT zycze wszystkim i wygranych !!
Zagram sobie na chybil-tafil bo zadne liczby mi do glowy nie przychodza a i z map nic nie moge wymyslec:) WESOLYCH SWIAT zycze wszystkim i wygranych !!