Wpisy 12 103 – 12 202
30 stycznia 2008 00:54 → 30 stycznia 2008 22:16, 100 wpisów
w sumie to nawet ciekawe
znajdz druga taka piatke i bedziesz dobry
znajdz druga taka piatke i bedziesz dobry
ja nie jestem dobry w typowaniu i będę taki jak na to LOS pozwoli , a na razie mam dobre miejsce bo okolo 100-200 na całę bande
a konkretnie to ;
RANKING 1
149
RANKING 2
54
RANKING 3
71
RANKING 5
103
RANKING 1
149
RANKING 2
54
RANKING 3
71
RANKING 5
103
ja niestety nawet na 8 cyfr nie moge trafic czesto 2
chcialbym 4 cyfry na 8 wyczuwac
chcialbym 4 cyfry na 8 wyczuwac
No niestety to jest POBOŻNE życzenie, i podejrzewam , że nikt go tu nie spełni, a ja na pewno nie .
Tylko że ja wiem o tym a ONI nie .
Tylko że ja wiem o tym a ONI nie .
Poniżej są tematy w których ostro uczestnicze i jest tam troche wiedzy
Adams - z chęcią bym Ci odpisał na Twoje prywatne wiadomości, ale nie znam Twojego e-maila. Jeśli podasz to po godzinie 19 wyślę Ci. pozdro
Adams -gratulacje za wczoraj -jestem pod wrażeniem:) Zawsze byłem zwolennikiem gry na wielokrotne losowanie, w swoich typowaniach dziesiątek staram się nigdy nie wymieniać wszystkich liczb, tylko cierpliwie czekać. Czasem to popłaca. Inspirując się Twoją metodą, od dziś przez m-c w dziale Typowania jako Jozin z bazin będę "grał" tymi samymi liczbami tzn. do końca lutego 2,17,19,40,42. Od marca inny zestaw. Pozdrawiam, powodzenia:)
Witam ślicznie typowiczów ,kto wypije ze mną kawę rano .Kumulacja jest tak czy nie .OPA I MATYCZ wstawać
Już wstał ten AHOY..., dajcie spokój:) Pozdrawiam, powodzenia:)
OPA jaki Ty masz pomysł od rana.Jaka pogoda na Mazurach ,obraziłeś się bo nie piszesz do mnie
musze do roboty,bo dzien babci w przedszkolu,a babcie mi pomaga,przedstawie pozniej co sie dzieje,lub jutro
OPA a dzień dziadka Ty obchodzisz..Będę wieczorem to pogadamy .Może od piatku będę na mazurach ,ale tylko do niedzieli.
"2. Przejeżdżałem przez wieś drogą na Vizowice,
Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy:
Kto dostarczy żywego lub martwego Jożina,
Temu dam córkę i pół PGR-u??..." Ja to ten po prawej, tańcuję jednak lepiej niż typuję:)
http://pl.youtube.com/watch?v=zOJA6rdoV1w
Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy:
Kto dostarczy żywego lub martwego Jożina,
Temu dam córkę i pół PGR-u??..." Ja to ten po prawej, tańcuję jednak lepiej niż typuję:)
http://pl.youtube.com/watch?v=zOJA6rdoV1w
"matycz" ale ja nic nie proponuje (obstawiam takie przypadkowe liczby cały czas). Chce WAM uświadomić , że jeśli używacie określenia "typowanie" to znaczy , że w jakiś mniej lub bardziej sensowny sposób TYPUJECIE a nie skreślacie jak ja to robie. Oznaczałoby to , że moje skreślanie powinno przynieść dużo gorszy skutek niż Wasze TYPOWANIE. Wiec powinienem być na końcu a nie w środku (a czasem nawet na początku).
Ale skoro nie jestem na końcu to oznacza , że Wasze TYPOWANIA są do d...
Można zrobić test.Puszczać typy po analizie i typy na chybił trafił.W moim przypadku trafialność jest podobna.Więc dziś puszczę kilka zakładów Expresiaka na trafił. :)
...drogi Bryanie Adamsie:) -dlatego zrobiłem taki eksperymencik -zobaczę czy Józek z bagien zapisze się na TOP100 -tak jak ja po analizach:) W poszczególnych kategoriach jestem tam odpowiednio na 6,15,15 i 35 miejscu:) Ja się nie chwalę, ja po prostu mam talent:)hahah Tobie także takiego życzę, pozdrawiam i powodzenia:)
...z tym talentem żartowałem oczywiście, proszę mnie od głupców nie wyzywać oraz nie pisać o moich wzwodach i zawodach:)
2,5,13,17,19,30,31,32,44,60.Powinno wejść 3/10:) Powodzenia
2,5,13,17,19,30,31,32,44,60.Powinno wejść 3/10:) Powodzenia
...Pan Henryk podobno dziś rano zemdlał przeczytawszy wczorajsze wpisy na Mini-chacie:) Pozdrawiam serdecznie Panie Henryku:)
Witaj Matycz a OPA gdzie
Dzień Dobry Alicjo -OPA pewnie sprzedaje ludziom szczęście częściej, dlatego go tu nima, ale będzie:) Powodzenia, pozdrawiam:)
patrz MATYCZ na tą dziesiątkę :
18,54,68 ,52,56,62,74 ,14,22,24(lub 17,37,43)chodzi o ostatnie 3 liczby
18,54,68 ,52,56,62,74 ,14,22,24(lub 17,37,43)chodzi o ostatnie 3 liczby
Drogi OPA, ponieważ codziennie losowanych jest 20 liczb, a z nich można ułożyć np. 190 parek lub 1140 różnych trójek itd. -uważam, że sens ma tylko podawanie kilku, kilkunastu liczb, które według nas mają największe szanse na wylosowanie. Ja podaję je w dziale Typowania i na Forum jako paramulti. Znów Cię Drogi OPA proszę, żebyś tam to zrobił -a tu np. podawał tylko te kilka liczb, które według Ciebie polecą, bo kombinacji wystąpień ich ze sobą jest naprawdę mnóstwo. Pozdrawiam, powodzenia
Opa piwka nie bedzie 39 nie padło ale spoko 59 zaliczone na dzis zostały mi dwie liczby ale cos mnie tkneło na 13 ze padnie do 3 losowan i całą kase w 13 wpakowałam trzymcie kciuki:)
...bo są OPA tylko dwa wyjścia -albo padną albo nie -i długie rozwodzenie się na chacie przeróżnymi kombinacjami tak naprawdę chyba nie ma sensu -ale to jest tylko moje zdanie OPA, też się mylę niestety. Pozdrawiam
juz spokoj z tymi lesbami?lusi mohery to juz stary teskt.Ty masz prawo do les a ja mam prawo byc nietolerancyjny. syrena:"pewna jest tylko śmierć"-jeszcze starszy tekst a w filozofie to moze sie nie baw.
to są moje wymiary hehehe forum odpowiednie do tego typów rozmów
to są moje wymiary hehehe forum odpowiednie do tego typów rozmów
MATYCZ łatwo jest napisać podaj,ja podaję tyle,żeby sobie ktoś pokombinował(jeśli ma ochotę)nikomu nie każę...POWODZENIA
a najlepiej grać na te liczby które nie trafią,mogę podać bez problemu...ELLLA pomyśl o tym
a najlepiej grać na te liczby które nie trafią,mogę podać bez problemu...ELLLA pomyśl o tym
opa tak tylko w profie z tego co wiem nie da sie tak puszczac a u mnie tylko prof :((
a ja ostatnio omijam kolekturki i jestem na plus:)bo zeby wygrac trzeba nie grac:)
A teraz może coś wpadnie z takich typów ML na losowanko 30.01.08 - 6-ka (z powtórek): 1,23,33,48,65,66 albo takie 2-e 6-ki: 7,13,38,43,56,72 lub 1,15,21,25,63,69; 3-y 5-ki: 3,27,44,58,65 lub 20,24,30,54,59 lub 5,19,34,39,55; 2-e 3-ki: 12,42,52 lub 28,65,78; 3- parki: 2,41 lub 32,36 lub 26,70; 5 pewniaków z +em: 33+ lub 35+ lub 46+ lub 50+ lub 60+; 20-ka: 3,5,19,20,24,27,30,33,34,35,39,44,46,50,54,55,58,59,60,65
Natomiast na moje typy DL na losowanko 31.01.08 są takie - 3-y pewniaki: 1 lub 9 lub 45; parka (z powtórek): 27,31 albo takie 2-e parki: 5,14 lub 35,42; 2-e 3-ki: 10,12,25 lub 11,18,19; 2-e 5-ki: 2,6,13,41,43 lub 3,30,31,34,37 ;)
Natomiast na moje typy DL na losowanko 31.01.08 są takie - 3-y pewniaki: 1 lub 9 lub 45; parka (z powtórek): 27,31 albo takie 2-e parki: 5,14 lub 35,42; 2-e 3-ki: 10,12,25 lub 11,18,19; 2-e 5-ki: 2,6,13,41,43 lub 3,30,31,34,37 ;)
boczek mnie sie widzi ze 2,13,39 cos z tych padnie ale ręki se nie dam udziabac.
tez bym stawial na te, tylko sam nie wiem.
a co bys powiedziala ELU
na 73,60,54 ??/
a co bys powiedziala ELU
na 73,60,54 ??/
TRZEBA COS KOMBINIOWAC
BO DZISIAJ MOZE BYC WYSYP Z PRZEDZIALU 41/80
BO DZISIAJ MOZE BYC WYSYP Z PRZEDZIALU 41/80
Opa z twoich trójek utworzyłem 6 i 7 wczoraj trafiłem 3/6 i 3/7 na lizaczki dla dzieciaczka ale zawsze zwrot na dzis magiczna 8 z plusem razy stawka 10 {4,13,48,56,70,72,74,77} parka to {4-13} razy stawka 10 Oby chociaż był zwrot bedę hepi hepi
boczek mna sie nie sugeruj bo ja wtopy tyz zaliczam ale ta twoja tez fajna tylko mnie sie 60 nie podoba bo mam do niej uraz heheh ale szanse ma dzis ;)rico a jakos leci progresja na 50 mało zarobilam bo po kosztach ją rypłam ale na reszcie fajnie ;)teraz sie uwziełam na 13 ale czy ja dobrze robie to nie wiem bo wywaliłam 2i39 które obstawiałam i przezuciłam cała kase na 13 bo kurcze mam te swoje jakies dziwne przeczucie no zobaczymy oba padła do niedzieli:(
Ktosiu,napisz jak u Ciebie wygląda to procentowo,bo ja procentowo jestem na plus.
i 13 ogólnie fajna liczba i fajnie lata i najwiecej stała 24 losowania i to dawno temu.Ta 50 no stała 38 najwiecej losowan i wogole to liczba która zadko i dziwnie lata.Nie wiem sama ale mnie 13 kusi :)
rico ja ci moge kwotowo napisac 470zł+za wczoraj za 59 miałam 43,20.I na dzis w 13 mam za 80zł puszczone tak to u mnie wygląda.
acha rico to są dane od 14stycznia jak zaczełam grac progresją no tak to wygląda .
120% 5/5 oto 5/70,71,72,74,77-
rozumiem,że nie robisz bilansu jak ja,czli procentowy stosunek wygranych do całkowitego wkładu,czyli sumy obstawień.Czasem brak takiej analizy zaciemnia sprawę,Ja wolę na bieżąco prowadzić bilans zysków i strat.Jednak niczego Ci nie sugeruję,Powodzenia w dalszych typowaniach,bo ostatnio dobrze Ci idzie.Pozdrawiam
Mario Olsztyn,twoje typy są mocniejsze od spirytusu,bo ten ma tylko 96%.Po prostu,zwalają z nóg,mówiąc kolokwialnie.ale poczekamy-zobaczymy.
SCETYKU!!! nigdy nie wątpij w MARIO mimo to nigdy nic nie wiadomo ?gwarancji nie ma ?
rico robie bilans mam wszystko czarno na białym tylko moze inaczej robie niz ty nie wyciągam %:)musze wszystko sobie liczyc bo podmieniam liczby jak cos dłuzej nie wypala i zeby sie nie pogubic.Pozdrawiam Cie narazie:)
witam gracze
na dzisiejsze losowanie taki zestaw
18,28,50,64,72,73,75,78,80 i jak widać z zestzwu stawiam na 70-ki gdyż tak jak ptaki powinny wrócić a czy w takiej formie ?
na dzisiejsze losowanie taki zestaw
18,28,50,64,72,73,75,78,80 i jak widać z zestzwu stawiam na 70-ki gdyż tak jak ptaki powinny wrócić a czy w takiej formie ?
Witam
Zastanawiam się dlaczego jeżeli już komuś dobrze idzie w typowaniu i zaczyna to pokazywać na łamach takich stron jak np "Multipasko" to jak się już ujawni, wygrywa z reguły tylko raz. Ile jest takich typowiczów, którzy mogą się pochwalić dwoma lub kilkoma głównymi wygranymi??? No właśnie. Masz tylko jedną szansę, a więc ją wykorzystaj!!!
Mam wrażenie że takie strony min. jak ta to nieoceniona baza danych, która jest dobrze wykorzystywana nie tylko przez was, ale także a może przede wszystkim przez totalizatora.Pomyślcie o tym.
Pozdrawiam i życzę wiele,wiele wygranych.
Życzliwy-:)
Zastanawiam się dlaczego jeżeli już komuś dobrze idzie w typowaniu i zaczyna to pokazywać na łamach takich stron jak np "Multipasko" to jak się już ujawni, wygrywa z reguły tylko raz. Ile jest takich typowiczów, którzy mogą się pochwalić dwoma lub kilkoma głównymi wygranymi??? No właśnie. Masz tylko jedną szansę, a więc ją wykorzystaj!!!
Mam wrażenie że takie strony min. jak ta to nieoceniona baza danych, która jest dobrze wykorzystywana nie tylko przez was, ale także a może przede wszystkim przez totalizatora.Pomyślcie o tym.
Pozdrawiam i życzę wiele,wiele wygranych.
Życzliwy-:)
OPA jak tam zapowiedzi pogody na piatek ,sobote i niedziele bo jade na mazury ,może szczęście nam dopisze i spotkamy sie na kremówkach .ja dalej gram na chybił trafił i jakos to wygląda ,na czekoladę i solarium starcza
Hej ty alicyjo otczep że sie od mojego chłopa-OPA.Jak ci sie nudzi, to czep sie tramwaja, a nie bedziesz mi tu z moim chłopem kremówki wyżerać!
OPOWA daj pokój pewnie te kremówki będą jej osłodą na szare życie przy swoim chłopie
A ty mercedesie swojej kobicie też wczoraj niezły prezent dałeś po 26 latach małżeństwa. Trójkaciki ci sie marzą. Dobrze ze ta bidna kobicina ni czytała twoich wczorajszych popisów.
no cóz po tylu latach to i kot by zdechł a taka odmiana może coś ciekawego wnieść
Takiś bohater? To powiedz to swojej prosto w oczy, ciekawe czy byś miał tyle śmiałości co tu.
Ludzie to jest chat odnośnie gry w lotto a nie żeby wypisywać głupoty i prać spraw rodzinne w końcu zrozumcie !!!
zawsze jej to powtarzam i namawiam aby przyprowadziła koleżankę do trójkąta ale ona nie chceeeeeeeeeeeeeeeeee muszę sam szukać
tak mandela masz rację ale aby rozchmurzyć nastroje przegranym trz coś wpisać dla odmiany
Witam. Co sądzicie o tej stronce http://www.lottox.yoyo.pl/ może ktoś próbował, warto wchodzić i grać jego typami?
opowa odwal sie od mojego męza,bo to napewno nie jest twój chłop. CHCIALABYS CO???
OPA krzyczeli tu na mnie wiesz coś o tym
coś tam widziałem,ale to ściema,zamiast podawać liczby które nie wejdą to się podszywają
ja to chociaż podaję,żeby płacili za nietrafione liczby to byłbym milionerem
Pakiet w expres lotto na dzis HEKTORZE!!!
2,5,36,40,41
15,19,20,30,31
2,5,25,31,41
2,23,25,27,31
3,5,15,32,41
6,8,12,25,36
1,5,7,25,33
7,14,16,33,40
O expres lotku nie zapomnałem mam sentyment do expresa bowiem jeśli wygrywam cos większego to jest zawsze expres lub duży !!!Zobaczymy czy dzis się uda rownież ???trzymjcie kciuki!!!
2,5,36,40,41
15,19,20,30,31
2,5,25,31,41
2,23,25,27,31
3,5,15,32,41
6,8,12,25,36
1,5,7,25,33
7,14,16,33,40
O expres lotku nie zapomnałem mam sentyment do expresa bowiem jeśli wygrywam cos większego to jest zawsze expres lub duży !!!Zobaczymy czy dzis się uda rownież ???trzymjcie kciuki!!!
OPA w sobotę stawiasz kremówki
dziękuje opa kłaniam sie nisko po same piz.....
Właśnie trwa cisza przed losowaniem napięcie rosnie he he he !!!
"jak codzień, w dzisiejszym losowaniu Multilotka znowu padła szczęśliwa liczba 50. jury zaczyna się zastanawiać, czy aby losowania nie są ustawiane przez graczy"