Wpisy 11 778 – 11 877
28 stycznia 2008 00:35 → 28 stycznia 2008 22:08, 100 wpisów
kolektury nie sa zamykane godzine przed losowaniem.losowanie jest 21:55 a los mozna poscic jeszcze o 21:30.na ekranie lottomatu pojawia sie komunikat o zamknieciu systemu .kolektury głowne (zazwyczaj jedna w małym miescie sa otwarte do 22:00.dzis np:wyslalem zaklad kilka minut po 21:00.z doswiadczenia wiem ze warto grac tuz przed zamknieciem systemu a tymsamym zmnieszyc mozliwosc manipulacji licz przez t.s
no dobra,zgadzam się z tym betonem,ale dlaczego nie mogę trafić głupie 3/3 za 2,50,żebym grał na 100 stawek to bym zrozumiał,ale żeby wygrać 54 zł???i tak manipulują
MAK może w ciągu ostatniego tygodnia to jesteś do przodu,ale ogólnie to nie wiem,chyba że dopiero zacząłeś grać
jak sądzisz panie MATYCZ kto ma rację a twoich obliczeń,zależy jeszcze czy gra na wszystkie dziesiątki-jednocześnie,pozdrów Alę i MARIO OLSZTYN
Dzieki OPA pozdrowiłam się sama ,nie musi tego robić Matycz.
OPA to do Ciebie
"NIE PRAGNIJ BYĆ LEPSZYM
OD INNYCH,NAJPIERW BĄDŻ
SAMYM SOBĄ" Fiodor Dostojewski.
"NIE PRAGNIJ BYĆ LEPSZYM
OD INNYCH,NAJPIERW BĄDŻ
SAMYM SOBĄ" Fiodor Dostojewski.
ALICJIA nie przejmuj sie OPA ma skuteczniośc do bani dlatego ze gra na liczby żadko padające i dłużej nie padające pozatym na małe pieniązki na trójeczki i skuteczności też nie ma alemyśle że jak by się poswiecil na te swoje 3 i posyął je rozpisane na 100-200 kuponów to by ta skutecznośc miał
skuteczność grania polega na tym żeby np włożyć 10 zł i wyciagać 20-50 zł to jest skuteczność a my wszyscy mamy niby czasem skutecznoś a jak się przeliczy wydatki i straty to wychodzimy i tak na minus no chyba że ktoś posyła dziennie 1 trojke za 2.50 to może do przodu wyjdzie w skali miesiąca na lizaki ?
MARIO,jeśli do bani to czemu ty mało wygrywasz,ja nie chcę się wywyższać,po prostu czasem mam taki humor,że mało jest kto żeby mnie przegadać,a po drugie na pewno nie wygrałeś tyle co ja,po prostu się udało
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
a po trzecie MARIO,nie wiem kto cię uczył gramatyki,jak piszesz to słownik podkreśla na czerwono,że jest jakiś błąd,nie chodzi tu o znaki polskie,tylko w najprostszych wyrazach robisz bardzo rażące błędy i szukasz dobrze płatnej pracy,to mnie dziwi
OPA jesteś dzis bardzo zły ,co się stało pogoda nie ta czy inne dziwne sprawy.Usmiechnij się zycie jest tylko jedno i trzeba je brać takim jakie jest ,bo przegabisz wszystko i po smierci będzie Tobie smutno ,ze przegapiłeś najwazniejsze sprawy.
Nie można też mówić tak jak OPA a weszły moje szóstki ale z niedzieli dopiero we wtorek tym sposobem często robie jak ja to nazywam tiuning co pare losowań np dużego lotka i też jak zmienie liczby to padają te co wyżuciełem i również wielokrotnie wyżuciłem 4 czy 5 w dużego
Nie jestem zły,liczby nie wchodzą mi to nie wchodzą,cały tydzień i nic na to nie poradzę,czasami tak jest,nie będę podawać to wtedy wejdą,zobaczysz...a zrobić najczęściej "chodzące"-żaden problem,jakie tylko chcecie zestawienie,wedle życzenia,na dziś wyszły mi 3 piątki,zobaczymy jak "pójdą"
nie wiem co się dzieje,bo liczby dziwnie wchodzą(z mojego zestawienia)może dlatego że sie powtarzają,czasem wchodzą po kolei,aż jestem zdziwiony-jak to możliwe
Opa PISZE SZYBKO DLATEGO ROBIE BŁĘDY A JEŚLI CHODZI O PRACE TO SIĘ POMYLIŁEŚ NIE SZUKAM PRACY PONIEWAZ JĄ MAM PRACUJE W MICHELIN POLSKA S.A I ZARABIAM 4.5 TYŚ MIESIĘCZNIE PONADTO JUŻ JESTEM DOROBIONY A W LOTTO GRAM BO TO MOJA PASJIA I CHOROBA HAZARDOWA
[5]2,18,49,68,73 ciekawe czy dobra wczoraj miałam3/5dziś 5/5 bez dwóch zdań
NA DZIŚ 9/{2,11,13,32,34,47,53,59,79} CO CI ONA MÓWI OPA ?
mnie widzisz żeby liczby nie wchodziły to bym tym się w ogóle nie zajmował,dlatego sobie się bawię,mam chociaż w robocie zajęcie
Pozdrawiam "Totolotkowiczów" . Na początku stycznia zrobiłem zestawienie najczęściej powtarzających się par w ciągu roku . Ze 128 par( powtarzających się od 31 do 41 razy)od 1.01.08 20.01.08 pozostało - nie padło - 16par.Czyli powtórzyło się 112 par.Czy ktoś ma pomysł jak wykorzystać ten fakt z zyskiem??
tak właśnie !!!odrzuciłem te co padły wczoraj i pośle z nich 9 mam jeszcze 5-6-7-8-10 ale to juz z moich liczb ale byc może wygram na twoje ?
u nas niestety nie zarabiają tyle,dlatego i dla mnie nie jest łatwo,sam rozumiesz
Radości po pachy i to dla wszystkich
- typujących , przegranych , wygranych, szczęściarzy a także jadących, idących,
stojących,siedzących
przebranych , gołych , ubranych
i nie tylko
młodych ale i starych.
Jednym słowem integracja
na całego
DO BÓLU !.
Na dziś 21,65,30,4,48,11,20 i do jutra.
- typujących , przegranych , wygranych, szczęściarzy a także jadących, idących,
stojących,siedzących
przebranych , gołych , ubranych
i nie tylko
młodych ale i starych.
Jednym słowem integracja
na całego
DO BÓLU !.
Na dziś 21,65,30,4,48,11,20 i do jutra.
Na tyle parek to chyba trzeba dużo kasy...ja nie mam takich zawodników,a sam nie chce ryzykować
Widzisz MARIO trzeba liczyć że może one wejdą...nie sposób wyliczyć jakie padną liczby,wygląda ze są nie zle,ale musi dopisać szczęście-niestety
OPa ja nic do ciebie nie mam ,a kazdy gra za taką sume na jaka go stac i jaka uważa ale mnie czasem wkur... jak ludzie zamiast na tej stroce sobie pomagać wymieniać się poglądami to dopiekają komuś a to za błedy a to za poglądy itp...MIĘDZY INNYMI MATYCZ !
no,to fakt,ja dopiero solę jak ktoś napisze na mój temat-zauważyłeś MARIO ??
Hej chłopaki a co Wy sie tak dziś wszystkich czepiacie ,"okresu nie miewacie "o co chodzi
hej wszystkim.Adi ano padła ale duzo nie zarobilam bo jechałam nią juz prawie po kosztach.Wpadło tez co inne ogólnie nie jest zle ;)ale mogło byc lepiej.A u Ciebie jak?
Na losowanko ML 28.01.08 może wejdzie coś z takich typów - 6-ka (z powtórek): 20,24,26,65,71,77 lub taka 6-ka 3,26,46,70,75,78; 4-ry 5-ki: 27,32,36,44,58 lub 14,17,20,59,66 lub 24,30,49,54,71 lub 15,21,25,35,65; 3-y 4-ki: 1,29,39,55 lub 6,10,41,60 lub 2,28,33,50; 2-e 3-ki: 3,46,75 lub 26,70,78; 2-e parki: 41,60 lub 6,10; 4-y pewniaki z +em: 2 lub 28 lub 33 lub 50 :)
Opa tak to fakt.Czasem trza kombinowac podmieniac liczby bo mozna sie niezle wkopac na progresji.
ja ciągle w plecy.teraz gram tylko dla zabawy.wysyłam 2zakłady po siedem skreśleń.więcej niż 5 nie mogę trafić.pozdro dla ktosi.
PRZEPIS NA SZÓSTKE W DUŻEGO LOTKA !!Weście ostnie losowanie pozostawcie 3 pierwsze liczby bez zmnian od 4 odejmujcie 1 do 5 dodajcie 1 a do ostatniej doliczcie 2 --Tak pokrudce mógłby wyglądac przepis na 6 mil które byly do podziału w ostanim losowaniu dużego lotka !!!
adi dlatego ja sie bawie mniejszą ilością liczb.i tak wszystko idzie inaczej niz mysle wydaje mi sie liczby z ktosi lepsze a z eli bardziej wchodzą a sama juz nic nie wiem.Wogóle te ostatnie losowania pogupiałe jakieś .Pozdrawiam
Mario bawisz sie w kucharza??ciekawe co z tego twojego gotowania wyjdzie obaczymy ;)
...zupka chińska albo pieczeń po królewsku:) Oby to drugie, powodzenia, pozdrawiam.
Mario, jeśli jesteśmy w temacie pieczeni -kiedy ja Ci dopiekłem za poglądy lub błędy? Każdy z nas ma przecież inne poglądy i każdy błądzi czasem -OPA widzę też ostatnio:) Uprzejmie proszę swoich frustracji nie kumulować na mojej skromnej osobie:) Pozdrawiam, powodzenia dziś 2,17,19,23,28,32,44,47,49,60.
Drogi MATYCZU nie mi dopiekarz tylko zauważyłem że lubisz pojechac po innych ludziach oto mi chodziło osobiście nic nie mam do ciebie przytoczyełm tylko przykład !
...oprócz LOTTO,uwielbiam jazdę figurową po lódziach:) Czasem może troszkę wyszydzam, ale za złe nikomu nic nie mam. Pisałem już -bardziej trzeba brzydzić się pochlebstwem niźli krytyką. Wszyscy tu z tej stronki -jak to się mówi "jesteśmy po jednych pieniądzach". Jeśli mamy sobie już wady wytykać,bo wszyscy je mamy niestety to chyba najlepiej w formie żartu i parodii, a nie dosłownie wyzwiskami i epitetami. Niezgoda rujnuje, zgoda buduje, a kto się czubi ten się lubi:) Powodzenia
276 Nowy Dwór Mazowiecki 2008-01-26 1/78 1 971 356.40
277 Libiąż 2008-01-26 2/377 1 971 356.40
278 Krasne 2008-01-26 12/482 1 971 356.40
277 Libiąż 2008-01-26 2/377 1 971 356.40
278 Krasne 2008-01-26 12/482 1 971 356.40
sorki,ale to będzie najdłuższy text : SZACUNECZEK DLA MARIO OLSZTYNN - też zarabiam koło tego a może trochę więcej,ale dekiel to dekiel ( zdrowy hazard ) bo gożej jak by takie wariaty poszli do CASYNA tak jak mój kumpel wrzucił 2 koła wyjoł 34kółka na 2 dzień se pomyślał że wyjmie .......................;-) a tu stracił żone,dziecko i 84000 i mu muszę pomóc ;-( ))))
jednak nie taki długi........pozdro dla matycza OPA alicji i Wszystkich.....................
Dziesiaj spotkałem gościa, który wykłada na multasa dziennie po 150 PLN. Pogadałem z nim i tak gra systemem na 10 skreśleń z 15 liczb. Wyniki ma mizerne cały czas dokładna a w najlepszym razie jest na plus 50PLN.
Zal mi tego gościa,tkwi po uszy w szponach hazardu.Szkoda życia na tą bezsensowną grę.
Rico życie jest bezsensowną grą:) Gdyby ten biedny gość choć w małym stopniu uwzględniał typy OPY, jego gra nabrałaby sensu...:)Życie pewnie też, a tak to jest pewnie teraz nijakie, jak rodzajnik Geld, das Geld:) Pozdrawiam, powodzenia
...tak, dlatego tak ważne są dobre wybory w życiu, jak liczb w typowaniach wyników np. ML:) A że nieraz wszystko jest nie tak jakbyśmy chcieli, jeden wielki galimatias -to już chyba właśnie sprawka szczęścia i przeznaczenia...Ale trzeba w coś wierzyć, wtedy życie nabiera sensu, gra też. O rozsądku już mataczył nie będę, bo już dość ciosów ostatnio zebrałem:)haha Mam pecha ostatnio.... Pozdrawiam
Nie zgadzam się w całości z wypowiedziami przedmówców.Ryzyko w życiu trzeba minimalizować,a nie grać z życiem na maxa.Przecież ten co notorycznie przechodzi na czerwonym świetle ma bardzo dużo większe szanse że go trafi samochód od tego co stosuje się do przepisów.Podobnie jest z grą ,ten co gra jak ten gracz tylko pozornie ma większe szanse od tego co gra na 1 zakład,wynika to z r-ku prawdopodobieństwa.Jedno jest pewne lepiej być zdrowym i biednym niż chorym i bogatym.Ten co uprawia hazard jest biednym uzależnionym człowiekiem i niekoniecznie bogatym.Jeśli to do Was nie przemawia,to trudno,ale stadiony na EURO 2012 musi ktoś wybudować i grający się znajdą.Zapraszam do artykułu 'Hazard do mnie dzwoni"www.hazardzisci.org.pl
Witajcie.
Pamiętacie może aferę z totolotkiem, kiedy mówiono że ktoś złamał system gry.Nie pamiętam czy to chodziło o ML czy DL. Było to ładnych parę lat temu. O co wtedy chodziło?
Pozdrawiam.
Pamiętacie może aferę z totolotkiem, kiedy mówiono że ktoś złamał system gry.Nie pamiętam czy to chodziło o ML czy DL. Było to ładnych parę lat temu. O co wtedy chodziło?
Pozdrawiam.
Matycz,nie przeceniałbym,typów OPA,Chodzi o to że niepotrzebnie wywieracie na niego presję,Widać u niego wyraźnie oznaki zdenerwowania i zniechęcenia całą sytuacją.Nie wiem czy dużo ludzi w realu gra na jego typy,ale jeśli tak to są raczej mocno przegrani czyli wtopieni.Działanie pod presją nigdy nie sprzyja osiągnięci dobrych wyników.Jesli już musicie grać to grajcie za małe stawki i na zakłady o dużym prawdopodobieństwie trafienia.Inaczej gra nie jest warta zachodu i w dłuższej perspektywie rodzi tylko frustrację.Do kasa 123.Nie było nic podobnego i nie będzie.Ostatni raz udało się rozszyfrować Polakom Enigmę,ale to było jeszcze przed wojną
czasem jest zły dzień,a pózniej już jest lepiej,a odnośnie tych progresji,nie lepiej grać na dni miesiąca...zauważyłem że ostatnio w miarę wchodzą
..i dobrze OPA, że Ci trochę przeszło, bo jak wróciłem z kanałów i czytałem Twoje i inne wpisy -poziom adrenalinki mi progresywnie wzrastał, ale już po kumulacji:) Napięcie opadło:) Znów zapomniałeś typów w Typowaniach wpisać. Ela grała -zarobiła fortunę podobno OPA, nawet więcej podobno niż Ty w Expressa wygrałeś:) Pozdrawiam serdecznie i moje ukłony:)
Witam wszystkich dziś gramy na chybił trafił.Matycz zadnych ruchów do poniedziałku .OPa uśmiechnij się
MATYCZ jak? patrzyłeś te dni miesiąca,czy jest sens na nie grać,bo mi się nie chce,nie dziś
OPA do poniedziału nie bo nic nie wygrasz.
...żadnych ruchów???? To znaczy, że mam sztywnym pozostać i nie grać?:)Nie zamierzam niestety Alicjo -będę się próbował ruszyć z miejsca:) Inni też niech się ruszą:)OPA śmiej się, bo śmiech to zdrowie, nie bierz tak sobie do serca wszystkiego, oprócz Multi Lotka:) Powodzenia dziś:)
...ja dziś OPA zawierając zakłady -zawarłem w nich liczbę 28, ale to zbieg okoliczności myślę -wczoraj był 27-my i też padła:)
Matycz na poczcie masz moje typy.....
OPA dlatego ten tydzień gram na chybił.A nóż widelec coś trafię
A gdzie mam być,o tej porze kolacja buzi od męza i spac idę
Matycz a Ty co typy jakieś masz bo milczysz
wyszły mi dziś w ML jakieś liczby,coś tam wyszło,czas pokaże,dzisiaj to nie mam siły
myśli co by tu wysłać na stacji benz. podobno w ostatniej chwili są większe szanse
...ja już dawno zatypowałem, tylko trafić mi ciężko jest ostatnio:) Rzadko 20-stki typuję, podobnie 70-tki, zwykle stawiam na ten "środkowy" przedział:) Zobaczymy dziś:) powodzenia
...bo przecież takie 70-tki to już "moherowe berety są":) a ostatnio jakby na pielgrzymkę do Torunia szły:) Tu Pana Henryka bardzo przepraszam, myślę że mi Pan wybaczy, ale po domu kręci mi się taki moherowy berecik też:)
Matycz typy a nie mocherowe berety
to fakt MATYCZ,ja z moherem też mam do czynienia,na szczęście nie w domu,nikomu nie życzę
witam ludzi po fachu ciezko oj oj oj ciezko grac w loterie nie daje zysku ah trzeba dzwigac worki ciezarne na plecach ah ale bol.
zaszalalam i wyslalam za 150 zl:)albo woz albo pieszo:)oby woz:)
Zycze zeby 150zl dal zysk nie straty ja znowu obserwacje robie.Ochlonolem troche z hazardu i atak robie jak u mnie bywa raz lato raz zima hejj
...współczujesz mi OPA moherów?? Danke schon! Jetzt, ich glaube war alles gut:) Ich wunsche Dir Liebe ohne Leiden und viel Gluck und Geld:) (gdyby nas np.Drogi Mario nie zrozumiał,czego wybaczyć bym Mu nie mógł:) życzyłem Opie miłości bez cierpienia oraz dużo szczęścia i pieniędzy:)
Matycz co u Ciebie gramy wygrywamy czy tylko wykladamy u mnie pauza oh ale ulga z tym hazardem ale planuje znowu goraca na parki a moze co da
Drogi Kasa 123 -ślicznie patologiczne już tak mają -one się niczego nie boją -ryzyko mają we krwi, jak ja:) Pozdrawiam
pytanko,jak rico trzeba skreślać by trafić chociaż 6 z 10 ? Ja maks to miałem 4 :(
MATYCZ,napisałem że nikomu nie życzę mieć z moherami do czynienia,bo ja mam,niestety,nic przyjemnego,co nie ??