Wpisy 11 336 – 11 435
23 stycznia 2008 08:06 → 24 stycznia 2008 11:44, 100 wpisów
witam. Moze w końcu wpadnie 1 2 3 :)
MARIO,kupony-kuponami,ja widziałem to z zestawień,że poślizg był dwu-dniowy,oj szkoda 2600 przydałoby się,nie byłem w robocie-pewnie dlatego,33,68 też przeszło koło nosa,a dzisiaj nie wiem czy te wejdą
Ale cóż jedziemy dalej,jeśli wczoraj weszły pewniaki 1,3,17 to dziś mogą nie być,ale dla ciekawości zobaczymy:
50,10,12,78,6
6,26,40
7,9,11,23,27,37 +
2,32,44
a te? no nie wiem
43,51,59
50,10,12,78,6
6,26,40
7,9,11,23,27,37 +
2,32,44
a te? no nie wiem
43,51,59
Do,Kenny002,Testowałem podobnie jak TY na biwin.KENO.Wyniki podobne,a raczej gorsze,najlepszy wynik 6/15 w 50 los.Nie polecam nikomu Można dużo wtopić w relnej grze.
Gratulacje OPA za udany debiut w Typowaniach, będę jednak starał się "obrzydzić" Ci jeszcze bardziej rankingi, bo sam za nimi nie przepadam, szczególnie ostatnio:) Ty rób to samo mnie:) Powodzenia dziś, (podoba mi się ta Twoja trójka 2,32,44.)Pozdrawiam
STYCZNIU TEGO ROKU : 1-SZA KUMULACJA 08.01.08 , 2-GA 19.01.08 TAK SIę DZIEJE NA BIEżąCO BY ZACHęCIć NAIWNYCH !NIE MA TO NIC WSPóLNEGO Z PRZYPADKIEM CZY RACHUNKIEM PRAWDOPODOBIEńSTWA , CO POTWIERDZAJą ZRESZTą GRAJąCY JAK I PRACOWNICY KOLEKKTUR TOTKA .pRAWDOPODOBNY MECHANZM JEST TAKI :CENTRALNY KOMPUTER W W-WIE REJESTRUJE DO GODZ.20:00 WSZYTKIE ZAKłADY GDZIE PRZY ZASTOSOWANIU PROGRAMU KOMPUTEROWEGO WYBIERA 6-ć LICZB GDZIE SUMA WYGRANYCH W CAłYM KRAJU JEST NAJNIżSZA.
ZYCZę wYGRANYCH !
to tekst z forum
ZYCZę wYGRANYCH !
to tekst z forum
Wobec tego Spit,po co losowanie,bo jak widzisz w bębnie jest 49 kul ,a nie 6. Według mnie trzeba mięć tylko szczęście.Kto ma pecha i nieszczęść kpe złamie palec wycierając d........A prawdziwemu pechowcowi to nawet cegła spadnie na łeb w drenianym kościele.Nie dorabiejcie na siłę teorii spiskowych.Musi zawsze w grach liczbowych znależć sie milion frajerów,żeby zrobić jednego milionerem .Tego nikt nie zmieni.To wynika z rachunku prawdopodobieństwa,a kto nie wierzy niech przetestuje na bwin KENO i sprubuje jakas wieksza kasę wygrac Pozdrawiam i życzę zostania tym jednym jedynym milionerem.Cześć.
Największe szczęście w tej grze ma organizator czyli Totolotek.Ponoć zyski z gier wzrosły o 40% Prezesi spółki i ich pobratymcy mają się dobrze.W zasadzie nie potrzebują szczęścia,żeby wygrywać.To co sie da dzielą na 2.Jedną część dla siebie,a reszcie czyli milionom grających 38% do podziału i niech budują stadiony na EURO 2012 i mniejsze dla kiboli,żeby mieli okazję do nap....... przy okazji rozgrywania meczy ligowych.Karuzela kręci się.Monopol państwowy ma się dobrze.Tylko koni żal......
Niestety Spit, tu całkowicie zgadzam się z Wizjonerem, i jeszcze jakby był tak dobry i przedstawiałby nam swoje wizje losowań:), to bylibyśmy chyba wszyscy szczęśliwi:) Pozdrawiam, powodzenia,( schodzę na niższy poziom (to do Staregogracza:), do kanałów:)
WIADOMOŚĆ DLA OBSERWATORA
MONTER,ELEKTRYK-IRLANDIA
kon.arek363@onet.eu.
tel. +353-879-115-219
dobra znaj.języka angileskiego
FIRMA Z IRLANDII TECH TRADE
-------------------------
WARSZAWA - PRACA
PRACOWNIK SERWISU TECHNICZNEGO
bioMerieux Polska Sp.z.o.o.
kont.serwisant@eu.biomerieux.com
SERWISANT - INFORMATYK
PRACA@TECHKOM.BIZ.PL
PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
praca@officedepot.com
MECHANIK SERWISU
GRUPA TEMPO
GÓRNYCH WAŁÓW 16
44-100 GLIWICE
mechanik warszawa@grupatempo.pl
Moze coś ciebie zadowoli z tych ofert.Pozdrawiam.
MONTER,ELEKTRYK-IRLANDIA
kon.arek363@onet.eu.
tel. +353-879-115-219
dobra znaj.języka angileskiego
FIRMA Z IRLANDII TECH TRADE
WARSZAWA - PRACA
PRACOWNIK SERWISU TECHNICZNEGO
bioMerieux Polska Sp.z.o.o.
kont.serwisant@eu.biomerieux.com
SERWISANT - INFORMATYK
PRACA@TECHKOM.BIZ.PL
PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY
praca@officedepot.com
MECHANIK SERWISU
GRUPA TEMPO
GÓRNYCH WAŁÓW 16
44-100 GLIWICE
mechanik warszawa@grupatempo.pl
Moze coś ciebie zadowoli z tych ofert.Pozdrawiam.
...ale zbieg okoliczności Alicjo, ja na ulicy Górnych Wałów wchodzę do kanałów:) Pozdrawiam, powodzenia Wszystkim
Witajcie OPA I Matycz jak tam pogoda i obstawianie.Wiecie już prawie wiosna .......Pozdrawiam
Matycz a Ty jak zwykle tylko kanały a moze lekarzem wreszcie zostaniesz.Pozdrawiam a jak tam moje kremówki?????????
Jestem już Multilekarzem Alicjo -badam zależności występowania liczb w losowaniach ML. Robię właśnie specjalizację z dziesięciologii:) Nie wiem jak Twoje kremówki, ale moje przepyszne:) Pozdrawiam
Matycz jak pamietam to ty mnie zapraszałeś na kremówki do siebie .Widzę ,ze teraz to już nici nawet z kremówek nie mówią o pierscionku z brylantem.A byłam tak pewna ,że moze te kremówki chociaż dostanę.
Jeżeli chodzi o trójkę
2,32,44 to kulka 49 ma takie same szanse wejść dziś .....także z czwórki
2,32,44,49 syst. 3/4.
2,32,44 to kulka 49 ma takie same szanse wejść dziś .....także z czwórki
2,32,44,49 syst. 3/4.
Umówimy się tak Alicjo, że jak dziś wpadnie właśnie ta trójka OPY, robimy u niego w kolekturze poczęstunek, wraz z innymi kolesiami i koleżankami- po uprzednim zamknięciu i wywieszeniu kartki :"KUMULACJA PRZYJACIÓŁ Z MULTIPASKO.PL" :)-zapraszał nas przecież:) Powodzenia
Ale to Ty obiecałeś mi kremówki ,bo OPA umówił się na wakacje to teraz ja już nic nie wiem .
Moje typy OPA na dziś ML6,7,10,12,13,26,40,43,50,78.DL 4,8,15,16,23,42.
podajcie mi 5 pewniakow na dzis w multi pozdro potrzebuje kaski pilne!!!!!
Ados poczytaj typy OPY .
6,10,12,50,78 i 31
8,14,16,22,34
a te to chyba niemożliwe
7,9,11,23,27,37
9,11,23,27,50,78 raczej b.prawdopodobne ale wszystko w kręcącym się kole
oni mają super komputer my niewykorzystany mózg dlatego my przegrywamy a oni mają kasę
hanys dobre a na jytro dla ciebie 6,7,8,9,10 zycze wysokich wygranych
WITAMAM WSZYSTKICH DZIS OBSTAWIŁĘM 7/{7,17,25,26,34,63,71}I 5 Z TYPOWAŃ
ten co wygral te 17 melonow napewno biedny ehe!!W polsce zawsze bajer sie kreci wiec znajac ich tam u gory to przekret jeden wielki! apolak potrafi!co myslicie o tych wielkich wygranych na 1 osobe !!!!!
Hektor dzis tak expres lotto obstawiłem na dziś pare zakładzików które posłałem zobaczymy co z nich wejdzie 2,5,36,40,41--19,20,30,36,37--2,5,25,31,41--2,23,25,27,31--3,5,15,32,41--6,8,12,25,36--1,5,7,25,33--7,14,16,33,40 za 10 zł pozdrawiam
zobaczmy co dzis u mnie hehe.4 zakładziki w multi na 9.oby na lizaka:)
Czesc Mario, ja tez wyslałem 10 zakladow, zycze ci całej piateczki!
Tu jest 5 meczy do obstawienia ale na sportowym ja sie nie znam moge tylko na kogos liczyc co obstawic?
Jasny gwint, ale numery!
Rysiu stary mnie z domu wygoni jak takie będą padać.
Rysiu stary mnie z domu wygoni jak takie będą padać.
OPA coś zrobił ,ze winki gdzies utkneły.
heheh albo ktos trafil 10/10 przy maxymalnej stawce i juz nie chce mu sie wynikow wpisywac
Potrzebuje na jutro 3 chociaz pewnych numerow na ML.kto jest w stanie mi pomuc??
no nie stety hektor byłem blisko nie potrzebnie 29 zamieniłem na 30 bo bym mia 3/5 a w multi na lizaczki weszło te najtańsza jak codzień!
Pewne to jet tylko wydanie kasy LESZKU w kolekturze ale proponuje zerżnąc zakądy od
OD OPA myśle że najlepiej kobinuje w multi
OPA ala napisala do mnie ale za pozno !!!podobno dobry jestes niewie mozesz cos tam z piatka wykombinowac na jutro
NIE ŚMIAŁBYM SIĘ JAKBY JUTRO WSKOCZYŁY
1,2,3,5,7,8,9,11,14,44,50,59,47,12,29,65,73,49,45
I 76
1,2,3,5,7,8,9,11,14,44,50,59,47,12,29,65,73,49,45
I 76
oczywiście ja gram na bwin a macie może jakieś typy meczy które są wystawione obok? jak coś to jestem pod nr gg 6438501:D
legia>2.5 bramki
man.city obie strzelą
trabzon 1
santander obie strzelą
man.city obie strzelą
trabzon 1
santander obie strzelą
jak zobaczyłem dziś "siwego" to załamka,pomyślałem po co dzisiaj było grać...
Ala co jest ze ten twoj jasnowidz sie niesprawdzil nawe nieodpowiada!
w dużego MARIO OLSZTYN ???
ciężko,to kwestia przypadku...
dobrze że dziś nie było z żadnej trójki w ML
jutro wysyłać 2 trójki i całą szóstkę,oby szczęście dopisało...
6,26,40
2,32,44
ciężko,to kwestia przypadku...
dobrze że dziś nie było z żadnej trójki w ML
jutro wysyłać 2 trójki i całą szóstkę,oby szczęście dopisało...
6,26,40
2,32,44
Drogi OPA ja myslałem o multi ! ale nigdy tego nie robiłem i zreżne twoje 2 trójki i posle jako 6/6
OPA ja w sumie tez chcialbym.ale to zwykły zakładzik bez podbijania.w koncu cos ruszyło lekko bo ostatnio ładna lipa była.a te 70 to co one wyczyniaja?:)
tak,klapa...miałem po kolei 6 liczb,ale nie sposób wybrać,żeby liczby tak wchodziły to bym wysyłał jak lecą i codziennie 5/5 lub 6/6 i o nic bym się nie pytał
Wcale bym się nie pogniewał, gdyby coś wpadło z takich typów ML na losowanko 24.01.08 - 4-ka (z powtórzeń): 17,21,70,72; 3-y pewniaki z +-em: 2+ lub 33+ lub 50+ :)
najlepiej nie szaleć te dwie trójki jak padną to będzie lux,w najgorszym razie jedna z nich,ale życzę wszystkim miłym i przyjaznym trafienia 6/6 nawet z plusem
i to jest to człowiek duma duma analizuje i co i dzis 7 razy 70 no i jak tu wydumac cookolwiek.
gdyby dopisac do mojego 10 i 17 zamiast 11 i 27 u byłoby pieknie:)
ale 10 i 17 poszło w innym kuponie niestety bez wyniku pienieżnego:)
gdyby dopisac do mojego 10 i 17 zamiast 11 i 27 u byłoby pieknie:)
ale 10 i 17 poszło w innym kuponie niestety bez wyniku pienieżnego:)
POWODZENIA i żeby wreszcie mi basen wybudowali,bo bym chociaż ponurkował...na bezdechu
powodzenia wszystkim!!!odzwyczailem sie ze polaczek nieodpowie bo niedaj boze!!!polska mentalnosc!i dlatego tak jest tu zle bo kazdy o sobie mysli!dzieki niedozobacz,,,,,
systemem 3/4 u Buków 6 zakł.1}27,30,47,48.2}27,30,43,59.3}22,3043,48.4}22,30,47,59.5}22,32,43,59.6}22,32,47,48.
wybrałem 1 trójke OPY dodałem swoją 7 i po długiej analizie postanowięłm ze jutro posle taką 10/2,4,6,7,13,17,26,32,34,44 poślijcie równiez domku z basenem nie bedzie OPA
Ale starczy na jakąś altanke i basen dmuchany z nowa furka po daczą
na razie ja nie chcę prywatnego basenu,chciałbym żeby wreszcie ci kombinatorzy wybudowali w naszym mieście...do Ełku mam 30 km,bez przesady
chcecie mieć nową Otylię to zadbajcie,chowam właśnie,a silna jaka,jak tata...
A słyszałeś OPA ile tysięcy dolarów zarobiła Agnieszka Radwańska w Australii?? To jest dopiero dochodowy sport!I już nie trzeba łamać sobie głowy nad liczbami w ML. Życzę Ci żeby Twoja córeczka przyniosła Ci w przyszłości radość i dumę.Ale prawdę mówisz: nad sulcesem trzeba pracować, a wyniki przyjdą.
A do adosa: kup sobie lampę Alladyna: potrzesz ją i już od razu będziesz wiedział jakie numerki będą wylosowane .
Tu wielu ludzi głowi się codziennie i nie zawsze im wychodzi typowanie, a już napewno nie zbijają na tym interesie kokosów. A Ty wpadasz i krzyczysz: PODAJCIE MI NUMERY, BO JA POTRZEBUJĘ PIENIĘDZY ! Pokaż mi tu takiego, który nie potrzebuje..
Tu wielu ludzi głowi się codziennie i nie zawsze im wychodzi typowanie, a już napewno nie zbijają na tym interesie kokosów. A Ty wpadasz i krzyczysz: PODAJCIE MI NUMERY, BO JA POTRZEBUJĘ PIENIĘDZY ! Pokaż mi tu takiego, który nie potrzebuje..
OPA, to mój ziomal... po kilometrach sądzac ze wczesniejszych relacji to...Olecko, Ełk, Orzysz….. może sprowokuję i sam się przyzna... choc malo sie odzywam na czacie z braku czasu, zaledwie nadązam przeczytac tgo wszystkiego co tu piszecie to i tak jakgdybm wszystkich tu znal, tch co sa tu aktywni...
Przyznam sie tez do tego, ze gram systematycznie w ML od 11 lat i mam swoje spostrzeżenia… dcn w miare mozliwosci
Przyznam sie tez do tego, ze gram systematycznie w ML od 11 lat i mam swoje spostrzeżenia… dcn w miare mozliwosci
do matycza, tez od 7 lat gram na 10 a bardziej na stalą 10, i co zauwazyłem, ze to wymaga czasu i wytrwałościi nigdy nie wiadomo czy nam czasu nie zbraknie by osiagnac zadowolenie. Wcześniej miałem więkrze sukcesy..., moze głebsza opserwacja statystyk, albo los podpuścił
oczywiscie gram w realu czasami z przeczucia rozpisujac na 7/10 moja stala obstawiam tu na tej stronie moje typowania pod RYCHFER
Nie mam czasu analizowac całej 80 wiec sie zawęzilem do 10 liczb obranych sprzed 7 laty i na tej podstawie polega moja gra i typowania z tych 10 ma mniejsze kombinacje....
Mialem lepsze osiagniecia grając innym sposobem , moje miejsce w rainkingu. Może być blednie odczuwane, ze niby nie jest źle… jeszcze trwam w tym wyzwaniu, ale dostrzegam , to że lepiej te wydatki lokoac w bardziej wrtosciowych i nam blizszych celach.
Swoje wydatki zawęzam do minimum aby budowac stadiomy, mam inne wyzwania….:)
Swoje wydatki zawęzam do minimum aby budowac stadiomy, mam inne wyzwania….:)
apropo alladyna!cos ty taki spiety to byl zart toraz adwwa madry wie TO NIE DOPRZEWIDZENIA!!!sorki ale kup sobie ESTA...w aptece bos nerwowy!!!!!
podsumowujac..., wystarczy obrać tylko jedna 10. aby dażyc do celu.., ale czy nam nie zabraknie pieniążkuw i sczescia do zadowolenia ?
jutro podam 9 i 10,może cosik padnie-tzn.dziś,ale za dnia...miłej nocki
MARIO OLSZTYN NIE PŁACZ MOŻE JAKIS BASENIK DMUCHANY KUPISZ W TESKO LUB W REALU A DOMEK DOSTANIESZ GRATIS TAKI Z MATERIAŁU TO ZAWSZE COŚ.opa COS MI SIĘ ZDAJE ŻE NASZ OBSERWATOR GDZIES WYJECHAŁ TYLKO GDZIE TAK MU SIE MARZYŁA PRACA W IRLANDII.POZDRAWIAM.
Ja nie płaczę tylko chciałbym żeby wreszcie był,a na pewno nie tylko ja...