Wpisy użytkownika spit
Łącznie 357 wpisów w archiwum, pokazane od nr 8 428. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
a ja jade na mete 28 maja-chorzów i w dupe z ML:)jak dotrwam bede juz 3 raz.
p.s pewnie tak do konca w dupe z tym ML to nie bedzie ale narazie basta bo w potrfelu sie krucho robi pomału.
p.s pewnie tak do konca w dupe z tym ML to nie bedzie ale narazie basta bo w potrfelu sie krucho robi pomału.
panie Henryku-choc zapewne to zaden pan Henryk nie róbmy marnej prowokacji na tym forum.a kto wygra to jeszcze zobaczmy i nie chodzi mi o ML.
acha i pomylił pan chyba forum i skad nagle pan sie tu znalazł i wyniuchał temat o ojcu dyrektorze jak to było tylko tak na marginesie.ajjjjj
matycz wytypowałes 5/5 w typowaniach czy w typowaniach na forum bo jakos w typowaniach nie widze tego 5/5.ale mianowanie i tak CI sie nalezy.
no i gdzie jest jeszcze broda.
no i gdzie jest jeszcze broda.
wszyscy zawsze sa pewni a po losowaniu pozniej procenty tudzież typowania rozjeżdzają się.dalej w te pewniaki wierzycie?achhh
u mnie jak zwykle plecy a tak ładnie sie zaczynało na kuponie....
u mnie jak zwykle plecy a tak ładnie sie zaczynało na kuponie....
to co na dzis depesz?;)
ja ostatnio nie grywałem dzis zamierzam coś puścić.
ja ostatnio nie grywałem dzis zamierzam coś puścić.
no i poszły 4 kupony hehe
i co jak zwykle plecy beda bo pewnie poleca liczby dziwaczne wiem wiem 1-80 ale w jakims dziwnym ułozeniu
i co jak zwykle plecy beda bo pewnie poleca liczby dziwaczne wiem wiem 1-80 ale w jakims dziwnym ułozeniu
Wszystkiego dobrego wszystkim i duzo duzo trafień w 2008-moze w koncu moi kochani ten 2008 coś nam przyniesie do kieszeni.kasa kasą ale życze dużo zdrowia.
dziś tylko 2 kuponiki.zobaczymy.pewnie znow nic wielkiego nie bedzie z tego.
widze pare powtórek z wczoraj mhhh moze-choć mysle ze 2,32 nie bedzie:)
niby sie gra ale wiesz jakos nie wierze ze na fabryke wygramy.wiem wiara musi byc zawsze choć do tej 21.55
niby sie gra ale wiesz jakos nie wierze ze na fabryke wygramy.wiem wiara musi byc zawsze choć do tej 21.55
masz racje mozna wybrac sobie z wczoraj bo coś zawsze sie powtarza i mamy nie z 80 tylko z 20 tak jak mowisz.
dobra trzeba sprawdzic stan portfela i zobaczyc ile bede w stanie dziś puścic;)
dobra trzeba sprawdzic stan portfela i zobaczyc ile bede w stanie dziś puścic;)
to cytat od pana aaa777:
"Co do PROGRESJI to szkoda nawet się wypowiadać, bo jest to po prostu kwestia chorej psychiki gracza, który w pewnym momencie nie przyjmuje do wiadomości, że zdarzenie "sto razy z rzędu wylosują 1" jest tak samo prawdopodobne jak "sto razy z rzędu nie wylosują 1". Jeżeli do kogoś to nie dociera to oznacza, że gra progresją - ot cała filozofia tej "metody".
Wnioski:
Jeżeli czujesz potrzebę hazardu graj na jeden zakład w DL. Nie przegrasz dużo, a wciąż zachowujesz szansę na odrobinę adrenaliny przy losowaniu. Omijaj ML, bo to gra dla głupców.
Jeżeli natomiast czujesz potrzebę hazardu a nie jesteś aż tak leniwy, żeby grać w DL za 2 zł na chybił-trafił zainteresuj się bukmacherką"
polceam tekst tego pana w zakładce:Analiza popularności grania w ML-PLUS pod naszym forum.
"Co do PROGRESJI to szkoda nawet się wypowiadać, bo jest to po prostu kwestia chorej psychiki gracza, który w pewnym momencie nie przyjmuje do wiadomości, że zdarzenie "sto razy z rzędu wylosują 1" jest tak samo prawdopodobne jak "sto razy z rzędu nie wylosują 1". Jeżeli do kogoś to nie dociera to oznacza, że gra progresją - ot cała filozofia tej "metody".
Wnioski:
Jeżeli czujesz potrzebę hazardu graj na jeden zakład w DL. Nie przegrasz dużo, a wciąż zachowujesz szansę na odrobinę adrenaliny przy losowaniu. Omijaj ML, bo to gra dla głupców.
Jeżeli natomiast czujesz potrzebę hazardu a nie jesteś aż tak leniwy, żeby grać w DL za 2 zł na chybił-trafił zainteresuj się bukmacherką"
polceam tekst tego pana w zakładce:Analiza popularności grania w ML-PLUS pod naszym forum.
to cytat od pana aaa777:
Wnioski:
Wnioski:
moze to nie wieczór zapoznawaczy,moze juz to było pisane ale czasami zastanawiam się skąd jestescie ile macie lat gdzie pracujecie, studia moze jakies skonczone;) jesli tak to jakie moze rodzina juz jest.
piterex dobre i 54-porządny lizak:)
piterex dobre i 54-porządny lizak:)
no to do matycza mam dość blisko:)no jak bedzie bal to wiem gdzie jechac:)
opserwator-to chyba jakis wielki psycholog tudzież moze nawet dr psychologii,coż za podsumowanie.ten któremu wszystko sie udaje i nie musi nazywac sie nieudacznikiem.
hazard i marzenia sie sa czymś złym i niedopuszczalnym.
opserwator-to chyba jakis wielki psycholog tudzież moze nawet dr psychologii,coż za podsumowanie.ten któremu wszystko sie udaje i nie musi nazywac sie nieudacznikiem.
hazard i marzenia sie sa czymś złym i niedopuszczalnym.
acha czyli jednak nie z miechowa.kręcisz matycz:)ze nie idzie zrozumiec i jeszcze te kanały no tak to juz prawie wszystko jasne.
no to matycz juz troche jaśniej ale wciaz no dobra..zostancie z nami... ale jakie to kanały:)zajebiste
to co sobie ten Miechów tak ubzdurałes:)?
a dzis moze:1,17 4,28 41,53
to co sobie ten Miechów tak ubzdurałes:)?
a dzis moze:1,17 4,28 41,53
no dość jasno.mozna byłoby sie pobawić ale znow to jest wmawianie sobie ze oszukam los;)
odnośnie wieleby-czytałem wywiad z nim w prasie lokalnej bo koles pochodzi z Janowa Lubelskiego,skonczył aktorska we Wrocku.mowi ze takim mapetem jest na codzien i chciał wprowadzic troche świeżosci do lotto ale mu nie pozwolili.luźne ciuszki 3 dniowy zarost itp.no i zmienic nieco regułe prowadzenia ale sie nie dało za bardzo.narazie ma umowe na iles tam ale jak im sie nie spodoba coś to do domu.ogolnie fajny wywiad ze tak powiem
Matycz pamietam jak ktos pisała ostatnio ze miał 7/10 bo puscił na chybił trafił a jak sam skreśla to guzik miał a nawet moze i dwa:)
wiec jestem za graniem na chybił-trafił bo tu liczy sie tylko szczescie
sam widzisz,liczysz obserwujesz kreslisz typujesz i co?wciaz nie ma tej fabryki:)ciagle lizaki.
wiec jestem za graniem na chybił-trafił bo tu liczy sie tylko szczescie
sam widzisz,liczysz obserwujesz kreslisz typujesz i co?wciaz nie ma tej fabryki:)ciagle lizaki.
ulalala to juz nawet na figury schodzi:)zdecydowanie mam blizej w bieszczady wiec zapraszam:)
co obeserwator słabo zarabiamy?:)witaj w klubie hehe.po studiach człowiek i sie jebie na 4 brygadówce nie bede pisał za ile hehe ale czekam na cud w polsce chyba taki sam bedzie jak trafienie 6/6 badz 10/10;)
a coś tam ciekawe matycz zatypował,co ciekawego przeanalizowałeś:)ja wczoraj 4/5 oczywiscie tutaj w typowaniach;)
Alicja wiem ze pracowac trzeba tylko czy tak...
Alicja wiem ze pracowac trzeba tylko czy tak...
no tak jest matycz ze ludzie sie boja ryzka sam zbyt czesto nie licze na powtórki i zadko zaznaczam te same liczby.co na dzis matycz?
no matycz uważaj z tym pierscionkiem bo jak Cie maż Alicji namierzy to moze byc dopiero;)
i co TY masz z tymi kanałami??
i co TY masz z tymi kanałami??
plecy no prawie bo na lizaka jest całe 2 zł;)
ładne powtórczeki z wczoraj.oglnie grac sie odechciewa z takimi wynikami.jak nie tak to srak.
ładne powtórczeki z wczoraj.oglnie grac sie odechciewa z takimi wynikami.jak nie tak to srak.
miałem dzis zagrac w DL ale mysle sobie jeszcze nie jedna kumulacja przedemną wiec moze nastepnym razem a teraz za te 10zł ...;)mhh nie wiem co..
bella34-szampan sie juz mrozi hehehe co najwyzej moze Ci starczyc z wygranej na wino musujące
bez naiwnosci prosze;)ale wierzyc mozna nawet to ze szampana sie pije;)
bez naiwnosci prosze;)ale wierzyc mozna nawet to ze szampana sie pije;)
co wygrany dzis musi czuc wogóle spał?a co wczoraj jak sprawdzał kupon nie wyobrazam sobie tego.
17 baniek ot tylko tyle
17 baniek ot tylko tyle
STYCZNIU TEGO ROKU : 1-SZA KUMULACJA 08.01.08 , 2-GA 19.01.08 TAK SIę DZIEJE NA BIEżąCO BY ZACHęCIć NAIWNYCH !NIE MA TO NIC WSPóLNEGO Z PRZYPADKIEM CZY RACHUNKIEM PRAWDOPODOBIEńSTWA , CO POTWIERDZAJą ZRESZTą GRAJąCY JAK I PRACOWNICY KOLEKKTUR TOTKA .pRAWDOPODOBNY MECHANZM JEST TAKI :CENTRALNY KOMPUTER W W-WIE REJESTRUJE DO GODZ.20:00 WSZYTKIE ZAKłADY GDZIE PRZY ZASTOSOWANIU PROGRAMU KOMPUTEROWEGO WYBIERA 6-ć LICZB GDZIE SUMA WYGRANYCH W CAłYM KRAJU JEST NAJNIżSZA.
ZYCZę wYGRANYCH !
to tekst z forum
ZYCZę wYGRANYCH !
to tekst z forum
zobaczmy co dzis u mnie hehe.4 zakładziki w multi na 9.oby na lizaka:)
OPA ja w sumie tez chcialbym.ale to zwykły zakładzik bez podbijania.w koncu cos ruszyło lekko bo ostatnio ładna lipa była.a te 70 to co one wyczyniaja?:)
i to jest to człowiek duma duma analizuje i co i dzis 7 razy 70 no i jak tu wydumac cookolwiek.
gdyby dopisac do mojego 10 i 17 zamiast 11 i 27 u byłoby pieknie:)
ale 10 i 17 poszło w innym kuponie niestety bez wyniku pienieżnego:)
gdyby dopisac do mojego 10 i 17 zamiast 11 i 27 u byłoby pieknie:)
ale 10 i 17 poszło w innym kuponie niestety bez wyniku pienieżnego:)
Taka kumulacja zdarza się po raz czwarty w 13-letniej historii Lotto. Jeśli i tym razem nie padnie szóstka, pula zostanie podzielona między tych, którzy trafnie wytypują piątkę.
odnosnie 90 mln zł w Wielkiej Brytani
odnosnie 90 mln zł w Wielkiej Brytani
zagrałem.tylko lizak.troche zaskoczony poacztkiem moje liczby ze tak powiem;) brakło tylko 2 i prawie komplet by byl:)
a teraz w kanały:)
a teraz w kanały:)
nie zatakało ale pomyliłas forum chyba.
nie zatkało tylko "przeraziło"
nie zatkało bo nie ma co zatykac.
nie zatkało tylko "przeraziło"
nie zatkało bo nie ma co zatykac.
tak matycz racja.
dobrze ze les sie opamietała i podała swoje pewnianki to co przewaznie robi sie na tej stronie.
dobrze ze les sie opamietała i podała swoje pewnianki to co przewaznie robi sie na tej stronie.
juz spokoj z tymi lesbami?lusi mohery to juz stary teskt.Ty masz prawo do les a ja mam prawo byc nietolerancyjny. syrena:"pewna jest tylko śmierć"-jeszcze starszy tekst a w filozofie to moze sie nie baw.
to są moje wymiary hehehe forum odpowiednie do tego typów rozmów
to są moje wymiary hehehe forum odpowiednie do tego typów rozmów
a ja ostatnio omijam kolekturki i jestem na plus:)bo zeby wygrac trzeba nie grac:)
pomyliłas forum Syrenko-naprawede pomyliłas forum.pogrzeb troche w sieci.odpowiednia tematyka znacznie wiecej ludzi itd.co znaczy z naszym wykształceniem?
OPA przecieki hehe no niestety nic z tych rzeczy ale w ML dałbym dzis:2,4,31,38,53,79. a w duzego nie wiem ostatnio zadko grywam.
Mariuszek nie rób sobie nadzieje hehe.dzis pierwsze rozczarowanie nastąpi:)
no niestety mercedes Polska nie jest krajem tolerancyjnym poczytaj troszke:)
i co gramy dzis na ta 13:)cos jeszzcze do tego dorzucić?
wczoraj na lizaka liczby trafione nawet ale rozbiły sie po 2 zakładach:(
wczoraj na lizaka liczby trafione nawet ale rozbiły sie po 2 zakładach:(
jakie wirusy?nic sie nie dzieje tutaj i nic na tej stronce nie ma.złapałas moze gdzie indziej a jakos dziwnie aktywuje Cie sie jak wchodzisz na ta stronke.
7/7 gratki ktos 10/10 jeszcze wieksze gratki:)
7/7 gratki ktos 10/10 jeszcze wieksze gratki:)
no i juz wiem jakie 2 nie ma;)
duzy lotek chybił trafił
Gorzów Wielkopolski.
duzy lotek chybił trafił
Gorzów Wielkopolski.
jak coś to żyje:)
ostatnio sobie odpusciłem ML i niezle na tym wychodze:)
jesli gram to 1 góra 2 zakłady a zdarzało sie 4-5,3-4 razy w tygodniu.wiem moze nie majatek ale na moje zarobki uciekało z portfela.
ostatnio sobie odpusciłem ML i niezle na tym wychodze:)
jesli gram to 1 góra 2 zakłady a zdarzało sie 4-5,3-4 razy w tygodniu.wiem moze nie majatek ale na moje zarobki uciekało z portfela.
Pasko zmien napis na stronie"wyniki zawsze przed 22"bo teraz losowanie ma byc o 22 z tego co sie nie myle własnie od 1 marca mieli to wprowadzic.
no Matycz sie wie:)
moja notka tak tylko zeby pefekt było na stronie:)i informajce podane sie zgadzały szkoda ze nie typowania;)
ostanio nic nie gram i dobrze wiecej ma w portfelu:)
moja notka tak tylko zeby pefekt było na stronie:)i informajce podane sie zgadzały szkoda ze nie typowania;)
ostanio nic nie gram i dobrze wiecej ma w portfelu:)
a ja sie znow powtórze.omijam szerokim łukiem lotto bo mi to lotto;)jestem szczesliwszy bo sie nie wkurwiam po losowaniu,nie robie sobie złudnych nadzieji,zostaje mi zdecydowanie wiecej w portfelu etc
zeby wygrac trzeba nie grac:)
zeby wygrac trzeba nie grac:)
Mario nie to ze nic nie gram:)masz racje gram na tyle na ile mnie stac choc mowie teraz czesciej omijam lotto bo jak wiadomo było wiecej strat niz zysku i w portfelu topniało znacznie.
teraz kulturka:)1 zakłdzik 1 lub 2 razy w tygodniu.a wczesniej jak tak podliczyłem to moze nie majatek ale 30-40zł na tydzien szło.
czyli tak do konca na sucho nie typuje tylko moze zmniejszyłem ilosc zawieranych zakładów:)
teraz kulturka:)1 zakłdzik 1 lub 2 razy w tygodniu.a wczesniej jak tak podliczyłem to moze nie majatek ale 30-40zł na tydzien szło.
czyli tak do konca na sucho nie typuje tylko moze zmniejszyłem ilosc zawieranych zakładów:)
teraz sprawdziłem dopiero wyniki ML i swój zaklad no jak zwykle plecy;).wszystko obok.jak ja to....to oni mi to i tak cały zakład hehe:)
a ktos tu cały czas trabi o mozliwosci zarobienia w ML
z tego co pamietam co najgorzej.no dzis ML hehe ale nie grałem i co i dobrze hehehe.
chyba czesciej niz zwykle zaczne grac w EX zanim podniosa stawke na 2zł bo juz sie przymierzaja podobno.
z tego co pamietam co najgorzej.no dzis ML hehe ale nie grałem i co i dobrze hehehe.
chyba czesciej niz zwykle zaczne grac w EX zanim podniosa stawke na 2zł bo juz sie przymierzaja podobno.
a co z tym żulem bo sie czasami pojawia na forum w rozmowie.w kraku jakis zul skroił 5 baniek w duzego??pewnie 1 zakład na chybił trafił;)
no i ciekawe co z tym zrobi mhhhh.
no i ciekawe co z tym zrobi mhhhh.
widze sporo nowych na forum;)obserwuje czytam ale mało teraz pisze.dlaczego:nie gram:)
ile kasy mam wiecej w portfelu:)
kiedys na miesiac troche szło jak na moje zarobki,teraz od 1,5 miesiaca nic nie puszczam.moze dobrze moze źle..mhh napewno lepiej;)
pozdrawiam wszystkich.
ile kasy mam wiecej w portfelu:)
kiedys na miesiac troche szło jak na moje zarobki,teraz od 1,5 miesiaca nic nie puszczam.moze dobrze moze źle..mhh napewno lepiej;)
pozdrawiam wszystkich.
o widze sie matycz udziela jeszcze:)a gdzie ten stary skład hehe.
nie chodzi tylko o oszczedzanie ale tez po prostu o spokojniesze wieczory:)
statrygracz:prawda prawda nie gram juz 1,5 miesiąca.jedyne ogranie TS to nie granie:)
nie chodzi tylko o oszczedzanie ale tez po prostu o spokojniesze wieczory:)
statrygracz:prawda prawda nie gram juz 1,5 miesiąca.jedyne ogranie TS to nie granie:)
odnosnie ostatniej wygranej w duzego czyli te 5 baniek co było.na chybił trafił w Mielcu młode małżeństwo.to odemnie jakies 40 km.
a kiedys(nie tak dawno) 3 banki-10 km odemnie koles grał 30 lat tymi samymi liczbami w duzego;)szacun;)-w koncu weszło
a kiedys(nie tak dawno) 3 banki-10 km odemnie koles grał 30 lat tymi samymi liczbami w duzego;)szacun;)-w koncu weszło
jakie pewniaki na duzego?;).nie ma zadnych pewniaków.system komputerowy wyłapie co trzeba;)
w numerka jest dalej ta kumulacja??jescze.czy ktos to zgarnął.
jesli nie to chyba sporo juz tam jest:)
jesli nie to chyba sporo juz tam jest:)
ale mowie tez o losowaniu.
numrek:3 raz numerek to 22?? z tego co pamietam.
to w numerka ładna kosa jest:)
numrek:3 raz numerek to 22?? z tego co pamietam.
to w numerka ładna kosa jest:)
a mnie nie wiem co sie stało ekipo z forum:)
nie gram juz chyba 3 miesiac.a kiedys nie potrafiłem przejsc obojetnie obok kolektury.puszczałem codziennie lub co 2 dzien a to za 10zł a to 5 a to za 15 a to za 20.moze małe sumy i mozna sie smiac ale jak sie nazbierało na koniec miesiaca to nie było mi wesoło heh:)
chyba tak naprawde teraz jestem na plus.
jedyna moja powiedzmy konkretna wygrana 140zł.
nie gram juz chyba 3 miesiac.a kiedys nie potrafiłem przejsc obojetnie obok kolektury.puszczałem codziennie lub co 2 dzien a to za 10zł a to 5 a to za 15 a to za 20.moze małe sumy i mozna sie smiac ale jak sie nazbierało na koniec miesiaca to nie było mi wesoło heh:)
chyba tak naprawde teraz jestem na plus.
jedyna moja powiedzmy konkretna wygrana 140zł.
i juz debeta co bedzie i gdzie bedzie jak bedzie i ile bedzie jakie będa a jakie nie beda.
tak wiem po to jest forum
dzis bedzie:1,2,3,4,5,6;)
tak wiem po to jest forum
dzis bedzie:1,2,3,4,5,6;)
no tak troche a moze wiecej niz troche masz racje.moze jeszcze 41 42 43 44 45 46;)
mnie ciekawi ile osób.jak jedna ufff.chciałbym zeby to sie jednak poedzieliło np.na 5 osób
mnie ciekawi ile osób.jak jedna ufff.chciałbym zeby to sie jednak poedzieliło np.na 5 osób