Wpisy 18 466 – 18 565
19 marca 2008 08:25 → 20 marca 2008 08:46, 100 wpisów
Witam i padly wszelkie statystyki wykresy i moje przeczucia tylko lotto zachowalo sie poprawnie i wylosowalo nieparzyste ale nie poslalem zawierzylem przeczuciu zapominajac ze mam dalej to zezowate szczescie i zawsze musze grac odwrotnie niz czuje madry kogut po szkodzie dzis oprucz innych zakladow wysylam na nieparzyste i koniec z miomi przeczuciami i wydaje mi sie ze dzis 20 sie powinny ruszyc ale niech nikt nie bierze tego powaznie bo ja kogucik ni cholery do liczb nie mam szczescia.Pozdrawiam I jeszcze jedno moze siwy czuje ze mu sie grunt pali pod nogami to pryska na karaiby a tu na mine pakuje mloda dzieczyne ale moze to i dobrze on juz dosc zlego zrobil i teraz karta sie odwruci nie zachwycila mnie w tej reklamie ta pani ale na tle tego starego siwego z apaszka pod szyja wypadla chodzi mi o wyglad korzystnie.co wy na ten temat sadzicie i psie wyniki powinny byc kolo 17 pozdrawiam.Dziekuje za informacje .
witam i gratuluje wygranych czy ktos wie jak mozna sie zarejestrowac na FORTUNA bo mam problem
Wpisz www.profesjonal to meze cie przezuci samo na fotune czasem fortuna sie blokuje.
dzieki kogucik19 wogle to fortuna kolem sie toczy ale czasem pod gorke to nic nie dzis to jutro a mi to lotttooo
hej!
dziś ostatni raz gram w multi przed świętami, no co prawda mam zawarte zakłady specjalne ale to inna sprawa.a więc:
->>1-9-25-27-28-44-50-53-58-79 <<-
and:->>1-7-25-27-38-44-50-58-64-79 <<-
korzystając z okazji życzę graczom spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych i trafnych typowań.
dziś ostatni raz gram w multi przed świętami, no co prawda mam zawarte zakłady specjalne ale to inna sprawa.a więc:
->>1-9-25-27-28-44-50-53-58-79 <<-
and:->>1-7-25-27-38-44-50-58-64-79 <<-
korzystając z okazji życzę graczom spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych i trafnych typowań.
dziendoberkowski
prosto z psycholka dla graczy u buka typy obok
1 obie strzelą
2 > 2.5 gola
3 obie strzelą
4 1
5 obie strzelą lub X
w mulciaku jeszcze N a z pewniaków wydaję się że wejdą
79---12---31---40
pozdrowionka
prosto z psycholka dla graczy u buka typy obok
1 obie strzelą
2 > 2.5 gola
3 obie strzelą
4 1
5 obie strzelą lub X
w mulciaku jeszcze N a z pewniaków wydaję się że wejdą
79---12---31---40
pozdrowionka
psychol - ale jak to: typy obok. Niech no Nostromik poda dokładnie, please :)
ale najciekawsze są derby rzymu i tu bym obstawiał X po kursie ponad 3 lub że obie strzelą
ja typuje jednak zwyciestwo ROMY wczoraj 2z 3 trafione 0k. 13:00 podam 4 dobre typy
hutnik 1
derby zagrzebia obie strzelą
kawasaki 1
santander obie strzelą
bayern
zurich
lugano
wszystko powinno wskoczyć
derby zagrzebia obie strzelą
kawasaki 1
santander obie strzelą
bayern
zurich
lugano
wszystko powinno wskoczyć
Rachunek prawdopodobieństwa w TS. wynosi 99.99999999999999999999999 że zostaniesz oskubany przez Siwego i jego ekipę.
Przecież te liczby to kpina, ciągle parki a nawet po dwie- o co tu chodzi? jak oni to robią że przy kombinacji 14.000 000 możliwości ciągle tak się dzieję, jakoś mi to dziwnie śmierdzi!!!!!!!!!
Smierdzi muli na wszystkich szczeblach,wszędzie wałki wałeczki- skoro kaczyński i cała góra dają nam wzór to dlaczego inninie mają tego robić?! TS. też wali ludzi w rogi, zresztą nas polaków nie cieszą uczciwie zarobione pieniądze.Nie jeden pseudo biznesmen powiesił by się bo co to za radocha "uczciwie" w tym kraju robić kasę- a pozatym to się nieda!!
Tak gutti każdy kto oglądał orędzie "Konusa" wie że w tym kraju wszystko to kpina.Ciekawe kiedy wreszcie braci gejików rozliczą za aferę FOZ- za te nędzne 300 milionów dol. Najpierw ukradli księżyc a potem FOZ. edukację mieli od dziecka !!!!!!!!! karły.
Witam zimowo ale ciepło,Mario gdzie ta moja dobra 6 w DL.Grześ Ty chyba jesteś ze wsi gdzie psy d......szczekają .Mercedes gdzie się podziewasz ,może pośpiewamy.Pozdrawiam
psv-ajax x thun-arau 1 ried-mattersburg x lask-tirol 1 kurs ogolny ok.35
widze ze wsrod typujacych wystepuje zmasowany atak na 1 i 79 kiedys wpadna ale czy dzis? obserwując wygrane w multilotka zauwaylem coraz mniej wygranych i to wszystkich stopni pewnie to wynik manipulacja maszyny do losowania za duzo bylo wygranych rowniez ja mialem kiedys lepsze wyniki
maniekg
podaj swój nr. gg.... proszę......
podaj swój nr. gg.... proszę......
maniekg po to mi jest twój nr. gg bo chce z tobą popisać o typach....
Witam tylko przelotem ! za oknem zima pada śnieg i jest nie przyjemnie dziś proponuje w profa udeżyć w 4/10,24,49,54 za staweczke na jaka was stać a w totalizator 8/7,10,24,43,45,49,54,71 i expresik ale to juz zachowam sobie powodzenia dziś wszystkim życze i do 22.00 pozdrawiam !!!
Witam tu biedny kogucik goniony przez swoja kurke po sklepach jak tak dalej pojdzie wszystkie piora mi z ogonka wypadna niech te swieta sie wreszcie zaczna i podaje liczby z puniomatu wyniuchane przez psiaka to byl jedyny moment zabawy w tym dniu pierwsza 10 : 27, 5, 38, 25, 29, 42, 63, 12, 18, oraz druga 10 : 50, 1, 22, 46, 69, 55, 19, 28, 64, 26, zycze powodzenia i juz kurka gdacze wiec zegnam do wieczorka .wysokich wygranych.
Zapomnialem dodac ze co by nie bylo to poslalem na nieparzyste, i jako kogut tak dla jaj liczby ktore maja nie wychodzic w multi oto one 1, 2, 3, 4, 6, 9, 17, 41, i kurs euro jako 1 caly kurs to 4,73 pozdrawiam.
Pewniak: 1 ?? nie mam racji kazdy to powie ide swoim tropem stawiam na wszystko przegram to przegram i bassik w tle.
brat............
a ty kim jesteś????????? g..... ;]
psychol rzeczywiscie w derbach zagrzebia byly gole dwa wielkanocne jajo do jaja dratewka pamietaj ze w slowackim hokeju to gospodarze rzadza nawet jesli gra druzyna nizej notowana
no cóz ale remis wypadł tak jak chciałem teraz typki dla tych co lubią ryzyko
legia > 2.5 gola
lazio X
juventus wygra
videoton wygra
system 3/4 za 200 ponad 2 tysiaki ja puściłem za 20 wygrana 219.38 jak wejdzie
legia > 2.5 gola
lazio X
juventus wygra
videoton wygra
system 3/4 za 200 ponad 2 tysiaki ja puściłem za 20 wygrana 219.38 jak wejdzie
JA swoje a Wy swoje.
DO : *** MARIO ***
W profie lepeij grać niż w ML w TS sa ale na 1 liczbę , 2 liczby, 3 liczby , natomiast na 4 liczby jest już gorzej niż w Ml a na 5 znacznie gorzej i razem z tymi 50 gr do zakłady za 2zł w ML wychodzi na to samo.
Zamiast grać na 4 liczby jeden zakład prosty lepiej jest 4 zakłady po trzy liczby 123 124 134 234.
DO : *** MARIO ***
W profie lepeij grać niż w ML w TS sa ale na 1 liczbę , 2 liczby, 3 liczby , natomiast na 4 liczby jest już gorzej niż w Ml a na 5 znacznie gorzej i razem z tymi 50 gr do zakłady za 2zł w ML wychodzi na to samo.
Zamiast grać na 4 liczby jeden zakład prosty lepiej jest 4 zakłady po trzy liczby 123 124 134 234.
KOGUCIK "liczby ktore maja nie wychodzic w multi oto one 1, 2, 3, 4, 6, 9, 17, 41, i kurs euro jako 1 caly kurs to 4,73"
wziąłeś 8 liczb i dlatego kurs jest tylko 4,73 przy szansie 1 do 11,3
Czyli to tak jakbyś zagrał w P/NP/Remis na P z kursem 1,5 !!!
wziąłeś 8 liczb i dlatego kurs jest tylko 4,73 przy szansie 1 do 11,3
Czyli to tak jakbyś zagrał w P/NP/Remis na P z kursem 1,5 !!!
Przypominam jak jest w profie :
1 liczba - 3x tj 75% (50%wML)
2 liczby (parki)- 10x tj 60,12% (48,1%wML)
3 liczby - 40x tj 55,5%
4 liczby - 150x tj tylko 45,95% i tu już jest gorzej niż w ML
5 liczb - 700x tj 45,14% również gorzej niż w ML
6 liczb - 3500x tj 45,14% czyli jak wyżej.
1 liczba - 3x tj 75% (50%wML)
2 liczby (parki)- 10x tj 60,12% (48,1%wML)
3 liczby - 40x tj 55,5%
4 liczby - 150x tj tylko 45,95% i tu już jest gorzej niż w ML
5 liczb - 700x tj 45,14% również gorzej niż w ML
6 liczb - 3500x tj 45,14% czyli jak wyżej.
psychol
legie popieram
lazio stawiam 2
empoli-juve 1x empoli gra o utrzymanie juve ostatni gra nie rowno
wegrow nie typuje pozdrawiam
legie popieram
lazio stawiam 2
empoli-juve 1x empoli gra o utrzymanie juve ostatni gra nie rowno
wegrow nie typuje pozdrawiam
Dla Kogucika :
5 liczb które nie wypadną to kurs 2,73 a szansa 1 do 4,402 (62,18%).
6 liczb to kurs 3,28 a szansa 1 do 6 (54,74%)
7 liczb to kurs 3,94 a szansa 1 do 8,225 (47,92%)
8 liczb kurs 4,73 a szansa 1 do 11,33 (41,75%) gorzej niż w ML
Dla wiekszej ilości np 20 liczb jest tragicznie bo kurs tylko 42,17 a szansa aż 1 do 843 (5%)
5 liczb które nie wypadną to kurs 2,73 a szansa 1 do 4,402 (62,18%).
6 liczb to kurs 3,28 a szansa 1 do 6 (54,74%)
7 liczb to kurs 3,94 a szansa 1 do 8,225 (47,92%)
8 liczb kurs 4,73 a szansa 1 do 11,33 (41,75%) gorzej niż w ML
Dla wiekszej ilości np 20 liczb jest tragicznie bo kurs tylko 42,17 a szansa aż 1 do 843 (5%)
dzieki Adams ja to puscilem za 2 zeta tak dla jaj bo chce zeby wyszla 1 a z moim szczesciem jak tu obstawie to tam wyjdzie tam zarobie troche wiecej a tu strace tylko 2 zeta z moim zezowatym szczesciem musze cos poswiecic zeby mnie bylo dobrze i innym sie poszczescilo ale co do oplacalnosci to masz racje wszystko jest nieoplacalne jak sie nie trafi i odwrotnie nawet kurs 1.2 sie oplaci pod warynkiem ze trafimy liczbe.kogucik juz na grzedzie siedzi padniety i nawet mu sie na kurki patrzec nie chce chyba ze po 22 dostanie adrenaliny a wtedy oj bedzie sie dzialo.
jak sam nie umiesz wytypować przygłupie lukaszu to innym nie zawracaj głowy
brat........ po pierwsze to co się wpieprzasz do nie swoich spraw???????? a przygłup toś jest ty capie!!!!!!!!!!!!
Jezeli macie u siebie w miescie TIPSPORTA to polecam tam obstawiac bo maja wieksze kursy na parke prof ma 10 a TIPSPORT 11 to przy wiekszych kwotach daje sie odczyc na wyplacie.
manieg..........
interesują mnie typy bukmacherskie....
interesują mnie typy bukmacherskie....
Co do gry 3 z 21 to od 18.02 do 18.03 czyli 30 losowan i najczesciej wychodzily liczby:10-8x, 8-7x,15-9x,20-6x , 3, 4, 12, 19 po 5x moze to komus pomoze przymierzam sie do zrobienia systemu pelnego na 3 skreslenia to bedzie 56 zakladow moze sie cos uda ale pozostwiam to leprzym ode mnie moze cos z tego wyjdzie.
kogucik pies zjadl jedna
pileczke 1 dziesiatka to 9 liczb
pileczke 1 dziesiatka to 9 liczb
Jej tak masz racje ze zjadla bestia jedna kulke przy pierwszej 10 ja nie dopisze bo ona wtedy nie wyjdzie przepraszam za psiaka i to moja wina ale takie dni przed swietami ze kogut juz ogon gubi przepraszam.
znalazlem brudnopis i juz pisze pierwsza 10: 27; 5; 72, 38, 25, 29, 42, 63, 12, 18, druga 10: 50, 1, 22, 46, 21, 69, 55, 19, 28, 64, to chyba nie psina zawalila tylko ja i juz wiadomo kto jest w tym duecie madrzejszy pozdrawiam i przepraszam.
mecze na sobotę:
wisła 1
groclin 1
polonia 1 ( 2 liga. )
arka 1.... ( mecz na czwartek )
wisła 1
groclin 1
polonia 1 ( 2 liga. )
arka 1.... ( mecz na czwartek )
dratewka
widzisz i znow sprawdzila sie stara slowacka tradycja gospodarz gora choc slovan zapewne wygra te rywalizacje
POZDRAWIAM I ZYCZE TRAFNYCH TYPOW
widzisz i znow sprawdzila sie stara slowacka tradycja gospodarz gora choc slovan zapewne wygra te rywalizacje
POZDRAWIAM I ZYCZE TRAFNYCH TYPOW
wisla-w tym meczu gralbym do przerwy remis
wisla gra na luzie a pozatym to przedswiateczna sobota
groclin-w teori groclin na boisku remis wystarczy tych wygranych groclinu kazda passa sie kiedys konczy a tak na marginesie przewiduje duzo remisow w lidze polskiej
polonia-ciagle walczy powinna wygrac
ARKA-kontra niespodzianka wiosny ratujaca sie przed spadkiem lepiej odpusc tym bardziej ze kurs mizerny a pozatym w ostanim meczu ligowym u siebie arka cudem wymordowala3-2 z podbeskidziem przegrywajac 0-2 pozdrawiam
wisla gra na luzie a pozatym to przedswiateczna sobota
groclin-w teori groclin na boisku remis wystarczy tych wygranych groclinu kazda passa sie kiedys konczy a tak na marginesie przewiduje duzo remisow w lidze polskiej
polonia-ciagle walczy powinna wygrac
ARKA-kontra niespodzianka wiosny ratujaca sie przed spadkiem lepiej odpusc tym bardziej ze kurs mizerny a pozatym w ostanim meczu ligowym u siebie arka cudem wymordowala3-2 z podbeskidziem przegrywajac 0-2 pozdrawiam
aha.... dzięki.... a często ci maniekg siadają typy które podajesz na tym forum?????????
to zalezy zazwyczaj wybieram 3-4 typy z lig europejskich ale z kursami powyzej 2.0 nie bawie sie w spotkania z malymi kursami jak spasc to...
witam co słychac kogut opa i inni poklikamy parzyste dzis górą za 1500 obstawiłem ! i nieparzyste za 2500 zł pare prosiaczków dzis sprzedałem ino i koguty tez i kaczuszek pare jest na gre !
julecko ino ja przecytał twoja ksiązke drentwa cos lepsego poradzi a?
logik jak ja burok to ty cep buha ha
koguci,sandacz,mario udało sie ;)sprawdzcie jesio to na profie miałam to na 3 dni puszczone 1333980317103935-9450
Brawo eeelllaaa za
pareczke i blisko trójeczka raptem 57 obok brawo !!!
pareczke i blisko trójeczka raptem 57 obok brawo !!!
razem 151,20 wygranej jest super.Mario mam nadzieje ze poparkowałeś a nie trójkowałeś ;)
wsyd sie przyznac jesytem zły na siebie oj ten mario jest pazerny tak pazerny 2 razem sie posłucham obiecuje gratuluje !!! NIe wiem elllaaa czyba masz układy w lotto heh !
No i nieparzyste gora grzes ty mi cos bzykiem zalatujesz moze sie myle ale za taka kase to musiales cala chodowle swinek sprzedac i jeszcze przegrales a swieta tuz tuz moze jakiegos golabka z krakowa ci podesle to cos fajnego przekasisz .
Mario wiedziałam!wiedzialam!ze zrobisz trójke normalnie to czułam oz ty na drugi raz ci napisze jedna to nie bedziesz miec z czego trójkowac.:P:P
To nie układy nie matematyka i nie statystyki to intuicja babska i tyle;)
kogut kłaniam się tobie nisko pa same .... tak jestem przegrany i świnki poszly i koguty posły oj jak baba lamentował dostało mi sie lacha oj dostalo!!!
dziekuje eeellleee zrobilem wedlug polecenia i sie udalo kogucik dziekuje z calego serca juz drugi raz wygral dzieki tobie gratuluje wyczucia i intuici pozdrawiam.
kogucik chociaż ty jesteś mądry gratuluje !co ci jakiś pajac dokucza ? oj nie ładnie
Grzes chyba rowny z ciebie gosc na poczatku pojechales rowno ale moze chciales sprowokowac dyskusje bedzie dobrze swinki szybka rosna i juz bedzie na gre i wtedy zarobisz i bedziesz mogl zjesc kogucika w rosole z makaronem tylko pamietaj w niedziele bo sie za inny dzien obraze pozdrawiam.
pajac mario uwazaj bo ci golab koguta przyleci na na pagona nasra w tym wolstynie i opa kolektura opsra !
Powiem tak jak tylko dokucza a nie obraza to ja jestem gotow poklikac bo ile mozna tylko o liczbach i ta stronka wtedy zyje i jest fajnie a psina wylosowala wszystko to co jest obok liczb ktore wyszly czy moze Grzes masz metode tylko spokojna jak mu wytlumaczyc tem psu zeby sie troche przestawil.
witqm kogucik19 psinka chyba niucha stracila ale nic sie nie stalo wpadla mi 4 w exspresie
metoda jest ino jedna wies jaka ino kogut metoda na głoda he he he
nie wiem ile płacą za 4 bo jeszcze liczą stara będzie zadowolona z takiego prezetu na swieta
grześ1972 brawo udało mi się to w ciągu 2 lat 5 razy bralem raz 1300 zł raz 900 zł i 3 razy po 500 zł okolo te sumy zalezy ile padło?---grześ wieś wal się na ryj buraku a od mario z dala !!!!
WITAM O WIDZE ZE IDIOTA GRZESIO WAKCJI WYPUSCILI CIE Z OHP NA SIWETA CZY ZWIAłES ALE DUREN
Grzes 1972 tak mi przykro ze ten psiun losuje wszystko obok ale choc ta 4 w expresa ci sie zrewanzawala ciesze sie ze trafiles nie wiem jak psinie wytlumaczyc ze chodzi o kase a nie o zabawe.
spoko kogucik19 to tylko zabawa ale początek mial dory 6 i 4 mieszkasz w cetrum Krakowa
mieszkam w samym cenrum kolo dworca kolo Naczelnego Sadu Administacyjnego ale bede sie przeprowadzal na wieczysta do tych nowo oddanych blokow 13 pietrowych .
GRZEŚ IDZIE PRZEZ WIEŚ-
CHYBA MU DOJARKA MÓZG PORZĄDNIE PRZETRZEPAŁA ALBO SIĘ BEZPIECZNIK NIE WYŁĄCZYŁ PRZY ZWARCIU I JESZCZE GO NAPIĘCIE TRZYMA.
CHYBA MU DOJARKA MÓZG PORZĄDNIE PRZETRZEPAŁA ALBO SIĘ BEZPIECZNIK NIE WYŁĄCZYŁ PRZY ZWARCIU I JESZCZE GO NAPIĘCIE TRZYMA.
To nie do ciebie Grzesiu to do drugiego TEGO CO CALY CZAS WSIA MASZERUJE
ALBO TAK WYDOIŁ KROWY TĄ ELEKTRONICZNĄ DOJARKĄ ŻE GO MLEKO ZALAŁO. A MOŻE BIEDAK NIE UMIE PŁYWAĆ!!!
dla studenta to raj na ziemi kupe pabow i knajpeczek ale to koszmar komunikacyjny juz mi sie oczka zamykaja dobranoc bo kurka czeka .
KTO WDAJE SIE W DYSKUSJE Z KRETYNEM PO PEWNYM CZASIE TEZ NIM BEDZIE
W MYSL ZASADY
KTO Z KIM SIE ZADAJE TAKIM SIE STAJE.BOBRANOC>>>>>>
W MYSL ZASADY
KTO Z KIM SIE ZADAJE TAKIM SIE STAJE.BOBRANOC>>>>>>
slucham dalej odwet nie bawem ino grześ jest waleczny ciólki
Ja mieszkam w Krakowie a właściwie to wynajmuję mieszkanie. Na osiedlu Kliny - nie polecam, męczę się tu strasznie. A może jak mieszkacie w Kraku znacie kogoś kto ma do wynajęcia jakieś mieszkanko w dobrej lokalizacji?
A jutro stawiam 10 zeta na numerka i 10 zeta na expressa, oczywiście chybił-trafił.
a co do parek w dużym to mnie to tam odpowiada. wytypowałem sobie 6 liczb do Dużego, którymi gram na stały zakład, takie co niby w jakiś sposób mnie prześladują. i okazało się, choć to zupełnie przypadkowe, że są to 3 komplety po dwie parki liczb obok siebie... Cóż, dobre, a raczej złe, jak każde inne
a co do parek w dużym to mnie to tam odpowiada. wytypowałem sobie 6 liczb do Dużego, którymi gram na stały zakład, takie co niby w jakiś sposób mnie prześladują. i okazało się, choć to zupełnie przypadkowe, że są to 3 komplety po dwie parki liczb obok siebie... Cóż, dobre, a raczej złe, jak każde inne
Grześ idzie przez wieś ok polecam ,"FAŁSZYWA TOŻSAMOŚĆ";"OSTATNIA SZARŻA"-DAVID MORRELL;"PROWOKACJA"-D.W. BUFFA.POZDRAWIAM
Jak już piszę to przy okazji chcę Wam złożyć życzenia z okazji nadchodzących Świat Wielkanocnych.
WESOŁEGO JAJKA,KURCZAKÓW,BARANKA,CIASTA Z RODZYNKAMI ,OSTREGO CHRZANU,TĘCZOWYCH MAZURKÓW,MOKREGO DYNGUSA I ODE MNIE CAŁUSA.Dla Tych co znam i nie znam na pasku.Pozdrawiam
WESOŁEGO JAJKA,KURCZAKÓW,BARANKA,CIASTA Z RODZYNKAMI ,OSTREGO CHRZANU,TĘCZOWYCH MAZURKÓW,MOKREGO DYNGUSA I ODE MNIE CAŁUSA.Dla Tych co znam i nie znam na pasku.Pozdrawiam