Wpisy 25 162 – 25 261
26 lipca 2008 00:59 → 27 lipca 2008 00:04, 100 wpisów
Adams - prosze zajrzyj do tematu o Keno i jakbys mogl napisac jak wyliczyles (program, algorytm, strona www) te dane z 37 wypowiedzi. Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyż chce sie troche pobawić w opłacalność danej gry względem kumulacji... hehe ciekawe czy mi wyjdzie
no ciekawe czy dzis wejdzie 6-tka w DL...stawiam ze wejda 2-3 szóstkii jedna w w-wie...
witam cosik mi się wydaje że ty Pasko więcej wiesz niż piszesz [żart]powodzenia wszystkim,a co myślicie o powtórce w dl.
Pewnie ze względu na tak dużą kumulację przedłużyli pracę systemu do godziny 21:53.
Ja przepraszam ale jak bedzie 1 6-ka,to cz lekarz nie bedzie potrzebny.Ja bym chyba oszalała ze szczescia.Zycze wszystkim POWODZENIA
Co ciekawe, jeśli doszłoby do następnej kumulacji to opłacalne byłoby skreślenie wszystkich możliwych kombinacji - za ich skreślenie zapłaciłoby się ok. 28 000 000 a kolejna kumulacja [jeśli by do niej doszło] wynosiłaby ok. 35 000 000. Gorzej, jeśli trafiłoby kilka osób, wtedy mogłoby się komuś zrobić gorąco :D
Beezqp:nie mniej gorąco zrobiłoby się po wysłaniu za 28 000 000 zł i braku "6"....
No cóż, ze skreślenia wszystkich możliwych piątek, czwórek [choć tu wypłaty za jedną by były śmieszne :)] czy trójek [a tu już mogłoby być ciekawie] też by się uzbierało, choćby na waciki :D
Ale zainteresowanych odsyłam do 45 komentarza pod artykułem "Prawdopodobieństwo trafienia szóstki w dużego lotka". Taki kubeł zimnej wody jak ktoś się już napalił :D
Ale co zrobic z taka kasa
zauwazcie jest kumu 21 mln pojdzie z 30 mln zakladow (1 osoba trafia co jest smieszne) czyli jaka mamy szanse jak nie ma kumu?? zerową ....
to tylko zalezy od dobrej woli TS dzis musza puscic szostke gdyz zostanie przekroczone prawdopodobienstwo na maxa a takze by nie zbudzac podejrzen ze cos jest nie tak.
Wy tu mowicie o kumulacji 35 milionow nie wiem czy to jest mozliwe?? Raczej nie !
bogdan - to nie tak. Zauważ, że zakłady mogą się dublować itp. Nie jest powiedziane, że jak zostanie wysłanych 13983816 zakładów to jest 100% szansy na wystąpienie szóstki. Możliwa jest nawet sytuacja, że nikt nie zgarnie szóstki przez najbliższe 10 lat - szansa na to oczywiście jest taka jak na to, że waląc głową w klawiaturę przez miesiąc napiszesz Pana Tadeusza od tyłu, no ale jest...
Beezqp - no ja wiem ze beda duble to jest nie uniknione i zdaje sobie z tego sprawę. Pradwopodobienstwo robi swoje ! nie no bez przesady przez 10 lat nikt nie trafia szostki to TS bylby spalony ze steruje losowaniami! A Ts tego by nie chcial napewno hehe:)
...BEDZIE 18 MLN...
I ANI DEKA WIĘCEJ
BĘDZIE 5 SZÓSTEK W TYM JEDNA MOJA Z NOSTROMIKIEM
POZDROWIONECZKA Z PSYCHOLKA
I ANI DEKA WIĘCEJ
BĘDZIE 5 SZÓSTEK W TYM JEDNA MOJA Z NOSTROMIKIEM
POZDROWIONECZKA Z PSYCHOLKA
W dziale Systemy umieściłem przydatne systemy, przy grze na 6 skreśleń i wyborze 12 liczb.
Przy okazji zachęcam do typowania 12 liczb Dużego Lotka w dziale Typowania.
Pozdrawiam :)
Przy okazji zachęcam do typowania 12 liczb Dużego Lotka w dziale Typowania.
Pozdrawiam :)
A szóstek to może i nawet siedem paść, byleby jedna była moja :D :P
a jeśli nikt nie trafi? szał ogarnie Polaków, a TS zarobi...
jednak z drugiej strony...
jednak z drugiej strony...
Dzis w DL oczko (21) pewnie bedzie 21-6ek
Jedna prosze do Polski D-Białystok.
Masz racje ''malaiwona4'' - jedna szostka do Bialegostoku - KONIECZNIE!!!
to juz dwie ja sie nie dziele brazowy pozdrawiam ziomala i zycze 6 w dl
i juz debeta co bedzie i gdzie bedzie jak bedzie i ile bedzie jakie będa a jakie nie beda.
tak wiem po to jest forum
dzis bedzie:1,2,3,4,5,6;)
tak wiem po to jest forum
dzis bedzie:1,2,3,4,5,6;)
spit - podejrzewam, że jakby wylosowali 1,2,3,4,5,6, czy teraz czy przy jakiejkolwiek innej kumulacji [nawet niziutkiej] to padłoby kilkadziesiąt szóstek, o ile nie kilkaset. Wbrew pozorom to najbardziej rozchwytywany zakład w Polsce, każdy "jajcarz" go wysyła ;)
zastanawia mnie też mina człowieka, któremu dostał się zakład 1,2,3,4,5,6 na chybił trafił, a przecież do takich sytuacji dochodzi, i to zapewne kilku miesięcznie ;)
no tak troche a moze wiecej niz troche masz racje.moze jeszcze 41 42 43 44 45 46;)
mnie ciekawi ile osób.jak jedna ufff.chciałbym zeby to sie jednak poedzieliło np.na 5 osób
mnie ciekawi ile osób.jak jedna ufff.chciałbym zeby to sie jednak poedzieliło np.na 5 osób
Teoretycznie jest możliwa sytuacja kiedy to np. przyśni mi się 6 liczb, podaję je na stronie multipasko i 1000 osób ją puszcza równocześnie ze mną. W takim przypadku za piątkę byłaby większa wygrana niż za 6-kę i jest to możliwe :D
Oczywiście musiałoby nie być kumulacji... bo przy takiej kumulacji to faktycznie jest to już niemożliwe ;)
...CZYTALIŚMY znostromikiem w gwiazdach o 19:05 brakowało 160 tys. do 20mln.kolektury maxymalnie do 21:50 a więc jest nadzieja ze pula osiągnie około 21mln.powodzonka ,Pozdrowionka z psycholka
te numerki dzisiaj wygrywaja. 5,11,15,26,44,48 2,16,23,29,32,46 6,11,24,31,33,45 2,14,19,27,36,42, 8,16,24,30,41,49
czesc wszystkim normalnie 3 w DL to bedzie jakis zet do przodu bo dycha za DL i piatal za EL. to sie nazywa wygrana nie ;( a u was?
wlasnei, ze piekne liczby, tylko dlaczego ich nie skreslilem ;)
czesc :) nie wiecie ile placa za 4 w DL z dzisiejszego losowania oraz czy wpadla jakas 6 ?:>
haik22 nikt nie wie:) ale pewnie bedzie pomiedzy 100zl a 200zl :) jutro sprawdz:)
Wiktor gdzie kumulacja pisze? bo na stronie lotto pisza ze zliczaja
Jakie cyfry padły dzisiaj w dużym lotku czy ktoś mógłby mi podac serdeczne dzięki :)
Myślę, że trzeba będzie poczekać jeszcze z godzinkę na informację o wygranych. Na pewno tutaj na multipasko pojawią się wygrane natychmiastowo po ich upublicznieniu.
Czizys...ludzie czytajcie stronę..wyniki są w prawym górnym rogu....aż się płakać chce
Orlęta: w prawym górnym rogu strony są zawsze widoczne najnowsze wyniki. Dodatkowo masz dział "Wyniki" po lewej stronie w menu. pozdrawiam
Czy jest pewność , że kumulacja?
Serwer lotto jeszcze nie działa.
Serwer lotto jeszcze nie działa.
Witam! mi niestety nie udalo sie nic trafic :-( szkoda, a rowniez jestem za tym ze bedzie kumulacja. juz nie dlugo sie okaze :-)
A ja wam mówie, że szóstka padła i to nie jedna:)
Pozdro dla graczy!!!
Pozdro dla graczy!!!
Najnowsze doniesienia ze stajni LOTTO! Jest kumulacja!!
Szczegóły w dziale Wygrane tutaj na multipasko!
Szczegóły w dziale Wygrane tutaj na multipasko!
I stopień 0 0.00
II stopień 442 5095.60
III stopień 25197 183.10
IV stopień 471765 16.00
II stopień 442 5095.60
III stopień 25197 183.10
IV stopień 471765 16.00
czy wiadomosc jest pewna?
Ale jajca!Ludzie sie rzuca jak nie wiem co!! Wagon pieniędzy do wygrania będzie!!!!!!
jedynka telegazeta 651 niema 6
tego jeszcze nie byłio w histori a do wtorku daleko dużo bedzie czasu na odanie
a swoja droga gratulacje pasko,byłes szybszy od strony lotto..tam ciagle nie ma danych..czyli do kolektur od jutra...baay
nono masakra :) ale tym razem to padnie z 10 szostek :) i tu juz niema co wysylac za 10pln tylko trzeba za kilkaset zeby podbic pule :)
ostatnio czesto pada 10/10 pasko ile było dzisiaj zawartych zakładów w duzego ogólnie i ile wedłu ciebie mozze byc kumulacja
Tak więc dla tych którzy właśnie tu weszli.. mamy kumulację. Wyniesie 30-35 milionów!
Ja dzisiaj grałem za około 180 zeta i jeszcze nie sprawdziłem bo mam to rozdzielone na pojedyncze zakłady (dla loteriady). Jutro będę sprawdzał bo dzisiaj już nie mam sił. Na pewno będzie kumulacja około 35 mln
Jak podano w dziale Wygrane. Zawarto 27 600 000 zakładów. Z każdego zakładu 80 groszy idzie do puli, z której z kolei 36% idzie na poczet kumulacji. Reasumując pula zwiększyła się o 8 milionów i wynosi obecnie około 21 milionów. Teraz wszystko zależy od ilości zawartych zakładów, a będzie ich na pewno spoooroo. 35 milionów jest realną sumą kumulacji na wtorkowy wieczór!