Wpisy 11 579 – 11 678
26 stycznia 2008 08:58 → 26 stycznia 2008 22:22, 100 wpisów
Matycz masz wiadomość.Witaj OPA jak tam typy
czesc wszystkim na najblizsze 3 dni-- 28,39,50.Pozdrawiam wszystkich którym dała popalic 50tka ;))
hej!czy uwas też tak okropnie wieje?[6]1621,50,65,73,79;[5]2,6,18,49,61 jeśli dziś nie padnie 50to już nigdy jej nie skreślę!!pozdrawiam ciepło.
hej bella u mnie nie wieje ale mrozi strasznie ;) wiesz co "oni" własnie na to liczą ze sie zniechęcimy i odpuscicmy te 50 ;)
witam.
jest jeszcze 79 innych liczb oprócz 50.nieregularnie pada,patrząc w mapę.mi nie dała popalić bo nie grałem ostatnio ;-)
pozdrawiam graczy.
jest jeszcze 79 innych liczb oprócz 50.nieregularnie pada,patrząc w mapę.mi nie dała popalić bo nie grałem ostatnio ;-)
pozdrawiam graczy.
Masz rację River -skoro np.50-tka nie wykluwa się tzn. że ma pewnie w farbie więcej ołowiu od innych kul i pozostaje w dole bębna maszyny losującej, nie wychodząc na powierzchnię -tak jak ja często w kanałach zostaję:) Ale coś mi się wydaje, że dziś w końcu ujrzy "światło dzienne":) Pozdrawiam, powodzenia:)
HEj,na razie jak zaklęte,cieno,ale to normalne,bo stracę cierpliwość i liczby wejdą...zawsze tak jest
dziś się skuszę na multi.DL porzuciłem na stałe.Prawdopodobieństwo trafienia 7/7 jest większe niż 5 w DL.A wygrana w ML stała i prawie zawsze większa niż za "5".
No więc typy:
--> 6-13-15-23-26-34-46-59-79 <--
No więc typy:
--> 6-13-15-23-26-34-46-59-79 <--
nie wiem czy 44 się powtórzy to można dać tak
2,6,26,32,40,44
40 też była ale ...
2,6,26,32,40,44
40 też była ale ...
i NP - nieparzysta 9-tka
5,25,29,31,39,45,49,61,67
5 i 67 były to zastąpić 6 i 68
5,25,29,31,39,45,49,61,67
5 i 67 były to zastąpić 6 i 68
Ostatnio stosuję też taką taktykę-przeglądam mapę i patrzę poszczególnymi przedziałami- szukam liczb-parek które ze sobą dawno nie wystąpiły(ale mają tendencję do "losowania się" razem)oraz odstępów między wypadnięciami danej liczby(pomiędzy wypadnięciami liczby np. 34), którego też nie było. Dzięki Matycz! Ja również życzę wysokich wygranych!
OPA a co wejdzie z tych typowań bo nie wszystko ,tak myślę
"Witaj OPA jak tam typy" -czy to była ta wiadomość Alicjo?:) OPA -nie zapomnij podać liczb w typowaniach -może być nawet 11 różnych, najbardziej prawdopodobnych według Ciebie. Drogi Pasko obiecał, że będziemy kiedyś mogli typować dziesiątki w Typowaniach, na pewno kilku multidziesiątkowiczom to by bardzo odpowiadało:) Pozdrawiam
RIVER- stosuje ta metodę od 3 lat o kturej mówisz!nie stety nie kożystam z map PASCO bo sa do bani kożystam od początku 2005 z własnych map w office i również z stronki byc moż ety i chatomnicy również http://lotto-centrum.com/lc/!statystyki.php Jak przyjżysz się mojej 7/{4,22,64,70,77,80} to nic innego jak parki i liczby chodzace od 10-14 losowań -POZDRAWIAM !
Swego czasu grałem tylko na powtórki zawsze z poprzedniego losowania właśnie moje 3 piątki na rózne niki które padły na pasco to powtórki z poprzednich losowań i powiem że nie zle wychodziałem na powtórkach do momentu jak wprowadzili nowe maszyny losójące kiedyś powtażało się 7-11 liczb po wprowadzeniu max 5 czasem więcej ale żadko i zmieniłem metodę ale najlepiej wychodzięłm na powtórkach
wiadomość na poczcie Matycz
NP. dziś myśle że padna z wczoraj liczby 5/5,17,44,56,72
MARIO skąd wiesz o nowych maszynach,ja coś slyszalem ze co jakis czas zmieniają
Kiedyś mieli 1 maszynę losującą teraz mają 3 które zmieniaja czasami :)
Eza Ala????:) Nic nie ma na poczcie, chyba wolna sobota -może Ty podaj maila Alicjo? Prześlę Ci po znajomości 10 liczb ML, które dziś lub w przyszłości padną:) Pozdrawiam
Matycz to nie ta wiadomość, poczta
Dlatego się wkużacie jak łądnie idzie a tu raptownie kosmos po losowaniu inna maszyna inne kulki ;)
alicja3939@wp.pl
a kiedy maszynę zmienili,bo wczoraj wszystko mi poszło z dołu(większość)a musi iść część z góry.matycz wie o co chodzi-pozdrawiam
OPA nie stety tylko wie to REMBISZEWSKI he he
OPA ,ale u mnie wieje,a jak tam na mazurach,Matycz gdzie ta wspaniała 10 w ML
zagrałem.tylko lizak.troche zaskoczony poacztkiem moje liczby ze tak powiem;) brakło tylko 2 i prawie komplet by byl:)
a teraz w kanały:)
a teraz w kanały:)
Jak tam w Anglii,czy ktoś wygrał tą marną kumulację 90 mln zł w LOTTO?
matycz i teraz wszyscy wyslą 10 ,którą podałes a miało być na poczte wpis 11604
Wszyscy trafią,Lotto zbankrutuje,a my będziemy grać chyba w Porto Rico.
Myślę Alicjo, że tu jest wielu rozsądnych ludzi i jej nie poślą, bo nie posiadam patentu na wygrywanie:) Natomiast Tobie wysłałem tą właściwą:):) hahahah
a 10 proszę x 2
14,16,34,36,25,29,31,39,45,61
46,54,66,68,25,29,31,39,45,61
dobra i trzecia
23,41,51,55,25,29,31,39,45,61
14,16,34,36,25,29,31,39,45,61
46,54,66,68,25,29,31,39,45,61
dobra i trzecia
23,41,51,55,25,29,31,39,45,61
powiem tak dzis szkoda kaski na multi lotka jest kumulacjia w dużego 7 miln lepiej uderzyć w dużego szansa na wygranie 6/6 jest taka sama jak 10/10 przynajmniej za 3/6 jest 16 zł i powiem tak jak wysąłc 10 w multi to tylko z plusem dlatego że trafic 10/10 to sukces a nóż i plus wejdzie w tej 10
Matycz gdzie te numery ,chyba poczta dzis nawala,no coż sama sobię skreślę moze cos tafie hihihihihihihi.
...no serio wysłałem na tego maila, chyba nawala poczta:) Ja dziś do kanałów schodzę:) Pozdrawiam i życzę Wszystkim, żeby 50-tka dziś padła oraz pozostałe 19 liczb zawarte w naszych typowaniach, jeśli chodzi o ML. W DL 50-tka raczej chyba nie padnie:) Powodzenia, pa
Nie wiem ja jakoś nie mam szczęścia w DL. miałem w X 2006 czwórkę,a tak to cienko,nie dawno szły w DL dawno nie padające,a teraz non stop powtórki,nie wiem co oni kombinują
OPA ja tez od jakiegos czasu niemiałem nic w DL az w końcu trafiłem 5
Mam takie pytanie , do pracownika kolektury czy to że w waszej kolekturze padła np 5 czy 6 czy macie z tego jakis profity
Czy ta 50 wejdzie dzisiaj juz 5 losowanie czekam na nia 350zl juz poszlo
według mnie ten co wygra powinień odpalić jakąś premie tam gdzie wysłał-ja bynajmniej bym tak zrobił[niekoniecznie osobiśćie]
a co różnica kiedy wejdzie...trzeba pamiętać,że 1 liczb nie było nawet 30-50 losowań,sam bym grał,żeby nie to
jeśli jeszcze takiemu SW się pomogło,z dobrej ręki się wysłało i od serca,a on wygrał-co nie ???
pytanko,wygrał ktoś ostatnio większą sumke niż 20 zł? Ja jej przebić nie mogę :(
20 zł to ja miałem 2 losowania do tyłu ale jesli chodzi o wyższe wygrane to owszem trafiały sie ale nie czesto :( no ale miejmy nadzieje ze w końcu sie uda ustrzelić wyższą kwote ... dzisiaj 6,12,26 wyśle ze z tych liczb co najmniej 2 wejdą
Powodzonka :)
Powodzonka :)
11 lat temu wygrałm 25000zł
trafiłem 7/7x10 stawka i tak zaczęła się moja przygoda z ML.
Pozdrawiam
trafiłem 7/7x10 stawka i tak zaczęła się moja przygoda z ML.
Pozdrawiam
ja zrobilem tak wybralem
8 cyfr podzielilem na 2 czworki rozpisalem wszystkie kombinacje mam nadzieje ze w ktores wejdzie trojka
1}50,6,49.65
2)53,55.49.73
najpierw miala byc 29 ale zmieilem na 73
8 cyfr podzielilem na 2 czworki rozpisalem wszystkie kombinacje mam nadzieje ze w ktores wejdzie trojka
1}50,6,49.65
2)53,55.49.73
najpierw miala byc 29 ale zmieilem na 73
coz ty niepowiesz psedskolaku!trep z ciebie albo trepiara!niewiem ale po tekstach jakie sypiesz minimum 6 klas skaczyles lub -las GRATULACJE!!ZAWSZE TO COSIK!!!he prymitywie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do tego albo tej co sie podpisal ,psedskolak> wiec jak taki lub taka niech napisze cos madrego!!!!!!!!
jestem pracownikiem Lotto
a na zgubę tej instytucji grajcie dzisiaj taką 10 jeżeli nie boicie się straty 2.50
2 12 34 45 47 49 50 65 73 79 pozdrawiam i grajcie grajcie i wygrywajcie nie tylko na lizaki ale w końcu na mercedesy :)
a na zgubę tej instytucji grajcie dzisiaj taką 10 jeżeli nie boicie się straty 2.50
2 12 34 45 47 49 50 65 73 79 pozdrawiam i grajcie grajcie i wygrywajcie nie tylko na lizaki ale w końcu na mercedesy :)
cała dziesiątka w/g termometru liczb jest dodatnia czyli będzie duże prawdopodobieństwo padania i wynosi od +1 do 16 przy czym 50 jest bardzo gorąca i jej temperatura to 31 dla tych co grają za trochę większą kaskę niż 2.50 proponuję dodać 5 cyferek o średniej -4 i 5-powyżej -7 a dycha może się zejdzie POZDRAWIAM i życzę samych trafionych kuponów
jeżeli chodzi o wczorajsze losowanie to padły cyfry od -3 do +10 przy czym aż dwanaście liczb dodatnich może tu tkwi klucz oprócz statystyk wróżenia i innych metod typowania
a kiedy padło aż 8 70-ek miały temperatury od -10 liczba 70 do +10 liczba 75 czyli nie aż tak bardzo gorące i tu nasuwa się wniosek że z liczb gorących wrato obstawić 1-2 a reszty szukać wśród liczb średnio zimnych i średnio ciepłych
wójcie na dzisiaj liczba 70 ma temperaturę -5 czyli jest pewne prawdopodobieństwo wystąpienia w najbliższych losowaniach
sytuacja...nie jest beznadziejna do 21.55wszyscy jesteśmy wygrani.
OPA sytuacja przedstawia się tak nie wysłałam nic,bo byłam na imprezie,mało tego nic nie piłam i co teraz ,chyba trzeba iść spać.
Witam was ja tez czekam na te liczbe 50 jestem juz 1000zl do tylu mam nadzieje ze dzisiaj padnie pozdrowienia dla wszystkich grajacych i zycze duzych wygranych
to juz jest chamstwo!!! Żeby 3 liczby w duzym lotku sie powtórzyły!!!
hahhah dobreeeeeeeeeeeee 3 takie same numery w duzego 3 losowanie i nie wpada numer ponizej 20 szokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
OPA jadę na mazury bo Matycz nie chce mi kupić pierścionka .
Lotto chyba przesadziło z ustawianiem DL :)
Trzy liczby powtórzone i to trzy pierwsze a reszta też w tą samą mańkę co w czwartek :))
Trzy liczby powtórzone i to trzy pierwsze a reszta też w tą samą mańkę co w czwartek :))
napewno jakiegos trojana mają co steruje to jest niemozliwe zeby przez 3 losowania nie wpadła liczba do 20
Tak patrząc to łatwo można bylo trafić 6 w DL...20,27,31 zostawić..od 33 z zeszłego losowania odjąc 1 do 39 dodać 1 i do 44 dodać 2 :) Ale cóż ..mądry Polak po szkodzie :D
by jo wiedzioł ze tak bydzie to by zech skreslil ale kieres moze sie pomylic z wynikami weznie inno kartka jak nie wejrzy na data hahah
A już oczami wyobrażni widziałam swoją szósteczkę ,50 w multi też nie było otwieram dębowe i tyle.
witam!
bella34 ja tez lubie se walnac DEBOWE MOCNE DLUGO WARZONE JEST SUPER GORZKIE
POZDRAWIAM
bella34 ja tez lubie se walnac DEBOWE MOCNE DLUGO WARZONE JEST SUPER GORZKIE
POZDRAWIAM