Wpisy 13 397 – 13 496
9 lutego 2008 01:02 → 9 lutego 2008 20:53, 100 wpisów
rzuciłem lotka , mam dość -straciłem z 250zł a zyskałem może z 12zł.Mnie się nie udało złamać system,ale niech komuś się uda :) :) :)
Ty złamany ch..u,ch..j się pisze przez "ch" a nie przez samo"h",zapamietaj to sobie kretynie inbecylu,i trochę szacunku dla kobiet,chociaż one same Siebie nie szanują........
Hej uczony podał byś lepiej jakieś numerki bo Cię ta mądrość rozpiera do BÓLU....
ja wiem jak się pisze prostaku...nie musisz od razu wyzywać,bo twój tekst tylko świadczy że z wioski pochodzisz,nie wchodz chociaż w filcach do sklepu po bełta,szacunku troszkę dla ludzi
uczony,lepiej użyj nicka ALFONS będzie bardziej pasował i na dodatek ALFONS W ZAGNOJONYCH FILCACH
O.K Przepraszam,wielce szanownych urażonych moją słuszna uwagą panów OPA i Poetę.Jestem z MIASTA i to jednego z największych w Polsce,a Wy sami chodzicie w filcach po różnych kanałach smierdzących i g.....no,przez Was przemawia.HeHeHe
pomyliłeś prostaku czaty,jesteś gówniarzem to od razu widać,nikt jeszcze dobrze ci nie przywalił w ten głupi łeb
Masz rację Poeto,o gustach sie nie dyskutuje,W odróżnieniu od tego de....la OPY jesteś git,jak będziesz nadal grzeczny ,to postaram sie dla Ciebie o jakiś ładny wiersz.Pozdrawiam.
...jóż się zaczyna- swary kutnie awantury ludzie do czego zmierzacie - mimo złej aury świat jest piękny skąd u was tyle nienawiści skupmy się lepiej JAK OGRAĆ LOTKA
Na tym polega między innymi Wsza naiwność,bo LOTKA,ograć się nie da.Wiem co mówię,bo jestem z tą instytucją za "PAN BRAT",Oni potrzebują takich młodych, naiwnych,są gorsi w swej pazerności od najgorszych buków.Sami nie wiecie jakie jeszcze dla Was szykują niespodzianki,Niedawno zmienił sie zarząd Spółki..........
KACZORKU bo się znajdzie jakiś idiota co trzepie sobie gruchę i ma jakis problem odnośnie gier,nikt mu nie każe grać,jak się jest tępakiem to się kasę przegrywa i to nie małą
...do reszty ich nie ogramy ale nadszarpnąć budżet możemy lecz niestety na to trzeba kasy wystarczyłoby puścić milion takich samych 8 z +przez 10 dni i są porządnie do tyłu sprawdz sobie wpływy a potem wypłaty niestety to nierealne
TAK OPA MASZ RACJĘ TYLKO PO CO TU WCHODZĄ TACY CO NIC NIE WNOSZĄ A TYLKO ZAMĘT CZYNIĄ TAKIM NAJLEPIEJ NIE ODPISYWAĆ A SAMI STĄD SPIE.....Ą
Lubie tak :
Jak coś mi się udaje
Jak coś udaje się innym
Jak inni udają, że im się udaje.............
Jak coś mi się udaje
Jak coś udaje się innym
Jak inni udają, że im się udaje.............
Niepoprawni,MARZYCIELE.
P.S.Na wulgaryzmy nie odpowiadam.Historia oceni:Kto miał rację.To tyle.
P.S.Na wulgaryzmy nie odpowiadam.Historia oceni:Kto miał rację.To tyle.
!!!!!!??????!!!!!!!
2 6 9 11 13 19 25 27 34
36 41 43 44 47 50 52 55
60 61 63 64 68 72 78 79 !!!!!????!!!!
PAX
2 6 9 11 13 19 25 27 34
36 41 43 44 47 50 52 55
60 61 63 64 68 72 78 79 !!!!!????!!!!
PAX
Mercedes wczoraj Twoja parka -7,70- była na topie
a dziś jaka wejdzie ?????
a dziś jaka wejdzie ?????
Witam WSZYSTKICH ZARAZ COS ZAPODAM TYLKO KAC MINIE HEH
Jej czy mnie oczy nie mylą czy znowu mamy kabaret już mi się humor poprawił na dzień dobry więc trzeba coś złożyc do kupy mam na dzieje że nie okaże się to wielką kupą gówna o 21.55 A przedemną duży expres i multi OPA wiesz myslałem nad twoją propozycjią i zaczne grać w dużego systemem na 7 albo 9 tylko nie spojrzałem jakie dzieńgi trzeba wyłożyc ?
Multi skromnie tylko ele może nie najgorsza? *** 6/{ 37,71,72,73,77,80 }*** i 10 z plusem{ 1,4,17,21,24,71,72,73,77,80 }***Życze wszystkim którzy poslą te zakłady i sobie 100% wygranej to by było na tyle w multi ,teraz duży i expres w tym jest przyszłość że wycofam utopione pieniądze przez wszystkie lata w lotto !!!
kto po da mi pewne 3 liczby dzis ? na tel 787 907 888
rober tu nikt nic nie ukrywa po co na telefon każdy podaje typy publicznie a tak na marginesie to mieszkamy chyba blisko siebie KOBYŁKA WOŁOMIN????
MARIO na moje oko 10 nie graj jako 10-kę obie formy rozpisz na 8 bo dzychy tam nie będzie ale życzę sukcesów
Co sądzicie o tym zestawie DL:
6,10,11,19,20,28
2,7,12,23,34,40
2,11,14,25,32,42
8,10,14,18,24,29
1,7,12,22,32,33
?
6,10,11,19,20,28
2,7,12,23,34,40
2,11,14,25,32,42
8,10,14,18,24,29
1,7,12,22,32,33
?
btw. czemu teraz piszą na kolekturach, że kumulacja nawet wtedy, jak kumulacji nie ma? Przedwczoraj widziałem "kumulacja 2 000 000", dzisiaj widzę "kumulacja 1 000 000". Jakaś nowa polityka z dupy i nabijanie ludzi w butelkę...
czlowieku po to sobie wywieszaja zeby zachecic do gry mnie np. by 1 000 000 wystarczył i dlatego gram gdy nawet nie ma kumulacjii!!
ta, wporzo, tylko że 1 000 000 zł to chyba z definicji nie jest kumulacja, więc trochę to naciągane jechanie na popularności słowa
no kiedys tego nie bylo pewnie malo ludzi gra gdy nie ma kumulacji i tak jest
Beezqp - ile trafiles najwiecej w DL?? JA duzo 3 i 4 blisko 5 ale jeszcze nie mialem caly czas czekam :)
Beezqp - ile trafiles najwiecej w DL?? JA duzo 3 i 4 blisko 5 ale jeszcze nie mialem caly czas czekam :)
WITAM WSZYSTKICH BUZIAKOWO .MARIO JAK TAM DZIŚ BĘDZIE W DL ,JA JAK ZWYKLE TE SAME NUMERY .OPA I MATYCZ CO TAM U WAS ???? ML BO JA DZIŚ TYLKO JEDEM ZAKŁAD CHYBIŁ TRAFIŁ .POZDRAWIAM CZAŁĄ TESZTĘ Z PASKA.
Moje typy ML i DL na losowanko 09.02.08 - 6-ka DL (chybił trafił): 1,6,7,21,33,37; 7-ka ML (chybił trafił): 10,15,46,48,51,61,65
Do wpisu 13411.Drogi WPISYWACZU,JESLI COś PISZESZ TO PISZ Z SENSEM:Jest niemożliwe wysłanie przez wszystkich czytających to forum 1 miliona zakładów jednakowych na 8 z plusem,gdyż całkowita ilość zakładów z całej Polski wyniosła dokładnie 917.978 szt,, a więc trochę zabrakło do 1 miliona.Lepiej się 2x zastanowić,zanim się coś raz napisze.LOTTO nigdy nie da się zniszczyć.......
Skoro,nierealne,to po co o tym pisać i tracić czas,lepiej poświęcić go analizie,w co i jak grać by nie stracić........
JAK CHCESZ WIEDZIEĆ CO I JAK PRZECZYTAJ CHAT-A OD POCZĄTKU TAM SWOJE METODY OPISAŁEM DLA JEDNYCH GUPIE DLA INNYCH NIE ALE ZDAJĄ EGZAMIN
KACZORZE,INDYK MARZYŁ O NIEDZIELI,A W SOBOTĘ,MU ŁEB UCIĘLI.......I było po marzeniach.......
...I ZAPRASZAM DO DZIAŁU TYPOWAŃ WYKARZ SIĘ PODZIEL SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI
MARZENIA I SNY SĄ PIĘKNE NIC NIE KOSZTUJĄ A ILE W NICH RADOŚCI-SĄ UCIECZKĄ OD SZAREJ RZECZYWISTOŚCI
Ja mam zawsze koszmarne sny,a rzeczywistość mam kolorową.Pewnie dlatego że nie chodzę na browarka mercedesem.
ależ zażarte dyskusje ostatnio na tym chacie, a ja wczoraj w ML 2 zł zgarnąłem xD Zawsze to coś ;p dziś nie gram, aczkolwiek wytypuję sobie piękną siódemeczkę, jeśli ktoś chce, niech zaryzykuje i wyśle :) Oto ona 38, 25, 54, 69, 47, 44, 71 :)
PANIE DOKŁADNY ODNOSNIE MARZEŃ
TRZEBA MARZYĆ
ŻEBY COŚ SIĘ SPEŁNIŁO.
MARZENIA SĄ DLA LUDZI .....POZDRAWIAM
TRZEBA MARZYĆ
ŻEBY COŚ SIĘ SPEŁNIŁO.
MARZENIA SĄ DLA LUDZI .....POZDRAWIAM
DO PASKO.Mam pytanie:Jaka jest nagroda za zajęcie pierwszego miejsca w poszczególnych kategoriach TYPOWANIA,Kiedy konkurs sie kończy,i kiedy można przystąpić do drugiej edycji,aby mieć równe szanse?.Czy mógłbyś Pasko odpowiedzieć w możliwie krótkim czasie na stronce.Dzięki.
Pani Juio,Zgadzam się trzeba marzyć,ale marzenia będą się spełniać jesli będziemy je realizować z mądrymi ludźmi.Z oszołomami,żadne marzenia się nie spełnia Pozdrawiam.
.nagrodą jest nowy FIAT 500 cały zielony z żłtym napisem MULTIPASKO :-)
Pisanie dużymi literami jest bardzo niegrzeczne. Jest przyjętym na wszystkich forach, że oznacza to krzyk. Dlatego proszę julcię i jej podobnych osobników o zaprzestanie "darcia mordy" na czacie i pisanie w mniej drastycznej formie. Z góry dzięki :))))
...ale oprócz zwycięstw w klasyfikacjach musisz podać taką 10 którą zagramy wszyscy i wygramy POZDRAWIAM I ZYCZĘ SUKCESU
PANIE DOKŁADNY KOGO MA PAN NA MYŚLI MÓWIĄC OSZOŁOM CZY KOGOŚ TU Z PISZĄCYCH??????
DLA PANA WIADOMOŚCI SŁOWO OSZOŁOM-TO CZŁOWIEK NIEUMIEJĄCY TRZEZWO MYŚLEĆ,NIEPOCZYTALNY,WARIAT.TU RACZEJ TAKICH LUDZI BRAK .SĄ TU LUDZIE ,KTÓRZY CHCĄ SPEŁNIĆ SWOJE MARZENIA I WYGRAĆ ,A PISAĆ TO CO MYSLĄ KAŻDY MOŻE ,TROCHĘ LEPIEJ -TROCHĘ GORZEJ
DLA PANA WIADOMOŚCI SŁOWO OSZOŁOM-TO CZŁOWIEK NIEUMIEJĄCY TRZEZWO MYŚLEĆ,NIEPOCZYTALNY,WARIAT.TU RACZEJ TAKICH LUDZI BRAK .SĄ TU LUDZIE ,KTÓRZY CHCĄ SPEŁNIĆ SWOJE MARZENIA I WYGRAĆ ,A PISAĆ TO CO MYSLĄ KAŻDY MOŻE ,TROCHĘ LEPIEJ -TROCHĘ GORZEJ
Istnieje złota zasada,niepytany-nieodpowiada.Trochę kultury.Panie Mersedesie zdezelowany.
Julcia,nie wal gruba czcionką,skoro Cię ludzie o to proszą.Nie każdy kto głośno krzyczy ma racje ........
bo zadajesz gupie pytanie jak chcesz nagród to do TV się zgłoś tu wszystkim wystarczy satysfakcja
KRZYCZECIE A W TYPOWANIACH WAS BRAK TAM SIE UDZIELAJCIE TO POGADAMY A JAK NIE MACIE NIC CIEKAWEGO czym możecie się podzielić na tej stronie to po prostu :I
Julcia,Ty chyba naprawdę uciekłaś z jakiegoś Psychiatryka-Przyznaj się...
Do mercedes - co to znaczy "gupie pytanie"? Czy chodziło Ci o głupie pytania? Może ktoś lub coś głupiego powiedział i chciałaś/łeś zareagować odpowiednio? Jakie to przykre, że nawet po polsku nie potrafisz pisać :( Myślę, że gdybyś poszła/poszedł do szkoły - to za 5 lat będzie lepiej - hahaha - powodzenia......
Poprzedni wpis nie był mój, ale najwyraźniej komuś bardzo spodobał się mój styl pisania i chciał w mojej masce oddać to co sam myśli. Nie mam mu tego za złe o ile nie przesadzi przy swoich kolejnych pomysłach.
Zaczyna robić się wesoło a ktoś wczoraj twierdził ,że jest tu nudno.Zniesmaczona typowałaś już jak nie to zapraszam do typowania .Mercedes a syrenka gdzie????
Do Mercedesa,Typowanie nie jest obowiązkowe,Chcesz to typuj sobie chłopie czy też kobitko,a dyskutować na czacie może każdy kto chce,ma trochę kultury i nie wali po oczach grubą czcionką jak ostatnio Ty...
Wpis 13468 nie był mojego autorstwa :) Może szkoda hahaha
Do julci - typowałam na tej stronce nawet wtedy, gdy Ty nie miałaś pojęcia o jej istnieniu. Życzę Ci również powodzenia i to bez krzyczenia - hahahahah
Do wpisu 13468 -ZniesmOczona, nie wiem co jest, ale ostatnio coraz częściej czuję się Napoleonem Multi Lotka:) Totalizator Sportowy zrobił ze mnie wariata chyba:) Chciałem nawet do "psychiatryka" uciec, ale konkurentów się obawiam, bo typują tam podobno w dzień i w nocy i wygrali już podobno niejedną bitwę pod Austerlitz:) Pozdrawiam
Pasko, proszę wyjaśnij co to znaczy, że w wynikach typowań parek z ostatnich 30 losowań mój wynik w trafieniach 2/2 wynosi (- 1). Pozdrawiam.
...napisałem tak specjalnie jak to mówią dla jaj bo pisać każdy może jak chce niejednokrotnie są to błędy nie wynikające z umiejętności pisania a jedynie z pośpiechu a POLONISTÓW ZAPRASZAMY do działu polonistyka jeżeli gdzieś w sieci jest DROGA JULCIU SYREWNKA jest bo typuje a ja wciąz jej szukam
Zastanawiam się tylko dlaczego ,ktoś lubi tu tak bardzo wszystkich obrażać,chyba w życiu czuje się niedowartościowany -biedny człowiek.
Matycz, nie obawjaj się,Wal śmiało,na pewno Cię tam przyjmą Twoje osiągnięcia na tym forum upoważniają Cię do tego byś zasiadł nawet w loży honorowej Powodzenia.
". Do wpisu 13468 -ZniesmOczona, nie wiem co jest, ale ostatnio coraz częściej czuję się Napoleonem Multi Lotka:)"
No to brawo matycz :) - podobno to o czym marzymy przekłada się na rzeczywistość :) Tylko, czy Ty chcesz być wodzem, czy tylko uwiedzionym?
Wydawać by się mogło, że już wiadomo czego pragniesz - czyli dla mnie *****
No to brawo matycz :) - podobno to o czym marzymy przekłada się na rzeczywistość :) Tylko, czy Ty chcesz być wodzem, czy tylko uwiedzionym?
Wydawać by się mogło, że już wiadomo czego pragniesz - czyli dla mnie *****
A jednak można niektórych nauczyć kultury,juz nawet nauczyli się pisać mała czcionką a nie krzyczeć dużymi literami.. Oby tak dalej.Pozdrawiam.
drogi przyjacielu Matycz co tu sie powyrabiało a od rzeczy przyjrzyh sie ostatnim wynikom i popatrz ( METODA KALENDARZA ) A WNIOSKI SAM wyciągniesz PZDR.
RÓŻNI TU ZAGLĄDAJĄ WIĘC MOŻE I JASNOWIDZ TU ZAJRZY WYTYPUJE NAM 10-kę I WSZYSTKICH POGODZI
O ile mi wiadomo,metodę kalendarza stosują niektóre kobiety,ale nie jest to dobra metoda.Często zawodzi...Powodzenia.
Witaj, Drogi Przyjacielu Kaczorze:)do wpisu13487- A kto to jest Kalendzarz???:) Ale skoro jego metoda jest skuteczna -nie mam nic przeciwko posługiwaniu się jego metodą -najważniejsze to wygrywać.:)
***** -o tym marzę, jeśli tu chodzi o 5/10 Zniesmaczona:) Uwiedźmy Totalizatora dziś:) Niech w końcu nam coś da:) Pozdrawiam, powodzenia:)
***** -o tym marzę, jeśli tu chodzi o 5/10 Zniesmaczona:) Uwiedźmy Totalizatora dziś:) Niech w końcu nam coś da:) Pozdrawiam, powodzenia:)