Wpisy 19 419 – 19 519
30 marca 2008 00:04 → 30 marca 2008 22:29, 100 wpisów
Psychol nie wiem boze chcialbym ci napisac ale nie wiem bylem na spotkaniu nasza klasa i jestem wesolutki nie wiem ale jak obstawisz P to ja ci zycze zeby wyszly jeszcze mi weszla jedna 6 w totolotka bo tez obstawilem dawno nie mialem tak szczesliwego dnia wszystko wlazlo.
widze jak piszecie to mi sie az niedobrze robi!!!
ja gram systemem dzinnie za 100 zl i co wygrywam od 5 do nawet 10 razy tyle
a wy co gracie za 2 zl,i myslicie ze wygracie,tak zdazaja cie tacy,ale zeby wygrac duzo to trzeba najpierw tez postawic duzo,wiec wszytskim zycze WYSOKICH WYGRANYCH!!!!!!!!!
ja gram systemem dzinnie za 100 zl i co wygrywam od 5 do nawet 10 razy tyle
a wy co gracie za 2 zl,i myslicie ze wygracie,tak zdazaja cie tacy,ale zeby wygrac duzo to trzeba najpierw tez postawic duzo,wiec wszytskim zycze WYSOKICH WYGRANYCH!!!!!!!!!
a co to za system i jak się nim gra?
wszystkim tak zależy, żeby ogrywać totalizator a ci co teoretycznie mogą się podzielić z nami wiedzą, która teoretycznie na to pozwoli to dziwnie milczą na ten temat, choć rzekomo stale wygrywają
wszystkim tak zależy, żeby ogrywać totalizator a ci co teoretycznie mogą się podzielić z nami wiedzą, która teoretycznie na to pozwoli to dziwnie milczą na ten temat, choć rzekomo stale wygrywają
KOGUCIK ja jestem z tobą pamietaj o tym...nikt nikomu nie każe grać...jak przegra to tylko niech ma do siebie pretensje...nie do nas...POZDRÓWKA
jeszcze do kogucika - nie łam się, niektórzy nie wiedzą, co to progresja, nie wiedzą, że można grać w lotto nie tylko w totalizatorze i nie wiedzą, że żeby wygrać te 4000-5000 zł to najpierw trzeba zainwestować w jeden kupon 2000-3000 zł.
Ale taka mentalność Polaka - jak widzą, że drugiemu się poszczęściło to byle go zgnoić, byle oczernić, byle mu nie było za dobrze.
Ale taka mentalność Polaka - jak widzą, że drugiemu się poszczęściło to byle go zgnoić, byle oczernić, byle mu nie było za dobrze.
ja już podałem świetny sposób na lotto - pożyczamy 250 000 zł, inwestujemy wszystko w jedną liczbę w multi i mamy szansę 1:4 na zysk na czysto 150 000 zł. Brzmi może nie za specjalnie, ale jednemu na czterech się uda.
co do nowej sondy - nie są manipulowane, wszystko wchodzi zgodnie z prawdopodobieństwem. Jedynym "oszustwem" ze strony TS są skandalicznie niskie stawki i ogromny zysk organizatora zakładów - aż 50% naszych pieniędzy zasila ich budżet zamiast wracać do graczy...
Ale nie wierzę ani w ustawianie losowań ani w przydatność statystyk [losowania są niezależne od siebie i nie ma co się dopatrywać nadprzyrodzonej mocy]...
Ale nie wierzę ani w ustawianie losowań ani w przydatność statystyk [losowania są niezależne od siebie i nie ma co się dopatrywać nadprzyrodzonej mocy]...
Witam,Dzień doberek,Wiosna przyszła,a "46" jak nima tak nima,i to jeszcze trochę chyba potrwa,bo do rekordu daleko.........
Witam wszystkich w ciepły wiosenny poranek.Kogucik miałeś racje czasami trzeba zagrać na zdarzenia ,wczoraj zagrałam i to na kobiece zdarzenia mam przody . Wielkie dzięki ,kiedyś opisze to Tobie.Pozdrawiam wszystkich gorąco i lecę troche potańczyć.
Nie wszystkim,grającym jest wesoło,Wczoraj ani w M.L ani Ex.L nie padły główne wygrane,jedyni D.L. zapewne w systemie 6/12 wygenerował "6" co sprawiło niskie wypłaty za "4" i "5",ale grać trzeba,bo stadiony przydadzą się wszystkim grajacym i każdy z was będzie tam miał kawałek krzesełka.Ja już mam
chyba 2 lub nawet 3.To nic że nie wygrywam,ważne,że gram....
chyba 2 lub nawet 3.To nic że nie wygrywam,ważne,że gram....
Tu nie chodzi o to by "złapać króliczka,ale by gonić go".Do wpisu powyżej:
"Tańcz........,Tańcz,swiom życiem się baw to wszystko co dziś możesz mieć"
Zycie jest za krótkie,żeby się zamartwiać przegranymi.
Keep smiling.toomorw,will be leeter.Good look.
"Tańcz........,Tańcz,swiom życiem się baw to wszystko co dziś możesz mieć"
Zycie jest za krótkie,żeby się zamartwiać przegranymi.
Keep smiling.toomorw,will be leeter.Good look.
Elelek ,Ty może gonisz tego króliczka,ja nie mam takiego zamiaru.Pewne rzeczy trzeba traktować z umiarem ,żeby się nie zagubić.W życiu można mieć wszystko ,albo prawie wszysko o ile wiesz co chcesz osiągnąć.Nasze życie nie polega tylko na braniu czegoś ,lecz też na dawaniu.Pozdrawaim
Witam wszystkich cieplutko i serecznie pozdrawiam zwlaszcza tych oszolomow typu Shaire,Sony,Rygi,Zygi,Slash,Gutti, dla was przygotowalem graficzne wystepowanie przewagi nieparzystych w multilotku bo inaczej nie zrozumiecie zagadnienia ,bo jak wam nie wychodzi to nikomu nie moze wychodzic .LEGENDA:0-to rownowaga lub przewaga parzystych czyli krotko mowiac nasza przegrana 1-=to nasza wygrna. podam od 1 stycznia i tak to szlo:1,0,1,0,0,0,0,0,1,0,1,1,0,1,0,0,1,1,0,1,0,0,1,0,0,10,1,1,1,0,1,0,0,1,01,0,0,1,0,0,0,1,1,1,1,0,1,0,1,1,0,1,0,1,1,1,0,0,1,0,1,0,1,1,0,0,1,1,0,0,1,0,0,1,0,1,1,0,0,1,0,1,1,1,0,0,0,0,1,1,0,0,1,teraz jezeli ktos gra MADRA PROGRESJA na zdarzenie oznoczone symbolem 1 to nie moze przegrac niestety i nawet wy niedowiarki jak byscie manipulowali to nie jestescie w stanie przegrac i nic tu z waszego obrazania mnie i innych ,faktow nie da sie oszukac niestety i prosze mi pokazac takie zdarzenia ktore poki co do wczoraj tak regularnie wystepuja nawet liczby nie sa tak regularne najwieksza przerwa to bak 1 przez 5 losowan czy to nie jest wspaniale czy tu mozna przegrac no dalej durne lby ktore wymienilem wyzej napiszcie moze macie metode zeby przegrac ,Pasko stworzyl te stronke z mysla o ludziach ktorzy graja wymieniaja poglady systemy,dziela sie wiedza i wszystko za friko tu nikt normalny nikomu nic do kupna nie proponuje i nie namawia do gry i nikt tu nikogo nie podejzewa o fikcje bo za stary kogut jestem zeby sie dac na plewy zlapac .Prawda ze chcialem sprzedac swoje zezowate szczescie do liczb i nawet byl jeden chetny ale to porzadny gracz jest wiec odmowilem a duzo dawal ale wy oszolomy mozecie go za darmo dostac tylko po co miec dwa nieszczescia juz wystarczy ze wy juz jestescie nieszczesciem tego swiata z wczorajszego losowanka jestem zadowolony pozdrawiam wszystkich i zycze wysokich wygranych
czesc kogucik19
nie oszolomow ;) nikt ci nie zazdrosci,i kto poweidzal ze komus cos nie wychodzi...
absurdalen sie wydaja tylko
kwoty ktore podajesz ,ze niby za takie stawki grasz!
10tysiecy zlotych ludzie zarabiaja przez pol roku niekiedy,a ty....widocznie masz zajebiscie dobrze platna prace,albo jestes jakims milionerem z pokolenia na pokolenie....
i nie obrazaj ludzi.bo nikt nie jest oszolomem.tylko realnie patrzy na zycie...milej niedzieli
nie oszolomow ;) nikt ci nie zazdrosci,i kto poweidzal ze komus cos nie wychodzi...
absurdalen sie wydaja tylko
kwoty ktore podajesz ,ze niby za takie stawki grasz!
10tysiecy zlotych ludzie zarabiaja przez pol roku niekiedy,a ty....widocznie masz zajebiscie dobrze platna prace,albo jestes jakims milionerem z pokolenia na pokolenie....
i nie obrazaj ludzi.bo nikt nie jest oszolomem.tylko realnie patrzy na zycie...milej niedzieli
ps:
kogucik19
skoro tak ci dobrze idzie,to jesli nie chcesz zadnych dowodow tego przedstawic...to moze zatypujesz na forum?
masz do wyboru:10z10,8z8,z7z7,
5z5...pobaw sie z innymi,a mysle ze wszyscy co niby ci zazdroszcza,i wogole...zwroca ci honor...jesli sie przekonaja o tym"czarno,na bialym"...
kogucik19
skoro tak ci dobrze idzie,to jesli nie chcesz zadnych dowodow tego przedstawic...to moze zatypujesz na forum?
masz do wyboru:10z10,8z8,z7z7,
5z5...pobaw sie z innymi,a mysle ze wszyscy co niby ci zazdroszcza,i wogole...zwroca ci honor...jesli sie przekonaja o tym"czarno,na bialym"...
ale po co on ma typować liczby skoro zarabia te pieniądze na zdarzeniach? I te zdarzenia nam podaje zawsze. Nie widzę sensu do czego się tu przyczepić.
Jeszcze co do kwoty - nie od dziś wiadomo, że żeby zacząć grać z powodzeniem progresją i nie obudzić się z ręką w nocniku trzeba mieć sporą kwotę w zapasie, takie 10 000 to dobre zabezpieczenie by już tylko wygrywać - ryzyko dojścia do granicy niewypłacalności względnie niskie
Jeszcze co do kwoty - nie od dziś wiadomo, że żeby zacząć grać z powodzeniem progresją i nie obudzić się z ręką w nocniku trzeba mieć sporą kwotę w zapasie, takie 10 000 to dobre zabezpieczenie by już tylko wygrywać - ryzyko dojścia do granicy niewypłacalności względnie niskie
Poczytaj co pisaliscie na moj temat ze wyszla swinia z worka to takie mile bylo dla mnie i jezeli dla ciebie 10 000 to wielka kasa to trudno ludzie przecietnie zarabiaja kolo 3-4 tys wiec mozna troche odlozyc ja mam za soba 30 letni staz pracy i byly lata co pracowalem po 16 godzin zeby miec i inwestowac a obracalem pieniedzmi gdzie tylko sie dalo wlacznie z lokatami kwartalnymi gdzie % wynosil 40 nawet i nic nie trzeba bylo robic nawet myslec a kasa roasla nie wiem ile masz lat i jaki zawod ale dobry zawod to dobre pieniadze poza tym jak czegos nie wiecie to nie wyzywajcie od naciagaczy tylko zapytaj jest moje gg dostepne poczta wiec zapytaj jak nie na forum to poza nim skontaktuj sie ze mna a ci powiem ale nie dam ci zadnej pewnej metody bo ja takiej nie znam i takiej nie ma byli juz tacy ktorzy do mnie pisali ale zadali gotowych pewnych rozwiazan ale juz do mnie nie pisza nawet pytali co to jest progresja to co sadzic o takich tempakach co nie czytaja to co jest napisane wszyscy wymienieni pouzywali wczoraj na mnie nie moglem sie wczoraj bronic bo nie mialem czsu ale dzis mam go wiecej i dalej podczymuje ze jestescie oszolomy i tyle jak bedziesz dobra w jakiejs dziedzinie to i kasa bedzie a moze nic nie umiesz pracujesz i wykonujesz proste czynnosci to i kasy nie ma uczyc sie trzeba bo za moich czasow wystarczyla nie raz czerwona legitymacja ale teraz to niestety nie ale nawet majac skromne srodki mozna zainwestowac ale to juz twoj problem ja cie nie bede namawiac na nic bo wczorajszy dzien pozwolil wam bezkarnie mnie ugrysc ale dzis bezmuzgi wam sie nie uda bo nie potraficie obronic swoich zarzutow a ja potrafie wam wszystko udowodnic i udokumentowac i koniec za bardzo mnie wczoraj obraziliscie zeby z wami dyskusje prowadzic jestescie za tepi i dzisiaj to ja po was pojezdze wy niedouczone tepaki nieudacznicy ,i zazdrosnicy zal mi was bardzo ale i tacy sa potrzebni do najprotszych robot bo ci co cos umia wami zawsze rzadzic beda a to wam sie nie podoba wiec dzis odpoczywajcie a jutro do roboty za 700 i tyrac rowno bezmuzgi pieronskie .Powyszszy tekst tyczy sie do tej bandy oszolomow wymienionych dzis przezemnie milej niedzieli.
Dzis tradycyjnie na nieparzyste zagram i na liczbe 46 zagralem wczoraj dodatkowo na 22 i wyszla bylem zszokowany za 1 razem to dla mnie szok ale to byl wypadek przy pracy reszta na forum parzyste/nieparzyste .
Jedyny człowiek który w jakimś stopniu utemperował chamstwo tego Pana powyżej na czacie to był wspaniały ProfMiodek,przed nim się kajał i przepraszał,a was ma za skończonych głupków.To taki typ i nie warto z takim snopem zaczynac dyskusje.
.....wyzywasz od niedouczonych nieudacznikow....wyzywa...
ale skoro jestes taki dobry we wszystkim to dlaczego mózg piszesz przez u otwarte ?!....
slownik w raczke....i do lekturki ;)
zyj w swoim swiecie...i graj jak grasz...nikt ci nie uwierzy...w to co piszesz.
dla rozwiania watpliwosci,gdybys sie nie bal.zatypowalbys na forum:10z10,8z8z7z7....
czego sie obawiasz?kompromitacji?..jestes dobry w tym co robiszwiec....pokaz jaki z ciebie dobry "wizjoner"....
...łatwo jest mowic ,pisac....milej niedzieli.
a na twoje niemile slowa nie warto reagowac,szkoda czasu na pisanie....
ale skoro jestes taki dobry we wszystkim to dlaczego mózg piszesz przez u otwarte ?!....
slownik w raczke....i do lekturki ;)
zyj w swoim swiecie...i graj jak grasz...nikt ci nie uwierzy...w to co piszesz.
dla rozwiania watpliwosci,gdybys sie nie bal.zatypowalbys na forum:10z10,8z8z7z7....
czego sie obawiasz?kompromitacji?..jestes dobry w tym co robisz
...łatwo jest mowic ,pisac....milej niedzieli.
a na twoje niemile slowa nie warto reagowac,szkoda czasu na pisanie....
Ciesze sie ze zrozumiales ty tempy wielokropku te kropki to pozostalosc po tym ile razy jak cie widza to pukaja ci po dlowie tak no widzisz wiec nie dyskutuj tulko opoczywaj bo ci sie zwoje mozgowe zapala ty tempaczku malutki a prze nikim sie nie kajam ale gdyby ktos normalny poczul sie urazony to wolalem powiedziec przepraszam ale to nie do ciebie bylo tempaku jeden i tyle i nie dyskutuj tutaj bo nic nie prezentujesz drobny prostaczku .Wszystkich porzadnych graczy przepraszam ale dzis to ja sobie po tych tempakach pouzywam to jak widac mozna robic bezkarnie wiec zobaczcie durne lby jak to milo .
Popieram shaire:
Słownik w łapy i do nauki,zamiast bzdury pisać o grach,a raczej zdarzeniach..........
Słownik w łapy i do nauki,zamiast bzdury pisać o grach,a raczej zdarzeniach..........
braklo ci argumentow ty durny lbie wielokropu tylko tyle, oczekiwalem konkretnej kontry a ty co tempy lbie braklo cie wczoraj bylec na fali a dzis sie utopiles wczoraj taki wylewny byles ty durna palo za krotki jestes do mnie wiec dobra metode przyjoles strusiu jeden .
Wszyscy co ich obraziłś już cię olali,olewam cię i ja,bo z prostakami najlepiej nie dyskutować.Ty nawet nie umiesz pisać,tak masz po...ne w łbie.Zal mi ciebie......
jej..ale ubogie slownictwo ma ten kolega o niku : kogucik19
kto to jest?
czy administrator nie moze zablokowac jego wpisow?..pozdrawiam,milej niedzieli i trafien duzych ;)
kto to jest?
czy administrator nie moze zablokowac jego wpisow?..pozdrawiam,milej niedzieli i trafien duzych ;)
ciesze sie ze nie bedziecie sie do mnie odzywac i ze mnie olaliscie o to chodzilo dalem wam przyklad ze potrafie byc hamem tak jak wy wczoraj jak was juz nie bedzie znow bedzie fajnie i kulturalnie jak napisaliscie wyszla swinia ze mnie tak mnie nazwaliscie wszystkich normalnych przepraszam milej niedzieli .
KOGUCIK JUZ CI RAZ MUWILEM
spadaj Z TEGO FORUM,MOZESZ SOBIE TAKIE WYKLADY ROBIC MALYM DZIECIOM BADZ ZULOM SPOD SKLEPU,JAK DLAMNIE TO JESTES NIKIM,DUZYM ZEREM.GRASZ,WYGRYWASZ,TO DAJ SWOJE TYPY,INNI PISZA ,A TY TYLKO W PISANIU BAJEK JESTES NAJLEPSZY,WIEC KOLEGO LEPIEJ JUZ WIECEJ NIEPISZ!!!!!!!!!!!!!!!!
spadaj Z TEGO FORUM,MOZESZ SOBIE TAKIE WYKLADY ROBIC MALYM DZIECIOM BADZ ZULOM SPOD SKLEPU,JAK DLAMNIE TO JESTES NIKIM,DUZYM ZEREM.GRASZ,WYGRYWASZ,TO DAJ SWOJE TYPY,INNI PISZA ,A TY TYLKO W PISANIU BAJEK JESTES NAJLEPSZY,WIEC KOLEGO LEPIEJ JUZ WIECEJ NIEPISZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Szanowny Panie graczu 1979 moje typy sa zawsze podane na forum radze zobaczyc i poczytac a z tego forum szanowny graczu w dniu wczorajszym weszlo wszystko co zatypowalem za wyjatkiem 1 liczby 46 na tym ogolnym forum bede sobie pisal tylko ogolniki bo nie warto kto chce i na wlasne zyczenie tam sobie zagladnie bo moze tu musi czytac a tam nie musi zagladac pozdrawiam i zycze milej niedzieli musialem sie zrewanzowac za wczoraj niestety nie pozwole nikomu obrzucac sie blotem i tyle pozdrawiam .
Dowód na fałszerstwo LOTTO:
pewne losowanie Dużego lotka w którym najpierw po zwolnieniu blokady zablokowały się czterdziestki a potem w wyniku losowania pojawiły się aż 4 liczby z przedziału od 40-49
Poprostu te kule byłu lżejsze zeby nie powiedzieć że się unosiły i tak właśnie lotto oszukuje! to co ma wpaść to wpada! czasem może się zdarzyć że się pomylą albo jak to przy kumulacji ze padnie e 6 liczb tylko kto te pieniądze dostaje?
pewne losowanie Dużego lotka w którym najpierw po zwolnieniu blokady zablokowały się czterdziestki a potem w wyniku losowania pojawiły się aż 4 liczby z przedziału od 40-49
Poprostu te kule byłu lżejsze zeby nie powiedzieć że się unosiły i tak właśnie lotto oszukuje! to co ma wpaść to wpada! czasem może się zdarzyć że się pomylą albo jak to przy kumulacji ze padnie e 6 liczb tylko kto te pieniądze dostaje?
To, czy kula jest lżejsza czy nie nie daje żadnej pewności czy zostanie ona wylosowana, może wpłynąć na szansę wylosowania ale bez przesady - taki sposób to żaden sposób.
co do trafienia szóstki przy kumulacji - polecam artykuł "prawdopodobieństwo trafienia 6 w Dużego Lotka". Średnio co losowanie o małej puli na wygrane pierwszego stopnia [1,3,5 mln] zawartych jest ok. 6 000 000 zakładów. Prawdopodobieństwo wystąpienia szóstki po losowaniu wynosi tu zaledwie 33%. Na losowania o kumulacji rzędu 10 mln zawiera się ok. 10-13 mln zakładów. Wtedy szansa wystąpienia szóstki w takim losowaniu wynosi ok. 55%. Nic więc dziwnego, że często pula przechodzi na następne losowania
co do trafienia szóstki przy kumulacji - polecam artykuł "prawdopodobieństwo trafienia 6 w Dużego Lotka". Średnio co losowanie o małej puli na wygrane pierwszego stopnia [1,3,5 mln] zawartych jest ok. 6 000 000 zakładów. Prawdopodobieństwo wystąpienia szóstki po losowaniu wynosi tu zaledwie 33%. Na losowania o kumulacji rzędu 10 mln zawiera się ok. 10-13 mln zakładów. Wtedy szansa wystąpienia szóstki w takim losowaniu wynosi ok. 55%. Nic więc dziwnego, że często pula przechodzi na następne losowania
jeśli np 5 kul jest lżejszych to jest większa szansa że któreś z nich wypadną. Ale przecież losowanie można zrobić kilka razy (kilkadziesiąt) i na wizji puścić to a nie inne.
....pytanie do kogucik19:
na jakim forum mozna znalesc pana typy?
u Pasko?
jakos nie mozna nic znalesc?!
nie ma takiego niku...chyba,ze zle szukam...
czy ktos widzial typy pana: kogucika19??
jesli tak,proszenwskazac,gdzie mozna ich szukac....
na jakim forum mozna znalesc pana typy?
u Pasko?
jakos nie mozna nic znalesc?!
nie ma takiego niku...chyba,ze zle szukam...
czy ktos widzial typy pana: kogucika19??
jesli tak,proszenwskazac,gdzie mozna ich szukac....
nowy. Nie ma typów. Po prostu on gra na zdarzenie, że padnie więcej nieparzystych niż parzystych. Takie zdarzenie można obstawić jedynie u bukmachera - np. betgun - www.multipasko.pl/betgun2.php
Tak więc kogucik wcale nie chodzi do kolektury. Pozdrawiam
Tak więc kogucik wcale nie chodzi do kolektury. Pozdrawiam
prosze wejdz na forum zaraz pod bukmacherka a potem na parzyste / nieparzyste wlasnie dalem tam na dzis swoje typy zapraszam
Zaczol to prowadzic kolega SZULC pod nazwa :typujemy parzyste/nieparzyste
Szanowny Panie Pasko chodze do kolektory nie gram internetowo a parz?niep mozna obstawiac w tipsporcie kurs na ogol staly 2,1 lub w totolotky kursy ruchome od 1,95 do 2,1 czasem 2,6 max wiec sa takie kolektory naziemne i ja tam chodze jedna znajduje sie w Krakowie na ul. Grzegorzeckiej a totolotek jest kolo mnie ale nie chce pisac adresu mam tam dobru uklad ze puszczaja mi to za wieksza kase a ja wieczor odbieram kuponu Z wyrazami szacunku dla Pana
kogucik - miałem na myśli nasze typowe kolektury totalizatora sportowego, nie kolektury konkurencji :) pozdrawiam
totolotkowi nie zależy czy padnie parzyste czy nieparzyste,czy padnie ten a inny przedział , dlatego warto grać u buków.
rozumie i pozdrawiam ja tam ze swojej strony nie bardzo wiem kto jest kto jaka kolektora czyja jest ale ok pozdrawiam
kurde, wygrałbym se co
dzisiaj wycieczka do kolektury po wydarte totalizatorowi 4 złocisze :D oj, zaczynam znowu coraz częściej grać w tego złodziejskiego ML+, trzeba się będzie palnąć w łeb w najbliższym czasie... Do tego jeszcze parę numerków, bo kumulacja kusi
dzisiaj wycieczka do kolektury po wydarte totalizatorowi 4 złocisze :D oj, zaczynam znowu coraz częściej grać w tego złodziejskiego ML+, trzeba się będzie palnąć w łeb w najbliższym czasie... Do tego jeszcze parę numerków, bo kumulacja kusi
Czesc Kogucik, jestes w porzadku gosc i nie zwracaj uwagi na zaczepki małolatów. Jest tutaj wiele osob, ktore czytaja Cie z zainteresowaniem i korzystaja z Twoich rad. Polska ortografia jest trudna i nietrudno o wpadke. Podajesz nam swoje typy, dzielisz sie madrymi spostrzezeniami i to jest bardzo pomocne dla wielu osob, bardzo wazne. Pyskowki z młodymi prowadza do nikad (i tak nic nie zrozumieja), a tylko sa zrodłem niepotrzebnego stresu - zdrowie w dojrzałym wieku jest tak wazne:). Rob swoje i dyskutuj z ludzmi na wlasciwym poziomie. Czytam Twoje wypowiedzi kazdego dnia - to co robisz jest wazne i dobre. Pozdrawiam serdecznie. Andrzej
Widze ze chat kreci się wokół biednego kogucika !
Na dziś proponuje
5/20,28,49,57,79
8/11,16,20,28,49,57,63,79
pozdrowionka i do 22.00! Gdzie nasza Julka się podziała ?
Na dziś proponuje
5/20,28,49,57,79
8/11,16,20,28,49,57,63,79
pozdrowionka i do 22.00! Gdzie nasza Julka się podziała ?
Oj jestem przerażona tym co tu się dzieje na tym Mini Chacie.Szkoda że tak mało ludzi porządnych tu sie wypowiada jak kogucik19, Opa,Matycz,Kaczor - którego ostatnio nie widać.Aż miło Was czasem poczytać.
WITAM JA PROPONUJE TAKI DOSC DLUGI ZESTAW LICZB NA DZIS;
41,44,45,53,55,59,60,62,65,69,41.
44,49,51,59,63,65,67,72,73,75.
47,55,56,62,65,71,72,77,79,61.
45,48,49,50,54,60,68,72,46,58.
42,46,51,57,61,63,73,75,76,78.
42,45,49,54,57,62,66,68,71,75.
44,49,54,58,59,65,67,71,72,46.
42,46,44,41,47,52,59,64,69,76.
43.47.50.51.56.59.64.68.78,79.
46,49,53,54,56,57,60,65,66,71.
44,47,49,55,56,59,62,64,69,58.
44,49,56,57,68,70,74,75,77,61.
41,43,49,53,59,61,64,67,74,58.
46,48,51,59,62,67,72,75,77,78.
43,47,51,52,61,75,76,78,69.
42,46,48,55,56,63,64,66,71,77.
45,48,55,57,59,60,62,69,71,75.
42,43,53,64,68,69,73,76,78,79.
51,56,57,58,59,60,61,64,72,80.
43,48,49,50,54,58,69,71,75,78.
48,49,52,56,57,60,64,66,74,75.
44,49,50,58,61,63,64,67,74,46.
41,44,49,43,51,53,56,72,74,79.
41,42,43,55,58,59,62,67,68,70.
45,48,62,66,67,69,72,73,74,77.
44,50,59,63,66,67,68,70,71,77.
44,46,51,55,60,66,72,74,75,80.
41,42,43,44,47,50,64,66,69,76.
42,43,44,56,58,61,63,64,77,79.
41,48,50,52,64,71,74,75,79,58.
SUPER ZESTAW NA DZIS!!!
POZDRAWIAM
41,44,45,53,55,59,60,62,65,69,41.
44,49,51,59,63,65,67,72,73,75.
47,55,56,62,65,71,72,77,79,61.
45,48,49,50,54,60,68,72,46,58.
42,46,51,57,61,63,73,75,76,78.
42,45,49,54,57,62,66,68,71,75.
44,49,54,58,59,65,67,71,72,46.
42,46,44,41,47,52,59,64,69,76.
43.47.50.51.56.59.64.68.78,79.
46,49,53,54,56,57,60,65,66,71.
44,47,49,55,56,59,62,64,69,58.
44,49,56,57,68,70,74,75,77,61.
41,43,49,53,59,61,64,67,74,58.
46,48,51,59,62,67,72,75,77,78.
43,47,51,52,61,75,76,78,69.
42,46,48,55,56,63,64,66,71,77.
45,48,55,57,59,60,62,69,71,75.
42,43,53,64,68,69,73,76,78,79.
51,56,57,58,59,60,61,64,72,80.
43,48,49,50,54,58,69,71,75,78.
48,49,52,56,57,60,64,66,74,75.
44,49,50,58,61,63,64,67,74,46.
41,44,49,43,51,53,56,72,74,79.
41,42,43,55,58,59,62,67,68,70.
45,48,62,66,67,69,72,73,74,77.
44,50,59,63,66,67,68,70,71,77.
44,46,51,55,60,66,72,74,75,80.
41,42,43,44,47,50,64,66,69,76.
42,43,44,56,58,61,63,64,77,79.
41,48,50,52,64,71,74,75,79,58.
SUPER ZESTAW NA DZIS!!!
POZDRAWIAM
WIDZE TEZ ZE JAKAS ZLOSC TUTAJ NA TYM MINI CZACIE SIE DZIEJE .
ZOSTAWCIE TEGO KOGUTA W SPOKOJU.BO CHLOP SIE W KONCU ZALAMIE.
KOGUCIK19 POZDRAWIAM
ZOSTAWCIE TEGO KOGUTA W SPOKOJU.BO CHLOP SIE W KONCU ZALAMIE.
KOGUCIK19 POZDRAWIAM
kogucik19 skąd ty spadłeś- kto w polsce zarabia średnio 3-4 tyś zł. skogo ty chcesz zrobić idiotę?! jak na razie to robisz sam z siebie jesteś nudny, mas potrzebę zaistnienia? jak chcesz zabłysnąć to wysmaruj się kremem nivea.
ten kogucik coś bierze na 100% nikt na trzeżwo tak nie majaczy, chłopie odwiedz innego lekarza bo ten cię oszukuje!!!!!!!
kogucik19 ty chamie przez samo "h"promujesz sie na inteligenta a robisz błędy na poziomie sześciolatka - dorobiłeś się pewnie za zczasów komuny, miałeś czerwoną książeczkę i kaopowałeś kolegów pomaluj się na czerwono!!!!!!!!!!!!!!!
Kogucik19 jesteś swój chłop a te małolaty do przedszkola jak im mówisz prawdę popatrz jak się stawiają daj im jeszcze czadu niech poczują że trzeba słuchać i szanować starszych pozdrowienia
wrocilem ze spacerku i kolektor i czytam i masz racje Ola tak biore i to silne srodki przeciw wymiotne bo jak sie was(sony,ola) czyta to szarpie.do kogo ty masz pretesje ze nie zarabiasz tyle to swiadczy tylko o twojej przydatnosci w spoleczenstwie ,znam ludzi co faktycznie mniej zarabiaja ale ich cechuje szacunek dla wykonywanej pracy i jakas kultora osobista. Taki co malo zarabia a chce wiecej to czyta to co pisza inni jak czegos nie rozumie to pyta i ma ochote powiekrzac swoj majatek i nie krytykuje tego co innym sie sprawdza w jakims tam stopniu.nie bede juz was obrazal a moglbym ale radze wam podniescie swoje kfalfikacje to moze zarobisz wiecej chyba ze wyznajesz socjalistyczna zasade czy sie stoi czy sie lezy ale te czsy na szczescie minely wiec albo zmien zawod lub prace i glowa do gory sluchaj kogucika i wyjdziesz dobrze na tym i widzicie jak milo sie zrobilo a moze pochwalcie se swoimi osiagnieciami a uchyle kapelusza przed wami . Pytano kiedys jednego z bogatszych lidzi w Polsce czemu zawdziecza taki majatek odpowiedzial krotko ,praca i otaczam sie ludzmi madrzejszymi ode mnie i to mi utkwilo w pamieci mam kontakt z madrymi ludzmi z tej stronki dali mi pewne cenne wskazowki bo wydawalo mi sie ze jak wygrywam to zawsze tak bedzie i wychamowali moje zapedy i udowodnili ze szczescie nie trwa wiecznie i ze moja gra jest ryzykowna i mkieli racje posluchalem ich bylem blisko takiej sytuaci i tylko WIELKIE SZCZESCIE mnie uchronilo bo nie bylo by juz kogucika wsrod was jestem im wdzieczny za to ale udowodnili mi to ze popelniam bledy i mieli racje zmienilem i styl gry i kwoty wiec ja tez sie slucham madrzejszych bo tacy sa i naprawde maja taka wiedze ze im do piet nie siegam a chwilowe wygrane przycmily moj umysl i wlasnie ci ludzie wylali na moja rozpalona glowe kubel zimnej wody dzieki nim gram dalej i nie licze ze wyjdzie tylko licze co bedzie jak nie wyjdzie czy mnie bedzie stac na dalsza gre mam zrobiona progresje i jeszcze spory zapas na wypadek nie przewidzianych okolicznosci to tylko gra losowa i roznie byc moze . Wiele nie mozna napisac bo czytaja to rownierz analitycy konkurenci i mysla jak by jeszcze ograniczyc to wygrywanie a mozliwosci sa tylko trzeba szukac i myslec i sluchac podpowiedzi madrzejszych.
dziendoberkowski
prosto z psycholka prognoza na dziś zachmurzenie średnie wieczorem możliwy opad liczb parzystych
no i koledzy łukasz maniek wieczorne typy /egzotyczne /wszystkie weszły jak chciałem lech li legia także aż żal że nie zagrałem po ryzykancku jak kogucik za większą kasę ale jest super
prosto z psycholka prognoza na dziś zachmurzenie średnie wieczorem możliwy opad liczb parzystych
no i koledzy łukasz maniek wieczorne typy /egzotyczne /wszystkie weszły jak chciałem lech li legia także aż żal że nie zagrałem po ryzykancku jak kogucik za większą kasę ale jest super
Ten burak kogucik wygral wczoraj 214 zeta jak nie wiezysz to sprawdz na forum podalem stawki i co gram i ten burak wygrywa sobie po troszeczku nie ktorzy nie bedac burakami beda dalej narzekac na wszystko tylko nie na siebie no bo jakze to on taki wazny a tu taki burak kogucik i wygrywa no i juz cie szlak trafia ze to nie ty tylko burak gora ok dla ciebie rygi moge byc burakiem a moze zagrasz z tym burakiem w lotto i po miesiacu sie pochwalimy sukcesem co ci zalezy z burakiem powinienes wygrac bo burak to burak ale nie bede wiecej pisal bo nie zrozumiesz ale mily z ciebie gosc nazwa niku mi sie kojazy z czyms niemilym a moze mam tylko nie zdrowe skojarzenia.Jak juz nie macie nic do zarzucenia to wytykacie bledy ortograficzne jest to zenujace prosze o cos konkretnego a najlepiej jak zagrac zeby wygrac,
koguciku19 mądrze piszesz.Mam nadzieje, że to nie mnie masz na myśli pisząc o analitykach itd.Ja jestem początkująca w tych swoich analizach,wnioskach indywidualnych na temat multilotka.Ale bardzo chciałabym osiągnąć kiedyś taki poziom jak Ty.No cóż muszę mieć nadzieję i trochę włożyć swojej pracy.Pozdrawiam.
nie chce byc zlym prorokiem ale pachnie mi dzis rownowaga czego sobie i nikomu co obstawia wiekszosc obojetnie czego nie zycze tak moze byc ale niech wypada wszystko tylko nie rownowaga
Kogucik19 gra tak jak mu się podoba, a czy faktycznie takimi stawkami to już jego sprawa. Sam pomysł gry na P i NP jest całkiem niezły, chociaż nie każdy może, bo nie u wszystkich buków można w to grać. Pozdrawiam i życzę powodzenie w dalszych grach.
Piszac o analitykach mialem na mysli ludzi pracujacych dla lotto to ci ktorzy nam szykuja tak niskie kursy i mysla co by tu jeszcze zapsuc i wprowadzic zeby jeszcze mniej wygrywalo milo mi ze Czarnulka mnie pochwalila dzieki jak cos to sluze zawsze pomoca dla takich co chca grac mnie ludzie tez pomogli nawet przyslali mi typy liczb ktore wyslalem i na tych typach wygralem troche kasy i to byli naprawde porzadni ludzie nie mysleli o sobie tylko napisali ze dobrze ze wyszlo bo mieli by wyzuty sumienia choc ich zapewnialem ze zadnych pretesi miec nie bede nikt mnie nie namawial to bylo moja dobra wola zagralem i udalo sie i to zagralem na cyfry juz nie o kwote chodzi tylko o ta radoche ze wygralem na cyfry pozdrawiam
Dziekuje za poczte staralem sie odpisac wszystkim ale na gg musicie troche poczekac bo nie wyrabiam dodam tylko ze ja moge wsazac tylko jakas droge ale nie wymagajcie prosze ode mnie wrozenia co bedzie bo nie wiem i nigdy nie wiedzialem od tego jest MADRA PROGRESJA i jak ja robicie to zrobcie ja tak zeby starczyla na pare losowan wezcie max przerwy i jeszcze zapas .jakcos to jestem do dyspozyci i zacznijcie zawsze od najnizszej stawki nie grajcie grubo bo przegracie kase a jak sie nie poszczesci to napewno przegracie kase zacznijcie od 2 zeta i zysku na poziomie paru zlotych prosze was NIE RYZYKUJCIE DUZYCH PIENIEDZY.
jak bedziecie robic progresje to kierujcie sie waszymi mozliwosciami finansowymi a nie tym co tam czasem wiedze ze poteguja stawke poczatkowa ze podwajaja ,potrajaja i robia takie bzdury ze napewno to nie moze wyjsc dobrze,zacznicie zawsze na poczatek od 2 zeta .
hej,ja na chwilę bo gosci mamy...KOGUCIKU tyle napisałeś że aż oczy siadają,ale może jutro,dziś nie mam siły mało snu widziałem że czarnulka nas miło wspomina,fajnie że choć kilka osób przyjaznych
Kogucik ale ty naprawde ,steś zjiebany łeb, i dziwie się ,że popiera cię wielmożny PASCO I OPA, widocznie takie same debile ,imbecyle jak ty spieprzaj z tego forum kutasie złamany, i przestań z tymi swoimi mądrościami ,imbecylu biedny emerycie który pewnie huj ma pieniedzy z rentki 500 zł gra ,spierdalaj z tego forum złamasie a ty pasco nie popieraj tego huja bo ,pomyśle że ,i ty jesteś podony! na tym koniec imbeculu kogut19 aut aut aut ..............................................!
ludzie rozszyfrowałem kogucika19, on sam do siebie pisze wymyślając różne ksywki np.czarnulka to psychik!!!!!!!!!!!!!!!
oglądaliście milionerów? tak sie wygrywa kase,niesamowita dziewczyna!!!
Milion ma pewny,jedno pytanie i zostało jej pół na pól i publiczność!!! co za dziewczyna!!!
Do kurnika walić kapucyna przy kurkach A NIE NA FORUM UCIEKAM TAK JAK CHCIELIŚCIE WIECEJ TU NIE NAPISZE
no i znow sie milutko zrobilo czy to juz wszystko co miales do napisania jak tak to nie wiele a jakie cyferki proponujesz sloneczko ty moje podaj typy bo chyba zapomniales a moze stronki pomyliles to popros tatusia zeby ci nakierowal odpowiednia stronke ok fajny koles z ciebie .jezu 500 zeta to kupa forsy jak bym chcial miec taka rente lub emeryturke ale by sie porzadzilo no i zaprosil bym cie na piweczko na krakowskim rynku milo by sie z toba pilo moze wpadniesz zapraszam postawie ci niech strace ostatni grosz ale poznasz krakowska goscinnosc
.
.
zal mi was pojdziecie jutro do lopaty i juz wam sie odniechce piania mieliscie 2 dni wolnego zeby bombelki po lopacie zagoic ale jutro znow bedziesz kopal rowy i nie roztaniesz sie ze swoim przyzadem znow do soboty ale mily zargon masz nie wszystko rozumie ale kumam napisz tylko co to jest kapucyn bo nie bardzo wiem i moze bym i trzepal tylko nie kumam tego kapucyna czy to chodzi o dywan prosze napisz to dosc szczegolowo zebym zalapal .wyspij sie bo jutro o 5 musisz kopac dalej a dzs zdejm welonki i poluz sie bez bycikow jutro wsztaniesz 10 minut wczesniej to zalozysz dobranoc i kolorowych snow sloneczko ty moje kochane nie zapomnij o tym kapucynie bo nie usne jak nie bede wiedzial co to jest.
Witam serdecznie Wszystkich.Pasco,jeżeli można Ciebie o coś prosić. Ty jako admin, możesz "zabanować" całą tę hałastrę - strona robi się hmm.. no wiesz.Pozdrowionka.
bedzie spokój na forum jak pasco zablokuje tego starego pedofila kogucika- to jakiś ZBOK!!!!
tak jestem zbokiem i taki musi zyc a ty jako zdrowy na umysle musisz sie mna zaopiekowac wiec co proponujesz czekam na propozycje.
Sony dobranocka juz byla co ty dzieciaku tu jeszcze robisz umyj raczki i zabki i poloz sie pod kolderka z raczkami na kolderce i lulu moze mamusia ci kolysanke zaspiewa ,im wczesniej zasniesz to rodzice od ciebie odpoczna jutro skonczy ci sie przeputka i znow trafisz tam gdzie twoje miejsce ale mam nadzieje w sobote znow wrocisz nudno tu bez ciebie i nawet cie polubilem szkoda ze was tak malo jest.
Nie widzisz dziadku że wszyscy s...ją na ciebie, jesteś nudny i pewnie bardzo samotny bo jak tak ględziłeś swojej rodzince to mieli 2 wyjścia: albo zbiorowe samobójstwo albo ucieczka- mogli też zabić taką gnidę jak ty.To jest forum dla młodych energicznych ludzi a nie starych znudzonych przykrym życiem staruchów.
czy to co pisze to wskakuje na czata czy jnie?
Sony a ty mlody wiecznie nie bedziesz ale poki co to tyraj na mnie zeby mi kasiorki nie braklo bo to ty mnie utzymujesz a ja sie bujam w dostatku a ty lopateczka i kijek z drugim sniadankiem i do pracy az ci garb wyrosnie a ja biedna gnida bede z ciebie zyla czy to nie jest mile dla ciebie ja sie ciesze tylko zwieksz wydajnosc bo moje potrzeby wzrastaja i pracuj zrezygnuj z przerwy tylko kop i posowaj sie dalej wedlug sznureczka ktory ci majster rozwiesil zebys biedaku z trasy nie zboczyl masz cos jeszcze dla mnie mlodzieniaszku.
Dawniej ludzie byli mniej agresywni i tak nieprzyjemni , może internetu nie było i zanim ktoś coś przykrego powiedział to się ugryzł w język.
Teraz anonimowo i brak hamulców , chociaż GALL ANONIM był i nie używał słów pogardliwych a wyszydzał przywary w sposób elegancki .
No cóż , można tylko zatęsknić..........
Teraz anonimowo i brak hamulców , chociaż GALL ANONIM był i nie używał słów pogardliwych a wyszydzał przywary w sposób elegancki .
No cóż , można tylko zatęsknić..........
koguciku pewnie byłeś jakimś KOMUCHEM na stanowisku, patrzyłeś jak ludzi okraść,zgnoić itp. itd. wnioskuję to z twojej pogardy do pracy fizycznej - nie pracowałem i nie bębę pracował w ty jakże spieprzonym kraju przez takich właśnie nierobów czerwonych jak ty.
mam szacunek do kazdej pracy tylko tepilem zawsze chamstwo i tego bede sie trzymal dalej kim ja bylem to ciebie nie powinno obchodzic ale jak ci sie w tym kraju nie podoba to co ty tu jeszcze robisz cala unia czeka na ciebie tylko tam musisz byc pokorny bo inaczej to niestety nie popracujesz dlugo i nie wolno tam bezkarnie obrazac ludzi a masz takie sklonnosci szkoda ze nie mozemy sie spotkac inaczej bys mowil ale to cie nie przekona wiec mozesz mnie dalej wyzywac ile dusza zapragnie ja i tak cie lubie .
NIE NAUCZYLI CIę WALLESIE W D.....ę żE NIE WTRąCA SIę W PRYWATNE ROZMOWY!!!!!!!!!!!!!
W Szczecinie w miarę ciepełko.Temp.rośnie ( testosteron też haha ).Może dzisiaj blokami klikną kulki "3 razy z jedynek","2 razy z dziewiątek" i "3 czwóreczki".Wszytkim Życzę do przodu - bo wygrać dużo - sztuka.Pzdr.
witam psychol
wialem twoje sugestie pod uwage i wyrzucilem dwa trzy mecze sparte i odre za to wstawilem liverpool,cotbus,lechia budejowice i mam napoli na 1 ale nie wiem jaki jest obecnie wynik zajrze na live nara jutro mamy ciekawe derby czech jak typujesz
wialem twoje sugestie pod uwage i wyrzucilem dwa trzy mecze sparte i odre za to wstawilem liverpool,cotbus,lechia budejowice i mam napoli na 1 ale nie wiem jaki jest obecnie wynik zajrze na live nara jutro mamy ciekawe derby czech jak typujesz
caly miesiac testowalem na 70 zetawach po 3 liczby gre 3 z 21 i niestety na 29 losowan na sucho oczywiscie mialem tylko 2 razy trafienie wiec to sprawa nie oplacalna ale mozna wytypowac 15 liczb ktore najczesciej byly losowane i z tego stworzyc system pelny i jeszcze raz przetestowac bo nie daje mi spokoju ten wysoki kurs 777 to tak zachecajaco wyglada ze nie moge sie oprzec co sadzicie na ten temat.
Ale tu sie zrobiło niemiło aż ,,odrzuca'', opamiętajcie się! Nie ma innych tematów tylko ciągłe wyzywanie się? Kiedys można było poczytać fajne żarty.
Widzę Kogucik że znów stoczyłeś zwycięską potyczkę.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że ONI nie wiedzą o czym Ty piszesz a zabierają głos.
Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że ONI nie wiedzą o czym Ty piszesz a zabierają głos.
No i nieparzyste znow gora tak jak obstawilem reszta jest nie wazna tak sie ciesze jutro mi nie zalezy co wyjdzie bo kiedys musi nie wyjsc pozdrawiam.
w totomixie na NP w numerku jest aż 1,95 kurs b,dobry na zdarzenie 50/50
Jesli ktoś sądzi ze namawiam to powiem że NIE.
jeśli ktoś sądzi że P są bardziej możliwe to proszę znaleźć hasło " PARADOKS GRACZA"
jeśli ktoś sądzi że P są bardziej możliwe to proszę znaleźć hasło " PARADOKS GRACZA"
tak Panie Stanislawie jest jak pan mowi niestety ale co zrobic na szczescie fakty mowia za siebie dzis nie bylo milo na czacie ale to byla zaplata za wczoraj bo mnie strasznie ponizali dzis pokasalem ja wiec paru odpadlo aniedobitki podskakiwaly do konca ale sie zmeczyly wiec kogucik sie uspokoil pozdrawiam.
kogucik19 może trochę nas oboje poniosło - sorki bo tak na serio to wiele w złości powiedziałem, jestem trochę impulsywny.Pozdrawiam!