Wpisy 14 866 – 14 965
19 lutego 2008 01:40 → 19 lutego 2008 20:44, 100 wpisów
No bardzo ładny wpis:) Taką właśnie pustkę czułem tylko 2 razy w życiu: raz -kiedy moja Ukochana Jadwiga zechciała innego, ale dlaczego nie wiem:) może był lepszy w te klocki Lego:) (tego ja nie wiem tego:) Dwa -kiedy trafiam 7/10 zamiast 10/10 :) Widać bagno jest mi przeznaczone... Ale każdy kto przeczytał ten wpis, już jest bogaty... Dla mnie -tak. Pozdrawiam.
Witam,myślałem,ze tylko ja nie śpię,ale i tak się zdrzemnę.Zastanawiam się czemu z 14 lutego zostały aż 4 liczby,tj. 12 losowań,obserwuję to wszystko i nie pamiętam żeby tak było 23,34,72,74, następna jest 21,56 i 4,54 - to już z innych może nadarzy się to,co było kilka miesięcy temu pójdą 5 szt. pokolei,,tzn.23,34,72,74,21 narka
KURA ty K...O,nie obrażaj przyzwoitych ludzi.Ten co gra za 2 zł,ma wiecej honoru niż TY CHAMIE.
Skoro TS ,,wali z nami w ciula,,to proponuje strajk- 1 dzień niech nikt nie wysyła liczb.
Za ten VAT będą budować stadiony, a bilety na EURO znów pójdą do ELITY a lud płacący ten VAT bedzie po nocach się logował do kolejki by móc uczestniczyć w losowaniu.
A Elita już sprzedaje bilety z przebiciem 10x tak jak za 3z5 i to bez podatku.
A Elita już sprzedaje bilety z przebiciem 10x tak jak za 3z5 i to bez podatku.
oczywiście nie sam,muszą wszyscy jak jeden mąż strajkować może wtedy coś osiągniemy...w jedności siła
Przepraszam za 4z5 , widać że nie gram i czasem te stawki sie mi mylą.
to jest opłata tzw. na KF,a mi chodzi o vat od prowizji,sorki jesli od razu nie wytlumaczylem
50 gr od 2zł to spory grosz na Kulturę Fizyczna Sport i Turystykę. A ten drugi od prowizji tzn?
Ludu pracujący stolycy i nie tylko jest mocno wkurzony,ale jak wtedy tak i tera nic nie może zrobić
czyt:(wtedy za gomułki tera za kaczora)
czyt:(wtedy za gomułki tera za kaczora)
Może zaprzestać płacenia. Wtedy i DONALD I KACZOR zaczną PIAĆ-cienko.
Mam,lepszy pomysł,zróbmy pikiety przed punktami.Przecież jest nas w/g Pasko na forom ok.4-5 tysięcy.Wystarczy aby oprotestować co 2-gi punkt w kraju.To na poczatek,a jak to nie pomoże to maże marsz protestacyjny na Sejm,lub siedzibę zarządu Totalizatora hej.w jedności siła........
MARIO OLSZTYN pomoz cos wybrac z liczb DL bo nic nie moge wykombinowac:(
Strajkowicz-O co chcesz strajkować???
PO CO KOMBINOWAC-TRZEBA STRAJKOWAC-NA LOTTO!!!!!!!!!!HURAAAA!!!!!
PIENIEDZY!!!!!!!!
LEPSZYCH STAWEK!!!!!!
MNIEJ PRZEGRANYCH!!!!!!!!
WIECEJ WYGRANYCH!!!!!!!!
ZNIESC VAT!!!!!!!
ZABRAC ZARZADOWI!!!!!!!!!
ODDAC LUDOWI!!!!!!!!!!
HURRRA!!!!!!!!!!!!!!
LEPSZYCH STAWEK!!!!!!
MNIEJ PRZEGRANYCH!!!!!!!!
WIECEJ WYGRANYCH!!!!!!!!
ZNIESC VAT!!!!!!!
ZABRAC ZARZADOWI!!!!!!!!!
ODDAC LUDOWI!!!!!!!!!!
HURRRA!!!!!!!!!!!!!!
Na przewodniczącego proponuję demokratycznie Pana ADAMSA,a na jego zastępce OPA.Co Wy na to?
Maniek 50 rozpisz parki i trójki z ostanich 25 losowań i bedzie ok
Moż załóżmy stowarzyszenie,albo związek Z.P.T.Związek przyjaciół totolotka,albo Zrzeszenie przegranych typowiczów-Pasko
Do wpisu 14887.Jak sobie wyobrażasz zaprzestanie płacenia,przecież jest to jednym z warunków zawarcia jakiegokolwiek zakładu?
faktycznie-trudno coś rozsądnego wymyślić,ale mała przerwa w typowanie lotka by się przydała chyba wszystkim.
Musicie sprecyzować o co wam chodzi-poważnie!!!
pozdrawiam
Musicie sprecyzować o co wam chodzi-poważnie!!!
pozdrawiam
A no właśnie , nie grać.
Jak ktoś musi to są inne możliwości choćby w fortunie. Stawka za 1z1 jest 3x a nie 2x. Nie ma 50 groszy.
Jak ktoś musi to są inne możliwości choćby w fortunie. Stawka za 1z1 jest 3x a nie 2x. Nie ma 50 groszy.
Adams,testowałem w Fortunie na sucho,poczatkowo nawet jakieś marne zlote byłem do przodu,ale im dalej tym gorzej.to chyba nie jest wlasciwa droga?
Wydaje mi się, że mają jakiś program, który pokazuje procentowo ile jest wytypowanych -2,3,4,itd., a my możemy z siebie wyjść to i tak mało co wygramy. O to ten strajk-albo przestaną kombinować, albo nie będziemy grać!
Witam wszystkich - to co zaczynamy strajkować!!!!
PRZEDSZKOLAK PYTA OJCA:
-TATO ,DZISIAJ DZIECIAKI MÓWIŁY CIĄGLE,ŻE KOBIETY MAJĄ JAKĄ WAGINĘ.JAK WYGLĄDA TA WAGINA?
-SYNKU ,PRZED SEKSEM WYGLĄDA JAK PIĘKNA NIEROZWINIĘTA RÓŻA.
-A PO SEKSIE,TATO?
-HM.... A WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ BULDOGA JEDZĄCEGO MAJONEZ?
PRZEDSZKOLAK PYTA OJCA:
-TATO ,DZISIAJ DZIECIAKI MÓWIŁY CIĄGLE,ŻE KOBIETY MAJĄ JAKĄ WAGINĘ.JAK WYGLĄDA TA WAGINA?
-SYNKU ,PRZED SEKSEM WYGLĄDA JAK PIĘKNA NIEROZWINIĘTA RÓŻA.
-A PO SEKSIE,TATO?
-HM.... A WIDZIAŁEŚ KIEDYŚ BULDOGA JEDZĄCEGO MAJONEZ?
a tam olac to puszczam 2 zaklady na chybl-trafil i co ma byc to bedzie jak jest mi dana wygrana to trafie za 4 zł!!
A jeśli chodzi o komisję, to powinna składać się z nas- grających. Ciekawe ile by wtedy osób wygrywało?
Ja osobiście nie wierze w chybil trafił i jeszcze nigdy nic nie wygrałem wielkiego o przepraszam kiedys 8/10 w multi na chybił ale generalnie nie puszczam choc 80 % głownych wygranych w dużego lotka jest na chybił a dla tego że poprostu komputer daje liczy zapamietane od innych Swego czasu puszczałem na 100 kuponów po 3 zakłady w multi w czasach jak były po 1.25 zł oczywiście i potem na koniec brałem np 50 zakładów na chybił więc część liczb dawał pomieszanych z moimi a nawet zdażało się że powtarzał poprostu moje wcześniejsze zakłady kropka w kropke . Jeśli chodzi o ten strajk ? ludzie gra w lotto to tylko rachunek prawdopodobieństwa prawda taka że 80% to łód szczęscia a 20% to kombinacjie . A co mają zrobić ci co przegraja w kasynie unas utarło się coś takiego ludzie zagraja za 2 zł i chcą wygrac na drugi dzień rozczarowani i pretensjie do tych emerytów w kolekturach nie tedy droga powtarzam to zawsze !!!
OPA bez urazy ale w olsztynie 90 % obsługiwane sa lotomaty przez emerytów bo przecież kokosów tam nie płącą tylko te darmozjiady na górze kasują kokosy !!!
No wie tak,codziennie a to 4 zł na ch-tr,a to 5 złna z plu,ato moze jesce scensliwy mueiek za 5-tke,ato na zakł specjalne z dyske,ato nato ato na tamto ina buka trochu i na biwin i wskali całego roczku mamy do tyłu 5 tysia,a za to młody człowieku możesz kupić wczasy na BAHAMA i mieć gdzies totolotka i innego buca.......
sledze chat i zaobserwowałem ż ewiekszośc z was gra w buchmnacherke ja nie gram i nie bede grał to tez darmozjiady którzy zyja z was znam gościa który w pieć lat otworzył takich 5 lokali i stał się miljonerm dzieki wam tam strajkujcie
Witamy ponownie,w klubie straceńców i niepoprawnych optymistów..........
a druga sprawa,totki sprzedają z innymi gadżetami,gazety,mleko i itd. ja mam tylko kupony i nic nie moge narazie zrobic,nie zależy to odemnie
OPA jaka masz maszyne??
ta nowa z monitorem takim wilekim?? czy ta stara??
ta nowa z monitorem takim wilekim?? czy ta stara??
Powiadasz te stare lepiej dają no no wiem coś o tym he he he to fakt dają lepiej ale te młodsze tez dobrze dają
Mario a ja gram więcej na chybił trafił i dobrze mi idzie mówię tu o ML a w DL jak zwykle te same numerki 4,8,15,16,23,42 a podobno kobieta zmienną jest.
Julcia powiadasz te same numerki no no ale twoje numerki sa dobre puszczaj miałem taki kupon który puszczałem 8 lat co losowanie na 6 zakadów pare lat temu i musze cię rozczarowac nigdy nawet nie trafiłem 4/6 bo grałm na daty urodzin i tablic rejstracyjnych jak zmondrzałem doroslem bo do gry w lotto trzeba dorosnąć zaczołem grac na często chodżace parki i trójki tiuningować średnio co 5-6 losowań zaczołęm trafiać 4/6 ale nadal nie osiągalne 5/6 słuchaj znajomy ma kolekture w wieżowcu wiesz tam często trafiają 5/6 w dużego na chybił na 1 zakład te babki wychodza z biur i poprostu pośla na chybił a ja konbinuje i cięzko może jest coś w tym chybił trafił ?????
Mario czasami dobrze w życiu trafiać na chybił trafił ale też nie zawsze.Pozdrawiam Tradycyjnie buziaki dla OPY i MATYCZA ,który zapewne juz w kanałach siedzi -biedaczek.IWO888 jak tam maleńka daje popalić w brzuszku ,zapewne tak .
Julcia czuje moc w twojej szóstce widze tam 4/6 pośle ja nie pogniewasz sie że podzielą szóstke na nas 2 pod warunkiem że tylko ja wpadne na taki pomysł zrobie wyjątek po raz 2 raz posłałem OPY liczby dzią twoje !!!
Nie, nie siedzę jeszcze Julciu, boję się schodzić do kanałów odkąd pewien buldog mnie zaatakował, a w kieszeni rogalik z masłem, jajkiem i majonezem miałem na drugie śniadanie! Wyczuła bestia pierońska!:):):)
13,18,19,25,28,48,50,63,64,80.
Pozdrawiam, powodzenia:)
13,18,19,25,28,48,50,63,64,80.
Pozdrawiam, powodzenia:)
Dobra dziś nastawiam się na dużego ale tradycyjnie pośle 2 zakałdy multi o to on 7{1,63,70,71,73,77,80} i 5{70,71,73,77,80} tymczasem żegnam wszystkich mój dzień jest napiety do 21.55 bay !
Matycz ja pisałam o innym buldogu ,który lubi szampana i truskawki.Powodzenia w dzisiejszym losowaniu życzę Tobie 10/10 to może Jadziunia wróci....
Jadźka! Buldożku mój kochany, wróć! Zobacz, Julcia 11 chce żebyś wróciła! Jeśli tego nie zrobisz,szampana, truskawki i kaganiec zakupię!
2,17,19,40,42.
Nawzajem Julciu!
2,17,19,40,42.
Nawzajem Julciu!
DZIS OBOWIAZUJE NAS STRAJK NA WSZYSTKIE GRY TOTALIZATORA SPORTOWEGO!!!!!!! TRZYMAJCI SIE.
UWAGA: W RAMACH PROTESTU MOZECIE DZIS NIE TYPOWAC W DZIALE TYPOWANIA;Bedzie to uznane jako wyrażenie poparcia dla strajku......
Jozin to już inne Tobie baby w głowie a gotować to ona umie tak jak ja ...Ty Julcia 11 uważaj sobie Jozin jest mój i cała reszta Jego też jest moja .Jozin Ty cholero jak dziś trafisz to wracam.
PRECZ Z ŁAMISTRAJAMI,NIE DAJCIE SIE STRAJK TRWA.
NIECH ZYJE JEDNOSC GRACZY...
W JEDNOSCI SIŁA>>>>>>>>>
NIECH ZYJE JEDNOSC GRACZY...
W JEDNOSCI SIŁA>>>>>>>>>
...no Jadwiga -zupę ostatnio przesoliłaś! Nie wiem czy dziś trafię, bo gram stałymi liczbami, a Tyś zmienna jest jak ja w tańcu:
http://pl.youtube.com/watch?v=hJhYevnP9rg&feature=related
Zastanowię, się czy trafić dzisiaj, strajk jest Jadźka!
http://pl.youtube.com/watch?v=hJhYevnP9rg&feature=related
Zastanowię, się czy trafić dzisiaj, strajk jest Jadźka!
Na 19/20 polecam za 80 zł Liverpool-Inter-2,5...... Lyon-Manch.Utdx2......... Penneta-Jozami-1......... Almagro-Vassallo-1....... Knapp-Goerges-1.......... Do zgarnięcia 275
..pod warunkiem, że np. Jozina z Pennetą przegra:) Trzymam kciuki! Powodzenia!
Dobre,ale dlaczego tak drogo? 80 zł to ja na cały dzień zarabiam,a za co jeść jak się przegra?
Jak panneta przegra z Jozina to przecież bedzie niedobre,bo przegrane!!!!!
Możesz wysłać za 1/4 tej sumy wtedy zarobisz jakieś 50 na czysto ,gdybym wiedział,że któryś z tych typów zawali to bym go obstawił odwrotnie,ale ja wierze w moją Intuicje więc gram za 80
O.K.,lepiej wygrać albo przegrać u buka,toć to przecież dzisiaj strajk na gry liczbowe LOTTO.
Koleżanka do koleżnki tak mówi...
-Przynajmniej przez tydzień chciałabym być dla swojego faceta kobietą idealną.
Co powinnam robić w tym czasie....?
-Milczeć i sprowadzać mu inne milczące kobiety .Dużo kobiet .
Jadziunia co Ty na to???
Jozin zapewne by się z tym zgodził!!!!
-Przynajmniej przez tydzień chciałabym być dla swojego faceta kobietą idealną.
Co powinnam robić w tym czasie....?
-Milczeć i sprowadzać mu inne milczące kobiety .Dużo kobiet .
Jadziunia co Ty na to???
Jozin zapewne by się z tym zgodził!!!!
STRAJK-TRWA-DOBRZE IM TAK
W styczniu wydaliśmy na Totolotka ponad 300 milionów złotych.Chciałbym aby w lutym ta kwota była o wiele niższa.Sukcesem bedzie jeżeli wygrana za 6 trafien( o ile w ogóle padnie)była poniżej 1 miliona złotych.Wtedy bedzie wiadomo że strajk sie powiódł.......
daj spokoj!!! Kto nie ryzykuje nie wygrywa!!
co ty myslisz ze jak puscisz 1-2 zaklady to cos wygrasz?? Pusc 100 zakladow to cos trafisz
co ty myslisz ze jak puscisz 1-2 zaklady to cos wygrasz?? Pusc 100 zakladow to cos trafisz
CHYBA STRAJKOWICZ MIE POSŁUCHOŁ WALNOŁ SE SETA FIOLETOWEGO BRENDI DOBRZE GADA W GORE DZIADA I MO CHOP RACJUM JAK NIE BYDA MY PUSCAĆ TO ŁONI SIE PUSCOM INO Z TORBAMI
Bogdan jak tak będziesz puszczał po 100 zakładów codziennie,to będziesz wyglądał jak ja.........
Chlopcy,dziewczeta,panie i panowie.zanim zaczniecie puszczać po 100,200,czy 300 kuponów na raz,spójrzcie na wyniki w dziale TYPOWANIA:
2x5/5,7x4/5 26x3/5,a reszta z 300 osob 0-2 trafien,czyli 0 zł wygrana.Wiekszośc dni to brak wygranych 5/5 to dni gdy zarabia tylko TOTOLOTEK.Ta gra to zguba.........
2x5/5,7x4/5 26x3/5,a reszta z 300 osob 0-2 trafien,czyli 0 zł wygrana.Wiekszośc dni to brak wygranych 5/5 to dni gdy zarabia tylko TOTOLOTEK.Ta gra to zguba.........
Myślę,że Pasko wkrótce w jednym z artykułów odniesie się do tematu niskiej skuteczności trafien w dziale TYPOWANIA,przeciez to nie ma racji bytu.Grajac na typy nawet najlepszych nikt niema prawa być wygranym.I tu wychodzi na jaw cały fałsz i obłuda organizatora gry pod nazwą M.L.Nie grajcie na 5 skresleń, to na pewno się nie opłaci..........
A mnie sie dzis udało pusciłam 23 na progresje babka mi sie w profie pomyliła dała mi na czeskie 9z49 tą liczbe a ona padła są juz wyniki.To sie nazywa szczęscie,cud jakis:)
Gdy bym miał grać za 200 lub na 300 kuponów.
To na pewno jedynie swe numery puścił bym a nie z neta brał.
To na pewno jedynie swe numery puścił bym a nie z neta brał.
..panie doświadczony dział typowań nie oddaje w pełni wygranych osiąganych przez graczy np. ja biorę niejednokrotnie 20-40 cyfr pod uwagę zanim wypuszcę kupony i myślę że większość graczy robi tak samo Natomiast typy w dziale typowań są umieszczane do przemyśleń i nikt nikomu nie karze nimi grać...
..teraz mój stosunek do gry za 200 - 300 zeta w tym jest szansa bądz co bądz to masa kombinacji i grając przez cały miesiąc gwarantuje że byś pan odwiedzał kwaterę główną POZDRAWIAM
Będziesz widział Pan Panie KACZOR001,KWATERE GŁÓWŃĄ jak "świnia niebo".Pardo ,ale się w.......łem.Takie wpisy tylko tumanią
młodych i robią im wodę z mózgu.Cudów nie ma.Chyba,że u Eli.......
młodych i robią im wodę z mózgu.Cudów nie ma.Chyba,że u Eli.......
Naprawdę ciężko zrozumieć , że realne szanse na wyjście do przodu nie wzrastają wraz z ilością kuponów, a wręcz przeciwnie.
Zarówno niklomat jak i KACZOR001,doskonale wiedzą Panie ADAMS,ze tak wygrać się nie da.Dlaczego propaguja ten styl gry-nie wiem,ale być moze są na procencie u Totalizatora.........
JA SWOJĄ W WARSZAWIE JUŻ TROCHĘ POZWIEDZAŁEM
CUDA TAKŻE SIĘ ZDARZAJĄ NO KOLEGO ADAMS GDYBYŚ GRAŁ SWOIMI TYPAMI PRZEZ CAŁY M-IĄC TO ZYSKÓW TAM NIE ZAUWAŻYŁEM
CUDA TAKŻE SIĘ ZDARZAJĄ NO KOLEGO ADAMS GDYBYŚ GRAŁ SWOIMI TYPAMI PRZEZ CAŁY M-IĄC TO ZYSKÓW TAM NIE ZAUWAŻYŁEM
Ja też bym chciał nawet tylko 1 promil od Totalizatora.
Np. wysyłam 40 kuponów 1z1 i średnio trafiam 10, LUB
wysyłam 4 kupony dziennie i średnio trafiam jeden.
Aby wyjść na zero w pierwszym przypadku trzeba trafić wszystkie 20 liczb(małorealne) a w drugim dwie ( realne, a nawet częste).
Np. wysyłam 40 kuponów 1z1 i średnio trafiam 10, LUB
wysyłam 4 kupony dziennie i średnio trafiam jeden.
Aby wyjść na zero w pierwszym przypadku trzeba trafić wszystkie 20 liczb(małorealne) a w drugim dwie ( realne, a nawet częste).
No więc jak ja jestem tak wysoko w rankingach i mam straty to reszta co???
Nawet Ci prze de mną też są w plecy po za kilkoma (góra 10 osób jest na plusie)
Nawet Ci prze de mną też są w plecy po za kilkoma (góra 10 osób jest na plusie)
--nikogo nie namawiam do grania za duże kwoty tak samo jak nie POLECAŁEM I NIE POLECAM progresji
A wpis 14953,to myszka MIKI-napisała-czy Pan KACZOR001?
Proponuje cofnąć się o kilkaset losowań( 100, 200 ) i zrobić sobie algorytm (znając na tamten czas wyniki przyszłe) który potrafi najlepiej (lub dobrze przewidzieć wynik) i zastosować go w innym przedziale losowań. Pewnie wyjdzie kicha . Można w kilku przedziałach go zastosować i nigdy już nie będzie tak dobry jak w przedziale w którym został stworzony.
Realnie nie da się trafiać cały czas znacznie lepiej niz statystycznie. Można tylko mieć SZCZĘŚCIE i 10 razy trafiać po 1,2,3lub 4 liczby a raz trafić 10z10. Średnia wyjdzie około 25% ale ten FART 10z10 pozwala przejść na emeryture.
Realnie nie da się trafiać cały czas znacznie lepiej niz statystycznie. Można tylko mieć SZCZĘŚCIE i 10 razy trafiać po 1,2,3lub 4 liczby a raz trafić 10z10. Średnia wyjdzie około 25% ale ten FART 10z10 pozwala przejść na emeryture.