Wpisy 16 217 – 16 316
28 lutego 2008 00:02 → 28 lutego 2008 16:28, 100 wpisów
no właśnie zawsze jest to "zamiast", które ZAMIAST wygranej robi co może żeby przegrać.
PYTANIE DO PASKO - dałoby się przerobić skrypt testuj liczby, żeby pokazywał też, czy z danych liczb w losowaniu padł +? Osobiście nie gram, ale przydałoby się w obserwacjach :)
1,3,5,39\\5,21,39,69\\:)
16119. No chumorek mam od rana jak to miło przyjśc do domku o 6 rano sprawdzić lotki a tam w dużego 4/6 {10,29,37,42} a to nic innego jak parki z 20-25 losowań i wpadło 228 zł ide spać !!!
Mario,u mnie wyszło 1,42 też wg.parek,no ale nic poza tym.
ps.Kiedy gramy na $ 9 $?
Mario,u mnie wyszło 1,42 też wg.parek,no ale nic poza tym.
ps.Kiedy gramy na $ 9 $?
Ta firma podobno oferuje niezawodne pewniaki:
Adres:ALBERT-BIURO
ul.Grabowa 4
61-473 Poznań
tel:0602-185-732
fax 061-8300-450
k-to 39106000760000320000419528
Czy ktoś z Was już ma jakieś miłe doświadczenia z tą firmą?
Adres:ALBERT-BIURO
ul.Grabowa 4
61-473 Poznań
tel:0602-185-732
fax 061-8300-450
k-to 39106000760000320000419528
Czy ktoś z Was już ma jakieś miłe doświadczenia z tą firmą?
>>>>> dzień doberek >>>>
..od rana mam dobry chumor .....
chcecie kupować pewniaki ja wam sprzedam w lutym grając moimi 20-oma liczbami można było trafić pare 7 8 i wyskoczyła 1 dziesiątka ale co do pewniaków nie ma nic pewnego nawet drużyna przegrana może sprawić niespodziankę i wygrać i na takie okazje trzeba uważnie patrzeć jeżeli jest na tym forum prawdziwy hazardzista gotowy zaryzykować 3 000 na grę chętnie rozpiszę liczby w/g mojego systemu
..od rana mam dobry chumor .....
chcecie kupować pewniaki ja wam sprzedam w lutym grając moimi 20-oma liczbami można było trafić pare 7 8 i wyskoczyła 1 dziesiątka ale co do pewniaków nie ma nic pewnego nawet drużyna przegrana może sprawić niespodziankę i wygrać i na takie okazje trzeba uważnie patrzeć jeżeli jest na tym forum prawdziwy hazardzista gotowy zaryzykować 3 000 na grę chętnie rozpiszę liczby w/g mojego systemu
i tu pewnie pojawi się pytanie a dlaczego ty nie trafiłeś tej 10
>>> bo jak się ma 2.5 na grę trudno trafić tę 10 ale na plus jestem wystarczy spojrzeć na moje pozycje rankingowe niedawno byłem na szarym końcu
>>> bo jak się ma 2.5 na grę trudno trafić tę 10 ale na plus jestem wystarczy spojrzeć na moje pozycje rankingowe niedawno byłem na szarym końcu
...i w latch poprzednich skuteczność moich wybranych cyfr była podobna
Tak odragowywałem wczoraj ż edziś gowka boli ale chociaż wczoraj 3/5 w expresa jak zwykle jak ja trafiam to płacą 18 zł ale zaraz pokumamy o dużym na dziś Stanisław-zejdz zemnie pokumaj i sam poślij 9 systemem ja kumpli nie szukam !!!!!!!!! i bez takich zachowań prosze troche kultury . głowke masz od czego ? pomysl nie idz na łatwizne to ż ety poslesz a ja skreśle to nie filozofia uwiez mie tez jest posłać systemem za nawet 1000 zł dziennie ale nie jestem desperatem !!!!
Pozatym stasiu jak bym ci miał podac 9 liczb miałbym dylemat bo bym musiał ci podać z 5 takich zestawów a z penością nie poslesz jak znam życie rozpiszesz je na 6 zakądowe i tyle cie bede widział ! pozdrawiam !
I prosze dziś bez prowokacji bo boli mnie głowa i kac jeb..!!!
PROSZE O CISZE NA CZAACIE BO PANA GŁOWA BOLI !!!!!!!!!!!!!I KAC JEB.!!!!!!!!
ZONK- dowciapny z ciebvie pajac chcesz to pojedziemy zaraz?
Jestem tu nowy i mam problem wybrac liczby do dużego lotka może ktos bedzie tak uprzejmy i mi poda pewną szóstke? Może pan Mario? albo ktoś inny ?
Masz nowy
4,5,18,19,35,36 zycze wygranej tylko mi działke odpal
4,5,18,19,35,36 zycze wygranej tylko mi działke odpal
Pajac,to jesteś ty,bo się zgrywasz na kogoś kim nie jesteś.Jak cię prosi Pan MAJLON o szósteczke,to mu grzecznie podaj i nie będziesz pajacował......
Wiesz co ZONK nie bede dawał się prowokowac i z tobą prowadził potyczki pisemne poslij również ta 6 jest zajebista jak przejrzysz ststystyki losowań to najpewniejsze parki w duzego!!! pozdrawiam pajacynka !!!hehehe
Dobrze,pośle tą szósteczkę,chociaz jak padnie to i tak mało zapłacą bo pewnie więcej frajerów sie załapie.Mimo to dobrze ze cie boli głowa a nie Łeb.Pozdrawiam.
Powiadasz Zonk h.. wygram może może ale jestem optymistą .A nawiązując do tego h.. to jak bym nim poruszył z głową to bym nie musiał zagrać w loterii ale w sex biznesie hehehheh .pozdrawiam!
OPA-MATYCZ-KACZOR-mercedes a propo zajebiste auto sprzedałem nie dawno piekny egzempasz pomużcie mi tu bo mnie zjiedzą dziś w potyczkach słownych Pozdrawiam !!!
Dziekuje ci mario jak trafie to się zrewanżuje jestem bezrobotny i naprawde potrzebuje kasy kasy .........
Zgadza się, Tam jest największa kasa,Dopóki się narządy nie zmydlą,to stały dopływ gotówki,a frajerów podglądaczy nie zabraknie.Sex biznes to jest to COCACOLA......
Naszczęście bezrobocie mi nie grozi chociaż to jest pewniejsze niz wygrana w lotto Choc nie ukrywam że jak wygram 6/6 w dużego to jebne tą robotą i pojade w ciepłe kraje najlepiej tam gdzie jest dużo mulatek hehehehe!!!
MARIO,nie bój się,przecież jesteś THE BEST,sam pisałes kiedyś że jestes 150 tysia do przodu w totki,Widzisz jak ci bezrobotni już dziękują.Wyrastasz chłopie na GURU!!!!!!!!!!
Ktoś chce znać PLUSa na dzisiejszego ML???
Wszyscy???
A więc podaję!!! Będzie to liczba 28.
Dodatkowo proponuję skreślić 52, 8, 30, 65, 69, 25, 30.
Chyba oszalałem, że podaję te numerki za darmo. Goście z mojego miasta biorą za to kasę. :)
Trzymajcie kciuki. Jeśli nie wejdą proszę nie bluźnić :).
Pozdrawiam wszystkich multimaniaków.
Zagrajmy tymi liczbami i razem zniszczmy TS!!! Dość tego wyzysku!!!
Chyba mnie poniosło. Lepiej już zakończę... Idę już opijać zwycięstwo. ;)
Wszyscy???
A więc podaję!!! Będzie to liczba 28.
Dodatkowo proponuję skreślić 52, 8, 30, 65, 69, 25, 30.
Chyba oszalałem, że podaję te numerki za darmo. Goście z mojego miasta biorą za to kasę. :)
Trzymajcie kciuki. Jeśli nie wejdą proszę nie bluźnić :).
Pozdrawiam wszystkich multimaniaków.
Zagrajmy tymi liczbami i razem zniszczmy TS!!! Dość tego wyzysku!!!
Chyba mnie poniosło. Lepiej już zakończę... Idę już opijać zwycięstwo. ;)
Pisałem ż ejestem w plecy 150 a czy jestem GURU zgadłes ale nie na psco w swoim mieście tak i pracy
O to jest mentalnoś Polaka OD rana opijac zawsze jest okazjia heheheh ale ja też jestem za tym żeby tych darmozjiadów z lotto puścić z torbami ale z doświadczenia wiem że to oni nas puszczą !!
co do albert biuro to wyslą ci system w zakładach bukmacherskich zeby cos wygrac ich systemem to musisz zainwestowac spora kase i możesz stracic tez jest to obstawianie liczb parzystych i nieparzystych w multi wiem bo kupiłam ten ich system i straciłam najpierw 120 a póżniej 500 ich pewniakami BZDURA to co oni polecaja
Raz puściłęm starą z torbami to wruciłą z neseserami może coś w tym jest ?
MARIO,Tak trzymaj,tylko wysoka samoocena gwarantuje sukces.Czasem niektórzy spadają,choć są na wysokich stołkach i niekoniecznie z Olsztyna,a to bardzo boli....... Mimo wszystko nie życze ci tego,bo zaczałeś dawć nadzieję bezrobotnym,że wygrają miliony za 2 zł.........a swoją drogą wtopiłeś 150 i nadal grasz?
...płacić za systemy ????każdy z nas może taki system rozpisu liczb wymyśleć sam tylko jak go rozpisze wszystko zależne jest od kasy
Mario. Każda okazja jest dobra żeby się napić. A poza tym później łatwiej jest przyjąć porażkę. :)
Ale co tam. Myślałem nad tymi liczbami do godz. 1:15 w nocy. Nikogo nie namawiam, ale proponuję zaryzykować 5zł. Być może się opłaci...
Ale co tam. Myślałem nad tymi liczbami do godz. 1:15 w nocy. Nikogo nie namawiam, ale proponuję zaryzykować 5zł. Być może się opłaci...
Firma z Poznania ALBERT-Biuro to fikcja, cwaniaki okradający naiwnych ludzi sprawdziłem ich , nawet siedziby nie mają istnieją wirtualnie!!!!!!
prosty system
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
2 3 4 5 6 7 8 9 10
3 4 5 6 7 8 9 10 itd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
2 3 4 5 6 7 8 9 10
3 4 5 6 7 8 9 10 itd
dobra przestancie nie ma 100% systemow!!!
systemy to wdupianie kasy
systemy to wdupianie kasy
Do miła 123 i luna,Byłem na ich stronie internetowej,jak tam pieknie to wszystko wygląda,jakie biura,monitory ,komputery,bajery.Do tego szef wygrał 35000 zł ma piekną bryke,był za granicą,ma konto(ciekawe czy w kraju,czy za granica),a wy się czepiacie?
natomist najprostszy sposób na 20 cyferek 4 zakłady
10-ka parzysta
10-ka nieparzysta
10-ka ppnnppnnpp
10-ka nnppnnppnn
pozdrawiam i życzę sukcesów aha moja propozycja jest jak najbardziej poważna
10-ka parzysta
10-ka nieparzysta
10-ka ppnnppnnpp
10-ka nnppnnppnn
pozdrawiam i życzę sukcesów aha moja propozycja jest jak najbardziej poważna
mercedes,chyba ci nawalił jakiś uklad spalinowy lub nerwowy,idź chłopie na badania diagnostyczne........
systemy są 100 procentowe pod warunkiem że umieści się w nich szczęśliwe liczby i w tym temacie jest pies pogrzebany >>> pies jaki pies ...ale czy tu kuba :-)))
Swego czasu wyprubowałem od h...systemów nawet zostałem naciągniety przez nie uczciwych wpłaciłem 150 zł i h.. dostałem kasa poszła najsmieszniejsze wpłaciłem znowu 100 dla innego naciągacza i to samo kasa poszła w eter również uważam że systemy są o kant system ma to do siebie że jak wejdziesz w liczby kture rozpisałeś to kumuluje ci się wygrana ale generalnie ludzie nie kupujcie systemów ani liczb od darmozjiadów co obiecują złote góry naprawde szkoda kasy ja sam opracowałem pare swoich systemów i były momenty że przynosiły kase a potem długo długo nic czyli w plecy ! wieżcie w siebie nie innych !!!
no Mario czyli zgadzasz się ze mną że systemiki można wymyśleć samemu kwestia tylko w dobraniu odpowiednich liczb
Tak żadna filozofia
nie ma takich liczb nikt nie jest w stanie podac takich liczb jedynie TS wie jakie liczby padna i oni juz sobie tam dobrze ustawia w tej maszunce.
Zonk - gram dalej bo wieże że odbije tylko taka róznicą że nie inwestuje juz takich pieniedzy jak kiedyś a odnośnie tego stołka masz racjie pierwszy poleciał prezydent olsztyna za molestowanie pracownic widzisz taki to ma dobrze pozycjia wypata zajefajna i laski do okoła dające d... i takiemu się ukruca !ja naszczęście nie molestuje kobiet a MANIEK50- KIEDYS MIAŁEM KSYWKE MANIEK nie gram w numerek myśle że szkoda kaski grałęm ale zaprzestałem ponieważ gram 7 dni w multi gram 3 razy w dużego i 2 razy w expresa w tygodniu jeszcze numerek który jest nie opłacalny nie starczy !
... a zresztą każdy takie liczby może sobie znalezć tylko trzeba nimi konsekwentnie grać a sukces przyjdzie na pewno...kiedyś a może dziś
Brawo Mario Olsztyn … chociaż jeden odważny. Przyznał się ze go oszukano .
mercedes,weź duży rozbieg i piiiiiiiiiiii........nij,glowa w mur,może ci przejdzie głupu k......asie.
Cześć -Mańku Drogi- tak -nikt nie jest w stanie podać takich liczb. Natomiast TS nie wie jakie liczby padną. Trudność wynika jedynie z prawdopodobieństwa trafienia, a Totalizatorowi w zupełności wystarczy jak od czasu do czasu zmieni całe zestawy kul biorących udział w losowaniu. Dlatego raczej nie warto: " Idź na całość, idź na całość!!!:)", bo Zonk może pojawić się niespodziewanie i głowa może nas rozboleć nie od przybytku (tak jak Mario:)-pozdrawiam:), a wprost przeciwnie -od straty:) Czego nigdy nie życzę nikomu, natomiast rozsądku w grze -zawsze:) Pozdrawiam, powodzenia:)
STANISŁAW- stasienku masz jeszcze do tamtej szóstki 3 liczby 7,16,45 i masz 9 poslij i ja ci życze powodzenia z całego serca to tylko 168 zl za kratke co to dla ciebie ?
Zastanawiam się dlaczego jeden z najbogatszych ludzi w Polsce nie chce zagrać w ML. na jedna liczbę . Zwiększając ja adekwatnie w następnym losowaniu aby wychodził na plus.
Wiem ze to SA już astronomiczne sumy po 8 losowaniu jeśli by nie weszła. Dla przeciętnego obywatela.
Wiem ze to SA już astronomiczne sumy po 8 losowaniu jeśli by nie weszła. Dla przeciętnego obywatela.
MARIO nie licz na to,że sie odbijesz.Na to samo liczyło g....no,lecąc z góry,że się odbije od betonu i nic z tego nie wyszło.Ja nie chcąc być jak ono po prostu nie gram i jestem na plusie.
Bo grając na jedna liczbę kiedyś musi ona wpaść . i to jest system 100 %.
Fart -odpowiedź jest prosta -jeden z najbogatszych ludzi w Polsce nie musi grać w LOTTO -jeśli nie czuje takiej potrzeby, ma inne sposoby do pomnażania kapitału -a jeśli gra -robi to dla rozrywki. Przypominam, że jedna liczba nie wypadła kiedyś przez 55 losowań, czyli prawie 2 m-ce.Była to liczba 52. O zgrozo! To jest mój pewniak na dziś:) Pozdrawiam.
Zonk- skoro nie grasz to co robisz na tej stroce ? acha ! jestes w tych 90% tych z pasco co typują w eterze chcąc udowodnic calej polsce że trafili 5/5 w multi albo sa najlepsi w parkach bo wygrali 16 zł inwestując 100 zł ?
Matycz ale musisz mi przyznać racje ze granie na jedna liczbę jest 100% … A banki i inne firmy mające aktywa mogły by grać i zarabiać… lecz czemu tego nie robią ???
dobra musze cos wykombinowac na DL i ide puscic chwila pzremyslen i puszczam:)
hej MARIO,mogłem ci ostatnio napisac bo chodziła mi po głowie data BITWY POD GRUNWALDEM,śmieszne,ale 3 pierwsze w DL były,byś coś na pewno trafił...
...sorki -liczba 55 nie padła przez 52 losowania. Uff, odetchnąłem:) Fart,dlatego właśnie, że jest to "mało pewny" sposób inwestycji. Jeśli nie padła przez 52 losowania, równie dobrze może jakaś liczba nie paść przez 104 losowania. Nigdy raczej nie będę zwolennikiem gry progresją, chyba, że bardzo rozsądnej.
MARIO,ja grałem kiedyś pasjami jak,to robisz dzisiaj Ty,a miałem nawet sukcesy typu 7/10 4/6 4/5,ale w pewnym momencie gdy już byłem dorobiony,spytałem sam siebi po co mam dorabiać T.S. skoro on i tak jest bogaty.Teraz gram okazjonalnie i dobrze mi z tym,ale do tego trzeba dorosnąć.W całej historii losowań D.L. bylo tylko 500 milionerów w kolejce na wygrana czeka prawie 40 milionów Polaków.zastanów sie jakie masz szanse że to będziesz Ty.Może ADAMS naczelny statystyk tej strony ci napisze za ile to będzie lat,ale jak sądzę nie w tym wcieleniu.
STANISŁAW-STASIU STASIEŃKU jak to mówi Stalinska w serialu sąsiedzi chcesz nastepne 9 liczb w duzego to kolejne 168 zł ?
Kiedyś spróbowałem 2 razy tak z bomby obstawić zwiększając za każdym razem adekwatnie aby na plus wychodził bilans to wpadała ta liczba gdy się wycofałem z gry.
Dochodziłem do 200 zł. ze obstawiałem a potem rezygnowałem
Dochodziłem do 200 zł. ze obstawiałem a potem rezygnowałem
cholerka jak ja mam się skupic na liczbach? jak gosposia sie krząta z scierką nie stosownie ubrana !I obiadkiem pachnie
MARIO,prędzej trafisz gosposię niestosownie ubraną niż szóstkę w Lotka.
TS- powinien podawać kiedy wymienia kule ... trzeba cos z tym zrobić. To jest nie uczciwe teraz. I podejrzewam ze przez to przegrywam.
UWAGA GRACZE!!!!!!!!!!!!
viltom,prawdopodobnie nie bedzie podawał już więcej swoich pewniaków.Strona nie jest aktualizowana i prawdopodobnie każdy kto z was będzie chciał grać na jego typy,będzie musiał zakupić program:
MULTIPAIRS-kolejna wersja.
viltom,prawdopodobnie nie bedzie podawał już więcej swoich pewniaków.Strona nie jest aktualizowana i prawdopodobnie każdy kto z was będzie chciał grać na jego typy,będzie musiał zakupić program:
MULTIPAIRS-kolejna wersja.
Fart,kula to kula,co ci to da jeżeli nawet cię poinformują,że wymieniają.Wszystkie kule są równe,okrągłe.Kazda ma szanse wpaść do dziury,niemają przyczepionych antenek,Niema znaczenia informacja o wymianie kul.Powodzenia w odgadywaniu która dzisiaj wpadnie kula.
LICZBY Z MOJEJ MASZYNY LOSUJACEJ NA DZIS 1/2/3/4/7/12/14/30/32/33/34/38/44/54/56/57/58/69/72
Marzenko, jeżeli czytasz ten czat, to mi odpisz.
W ubiegłym tygodniu wysłałam do Ciebie e-mail i do dziś nie otrzymałam odpowiedzi. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich na tym czacie !
W ubiegłym tygodniu wysłałam do Ciebie e-mail i do dziś nie otrzymałam odpowiedzi. Pozdrawiam Ciebie i wszystkich na tym czacie !
u was też tak wieje,co to jest,rachunki wszystkie zapłacone,ale to tak wieje,że przesada,panie TUSK proszę coś z tym zrobić
Przypominam liczby na dziś: 28+, 52, 8, 30, 65, 69, 25, 30.
Żeby później nie było żalów, że ktoś nie wysłał. :)
Żeby później nie było żalów, że ktoś nie wysłał. :)
Romano masz coś ciekawego na dzisiaj? Wczoraj zawalił Ci tenis!!!
No dobra. Odwołuję tą drugą 30. :) A jeśli komuś za mało 8z8 z Plusem to niech sobie dalej gra na 4z10.
Polska,znowu dziś,dostała upomnienie,że za słabo ida przygotowania do EURO 2012.
Gracze,chyba trzeba wiecej obstawiac bo za cholere nie wybudują tych dróg i stadionów.Byłaby chryja gdyby odebrali nam EURO 2012 i oddali np.Angolom.Do roboty:WIECEJ GRAJCIE!!!!!!!!!
Gracze,chyba trzeba wiecej obstawiac bo za cholere nie wybudują tych dróg i stadionów.Byłaby chryja gdyby odebrali nam EURO 2012 i oddali np.Angolom.Do roboty:WIECEJ GRAJCIE!!!!!!!!!
właśnie.będziemy mieć teraz TEST na rząd,czy jest dobry,czy wygrał wybory,by wygrać...bo pieniądze na pewno są,ludzie do pracy pewnie też...sam bym poszedł tylko dobrze zapłaćcie
niech mi ktoś wytłumaczy jak granie na jedną liczbę w ML może być opłacalne, gdy za trafienie mamy 4PLN ?
1 liczba,ciężko bo podobno trzeba potrajać stawki,ewent. dodawać żeby choć sie zwróciło
16274. Bo grając na jedna liczbę kiedyś musi ona wpaść . i to jest system 100 %. - ten wpis mnie zastanowił...
OPA,bo u nas tak już jest.Im drożej tym lepiej.Jak chińczycy chcieli budować drugą linię metra,to ich oferta została odrzucona,bo by było za szybko i za tanio.Wiadomo,że taki chinol za miske ryżu by za........ał; cały dzień,a u nas to jak piszesz "sam bym poszedł,ale niechy dobrze zaplacą" a czas ucieka a stadionów i dróg czy płatnych autostrad nima....
Na dziś
8/{2,6,7,8,43,50,60,61} dedykuje ja wszystkim bezrobotnym i bez petensji po losowanku
8/{2,6,7,8,43,50,60,61} dedykuje ja wszystkim bezrobotnym i bez petensji po losowanku
MARIO,a do kogo mają mieć pretensje,jak przegraja na twoje pewniaki ostatnie 2 zł,które by mogli mieć na chleb dla dzieci na drugi dzień.Zastanów sie chłopie zanim zaczniesz reklamować tę beznadziejną gre.Ty chyba rzeczywiscie masz z tego jakies profity.........
Zonk - podaj swoje pewniaki? a może kiedyś ktos mi podziekuje ja nie namawiam inni tez podają * zjiazd ze mnie *!
Ja nie podaję tzw pewniaków,bo ich poprostu niema.Ten co pisze pewniaki jest głupcem do n-tej potęgi i im wcześniej to zrozumiecie tym lepiej.Ja to zrozumiałem o jakies 20 lat za poźno,Acha z ciebie nie muszę zjeżdżać bo nie mam zamiar na ciebie wsiadać,wszak jestes GURU Olsztyna i zakładu........
Mam prosbe do MANKA 50 piotke jakbys podal to byl bym ci wdzieczny
Jak przpadkiem trafie,to może przypadkie ktoś zasili moje konto i jeszcze mi za to podziekuje.......hehehehe
Witam. wpadam czasem na ta stronke poczytac co piszecie.Ja tez duzo gram ale w Usa,mi sie poszczescilo.Pewnie jestescie zainteresowani jak gralem, zasze gralem na DWIE SROKI czyli swoje numery czasem maly system i na chybil trafil.W koncu weszlo ale na chybil trafil.Gram dalej teraz moze wejde moje numery. Zycze powodzenia..