Wpisy 10 345 – 10 444
14 stycznia 2008 09:04 → 14 stycznia 2008 20:52, 100 wpisów
Witam wszystkich ranną porą przy kawie Tych zakochanych (Matycz to do Ciebie ) i Tych ktorzy maja sie zakochać.
NO to proszę ponad 30 ml wczoraj zebrano ,bedą nasze dzieci zdrowe , a rzad nie robi nic wazne ,że oni mają dobra opiekę i dostali podwyzki w sejmie bo zycie jest drogie a taki zwykły Polak co ma powiedziec musi tyrać to się tyczy Matycz (I dlatego nie dostanę pierscionka) a inni szukaja szczęścia w grze a noż coś sie wygra.
Ja też zakochałem się w Alicji (tylko w innej) i jest mi dobrze z tym nawet bardzo dobrze. SUPER.
DYR. SZPIT.DLA NERWOWO CHORYCH
OD: DYREKCJA SZPITALA DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH W PARZYMIECHACH
DO: WSZYSTKICH KOGO MOŻE TO DOTYCZYĆ NA TERENIE CAŁEGO KRAJU
W NOCY Z 30/31.02.1943 R. Z TUTEJSZEGO SZPITALA PO PRZEGRYZIENIU KRAT W OKNIE ZBIEGŁ NIEBEZPIECZNY PACJENT IZYDOR Z., ALIAS "ZIELONY WRZÓD NA D..PIE".
RYSOPIS KREATURY - MIZERNEJ POSTURY, WZROST 155CM, WAGA 28KG, OCZY KAPRAWE, WYRAŹNE BRAKI W UZĘBIENIU.
POSZUKIWANY ZA ZBRODNIE PRZECIW ŚWIATU ZWIERZĘCEMU I SPUSTOSZENIA W ŚWIECIE ROŚLINNYM.
POSZUKIWANY PRZEBYWA PRAWDOPODOBNIE W AFRYCE GDZIE NAMAWIA HIENY, PUMY I INNE DRAPIEŻNIKI DO PODJĘCIA UPRAWY SZCZYPIORKU.
WSZELKIE INFORMACJE O W/W POSZUKIWANYM PROSZĘ KIEROWAĆ DO NAJBLIŻSZEJ JEDNOSTKI SZPITALA DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH.
OSOBA, KTÓREJ INFORMACJA PRZYCZYNI SIĘ DO UJĘCIA W/W OTRZYMA CENNĄ NAGRODĘ - GOLONKĘ SZTUK DWIE.
DYREKTOR
BRUNON SCHAB-SCHABOWY
Ja też witam wszystkich w ten śliczny,zakochany,słoneczny i szczęśliwy dzień
Witam P.Alę,Matycza,Multicórkę,Brunona,Stałego Bywalca,Pitrexa,Depesza,Ellllę itd...wszystkich przyjaznych i kochających łatwe pieniążki
Witam wszyskich zakochanych
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Myślę że my wszyscy jesteśmy jednak zakochani czy tego chcemy czy nie--w grach liczbowych i spodziewamy się odwzajemnienia/z tym to już gorzej ma się sprawa/.Matycz -- sądzę że jesteś w tej komfortowej sytuacji,gdyż -"dopadły" Cię dwie miłości--jedna pochodzi prosto z gwiazd naszej stronki.Jeśli nieszczęścia chodzą parami --więc i szczęścia też--spodziewana solidna wygrana 10/10/--i oczywiście jak najbardziej pierścionek z brylantem zagwarantowany.Takich miłości życzę Wszystim i sam tez próbuję dalej.15.27.34.57.65.73.75.8.26.60.
Pozdrawiam i najlepszego/"wieża" wzywa.
Czesc wszystkim ,hej opa jak u was dziś humorki? ja dziś wyczekuje na którąś z tych liczb 23,67,47.Matycz Ty jeszcze śpisz?
Witam OPA co tam na mazurach
Gratulacje dla Jacka.M za 5z5 ;)i dla bronko za trójeczke;)
Na MAzurach lux,nie ma co porównywać lata,ale jest fajnie-żeby jeszcze u nas był basen to już w ogóle,na razie się za mało wygrywa żeby wybudować samemu i pływać do woli...Ellla ja też czekam na te liczby
Opa moze sie doczekamy do pieciu dni jak popadają to bedzie lux przynajmniej dla mnie;)na dalszym planie mam 1,72,76.U mnie na śląsku zaczeły sie ferie dzieci w domu więc i skupienie inne dają popalic hehe;)
Opa dwóch synów 12i8 lat wdali sie w tatusia dają popalic hehe;)
Opa tatus własnie pracuje na kuponiki mamusi hehehe;)))
I znowu jutro kumulacja i poco takie sumy wole mało a na pewno
Opa ja juz opracowałam pusciłam i czekam na efekty .A te czekanie najgorsze szkoda ze tylko jedne losowanie na dzień jest hih.
żeby to było realne nawet te "mało" nawet to nie chce wchodzić,na razie się w miarę zwraca i to nie zawsze...nie widzę choćby 3/3
zrobią "kina" z multilotkiem to nie będziesz wtedy czekać-co 5 minut losowanie-może być???
Mnie to najbardziej interesuje KENO z Niemiec,żeby można było grać przez neta,bo przecież ie pojadę...tam jest 20/70 liczb,a podobne wygrane-to jest to
Do ela.Jeśli masz ochotę na częste losowanie to zapraszam do kasyna.Tam losują wiele razy na dzień.
Opa ja nie wiem czy to by było do końca dobre moglibyśmy w jeden dzień zbankrutowac a tak powoli bankrutujemy ;))heh.Mnie to by pasowało zeby chociaż godzine zmienili zapózno leci.
OBSERWAIOR co ty teraz to se typuje w dresie a tak bym musiała sie stroic nie mam takiej piknej kiecki na wypad do kasyna:))
W takim razie sorry Vinetu,pozostaje Ci ewentualnie progresja.Pozdrawiam.
co tam u Ciebie Matycz bo cos nie słychać Ciebie
ok zostawiam was lece do garów starczy na dzis myslenia nad cyferkami.Powodzenia na dzis:)
najgorzej jest jak się przegrywa...pózniej nie chce się nic pisać...sam wiem po sobie ALU
a popatrzcie tu co byście wytypowali:
4,13,24,68
czy coś innego???
www.pewniaki.pl/wyniki.htm
4,13,24,68
czy coś innego???
www.pewniaki.pl/wyniki.htm
Gościu , z którego szpitala uciekłeś? Takiego bełkotu już dawno na tym forum nie było.Do innych,mam nadzieję normalnych uczestników tego forum;apel........Nie dyskutujcie z głupcem, najpierw sprowadzi Was do swojego nikczemnego poziomu,a później dobije Waszymi argumentami.Pozdrawiam.
Powyższe dotyczy wpisu Brunona.
Obserwator jak tam masz juz prace bo sie martwię co ty jadasz jak pracy nie masz .OPA a kto tu wygrywa nikt,jedynie czasami na chleb z masłem starcza Pozdrawiam
Bo coś cienko ostatnio,nawet z moich zestawień słabo wchodzi,coś z tymi kulkami z nami w kulki grają,pozmieniali czy co??? bo żeby 10-tki przez 3 miesiące nie trafić,ile to można czekać...
Ja nie chcę wyglądać jak P.Rembiszewski...mogę ,ale choć z porządną kasą...w innym razie jestem przeciw
Alu,pracę mam,szkoda tylko,że nie w Irlandii,bo tam więcej płacą,Jadam świetnie,ale martwię sie o Ciebie,ze nie wygrywasz i powoduje to zapewne u Ciebie frustrację.Ja ostatnio trafiłem 8/10,i jestO.K.
Obserwator nie zawsze trzeba wygrywać ,zeby byc szczęsliwym gram bo gram a jak wygram to dobrze ,OPa popatrz na Mapy ja mysle ,że dziś bedzie tak
1,7,9,32,34,40,52,80,lub 53,62,67,72,76,19,41,55 zobaczymy Ciepłe pozdrowienia dobrze ,że Matycz tego nie czyta bo w kanale siedzi.
1,7,9,32,34,40,52,80,lub 53,62,67,72,76,19,41,55 zobaczymy Ciepłe pozdrowienia dobrze ,że Matycz tego nie czyta bo w kanale siedzi.
Zobaczcie wyniki typowań z 13.01.2008,zaledwie trzech wygranych w morzu 290 przegranych typowiczów.Daje Wam to coś do myślenia.Bo ja Myślę,że jak ktoś z Was słusznie zauważył Multi Lotek Was buja Wy mu forsę on Wam......nic.Pozdrawiam.
ja myślę że coś się niebawem trafi,przez moją nieuwagę chociaż mnie by się zwracało...a czasem byłyby "przody" czas pokaże,dam znać jak to się zmieni
sama nie wiem OPA na dobry pocztek chciałam kremówki powiedział ,ze dobra ,ale jak powiedziałam o pierscionku to w kanały wlazł i konec .To ci facet krzyczy ,ze kocha a potem zwiewa .Jak widzisz moje numery dzis w losowaniu wczoraj trafiłam 5 z 10
kurcze ,ja gram w niemieckie keno ale tez ciezko wygrac.W piatek wygralem 13eu a pozatym lipa
Najlepiej w Niemczech.
Masz szczęście,że jesteś daleko,to Ci powinno wystarczyć A poważnie zagraj na 7,10,21,63.W Polsce dawno nie padło.
kto wypije ze mna kawe bo jest głupio pic samemu a matycz w kanałach na pierścionek zarabia
Niestety Ela, matycz i licho już nie śpią:) Alicjo, dziś zejdę do kanału po zmroku, bo żal słoneczka żegnać wcześniej:) Fortuna mnie nie chce, więc ja odwiedziłem Fortunę (dawny Profesjonał) i wypuściłem dwie trójeczki 17,24,42 oraz 23,24,36. Ale pewnie znów guzik z tego będzie, bo dziś jestem podwójnie zaślepiony: miłością i słońcem:) Pozdrawiam, powodzenia
fortuna to wiem ,ale miłościa chyba ,że do mnie to prosze bardzo.Tylko ,ze mi zakochiwanie trudniej przychodzi ,ale kremówki lubie
...Alicjo w kanale też można pierścionek znaleźć:) Statystycznie od czasu do czasu coś znajduję, ale same tombaki, szczerego złota jeszcze nie znalazłem:) Tak to jest -jak czasem coś wypływa -to "rządkiem", a jak nie chce to choćbym nie wiem jak grzebał w kanale, to nic nie wypłynie:)
http://aeszka.wrzuta.pl/audio/8XJIoIEm7K/andrzej_dabrowski
_-_do_zakochania_jeden_krok
http://aeszka.wrzuta.pl/audio/8XJIoIEm7K/andrzej_dabrowski
_-_do_zakochania_jeden_krok
Owszem Matycz do zakochania jeden krok a ile kilometów oj oj ,a mało tego musi tez być to coś czyli chemia albo urok .
...nie chemia lecz matematyka:) bo jestem bardzo wyrachowany:) hahah
Dla Matycza
W rytmie wietrznej tesknoty ,wraca fala do plazy.Ty pamietaj wciąz o tym trzeba marzyć ,żeby coś się zdarzyło, zeby mogło się zdarzyć.I zjawiła sie miłość ,trzeba marzyć.Zamiast dmuchać na zimne ,na gorącym sie sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście kartki z kalendarzy ,kiedy szaro i mgliscie Trzeba marzyć.W chłodnej ,pustej godzinie na swoj los się odwazyć .Nim Twe szczęscie Cię minie .Trzeba marzyć
W rytmie wietrznej tesknoty ,wraca fala do plazy.Ty pamietaj wciąz o tym trzeba marzyć ,żeby coś się zdarzyło, zeby mogło się zdarzyć.I zjawiła sie miłość ,trzeba marzyć.Zamiast dmuchać na zimne ,na gorącym sie sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście kartki z kalendarzy ,kiedy szaro i mgliscie Trzeba marzyć.W chłodnej ,pustej godzinie na swoj los się odwazyć .Nim Twe szczęscie Cię minie .Trzeba marzyć
witam! na dzis posle takia dziesiatke ; 19,23,32,38,47,43,50,67,76,72 pozdrawiam
Bóg zapłać Alicjo -piękne.
Ale ja jestem księdzem-nie romantykiem:)Z kanałami żartowałem:) Od razu przychodzi mi na myśl film pt."Ptaki ciernistych krzewów". Masz rację -trzeba marzyć. Pozdrawiam, ucałowania i powodzenia .
Ale ja jestem księdzem-nie romantykiem:)Z kanałami żartowałem:) Od razu przychodzi mi na myśl film pt."Ptaki ciernistych krzewów". Masz rację -trzeba marzyć. Pozdrawiam, ucałowania i powodzenia .
a na pielgrzymki chodziłeś bo ja tak a Torunia do częstochowy byłam 10 razy grzechy mam odpuszczone a na ksiedza nie wyglądasz
...z księdzem też żartowałem, ale był u mnie po kolędzie niedawno -zapytałem go, czemu nie mogę wygrać w ML -odpowiedział mi:"bo się mało modlisz synu". Chyba ma trochę racji, bo fortuna to jednak nie czysta matematyka.
moze sam nie wiesz kim jestes to masz problem .Pamietaj zycie jest tylko jedno i nie mozna go lekcewazyć.
Lubisz naśmiewac się z ludzi czy to jest miłe ,chyba raczej nie .piszemy sobie dla przyjemności ,
..hahah -tak, mam czasem problemy z tożsamością Alicjo, np. raz mi się wydaje, że jestem Kaczorem, a raz kaczką-dziwaczką:) Życie nie jest jedno -jest także życie po życiu, tak sadzę, choć tunelu ze światełkiem jeszcze nie widziałem:) A przepraszam -raz mi się śniło, że idę takim tunelem, dochodzę do światełka... -a to okazało się, że była kolektura:):):)
...Alicjo znów mnie źle odebrałaś, ani nie jestem ponurakiem, ani z nikogo się nie nabijam, bo lubię ludzi takimi jakimi są, jakimi ich Bóg stworzył. Natomiast jestem fanem twórczości Woody Allena, stąd pewnie te złe skojarzenia:) Pozdrawiam
"Seks jest jak gra w brydża. Jeżeli nie masz dobrego partnera to musisz mieć przynajmniej dobrą rękę.":) Woody Allen
http://www.programuj.com/fortunki/woody_allen/index.php
http://www.programuj.com/fortunki/woody_allen/index.php
Sorry ten mini czat to jaki ma temat? ludzie opanujcie się!!! matycz pieprzysz jak potłuczony
Kolego Matycz nie pieprzy nic mi o tym nie wiadomo ,a rozmawiamy o wszystkim a nie tylko jak tu wygrac .
Jak nie wychodzi w typowaniu,to może wyjdzie w pieprz.....głupot.Pani Alicjo proszę nie dyskutować z głupcem,najpierw sprowadzi Panią do swojego poziomu,a później dobije Pani argumentami Pozdrawiam
Dante, myślę, że nie byłoby to ciekawe, jak kiedyś mój przyjaciel Depesz napisał, gdybyśmy jedynie o liczbach i metodach wygrywania pisali, a pisaliśmy już o tym bardzo dużo.
Zazdrość to bardzo zła cecha OBSERWATORZE, w typowaniu i w życiu ogólnie wychodzi, nie narzekam, nikogo nie zamierzam dobijać niestety:):) Pozdrawiam
Zazdrość to bardzo zła cecha OBSERWATORZE, w typowaniu i w życiu ogólnie wychodzi, nie narzekam, nikogo nie zamierzam dobijać niestety:):) Pozdrawiam
A ja myslałam ,że tu sa ludzie na jakikś poziomie .Ludzie luzne rozmowy sa normalne ale w takcie
Mario mówi dziś że padnie napewno jeden z zakładów 5/{15,17,19,26,76}--7/{7,15,17,19,26,34,60}--10/{1,7,14,15,19,24,25,33,74,79}Pozdrawiam i zauważyłem że same głupoty tu zaczeliście na czacie wypisywac ludzie to strona poświecona grze a nie klub dla bezrobotnych i nudzących sie w domu !!!
Mam taką nadzieję,Pozdrawiam
No właśnie,patrzę się zbierają tutaj typowo "czatownicy"(nie wszyscy-ale są) aby tylko komuś dosolić,itd...mnie interesuje wygrana,a nie jakieś pierdoły...można czasem napisać o pogodzie ,jakieś pozdrowienia ,ale bez przesady,myślicie ,że PASKO chce takie pierdoły czytać...a nie wspominając mnie
OPA masz mie na mysli ja obstawiam ,ze czasami cos pisze bo taka jest natura człowieka.Sam tez ostatni rozpisywałes sie .Zawsze komu się to nie podoba to moze zmienic strone .Pozdrawiam tych co nudzą i Tych co są na luzie .
...a ja mam nadzieję, że zaczniesz typować, przynajmniej w dziale Typowania OBSERWATORZE, choć wydaje mi się ,że już typujesz pod innym nickiem skoro trafiłeś ostatnio 8/10 -wpis 10381. Napisz jak tego dokonałeś, czy przy pomocy analiz, czy można by przypasować do Ciebie takie powiedzenie właśnie, że ten, którym mnie nazwałeś ma zawsze szczęście:) Pozdrawiam
Nie do Ciebie Alu i Matycza nic nie mam,fakt,że czasem się rozpiszecie,ale sobie piszcie-randka to randka,nie wnikam
Podałem już czwórkę,Dla tych co nie zauważyli powtarzam:7,10,21,63. Co do trafienia 8/10 to poprostu Wasze typy po niewielkiej modyfikacji z mojej strony. m,innymi wpisałem 4 liczby bardzo długo nie występujące.w historii losowań M.L.Pozdrawiam
...OPA -przecież to są żarty, to nie jest RANDKA W CIEMNO:) tylko MULTIPASKO.PL . Ale dziękuję Ci za życzenia, to pewnie przez zazdrość, że masz córeczkę tak piszę:) Zazdrość to zła cecha, ale nie powiedziałem, że tez jej nie posiadam, niestety, a bez randki trudno mieć:) Pozdrawiam, powodzenia
...tak napisałem Obserwatorze, bo ja 8/10 miałem ostatnio w 2004 roku , w maju, dokładnie 10-tego. Wypuściłem wtedy 2,17,19,40,42,44,53,60,63,67.(po analizie) Od tej pory jednak tylko kilka razy najwyżej 7/10. Cóż, życzę Ci 10/10.Powodzenia, lubię grać na powtórki, powtórnie spadam do kanału:) narka
Chyba się z wami roztanę ,bo jakiś zamet tu wprowadzam ,jeszczetroche i do pracy wracam a tam dopiero się zacznie skazac czy bronic oto jest pytanie
no wlasnie zauwazylem,ze moje typy dobrze jest robic o 1 do gory lub do dolu,nie lubie tak pisac ale nie dam rady 1 reka
zaraz cos pomysle,narazie nie sposob...robote mam-do konca zycia i jeszcze dluzej,jak to zem wczoraj w naszej TV slyszal kiedy ja nie wlaczyc
Nie rozstaj się Alu, bo wszyscy czasem zamęt robimy niechcący...Powodzenia dziś, Tobie i Wszystkim.
takie historie już znacie ;minutę przed losowaniem skreśliłem 7 innych liczb .trafiłem 6 liczb z plusem szkoda że nie były to te które typowałem .darencjo.
Trochę typowań opuściłem, ze względu na to, że jestem chory i od soboty leżę w łóżku... Mogłem kogoś poprosić, by za mnie ktoś zatypował, albo ja mogłem napisać do odwołania
Moje typy ML na losowanko 14.01.08 i DL na losowanko 15.01.08 - 10-ka ML: 5,8,14,26,38,47,52,64,76,80; 6-ka DL: 6,11,20,35,45,49
Moje typy ML na losowanko 14.01.08 i DL na losowanko 15.01.08 - 10-ka ML: 5,8,14,26,38,47,52,64,76,80; 6-ka DL: 6,11,20,35,45,49
ja wczoraj miałbym na bank z czwórki 36,41,42,80(3 parzyste)niestety nie było czasu się przyjrzeć....i przepadło
:) widzę, że OPA jest... Mam pytanie, czy zakup tego arkusza/progsa termolotto za dyszkę jest wciąż aktualny? :)
Witam multimaniaków, oto typy na ML
3: 21,54,55 ( para 54,55) była przed wczoraj, a takie parki bardzo czesto lubia badac schematycznie, 21 na powtórke z wczoraj)
6: 2,5,19,29,35,77 :)
3: 21,54,55 ( para 54,55) była przed wczoraj, a takie parki bardzo czesto lubia badac schematycznie, 21 na powtórke z wczoraj)
6: 2,5,19,29,35,77 :)
opa niejestes slowny,prosilem cie o cos wczoraj.wpis10324.nieodpisales najpierw obiecujesz a potem olewasz,mimo to pozdrawiam i.....
Piterex Kraków jest moim ulubionym miastem i całe zycie gram aby tam pojechac jak mozesz to przeslij mi kilka fotek Krakowa , ale takich fajnych miejść ,moga być kolektury lotto
Ps jestes za Wisła czy Cracowią?
Ps jestes za Wisła czy Cracowią?
O tym za kim jestem mówiłem już ci na GG ;p a fotki to innym razem bo teraz mam mały zajob ;]