Wpisy użytkownika spit
Łącznie 357 wpisów w archiwum, pokazane od nr 25 425. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
35 baniek na konto 6,5% i rocznie 2 bańki odsetek-uffffff.
ile osób to mnie ciekawi czuje ze 1;)
ile osób to mnie ciekawi czuje ze 1;)
Największa wygrana na świecie padła jak do tej pory w USA. Rok temu wypłacono szczęśliwcowi równowartość prawie 800 milionów złotych.
jesli juz gram w DL czy EX to tylko chybił-trafił.
dumanie nic tu nie da.ale jesli ktos wierzy ze da niech duma:)
dumanie nic tu nie da.ale jesli ktos wierzy ze da niech duma:)
OPA i co z tymi znajomymi?
jak sie skonczylo?
oni kur.a naprawde nie maja co robic(fiskus)
no chyba ze mieli wesele na stacji kosmicznej:)
jak sie skonczylo?
oni kur.a naprawde nie maja co robic(fiskus)
no chyba ze mieli wesele na stacji kosmicznej:)
ja na miejscu tej kobiety co jej głowe chcą uciąć to dawno nie mieszkałbym na drugim koncu Polski tylko na drugim koncu Australii
o co chodzi z ta godzina w nawiasie koło wyników multilotka jesli to jest godzina wogole
i jeszcze nie wiem co sie dzieje Pasko.
Typuje,typy zapisane,sprawdzam trafienia okazuje sie ze mam kreske w typowaniach i juz tak 2 raz z rzędu.
i jeszcze nie wiem co sie dzieje Pasko.
Typuje,typy zapisane,sprawdzam trafienia okazuje sie ze mam kreske w typowaniach i juz tak 2 raz z rzędu.
1z 9 u mnie heh.dziś pierwszy zakład po prawie 8 miesiecznej przerwie.
nie ma na to sposobu koleżanko,choć ludzie trafiaja i w DL w EX i w MM ale widocznie tu ich nie ma-no bo któż by sie chwalił-zeby łeb mu urwali:)
wczesniej grałem dosc czesto.moze nie za grube pieniadze ale czesto wiec sie wydatki kumulowały i portfel zaczał swiecić pustkami:)a ze najczesciej plecy wiec musiał byc pusty:)
nie ma na to sposobu.
nie ma na to sposobu koleżanko,choć ludzie trafiaja i w DL w EX i w MM ale widocznie tu ich nie ma-no bo któż by sie chwalił-zeby łeb mu urwali:)
wczesniej grałem dosc czesto.moze nie za grube pieniadze ale czesto wiec sie wydatki kumulowały i portfel zaczał swiecić pustkami:)a ze najczesciej plecy wiec musiał byc pusty:)
nie ma na to sposobu.
dopiero przeczytałem o niby zmianach w dużym i expressie-nad nazwami to sie natrudzili widzie.zmieniać nazwe Duży lotek na lotto-hehe
no i cena 3 zł lekka przesada,trzeba bedzie grac tylko w expressa ale czuje ze niedługo podniosa tez do 2zł
no i cena 3 zł lekka przesada,trzeba bedzie grac tylko w expressa ale czuje ze niedługo podniosa tez do 2zł
a ja dalej czasami sie zastanawiam czy sa w stanie manipulowac przy losowaniach....
ja dziś:4-78;48-68;28-31
ja dziś:4-78;48-68;28-31
no gratki.całkiem miła sumka.na 22 cos bym puscił ale nie wiem co wytypować hehe.narazie gram delikatnie-1 zakładzik i obserwuje...hehe.
nikt by nie chciał:)
póki kupon w dłoni przed losowaniem kazdy ma te 17mln.
póki kupon w dłoni przed losowaniem kazdy ma te 17mln.
jeszcze puściłem dziś tego dużego bo jak 09.10.09 bedzie juz 3 zł to przeżucam sie na EX,ale sadze ze niedługo i on bedzie kosztował 2zł.
moze jeszcze jedna kumulacja dużego tak przed podniesieniem stawki na 3zł:)
dzis mhhh mysle ze 2 albo 3 osoby sie podzielą.
no jak jedna to szacun:)
dzis mhhh mysle ze 2 albo 3 osoby sie podzielą.
no jak jedna to szacun:)
no to ładnie dopiero zobaczyłem -40mln.
ciekawe czy bedzie szał wysyłania-pewnie tak.
no to bedzie rekord jak 1 osoba to zgarnie.
ciekawe czy bedzie szał wysyłania-pewnie tak.
no to bedzie rekord jak 1 osoba to zgarnie.
gratki dla wygranych,dobre i 4 mln:)
pewnie wszystko na chybił-trafił:)
moze jakis system.
pewnie wszystko na chybił-trafił:)
moze jakis system.
jakie to musi byc uczucie...wysyłasz za 6zł lotto na chybił i wygrywasz 10 mln.
Losowania będą emitowane trzy razy w tygodniu: we wtorki, czwartki o godzinie 22 oraz w soboty o 22.15.
Trwające 15 minut losowania będą mieć formę show, których gospodarzami będą znane osoby.
a myslałem ze show to Wieleba...
Trwające 15 minut losowania będą mieć formę show, których gospodarzami będą znane osoby.
a myslałem ze show to Wieleba...
Joker wchodzi.pewnie juz pisaliscie o tym.
jakieś gówno znow chyba za 2,50
1 z 36 i 4 z 50 typujemy.czyż to nie przypomina numerka.
numerek zmienił nazwe na Joker.
no chyba ze sa inne zasady.
pozdro
jakieś gówno znow chyba za 2,50
1 z 36 i 4 z 50 typujemy.czyż to nie przypomina numerka.
numerek zmienił nazwe na Joker.
no chyba ze sa inne zasady.
pozdro
Same media zrobiły otoczke wokół Lecha i jego zony.
ze brzydka zona ze niski prezydent itd itp...
moze nie był idealny,moze podejmował złe decyzje...ale dla mnie był patriotą
np.jakos w Katyniu nie był pijany jak Kwaśniewski.
ze brzydka zona ze niski prezydent itd itp...
moze nie był idealny,moze podejmował złe decyzje...ale dla mnie był patriotą
np.jakos w Katyniu nie był pijany jak Kwaśniewski.
cos wiecie na temat 6 w lotto.gdzie etc..
pewnie chybił trafił.11 mln..ładnie
pewnie chybił trafił.11 mln..ładnie
taki news:tytuł :Wielka obniżka w Lotto a juz myslałem hehe:)
Ponad 500 mln zł zaoszczędziłby Totalizator Sportowy (TS), gdyby od 2001 roku płacił operatorowi tyle, ile ten chce obecnie - akcentuje "Puls Biznesu".
Kilka dni temu TS zaczął negocjacje z trzema spółkami, które chcą obsługiwać jego system w latach 2011 - 2021, a już wiadomo, że będzie za to płacił nie więcej niż 0,8 proc. swoich obrotów. Taką właśnie ofertę złożył państwowej spółce amerykański GTech, jeden z najbardziej znanych bohaterów obrad hazardowej komisji śledczej.
Z informacji gazety wynika, że dziś zaproponowana prowizja jest aż cztery razy mniejsza niż ta, którą GTech (jako operator gier online TS) inkasuje na podstawie kontraktu z 2001 r. - czytamy w piątkowej publikacji "Pulsu Biznesu".
Ponad 500 mln zł zaoszczędziłby Totalizator Sportowy (TS), gdyby od 2001 roku płacił operatorowi tyle, ile ten chce obecnie - akcentuje "Puls Biznesu".
Kilka dni temu TS zaczął negocjacje z trzema spółkami, które chcą obsługiwać jego system w latach 2011 - 2021, a już wiadomo, że będzie za to płacił nie więcej niż 0,8 proc. swoich obrotów. Taką właśnie ofertę złożył państwowej spółce amerykański GTech, jeden z najbardziej znanych bohaterów obrad hazardowej komisji śledczej.
Z informacji gazety wynika, że dziś zaproponowana prowizja jest aż cztery razy mniejsza niż ta, którą GTech (jako operator gier online TS) inkasuje na podstawie kontraktu z 2001 r. - czytamy w piątkowej publikacji "Pulsu Biznesu".
na osłode: 20 zł(jedna zdrapka) w złotą rybkę
teraz drapie
odpusciłem multi itp.
teraz drapie
odpusciłem multi itp.Polacy odwracają się od Totalizatora Sportowego â informuje âPuls Biznesuâ.
Jak nieoficjalnie dowiedziała się gazeta, w drugim kwartale 2011 r. sprzedaż państwowego giganta była o ok. 5 proc. niższa niż przed rokiem. W całym ubiegłym roku przychody firmy skurczyły się o 17 proc., co było najgorszym wynikiem w historii spółki.
Jednak w całym pierwszym półroczu 2011 r. było nieco lepiej. Na gry i loterie państwowe klienci Totalizatora Sportowego wydali w tym okresie niecałe 1,44 mld zł, o ok. 5 proc. więcej niż rok wcześniej.
Jak nieoficjalnie dowiedziała się gazeta, w drugim kwartale 2011 r. sprzedaż państwowego giganta była o ok. 5 proc. niższa niż przed rokiem. W całym ubiegłym roku przychody firmy skurczyły się o 17 proc., co było najgorszym wynikiem w historii spółki.
Jednak w całym pierwszym półroczu 2011 r. było nieco lepiej. Na gry i loterie państwowe klienci Totalizatora Sportowego wydali w tym okresie niecałe 1,44 mld zł, o ok. 5 proc. więcej niż rok wcześniej.
wszystkiego dobrego wszystkim
dużo trafień w nowym roku.
p.s niektórzy wrócili własnie z pracy hehe
dużo trafień w nowym roku.
p.s niektórzy wrócili własnie z pracy hehe
wszystkiego dobrego dla wszystkich i samych milionów na ror
pozdrowienia dla wszystkich którzy dzis ida do pracy na służbe hehe
pozdrowienia dla wszystkich którzy dzis ida do pracy na służbe hehe
dobra zmiana graficzna odnośnie pogrubionych liczb podczas typowania
przydałoby się jeszcze zrobienie 10 kratek podczas typowania w multi
i 12 w lotto i mini
przydałoby się jeszcze zrobienie 10 kratek podczas typowania w multi