Wpisy 10 453 – 10 552
15 stycznia 2008 00:50 → 16 stycznia 2008 00:01, 100 wpisów
A po drugie nie zawsze mam czas,żebym wczoraj miał-tzn. w niedzielę to miałbyś na bank 3/3
Dzieki Matycz za twoją 10-tkę.Trafiłem nią 6/10 z plusem.Pozdrawiam.
Moi kochani własnie wybieram sie do pracy po trzech latach i co słyszę pierwsza sprawa i to mali przestepcy po 15 lat ludzie chyba zosane w domu .Zycze dziś duzych wygranych w D.L. powodzenia
Może nie koniecznie plusem, ale jeszcze taki zestaw...27,28,29,31 lub 25,27,29,31-sama nie wiem
Gratulacje OBSERWAIORZE -to dowód na to, że w dzisiejszym świecie często nawet głupcy są przydatni, oraz na to, że historia lubi się powtarzać. Dlatego nie dziękuję Zuzi D. za gratulacje:), o żadnych spółkach nie chce słyszeć:), Alicji nie życzę udanego powrotu do pracy:) i kocham ją coraz mniej:) Pozdrawiam, powodzenia Wszystkim, ale głównie w grach losowych:)a nie w kochaniu:)
...jak mnie dziś znów ktoś wyzwie już tylko na powtórki zacznę grać:)
2,3,17,19,23,32,44,53,60,67.
Powodzenia:)
2,3,17,19,23,32,44,53,60,67.
Powodzenia:)
I co Państwo proponują na dziś DL
Grzegorz ja dopiero zaczełam policzyłam sobie na ile mnie stac i jakby trza było czekac do 15 losowan na wypadniecie liczby wziełam taką najgorszą ewentualnośc pod uwage zeby nie było wpadki.No i wybrałam trzy liczby każdą z osobna pusciłam trzy dni temu no i dwie juz padły czekam na jedna jeszcze.Gram powoli nie dokładam liczb narazie nie spieszy mi sie wole powoli ostroznie.Teraz mi sie marzy zeby wpadła 47 w niedziele najlepiej;)
No to chyba najlepsza metoda jaką do tej pory testowałam no tylko trza miec kase trzeba sie liczyc z tym ze codzien podbijasz stawke grając ostroznie w skali miesiaca sie uzbiera ładny zysk;)Przeciesz nie musisz zaraz puszczac za 2 tys powoli bo wielu sie podobno przejechalo na tym.
Czesc Opa;) dla mnie ten numerek to masakra wcale w to nie gram tam wogóle ktos wygrywa w tym?
hej Ella,ja kiedyś miałem 3/4 w numerku,ostatnio nic nie idzie,tani jest-to jego plus.Jakiś czas temu gość wygrał 7 tys,a mój znajomy przegapił 400 tys bo nie zagrał na 2 losowania...ja czasem próbuję,nie przepadam,ale ze względu na cenę się go puszcza
bara bara bara riki tiki tak,jeśli masz Ellu ochotę daj mi jakiś znak...
Grzesiu to juz musisz sam ocenic ile masz kasy na ile cie stac wrazie czekania na tą liczbe co sobie obrałeś ale od 10zł nie gupie nie wielkie ryzyko tylko liczbe wez dobrą.Przykładowo mam policzone jak bys zaczoł od 5zł podbijając codzien stawke o 100% i padła by ci ta dana liczba za 7dni masz zysku 229zł w profie za samą tą jedna liczbe.
fajna piosenka disco polo live...masz Ellu chęć to wyślij numerka na chybił lub gadaj ze mną...hi hi
No Opa jest tanszy niz Ml ale mnie tam nic do niego nie przekona hehe;)
najlepiej na 2 losowania,choć 1 zakład,możesz numerek podać swój od 1-36
eeelllaaaa tez gram na jedna liczbe u buka rowniez mysle ze nie jest to glupie oczywiscie z glowa
jesli trafisz samego numerka płacą od 5-11zł,to chyba warto wysłać 1 zakład na 4 dni
Opa ja to nawet nie wiem ile tam za to płacą pusciłam to 2 razy w zyciu i mi sie kurna nie podoba.Poliniii masz racje z głową to ma sens ja podziwiam wszystkich co puszczają za pare tysiecy jedną liczbe tak w zyciu bym nie grała nie lepiej miec zysku 200zł w tydzien ostroznym graniem niz nie spac po nocach bo mi cyfra nie padła to nie dla mnie;)
może właśnie to tak jest jeśli nie lubimy jakiejś gry...to właśnie w nią nie gramy,a może tak czeka na nas wygrana...ja też nie lubię numerka i expresa też,a w expresa trafiłem
w razie nie będziesz wiedziała jakie są wygrane w TSN to odpowiem...jeśli nie przeoczę...bo nie zawsze wszystko czytam
Opa to fakt to tak jak ja nie lubie nic tylko Ml a wezne czasem zdrapke bo mi odbije i cos zawsze wydrapie,albo dwa razy czwórke w duzym a tyz go nie lubie hehe;)
ja szybciej zrezygnowałbym z multi,bo kasy na nie go idzie,a tamte gry to bajka
właśnie,Ellu sama się przekonujesz,a fachowca to i dobrze czasem posłuchać...ja chcę żeby ludzie wygrywali,oby jak najczęściej(najlepiej Ci,którzy na to zasługują)
Nie no Opa są w zyciu rzeczy z których nie zrezygnuje Ml,prof,kawa,fajki.
kawę i ML lubię,ale bez nich mogę żyć...a reszta to może dla mnie nie istnieć
Opa ja tez bym chciała zebysmy wszyscy wygrywali jak bym mogła dałabym wszystkim pewniaki zeby oskubac te lotto i profy itp ale nie zawsze typuje celnie mozemy tylko liczyc na szczescie;)
Opa a ty co myslicz o ty 47 postoi jeszcze?masz jakies przeczucie?
Ok no mi zalezy aby nie dalej niz do niedzieli;) miłej pracy ja tez juz mykam.
Witam.
5.6.16.24.32.55.65.75.76.77.
Pozdrawiam i powodzenia.
5.6.16.24.32.55.65.75.76.77.
Pozdrawiam i powodzenia.
Ino jest kumulacjia którą ja rozwale he he he ! ale podziele sie zakładami multilotka na dzis 5/{6,17,26,68,70} i magiczna bowiem pochodze z rodziny znanej wróżki na całą Polske oto 9/{6,8,13,17,24,26,63,68,70} zadowoli was ? 70 tysiączków ?lub z plusikiem aż 230 tysiączków poslijcie nie zwlekajcie !!!do 21.55!!!pozdrawiam.
dzisiaj wzięłam [5]od Opy myślę że do przodu a [6] w DL3,8,12,18,23,43
10478. bara bara bara riki tiki tak,jeśli masz Ellu ochotę daj mi jakiś znak...
OPA -mam tylko jedno pytanko przed zejściem do kanałów-czy Twoja żona także czyta ten chat?:):)Pozdrawiam, powodzenia.
OPA -mam tylko jedno pytanko przed zejściem do kanałów-czy Twoja żona także czyta ten chat?:):)Pozdrawiam, powodzenia.
jo dzisioj łopstawiom tok 7,8,9,11,12,13,14 i grom to 5/7 u buka po 2 cioki zo 1 zakłod,jok myzlicio łudo sie cosik bo jo mom nadziejo zem se trafioł
Ja myślę minifiucie,że lepiej zagrać te liczby systemem 2/7 i podwoić stawke x4,przy 3 trafionych zarobisz około 40złotych,przy 4 -ok.160złotych ajak ci uda trafić 5 to już ok.400,dlatego uważam,że system ten jest o wiele bezpieczniejszy].........
Do wpisu 10457 - OPA... :) chętnie, jak byś mógł, to jak najbardziej, a moje namiary to emil: arsiw@interia.pl i gg: 6239898. Potem wrazie co, to ugadalibyśmy się dalej ;)
w milenium jest kurs na 1 liczbe czyli szczesliwy numerek 20 czyli za 2 zeta placa 36 zeta mozna grac progresja
TERAZ CISZA PRZED ??? LOSOWANIEM !!!
gralem kiedys w numerek i wygralem chyba 6300 ale moj wklad byl ok 4500 i 4 razy w tygodniu zanosilem kase strasznie dlugi okres czekania na trafienie nie polecam chyba ze ktos przewidzi do 30 razu liczbe to tak ale mnie sie nie udalo.
Matycz ja ciebie nigdy nie kochałam ,a tak ogolnie to jaja sobie z ludzi robisz .
Iplecy porażka sromotna!ale jutro też jest dzień;myślę że kumulacjii nie będzie.
Co TO kur.. padło w dużego lotka bedzie kumulacjia mówie wam !!!nie wspomne o kosmosie w multi bawią się z nami nabijaja swoje kieszenie!
plecy no prawie bo na lizaka jest całe 2 zł;)
ładne powtórczeki z wczoraj.oglnie grac sie odechciewa z takimi wynikami.jak nie tak to srak.
ładne powtórczeki z wczoraj.oglnie grac sie odechciewa z takimi wynikami.jak nie tak to srak.
Do wpisu 10520 - OPA bardzo dziękuję... ;) , wypróbuję go z chęcią, a potem..., no to już pisałem wyżej...
Gratulacje klonek ! Za piąteczkę w DL płacą przeważnie ok.5.000zł. Dzisiejsze wygrane są w trakcie liczenia !
Gratuacje również dla mili! Jak miło , ze się Wam z klonkiem poszczęściło! Pomocy OPA potrzebujesz do wydania tych pieniędzy mila?? :)
Do cholery jak inni wygrywaja to podaja o 23 jak ja to dopiero jutro???
Mila zdążysz jeszcze z tym termometrem, ciesz się z tego co masz!
Klonek nie denerwuj się, bo los się do Ciebie dziś uśmiechnął, te 5 koła , to masz prawie jak w banku! Tylko nie popełnij takiego błędu jak większość wygrywającyh, którzy w krótkim czasie oddają TS swoje wygrane, grając na wysokie stawki i przegrywając!
Klonek nie denerwuj się, bo los się do Ciebie dziś uśmiechnął, te 5 koła , to masz prawie jak w banku! Tylko nie popełnij takiego błędu jak większość wygrywającyh, którzy w krótkim czasie oddają TS swoje wygrane, grając na wysokie stawki i przegrywając!
Jeden pomysł już jest wsobote wycieczka do Szczecina a przy okazji moze wypad do Niemiec i tam tez puszcze
Wielu chciałoby być na Twoim miejscu dzisiaj. Grałeś na chybił -trfił, czy miałeś swoje typy?