Wpisy 12 578 – 12 677
2 lutego 2008 00:11 → 3 lutego 2008 10:20, 100 wpisów
OPA patrz bo żona zmieni kierunek patrzenia. Z pozdrowieniami Bomak.
Gratulacje Maniek:) -ja nawet mam bagno w Typowaniach:) Powodzenia dziś:)
parki na dziś 2 20,
25 75 , 18 78 , 72 74 , 14 44, 57 58 ,20 50, 40 60 pozdrowienia i samych wygranych
25 75 , 18 78 , 72 74 , 14 44, 57 58 ,20 50, 40 60 pozdrowienia i samych wygranych
pozdrawiam Ktosie i was wsystkich na czacie,Elu gratuluje 1-dynki,pozdrawiam i aby tak dalej trzymaj,narka.
Nawzajem Blanko:) Nie wiedziałem Elu, że nie miałaś jedynki na przodzie,na zdjęciu nie widać, dobrze, że wprawiłaś:) Też gratuluję:)
Ostrożnie z progresją, ostrożnie, ale powodzenia życzę, pozdrawiam
Ostrożnie z progresją, ostrożnie, ale powodzenia życzę, pozdrawiam
...a nawet powiem, że za typowania np. trójek w styczniu należy Ci się Superjedynka:)
w dziale typowań masz ponad 150 różnych opcji brać wybierać i grać
WITAM
SYRENKO mam nadzieję że po kąpieli w basenie twoje wymiary zeszły do tych cyfr bo postawiłem na nie
3,1 75 50 78
GORĄCE BUZIACZKI z chłodnego Mazowsza
SYRENKO mam nadzieję że po kąpieli w basenie twoje wymiary zeszły do tych cyfr bo postawiłem na nie
3,1 75 50 78
GORĄCE BUZIACZKI z chłodnego Mazowsza
dzięki blanko ;)troche kaski wpadło za jedynke.Mateusz a co do trójek na forum to ja nie czuje sie dobra te punkty i drugie miejsce to w większosci za 2z3.A co do progresji to wiesz ze ja zawsze ostroznie ;)Pozdrawiam:)
Pozdrawiam wszystkich graczy i życzę wygranych
Witam ziomali po kuponie i nie tylko drodzy co powiecie o sódemce na dziś 7/5,9,70,71,72,75,77
Typy ML na losowanko 02.02.01 są takie jak z losowanka 01.02.08... Typy Dl podawałem już wcześniej... :)
mercedes bawią sie!!!!!!!
Tak ostatki kto sie bawi
ten sie bawi ? ja mysle że po losowaniu dużego lotka lub expres lotka pobawie sie troche dłużej heh !A teraz napięcie rośnie cisza przed losowaniem !!!
ten sie bawi ? ja mysle że po losowaniu dużego lotka lub expres lotka pobawie sie troche dłużej heh !A teraz napięcie rośnie cisza przed losowaniem !!!
ALICJIA - A ty nie na Mazurach u nas w naszym landzie ? piękna pogoda nie pada swieże powietrze OPA czeka !
MARIO BYŁAM W WASZYM ZIMNYM OLSZTYNIE LEKARZ MNIE ZOBACZYŁ A TERAZ SIEDZĘ W PISZU A MAM DOBRY SPRZET..... TO MOGE WAS PODGLĄDAC I PISAC DO WAS
ale zimno tu w mordę jeza ,a OPA nie dał na siebie namiarów bo się bał tylko kogo mojego męza czy swojej żonyhihihihihihi
lubię olsztyn wiele milych chwil tam spedziłem teraz pod olsztynem znalazłem zaciszne miejce praktycznie bezludzie w sam raz na wypoczynek od miejskiego gwaru
Przepraszam Mario byłam tez na ulicy Dworcowej bo mam tam rodzinę i chwilę na kortowie
Mercedes ja lubie tez Olsztyn ,ale chyba bardziej swój dom i lasek za nim.
własnie o czymś takim wspomniałem cisza las niedaleko jezioorka mało ludzi dużo ryb grzybów ogólnie spokój niedaleko nowej wsi
ja mercedes mieszkam bardziej na pomorzu a mazury to tylko przejazdem (teściowa wiesz obowiązek)
ale moj lasek powoli wycinaja sobie ,zapewne teraz też a szkoda
zakłady ip ( celuloza) cos tobie mówia w okolicach ,ale u mnie nie smierdzi tak jak w Świeciu
OPA a Ciebie to ja gdzie mam szukac
Mercedes to na pomorzu nie bywasz
OPA jaja sobie robisz to zabawne .
no wiesz zakłady przemysłowe mnie nie kręcą raczej plaże morze jeziora góry zimą
OPA ja tylko do PISZ
moj znajomy był dziś w Mikołajkach,szkoda że nie wiedziałem,był na basenie
Mercedes mam kilka jezior wokół swojej miesciny ,ale też basen w ogrodzie
OPA dziś tylko OLSZTYN I PISZ .MIKOŁAJKI zostawiam na święta
Mercedes woda w basenie jest czysta no chyba ,ze moje dziecko cos tam wsypie to wymiana wody jest wtedy
ok,tamten gośc jezdzi co tydzień,może sie z nim kiedys wybiorę na basenik
to pewnie gdzieś okolice słupska tam wieke jezior lasu i do morza niedaleko
mercedes to twoja sprawa i syrenki mi nic do tego
oj wy faceci ....A gdzie ten Matycz choroba pierscionka to ja sie nie doczekam
tak jakoś wyszło ,ale to fajna rzecz nie musisz czasami nigdzie jechac ,zeby nogi pomoczyć
matycz wymataczy 10/10 to ci da jak obiecał jestem pewny w najgorszym przypadku pozostaną kremówki
NO tak mercedes tylko ,ze to ja musze jechac na te kremówki do krakowa czy tam okolic a wiesz samochodem i to sama oj fajnie bedzie chyba....
Opa daj znac bo ja też często bywam w weekendy w Gołębiewskim w mikołajkach i pluskam się w baseniku z laseczkami odstąpie ci jedną
rozpoczeło sie losowanie
to rozumie ,że wy tylko na dzień przyjedziecie a potem do domku ,ale teraz tam jest bardzo fajnie po remoncie
ok MARIO,jak bede jechał to dam znać do GOŁĘBIA,pracowałem kiedyś tam,ale krótko,szkoda
Chyba taniej by było w tym Gołebiewskim dzis zabalowac niż ten totek znowu lipa grac się nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OPA jak nie śpisz jeszcze mam pytanie czy opłaca się tak kolekture w ajencjię ?
Mario głowa do góry trzeba grać ,zeby wygrać.A pobyt rodzinny jest tańszy niz samemu a Ty masz chyba rodzinę
Tak pięcioletnie dziecko żone byłą ale nadal żonę i kochanke a głowe mam cały czas do góry i nie podaje się dzięki za słowo otuchy alicjia
bo to wiesz zależy w jakim miejscu,a nie tak szybko gracze sie przyzwyczają do nowego...
tylko kolekture
mario to jedz z rodzina
Było miło poklikac na stronce ale już lece spać bowiem jutro na 6 rano do pracy żegnam chatowników i pozdrawiam !!!
Hej. Chciałbym zacząć grac w Multilotka [codziennie, jeden zestaw liczb na cały tydzień, stawka 2zł]. Moglibyście mi poradzić, na ile liczb najkorzystniej grać? Póki co wydaje mi się, że na 10 [często wpada 6, 7] ale może poradzilibyście co innego? Raczej chcę zostać przy takiej formie jaką podałem, więc systemy itp mnie nie interesują [chyba, że się zamkną w kwocie 70 zł miesięcznie]. Bardzo dzięki za radę :)
witam backup
jeżeli mogę pomóc i chcesz grać na 1-en zakład zagraj na 8 cyfr jak wpadną tak jak mówisz 6-7 to zawsze więcej kasy niż przy 10 pozdrawiam i życzę wygranych
jeżeli mogę pomóc i chcesz grać na 1-en zakład zagraj na 8 cyfr jak wpadną tak jak mówisz 6-7 to zawsze więcej kasy niż przy 10 pozdrawiam i życzę wygranych
No tak, tylko przy 8 liczbach już dużo rzadziej się zdarzają te 6 i 7 :) [sprawdzałem przy paru zestawach na testerze liczb na tej stronie]
dobrej nocy wszystkim jutro nowy dzień nowe nadzieje
SYRENKO gorące całuski gdziekolwiek jesteś pa
SYRENKO gorące całuski gdziekolwiek jesteś pa
No tak, ale jak już mieć nadzieję to na 250 000 zł :) Swoją drogą, dlaczego uważasz, że Tester nie odzwierciedla rzeczywistości? Wpisywałem odpowiednią ilość liczb, ustawiałem na pokazywanie 0-10 losowań i liczyłem, ile razy w miesiącu bym coś wygrał. To dla trzech-czterech zestawów liczb, żeby wyniki się uśredniły. To chyba w miarę dobry sposób sprawdzenia? Chyba, że macie jakieś sposoby na wybieranie "lepszych" liczb :>
0-10 trafień, przepraszam :) Aha, napisałem z innego konta niechcący bo było zapisane w kompie, sorry ;)