Wpisy 18 086 – 18 185
16 marca 2008 01:41 → 16 marca 2008 23:46, 100 wpisów
Do wpisu 18079-Młody człowieku,czyli młody graczu jak sie nie znasz to nie krytykuj.Pograsz jak ja 30 lat w różne gry to dojdziesz do tych samych wniosków.Osobiście znam człowieka,który trafił "6" w dużego Lotka systemem pełnym na 12 skreśleń.Ta wygrana pozwoliła mu z kierowcy stać sie jednym z najbogatszych ludzi w kraju.Zreszta rozmawiałem z wieloma zawodowymi hazardzistami , którzy z tego żyją m.in z gry w Pokera,mają to samo zdanie.Tylko gra na duże prawdopodobieństwo trafienia może przynieść efekty.Może sie zdarzyć wyjątkowe szczęście,kiedy np;lump wygra jednym kuponem,ale i tak na pewno nie przyniesie mu to szczęścia.Do wygranej wysokiej milionowej,trzeba dorosnąć.Czego i tobie zyczę
Cześć Maks158. Po niewielkiej euforii w piątek w sobotę tylko na lizaki, hi,hi. Co proponujesz na dzisiaj? A tasiemiec na pewno będzie tylko kiedy? Jeszcze przymierzam się do tasiemca-25, 27, 28 29,30 a może to połączyć? I takie szaleństwa się zdarzają? Co o tym sądzisz?
Skoro,jak sam twierdzisz to jest choroba ,stres,"Oni i tak nie dadzą wygrać",to po co grasz na emocjach ludzi młodych,jeszcze bardziej nie przystosowanych do przezwyciężenia stresu. To nie jest fer,a pisanie że "nikt nikomu nie każe grać" nie załatwia problemu.Również reklama taka jak w twoim wydani jest szkodliwa dla młodych ludzi,chociaż to wszystko wygląda zachęcająco,jest w gruncie pchaniem ludzi w sidła nałogu.To tak jak z reklama np: piwa niby"mocne",a zwala z nóg.Powodzenia i więcej rozwagi w swoich wypowiedziach życzy
Powyższe dotyczy wpisu 17992-kogucik 19
Výsledky losování číselných her ze dne 15.3.2008 budou z technických důvodů zveřejněny v pondělí 17.3.2008.
prosze powiedziec mi co to znaczy? :P
prosze powiedziec mi co to znaczy? :P
To znaci,co wyniky her z 15.03.08 na powodu technickych usterek,bedu znane 17.03.08(ponedalek) dasledanou
Witaj i do Starego gracza mam taka uwage poniewarz wpis ten do tyczy rownierz mnie wiec odpowiem tak .Sam sobie zaprzeczasz bo mowisz ze znasz ludzi ktorzy z tego zyja wygrywaja czyli mozna skoro im sie udaje wiec zachecasz ty tez do hazardu.Po drugie ja mam z trzego zyc i to nawet nie zle a gre traktuje jako odrobina rozrywki i adrenaliny dodam jeszcze ze te pare groszy jestem do przodu moze sie to zmienic ale poki co to tak jest.sam proponujesz kosztowna gre bo piszesz ze trzeba grac systemami pelnymi bo to jest szansa ale i koszt duzy a gwaranca wieksza ale mierna bo wygrana nie zalezy od kasy tylko od szczescia.gdyby bylo inaczej a zalezala od kasy wszyscy ja mamy i wszyscy bysmy wygrywali.nastepna sprawa to nie traktuj ludzi jak ograniczonych umyslowo, reklama trafia do kazdego bo tak jest zrobiona ale w wiekszosci sa to ludzie myslacy (przynajmniej na tej stronce)ktorzy potrafia rozroznic zla reklame od dobrej.widzisz od 2 dni pies losuje mi cyferki do multi swietna zabawa dla mnie i psiny wesolo na stronce i kto chce kozysta z tego nikt nie ma pretensi o to ze cos nie wyszlo ja sam poniewarz nie mam szczescia do liczb kozystam z innych i nie mam zalu ze nie wyszlo.grasz jak piszesz 30 lat a innych przestrzegasz to tak jak by zlodziej mowil nie kradnij bo to nie ladnie.Ale dobre jest rowniez to ze przestrzegasz przed zapedami na duze pieniadze ale to kazdy wie na ile go stac juz takich wariatow co sprzedaja domy zeby wygrac jest corac mniej ludzie zmadrzeli wiedza ze nie tedy droga 20 lat temu technika losowania byla inna i wiecej ludzi wygrywalo i dlatego czasem wpadali w pulapke teraz gra duzo ludzi technika i wiedza na temat losowan jest ogromna i kazdy jest swadom zagrozen jakie czychaja na nieodpowiedniego hazardziste .to tyle stary graczu zycze ci szczescia w grze i wysokich wygranych oraz wiecej dystansu do mlodych rozpalonych czasem glow mlodosc ma swoje prawa i nigdy nie idzie z rozumem w parze.gdybym mial to co teraz 30 lat temu to cho cho ale niestety czsem masz wielkie pieniadze i one cie nie ciesza bo wszystko wysiada i nie ma jak z nich nawet skorzystac bo albo sie nie chce albo jest ochota a mozliwosci brak wiec poki co mlodosc to radosci szczescie a to trzeba wykorzystac pozdrawiam.
Výsledky losování číselných her ze dne 15.3.2008 budou z technických důvodů zveřejněny v pondělí 17.3.2008.
prosze powiedziec mi co to znaczy?? :P
prosze powiedziec mi co to znaczy?? :P
Kogucik 19,dziękuję za życzenia,nie będę sie odnosił do twojej długiej wypowiedzi.Masz sporo racji,młodość ma swoje prawa.
Osobiście,żałuję,że grałem przez 30 lat tak jak żałował mój ojciec,którego nie potrafiłem zrozumieć.Do wszystkiego trzeba dojrzeć.Pozdrawiam.
Osobiście,żałuję,że grałem przez 30 lat tak jak żałował mój ojciec,którego nie potrafiłem zrozumieć.Do wszystkiego trzeba dojrzeć.Pozdrawiam.
To juz jest dranstwo tak obnizyc kurs na nieparzyste w totolotku 1,85 to znak ze albo duzo ludzi zaczelo obstawiac ta gre i bronia sie przed graniem progresja bo trzeba wiecej wlozyc zeby wygrac i jeszcze zarobic i to moze odstraszyc, osobiscie podejzewam rownowage po raz drugi i za taki kurs to nie posle to jest dranstwo ze strony buka jakies granice przyzwojtosci powinny obowiazywac ja dzis odpuszcze. tak zjezyc czlowieka z samego rana, a mialem dobry chumor pojade do psiny polosujemy a potem go wezme na dlugi spacer i wytlumacze mu ze tyle ludzi liczy na niego niech sie wezmie w garsc i zachowuje tak by choc 4 liczby trafil powinien zrozumiec pozdrawiam.bede oklo 14-15 podam wtedy puniaki czyli liczby.
Witaj kogucik19.Dzieki za radę.Może Ty masz jakiś systemik 5x12x np.20 liczb,by przy 5 trafieniach czwórka była pewna ,a może co innego.Dziękuję wszystkim za komentarz,dobra rada zawsze się przydaje.Pozdrowienia. mstankiewicz2@onet.eu
Witaj Marian 1950 niestety nie mam a mialem kupe tych systemow gralem nimi na sycho i bez powodzenia i przy przeprowadzce to wyzucilem zostalo mi pare ale nie napisalem gwaranci jak w tym siedzialem to znalem na pamiec nie wiem czy byles na stronce na ktorej jestesmy jest dzial systemy i mozna tam odpisac jest tam 500 systemow o roznych zakresach liczb ale gwaranci tam w niektorych nie ma moze to ci jakos pomoze pozdrawiam .
Już jeden pies w Polsce wdepnął w gówno. Wabiła się owa suczka - SABA -
Witaj.Jestem na tej stronie ale z tych 500 systemow otwiera mi się chinszczyzna
Witaj Bzykuuu-zazdrosniku brakowalo mi ciebie i twojego dosc prostego pisania ale ty musisz byc nieszczesliwym czlowiekiem musisz ciezko pracowac zeby jakos przezyc i wszystkim zazdroscisz taki typ fatalisty co to mowi " napewno sie nie uda " zmien podejscie popatrz w lustro i usmiechnij sie jak juz nie masz do kogo to do siebie bedzie ci lzej na duszy pomimo twojego krytycznego nastawienia brakowalo mi ciebie ,pamietaj ze pies idzie tam gdzie go wlasciciel prowadzi jak juz pies wejdzie w gowno to znaczy ze jego wlasciciel juz tonie w szambie pies jest niestety w niektorych sprawac madrzejszy od wlasciciela ale po co tobie tlumaczyc jak ty nawet psa nie masz wiec pomysl troche ,popracuj nad soba a beda z ciebie ludzie
, bylem troche na ciebie obyrzony ale mi przeszlo bo to tobie jest zle a nie mnie ja mam sie dobrze ale nie bede cie juz dobijal pozdrawiam. I jeszcze jeddno pies nie wie co to zazdrosc on wie co to wiernosc i oddanie, i nie oczekuje rewanzu tylko troche milosci pamietaj to milosc rzadzi swiatem a nie nienawisc i zazdrosc.tacy ludzie z gory skazani sa na niepowodzenia.
, bylem troche na ciebie obyrzony ale mi przeszlo bo to tobie jest zle a nie mnie ja mam sie dobrze ale nie bede cie juz dobijal pozdrawiam. I jeszcze jeddno pies nie wie co to zazdrosc on wie co to wiernosc i oddanie, i nie oczekuje rewanzu tylko troche milosci pamietaj to milosc rzadzi swiatem a nie nienawisc i zazdrosc.tacy ludzie z gory skazani sa na niepowodzenia.
jak juz wejdziesz na systemy ukarze sie napis OTWORZ potem taka ramka ktora skasuj a potem to bedzie wykaz roznych systemow w zaleznosci od ilosci liczb nie jestem dobrym nauczycielem i mozesz mnie nie zrozymiec ale probuj nie umie ci tego jakos sensownie wytlumaczyc sam nie jestem orlem komputerowym pozdrawiam.
KOGUCIK-Wiesz do biblioteki mam daleko więc chciałem abyś coś napisał długiego i doczekałem się. Mam przynajmniej co czytać . Bo tylko Na ciebie można liczyć pod względem długości i ciekawości Twoich opcji.
Bzykuuu juz widac poprawe ok bede sie staral pisac dla ciebie dlugie wywody ale nie zawsze madre i tu mozesz mnie krytykowac podpowiem ci jak masz internet wiec moze skorzystaj sa tam dzialy takie jak biblitekarstwo i moze tam cos poczytasz a jak nie podaj adres napewno ci wysle fajne ksiazki i nie wykorzystam adresu do niecnych celow. W grunie rzeczy fajny z ciebie facet pozdrawiam i juz wychodze bo dzis niedziela palmowa i zwiazane z tym uroczystosci bede po poludniu pozdrawiam i zycze ci wysokiej wygranej a wtedy oj wole nie myslec .
a co z tym żulem bo sie czasami pojawia na forum w rozmowie.w kraku jakis zul skroił 5 baniek w duzego??pewnie 1 zakład na chybił trafił;)
no i ciekawe co z tym zrobi mhhhh.
no i ciekawe co z tym zrobi mhhhh.
witam no kogucik19 na spacer z pieskiem a potem numerki zeby dzisiaj miala nosa bo znowu za 100zeta wysle
W dużego kosztuje jeden zakąd 1848 zł w expresa połowe mniej
wez kredyt w banku na 2000zł i zagraj systemem 12 liczb w DL i wygrasz moze i zplacisz pozniej :)
typy na buka- w profie:226-1;6964-1;6626 1-1;6633 1-1;111-1;1575-1;6000-1; za 30 zeta dostajesz 457. Powodzenia
Przekalkuluj sobie to tak od kiedy pasco wrowadzi typy 12 liczb w dużego i expresa nikomu sę nie udalo wytypowac 6/12 oczywiscie zadnemu pascowiczowi dam ci rade lepiej nie baw sięw systemy bo pujdziesz z torbami to jest dla ludzi bardzo bogatych mój kumpel pracuje na stacji paliw mowi z eprzyjeżdza facet merem n awypasie co sobota tankuje i posyła za 10 tys lotka systemem az mu się rece trzesą co tydzień jak bieże te pieniązki i tak co tydzień ale nigdy jeszcze się nie pochwalil czy wygrał i czy mu się zwraca i nie chce tego zrobic jak go pytaja kiwa głową jaki z tego morał ?
Oczywiście zaraz wypowiwie się pascowicz jakiś daj mi takie pieniązki to ja pokaże co moge wygrac he he he he !!! to nie takie proste to tylko łod szczęscia !
poprostu jest to czlowiek pazerny na pieniadze ma tyle kasy i jeszcze mu malo?? w sumie bogaca sie najbogatsi :(
Statystycznie systemem na 12 skreśleń wygrywa się raz na 97 lat [grając co losowanie takim zakładem], więc z odrobiną szczęścia gość może dożyje tej chwili.
Dla porównania - grając zakładem na 6 skreśleń wygrywa się co 89 640 lat.
Dla porównania - grając zakładem na 6 skreśleń wygrywa się co 89 640 lat.
ale sa i tacy co im sie poszczescilo puszcajac jeden zaklad na chybil-trafil to jest dopiero satysfakcja ze jaednak mozna!!:) a syetmy sa do dupy!!
Na dziś w profie za 10 zł 4{{49,62,64,65} za 3 zł 6/{7,9,12,19,43,71} i w totalizatora za 2.50 10/[7,9,10,11,19,43,49,62,64,71} i wystarczy za dużo wtopy mialem ostnio ! po co zaraz systemy ? pozdrawiam i życze wszystkim miłego popołudnai oraz dużych wygranych o 22.00 - kogucik-- Kubica miał pecha dobrze że nie postawilem na niego w profie !
Beezqp - a jak ktos gra 10kartek x 12 system wydaje okolo 18480 zł to ile mu potzreba to chyba tafia juz w danym losoawniu :D
Zgadzam się, że systemy są do dupy.
Osobiście wolałbym, jeśli już miałbym stanąć przed takim wyborem, kupić za tę kasiorę zakładów na chybił-trafił. Zastanówmy się - jeżeli trafimy z tych 12 liczb 0 lub 1 lub 2 [na co szansa wynosi aż 84%] to jesteśmy w nosie. Nawet trafienie 3 liczb nie daje zysku a jedynie pokrycie części strat. Łącznie szansa na to, że grając tym systemem się przegra wynosi 97%.
Gdyby zainwestować te same pieniądze na chybił trafił [czy dowolną rozpiskę, ale nie radzę, bo z tydzień takie skreślanie zajmie] to mielibyśmy w sumie kilkaset zupełnie różnych zestawów, więc nie bylibyśmy uzależnieni od jednego zestawu liczb. Na plus bylibyśmy trafiając jedną piątkę, a na to szansa jest "aż" 1:58, czyli nieco mniej niż 2%.
Osobiście wolałbym, jeśli już miałbym stanąć przed takim wyborem, kupić za tę kasiorę zakładów na chybił-trafił. Zastanówmy się - jeżeli trafimy z tych 12 liczb 0 lub 1 lub 2 [na co szansa wynosi aż 84%] to jesteśmy w nosie. Nawet trafienie 3 liczb nie daje zysku a jedynie pokrycie części strat. Łącznie szansa na to, że grając tym systemem się przegra wynosi 97%.
Gdyby zainwestować te same pieniądze na chybił trafił [czy dowolną rozpiskę, ale nie radzę, bo z tydzień takie skreślanie zajmie] to mielibyśmy w sumie kilkaset zupełnie różnych zestawów, więc nie bylibyśmy uzależnieni od jednego zestawu liczb. Na plus bylibyśmy trafiając jedną piątkę, a na to szansa jest "aż" 1:58, czyli nieco mniej niż 2%.
Witamy cię julcia 11 widze że juz jesteś w pełni sil do pisania to dobrze pozdrawiam !!!
maniek - to podziel sobie wszystkie wartości które podałem przez 10 ;)
Mario nie mów ,że tęskniłeś.Siły wracają ,ale czy na długo tego jeszcze nie wiem.
pewniak na ML: 40 bez jaj!! no chyba ze dzisaj kulki zmienaja to nie padnie cholera.
maniek50 powiem ci tak żebym nie zmienił zestawu liczb maialbym 23,37,44,47 a ja zminiem i tak maiłem same po 2 ale nie zawsze wchodze w liczby raz sie poszczęsci raz nie zreszta zadna strata wczoraaj posłałem tylko 8 zakładów
Ja nie pisalem ze teskniłem ale witamy chodz raczej nie jestes JULCIA 11 ? troche inaczej pisze nika ! pozdrawiam kim kolwiek jestes !
Mario no wiesz nie musisz byc taki skromny:) widze ze znasz sie na rzeczy w DL bo dobre i 4 trafic . Zycze dalszych suksesow mi kiedys dobrze szlo w DL teraz same wtopy nie umiem juz dobierac liczb:( moze bys cos dozrdzil?? Dzieki.
Kozystam z takiego programiku DUZY LOTEK- LOTERIA 1.3 tylko tam trzeba samemu wpisywć wyniki losowań poprostu weś pod uwage 10-25 losowań z jakiś tam swoich zrudeł i po rozpisuj ale z pomyślyunkiem bo może byc ich dużo parki i trójki oraz najlepiej chodzące liczby !
Witam i odpowiadam tak jestem z Krakowa czyli centus albo lajkonik jak kto woli co do Kubicy to zal mi go bo zawsze cos mu sie przydarzy ale bedzie lepiej to zdolny facet ale podejzewam ze tam tez moze jakies uklady sa ale nie mam na to zadnych dowodow ale gdzie wielka kasa tam i uklady. teraz podam pierwsza 10 wylosowana przez psiaka :39, 35, 3. 19, 56, 7, 17, 80, 53, 23, oraz druga dziesiatka:50, 49, 1, 38, 36, 6, 20, 73, 39, 58 mnie osobiscie sie one nie podobaja ale tylko 8 parzystych a 12 nieparzystych wiec pomimo tak niskiego kursu 1,85 postawilem na NP oraz wyslalem tak dla jaj za podstawowa stawke liczby ktore nie wyjda oto one 1, 2, 3, 4, 5, i kurs euro jako 1 moze z tych wynuchanych zrobic jjakis mix czy co to juz od was zalezy ,pozdrawiam
Opa - moge ci doradziś ? posłałbym to jako 3 bez 23 po 3 jest pewna na 100%
OPA moze byc rownowaga bo z grafiki tak wychodzi ale jak nie posle nie bedzie dreszczyka emoci a taki nijaki ten dzisiejszy dzien ze trzeba sobie pomoc. poza tym psina wylosowala wiecej nieparzystych moze za tyle glaskania sie zrewanzowala ale nie dzis to jutro bedzie dobrze pozdrawiam
L O L O POLICZ SOBIE 12 LICZB W DL.TJ.924 ZAKLADY PROSTE X I MILONERZE BEDZIESZ WIEDZIAL ILE MUSISZ WYDAC ALE JESZCZE TRZEBA TRAFIC W TEJ DWUNASTCE I CO DALEJ
Co się dzieje od kilku dni,dlaczego nie da się aktualizować wyników multi w programie Multipairs.Pytanie do Pasko
no właśnie PASKO co jest...ja gdzieś wyjeżdżasz na Karaiby to napisz,bo nikt nie wie o co chodzi...
Czesc FIOLKA ja obtsawiam dzisiaj piotke 1/6/7/73/80 podejzewam ze tasiemiec bedzie w pierwszej dziesiatce
witam ja kogucik19 zrobilem z tego trójki 50,38,20 /49,36,73 /1,6,39 /39,19,17/35,56,80/3,7,53 wszystko x10 bez plusa
grzes bede trzymal kciuki za ciebie bardzo bym chcial zebys choc nie byl stratny pozdrawiam.
pierwszy raz zagralen u buka,czy grajac na dwa zdarzenia musimy trafic obydwa czy chociaz jedno-uswiadomcie mnie
no i jak dzis myslicie co wypadnie rownowaga czy nieparzyste a z drugiej srony to jest bandytyzm w bialy dzien tak kurs obnizyc na mozliwosc wystapienia zdarzenia bo wszystkie powinny miec taki sam kurs to dranstwo i bzibziarstwo ze strony totolotka. pozdrawiam
Gzie to mozna zobaczyc o obnizce tego kursu bo niewiem skad macie ta wiadomosc
Bzibziarstwo to inaczej najwyzszej rangi skurw.....o a kurs jest 1,85 dawno tak niskiego nie bylo pozdrawiam.
frank1 jak masz zwykłe ako to tak musisz trafic oba zdarzenia.jak puszczasz na systemy np 2z3 mozesz sobie wtedy pozwolic na pomyłke ;)
kogucik ja nie widzę jak płacą za ML w totolotku parz.nieparz,czy już za pozno ???
tak chyba juz za pozno na parzyste bylo 2.40 !! a na nieparzyste 1,85 pisalem juz co o tym mysle.
Przy takim samym ryzyku wystapienia kurs powinien byc taki sam na obydwa zdarzenia chyba za duzo ludzi zaczelo w to grac ciesze sie bo moze multi cyferki zmieni kurs na wiekszy jak im obroty spadna ale czy spadna to nie wiem .
na remis nie wiem bo jak zobaczylem kurs na nieparzyste to mi mroczki sie w oczach ukazaly tak sie zjezylem ale jezeli pamietam to 3,2
chcemy zagrac u buka na nieparzyste i dlotka na parzyste i brak szostki za 1000zl jaki system wybrac nie grakismy jeszcze podpowiedzcie jak to rozegrac jak wygramy stawiamy
MAMY TYSIAKA Z DL I CHCEMY ZAGRAC U BUKA PODPOWIEDZCIE JAK NAJLEPIEJ TO JEST DO OSTANIEGO WPISU
wiesz co kogucik,wczoraj patrzyłem chyba do 2004 roku,aż mi obrzydło na równowagę i coś mam...jeśli płacą 3 zł to nie jest zle...możliwe że jest i na tamte sposób,wiadomo że nie jest to łatwe,ale zobaczymy
sandacz no własnie,własnie puscił bys kobite przodem to ty co:P hihih.Trzymaj za mnie kciuki mam 3 kupony meczy wszystko powypalało zostało na kazdym kuponie po jednym meczu zaliczyc;)
jak dla mnie niech leci co chce byle moje :D tzn 39,79,1,56,36 cos z tych ;)i jesio pare innych ale nie bede sie rozpisywac:)
gratuluje i trzymam kciuki ja dzisiaj nie mogłem nic puścić dopiero może we wtorek jak masz dobre typy na wtorek lub środę chętnie skorzystam [jakieś mecze]
sandacz ja to tak z wyprzedzeniem to nigdy nie dumam ale zobacze jak co to dam ci znac dzien wczesniej.Tylko nie miej pretensji jak nie wejdzie ;)nie zawsze graja tak jak ja chce niestety.
sandacz nie dziekuj mnie tam nie zbawi podac typy jakie puszczam nic na tym nie strace ;)a moze sie uda i oskubiemy troche profa ;)nie tylko on nas bedzie skubał:)
No ok ja spadam wróce albo sie pochwalic albo pozalic meczami:)narazie i powodzenia:)
Hejka wszystkim.
Czy orientuje się ktoś z Was co oznacza "A lub B" w tabeli wygranej czskiego multilotka?
Innymi slowy mówiąc ile płacą za parkę lub jedną liczbę...
Pozdrawiam.
Czy orientuje się ktoś z Was co oznacza "A lub B" w tabeli wygranej czskiego multilotka?
Innymi slowy mówiąc ile płacą za parkę lub jedną liczbę...
Pozdrawiam.
Już za parę minut dowiecie się o waszej totalnej klęsce w typowaniach i grze w Realu.Tak było do tej pory i tak będzie zawsze,bo matematyki nie da się oszukać.Na sześć trafień w duzego i 10 w multiego mmożna czekac i 300 lat hihihihiiiiiiiiiii
witam i gora nieparzyste tak czulem i dobrze ze wyslalem.grzes czy ci sie choc koszty wrocily dzis z podniesionym ogonkiem ide spac piesek przyniosl dzis wiecej nieparzystych i ja mu dzis zaufalem 8 do 12 na korzysc nieparzystych zasluzyl na kosteczke w 2 dziesiatce cztery liczby pozdrawiam.
Kogucik gratki;)Grzesiu gdzie ty sie podziewałeś?mało Cię widac tu ostatnio:(ja w ML klapa ale czuje ze jutro bedzie mój dzien dwa dni porazek starczy mi hehe;)W meczach jeden kupon wypalił 2 spaliły sie przez jeden głupi mecz wygrali ale nie w 1połowie tak jak ja dałam.Ale i tak dobrze oc jakas wygrana jest:)sandacz cosik orek nas rozdzielił:)
W HUJA graja caly czas to ja otym bardzo dobrze wiem wczoraj niemogli policzyc to bylo o 22.04 ale ja na pelnej dyszce niegram nie dam sie obegrac i pomyslec ja przeciwko grupie informatykow i programie zabespieczajacymm USA jestem caly czas do przodu
Na cos znowu musza zbierac bo spadly wyniki wygranych w multi az szkoda gadac mam nadzieje ze wpadnie im super trojan do systemiku i bedzie pare konkretnych wygranych DRANIE
PIESEK kogucika wytypował znacznie więcej niż ustawa przewiduje . Na 4 typy (dwa dni) po 10 liczb tj w sumie 40 licz trafnie wytypował chyba 17???
A powinien zgodnie z ustawą tylko 10 !!!
A powinien zgodnie z ustawą tylko 10 !!!