Wpisy użytkownika spit
Łącznie 357 wpisów w archiwum, pokazane od nr 4 120. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Borda mysle jeszcze ale powiedzmy ze takie coś:4,5,10,22,28,31,37,53,69,73 i 7,17,18,38,41,42,52,60,64,70
ok broda nie ma problemu nawet jak wysle i nic nie trafie zawsze moge wynmieszac z moimi.dzieki za szybki wpis.
no to opa jak ich rozpracujesz to teraz atak do oddziałów po wygrane.bo takich wysokich wszystkim zycze.
ja tez pusciłem jak nawet na lizaka nie bedzie nie gram-oczywiscie do konca miesiąca:)jak to powiedział kolega wyzej
ja tez pusciłem jak nawet na lizaka nie bedzie nie gram-oczywiscie do konca miesiąca:)jak to powiedział kolega wyzej
ale ten pajac Wieleba mnie wnerwia robi z tego szopke niezłą.rembi to rembi ale Wieleba ufff nie moge
olinker i tak plecy:)w DL:)
ja tez ML plecy.oj fatalnie idzie.dosc narazie grania.bo przejebie wszystko zaraz.
ja tez ML plecy.oj fatalnie idzie.dosc narazie grania.bo przejebie wszystko zaraz.
nawet na lizaka nie ma, no jak nie idzie to nie idzie ja pied..troche długo mam dołek.
a plus to gówno nigdy im za to nie zapłacei nie zagram
a plus to gówno nigdy im za to nie zapłacei nie zagram
no Broda licze na to licze ze atak tym razem bedzie choc w niskim stopniu udany.no bo te kulki lecą w kulki.daj znac jak bedziesz zbierzesz juz siły na atak no i jak po obserwacjach losowań wystawisz magiczna 10 a mozen nawet 20.ja narazie obserwuje koniec grania za duzo w plecy jak na mnie a dobiero 11 dzis.
ok broda czekam bo kurna szlak mnie pomału trafia na te losowania.działaj i atak madafaka:)
tak pewnie tak:)
czekam na ostry atak broda na mocne udrzenie z twojej strony niech sie trzesą oddziały.
czekam na ostry atak broda na mocne udrzenie z twojej strony niech sie trzesą oddziały.
dobra broda poczekam nawet miesiac.chyba nam sie nie śpieszy;)a jak ich mamy orżnąć z kasy to chętnie Ci pomoge w tym:)
tak jak matycz napisał wczesniej.wszyscy wiemy ze plus to 1 z 80
!!!!! i co tu liczyc i na co tu liczyc?to wielka kupa dla mnie.coś nowego by dali ale po co jak to taka łatwa kasa za dodatkowe 2,5zł:)
wole tak jak Ty matycz wysłac sobie 2 sztuki zwykłego ML.
!!!!! i co tu liczyc i na co tu liczyc?to wielka kupa dla mnie.coś nowego by dali ale po co jak to taka łatwa kasa za dodatkowe 2,5zł:)
wole tak jak Ty matycz wysłac sobie 2 sztuki zwykłego ML.
broda czekam na Twoje odrodzenie i nowy niszczący system.musze na tego lizaka w koncu wygrać:)
no dzieki Broda:)
u mnie bedziesz miał do konca życia lizaki za darmo:)jakby coś:)
u mnie bedziesz miał do konca życia lizaki za darmo:)jakby coś:)
broda ja wciąż czekam:)narazie nic nie puszczam i z tego co widze dobrze robie:)wszyscy gdzies z tymi typowaniami na forum są jakoś obok tego co wpada:)
a ja broda dalej nic po wczorajszym losowaniu.dalej na lizaka nie ma.znow plecy.ja pierdole ale mi nie idzie juz chyba 3 miesiac.
gram rozsądnie.bo jakbym nie grał to ładnie bym umoczył juz gotówki.tak sie ładnie kupon zaczał..no ale coz z tego jak 3 trafne pozniej 1,2,2.koniec tematu.ale gram rozważnie.pozdro paramultimilioner
broda czyli to jest taki wstępny atak?dokładne dopracowanie nastapi za jaki czas mam rozumiec?
broda o 4.10 wstaje ale nie codziennie.dalej nie bede na ten temat mowił bo mnie wkurwia i drażni.
czekam na atak broda:)
czekam na atak broda:)
czekam czekam broda zebym tak rano nie musiał juz wstawac:)ale jest niezła rzeźnia 4.10 jak usypiasz ok 24:)to widze ze szalejesz za 120zł oj chyba lepiej zarabiasz niz ja:)-raczej chyba napewno:)za taka sume bym nie puscił ale moze to przynosci efekt czyli stałosc w typowaniach az wpadnie a moze i nie wpasc:)
co na dzis u mnie nie mam nic naprawde nie myslałem nad tym.
co na dzis u mnie nie mam nic naprawde nie myslałem nad tym.
no tak broda oprócz pewnosc ze nie przegrasz tych 120zł to jeszcze moze coś konkretnego wpadnie po drodze:)
choc dalej niebyłbym w stanie puscic na raz za 120zł-kiepski ze mnie gracz zapewne,mimo pewnosci zwrotu choc nie wiem jak wysokiej rozumiem ze wsadzoną kase odzyskasz.
choc dalej niebyłbym w stanie puscic na raz za 120zł-kiepski ze mnie gracz zapewne,mimo pewnosci zwrotu choc nie wiem jak wysokiej rozumiem ze wsadzoną kase odzyskasz.
dzis 2 razy po 3 trafienia:(jak nie tak to srak w tym ML
cos juz na jutro moze zaproponujecie?
p.s broda zyjesz?:)
p.s2 kończe 3 browara;)
cos juz na jutro moze zaproponujecie?
p.s broda zyjesz?:)
p.s2 kończe 3 browara;)
o to widze mały mix:)
cos masz na jutro?bo ja juz nie wiem co skreślać
acha rozumiem ze gramy Twoimi liczbami co podawałes.no i co bedzie zwrot 120zł??mozesz podac wyniki jak zakonczy twoj kupon udział w losowaniach,
pozdro.
cos masz na jutro?bo ja juz nie wiem co skreślać
acha rozumiem ze gramy Twoimi liczbami co podawałes.no i co bedzie zwrot 120zł??mozesz podac wyniki jak zakonczy twoj kupon udział w losowaniach,
pozdro.
madafaka:)
paplaniny kupa a moze by jakies konkrety.
przewidywanie śmierci-ładna bzdura.
paplaniny kupa a moze by jakies konkrety.
przewidywanie śmierci-ładna bzdura.
matycz własnie ostatnio zachowuje zdrowy rozsądek i nie gram juz jakis czas.choc wczoraj mi parka w typowaniach ładnie weszła:)
ale chyba lepiej Lige Mistrzów obstawic niz tego ML.ni z tego ni z owego kumpel 70zł do przodu.moze nie pieniadz ale napewno wiekszy niz standartowe wygrane w ML czytaj 2,4,8zł.wiem mozna podbić stawke ale jakos ciezko byłoby mi to zrobic.szkoda kasy zeby na 1 kuponie podbijac np.x10
ale chyba lepiej Lige Mistrzów obstawic niz tego ML.ni z tego ni z owego kumpel 70zł do przodu.moze nie pieniadz ale napewno wiekszy niz standartowe wygrane w ML czytaj 2,4,8zł.wiem mozna podbić stawke ale jakos ciezko byłoby mi to zrobic.szkoda kasy zeby na 1 kuponie podbijac np.x10
broda jak tam Twoj system na ML nie ma go jeszcze? mysle ze pracujesz bo wciaz czekam na atak:)
no tu masz racje lekko przesadzili z tym 2,50zł no jakby było za 1,25 to by sie grało powiem szczerze wolałem nizsze stawki za trafienia ale wciaż 1,25zł.ja limitu nie mam no moze mam tylko obserwuje kalendarz i to co sie dzieje w portfelu:)do konca miesiaca raczej basta:)
fajnie broda dzieki za odzew dlatego teraz pałzuje:)zeby uderzyc z podwójna siłą:)
matycz daj spokoj z tym plusem w zyciu w nie zagram trafic jedna z 80 heheeh i jeszcze 2,50zł i jeszcze te smieszne reklamy w TV
matycz daj spokoj z tym plusem w zyciu w nie zagram trafic jedna z 80 heheeh i jeszcze 2,50zł i jeszcze te smieszne reklamy w TV
a moze te tabele z wygranami to lipa którą codziennie pokazuje TS na swojej stronie:)moze nikt nie wygrywa;)
a moze dzis w DL matycz-10 baniek:)czy puscic ML-ile masz dzis kuponów?
a moze dzis w DL matycz-10 baniek:)czy puscic ML-ile masz dzis kuponów?
no dzieki matycz no ale u Ciebie tez mysle ze to tango bedzie czemu zawsze u mnie ma być:)
to w DL kreślisz czy chybił?
nie wiem czy grac dzis ML za całe 10zł;) czy w DL.ale chyba dam sobie spokój w DL
to w DL kreślisz czy chybił?
nie wiem czy grac dzis ML za całe 10zł;) czy w DL.ale chyba dam sobie spokój w DL
no to co wykombinowałes w DL:).podzielmi sie bo ok 5 baniek:)no i bedzie 2 tanga:)
to co 1 puszczasz kuponik tylko?to jak juz zakonczysz analizy i typowania daj znac.
matycz nie pusciłem DL jednak:)takze dzie nie wygram chyba ze ML w co wątpie.
no u mnie lizaków tez nie bedzie:(1,2,3 trafne taka kolejnosc w kuponach i plecy.co za liczby fuck
jesli masz 3 trafne w 1 kuponie i 3 trafne w 2 kuponie to masz plecy(choc nie wiem na ile liczb grane było).chyba ze trafiłas 3z3 w 1 3z3 w 2 to masz 2 razy 54zł chyba ze stawka była podbita.
matycz,kaczor wczoraj na duzego lizka wygrałem hehe;)-dzis plecy.jak patrze na te tabele wygranych na lotto to sie zawsze pytam ciekawe ile wysłał kuponów czy moze 1 czy moze 100:)a moze tylko 1 na chybił i wchodzi 8/9 itd itp.
kiedy panowie i panie my aktywnie udzielający sie na forum trafimy wieksza kaske:):(
dobrze ze nie notuje ile juz przegrałem kasy w ML
dobrze ze nie notuje ile juz przegrałem kasy w ML
no tak to jest ze jeden sobie wytypuje i ma. znajoma mojej znajomej:)palneła swoje liczby koles poszedł puscił-1300zł.
pozniej znow kazał cos jej wytypowac-puściył znów miał grubsza kase w kieszeni.a ja sie bawie juz w tego ML nie wiem ile i co i ogolnie to niezła lipa hehe
pozniej znow kazał cos jej wytypowac-puściył znów miał grubsza kase w kieszeni.a ja sie bawie juz w tego ML nie wiem ile i co i ogolnie to niezła lipa hehe
no mozemy jutro.tylko kto ma wytypowac?
czy wszyscy podajemy i tworzymy z tego jakas magiczna 10
czy wszyscy podajemy i tworzymy z tego jakas magiczna 10
ja myśle ze jednak lekkie oszustwo moze byc.."one day telewizja kłamie,telwizja mnie nie złamie"
coż na dzis:3 i 31
coż na dzis:3 i 31
narazie nie gram(za dużo mnie to kosztowało na początku miesiaca i nie tylko-a poźniej pod ściane płaczu cztaj bankomat).obserwuje.właczył mi sie matycza rozsądek:)
hoho to niech wraca za niedługo(moze na święta) bedzie u nas juz UK):)
no chyba ze pojechał odpoczywac.
p.s na święta 2020roku;)
no chyba ze pojechał odpoczywac.
p.s na święta 2020roku;)
i znów dobrze ze dzis nie grałem:)
jeden moj pewniak wlazł:4.31 niestety nie było.
jeden moj pewniak wlazł:4.31 niestety nie było.
10 baniek sobota w DL.
no w numerka ktos ładnie sobie tez zgrnął 900tyś:)
no w numerka ktos ładnie sobie tez zgrnął 900tyś:)
moje zdanie na temat DL- statystyki analizy,losowane najczesciej liczby nic tu nie pomogą.najwiecej jest trafien na chybił trafił(tak mi sie zdaje)wszyscy wiemy ile jest mozliwosci i co tu dumac i analizować.wg mnie nie ma to najmniejszego sensu w przypadku DL.pamietacie jak było 8 szóstek czy coś takiego i jakie liczby wtedy były,same prawie 40,a jutro moze byc od 1 do 6 albo szesc 40 i co tu dumać.Kaczor cos chciał działac odnosnie "spółdzielni"ale stwierdził ze jestesmy za daleko od siebie i chyba ma racje.pewnie jakby zrobic składke to wiecej kuponów wiecej szans to lepsze niz walka w pojedynke.
to nie przejdzie.brak zaufania społeczeństwa do drugiego.wpłaty na konta?,przelewy? oj pomysł moze i ciekawy ale jakos tego nie widze.przy naszych zarobkach ot tak ktos przeleje 100zł komus na konto?kto puszcza kupony?,a jak ktos ma głowna wygrana w rece to juz wierze jak sie spotka w oddziale TS ze "spółdzielnia":)
trzeba mieszkac zdecydowanie blizej siebie.
trzeba mieszkac zdecydowanie blizej siebie.
no dziś 6 kuponów ML.zobaczymy co bedzie.oj coś czuje ze jak zwykle plecy.
polecą jakies dupne zestawy
polecą jakies dupne zestawy
kaczor rozpisałem na 8 i 9.na 10 nie gram.a tak sie zawsze mowi ze musi cos wejsc i zawsze wszystko obok.
ooo broda jednak zyjesz:)
no i jak tam ten twój systemik i atak.ja ciagle czekam:)
no i jak tam ten twój systemik i atak.ja ciagle czekam:)
tak jak myslałem plecy:(w tym miesiacu juz 29zł plecy.po chuju liczby.na 6 kuponów-2po2 i 2po 3trafne.
dobra spokojnie.tak mi sie tylko napisało.no moze i 29zł w 10 dni to nie majątek.ale przy kiepskich zarobkach to pewnie sporo rozp..lić 50-60zł miesiecznie na ML.
no i po kumulacji.9 baniek u kogos w kieszeni.
nie bądzcie tacy oburzeni przekleństwami;)
no i po kumulacji.9 baniek u kogos w kieszeni.
nie bądzcie tacy oburzeni przekleństwami;)
ale to trzeba miec szczescie w tego duzego.cos realnego niby a zarazem jakby nieosiągalnego.
to dobrze broda:)cieszy mnie to.jak bedzie skuteczny(oj całym sercem jestem z Toba ale watpie z załozenia jestem pesymista) przy wygranej mocnej odpalam jakas kasiorke:)
no to sie nam 70 wysypały dzis i weź graj.
no to sie nam 70 wysypały dzis i weź graj.
nie no OPA luz.tak tylko napisałem ze nie w temacie.ja tez wszystkiego nie czytam.
p.s ale 6-70-ątek to sie chyba dzis nikt nie spodziewał no nie:)
OPA dosc dobrze typujesz tak na marginesie.
p.s ale 6-70-ątek to sie chyba dzis nikt nie spodziewał no nie:)
OPA dosc dobrze typujesz tak na marginesie.
depesz nie to miałem na mysli a moze po prostu sie źle wyraziłem.patrz oczekiwane zestawy ML tabela obok bądź ponizej
dzis wystarczyło mi puscic to co kumpel w totomixa podbic lekko stawke i 80zł do przodu.
a nie trafi sie 5/9 i sie człowiek cieszy z całych 8 zł
a nie trafi sie 5/9 i sie człowiek cieszy z całych 8 zł
kawał juz pisze
ja teraz w EX gram i co i lipa tak samo a w duzego widze piekne liczby hehe.zaraz pisze dowcip
ja teraz w EX gram i co i lipa tak samo a w duzego widze piekne liczby hehe.zaraz pisze dowcip
przychodzi żaba do lekarza ze skarpetą na głowie.lekarz pyta co Ci jest.nic kurwa to jest napad.
idzie panna parkiem ciemno nic nie widac zachciało sie jej palić.patrzy 3 gosci na ławce.pyta-panowie macie papierosy.tak mamy.poczęstujecie.tak tylko musisz sie nam oddac wszystkim.ok ok zrobie wszystko tak mi sie chce palic.panna obsłuzyła panów po koleji.panowie zgodnie z umową daja fajke.pannowie mowi panna macie jeszcze ognia bo nie mam.facio wyciaga ogien przypala fajke przy twarzy:
-Agnieszka??
-Tata?
-od kiedy TY córeczko palisz?
-Agnieszka??
-Tata?
-od kiedy TY córeczko palisz?
leniwce na drzwie sprzeczaja sie który z nich jest bardziej leniwy:
mowi 1- ja to jestem taki leniwy ze nawet nie podniosłem z chodnika worka złota.
e to nic mowi 2 jestem na plazy lezy modelka prosi sie o rucha..e a ja nic leze.
e to nic mowi 3 ja byłem w kinie na komedi i całą płakałem.chłopie dlaczego??
-a po siadajac przygniotełem sobie jajka i nie chciało mi sie wstać poprawić.
mowi 1- ja to jestem taki leniwy ze nawet nie podniosłem z chodnika worka złota.
e to nic mowi 2 jestem na plazy lezy modelka prosi sie o rucha..e a ja nic leze.
e to nic mowi 3 ja byłem w kinie na komedi i całą płakałem.chłopie dlaczego??
-a po siadajac przygniotełem sobie jajka i nie chciało mi sie wstać poprawić.
przychodzi pijane facet do kosicoła.przycupuje przy konfensjonale i cisza.ksiadz puka cisza puka drugi raz cisza puka trzecie raz.nagle pijany:
ej kolezko koleżko nie pukaj z tej strony tez nie mam papieru.
ej kolezko koleżko nie pukaj z tej strony tez nie mam papieru.
umarł JP2 poszedł do nieba.Piotr mowi no za takie zasługi to masz ferrari mozesz śmiagac ile chcesz po niebieskiej szosie i robic co tylko chcesz na drodze i nie tylko.
papież wsiadł jedzie expresówka nagle czarne lambordzini go wyprzedza patrzy JP2-kierowca długie włosy dosc mocny zarost.idzie do Piotra.
Piotrze ja takie zasługi dla świata,miałem zezwolnie na robienie wszystkiego w niebie a tu mnie jakis hipis wyprzedza na niebiańskiej drodze.na to Piotr.
-nic nie moge poradzic-Syn Szefa.
papież wsiadł jedzie expresówka nagle czarne lambordzini go wyprzedza patrzy JP2-kierowca długie włosy dosc mocny zarost.idzie do Piotra.
Piotrze ja takie zasługi dla świata,miałem zezwolnie na robienie wszystkiego w niebie a tu mnie jakis hipis wyprzedza na niebiańskiej drodze.na to Piotr.
-nic nie moge poradzic-Syn Szefa.
mega grawer ile zarabiasz na miesiac ale nie w ML itd?:)
jesli mozna wiedziec.
mnie juz sciska bo 29 juz wiec nici z grania.
jesli mozna wiedziec.
mnie juz sciska bo 29 juz wiec nici z grania.
dzieki za pozdro matycz:)
a gdzie jest broda???
miał byc system no i wogole znikł jakos.
p.s dziś pasuje coś puscic tylko co hehe:)
a gdzie jest broda???
miał byc system no i wogole znikł jakos.
p.s dziś pasuje coś puscic tylko co hehe:)
dzieki matycz,dzieki mila-jak cos to spit(nie sprit);)
no to mi weszło w DL hehe.i tak to jest bez wiekszego dumania wytypowałem no i wchodzi 5-tylko fuks i szczescie zadnej statystyki w losowaniach.i tak własnie niektórzy typuja 6.gorzej jak tu kiedys 6 wejdzie no ale systemem niegdy nie zagram a coż kasa za system jak np.6 baniek do skoszenia.
w ML 2x3trafne:(
no to mi weszło w DL hehe.i tak to jest bez wiekszego dumania wytypowałem no i wchodzi 5-tylko fuks i szczescie zadnej statystyki w losowaniach.i tak własnie niektórzy typuja 6.gorzej jak tu kiedys 6 wejdzie no ale systemem niegdy nie zagram a coż kasa za system jak np.6 baniek do skoszenia.
w ML 2x3trafne:(
w niemczech poszła kasa.na dwóch bedzie podzielona.mysle ze wystarczy;)43mln ojro na pół;)
no jak mowiłem plecy hhee.2 trafne pozniej 3 i jeszcze raz 3 z 9.coz zycie.
7 km odemnie padła 6 w duzego.moze szczescie coraz blizej;)hehe.
tak własnie mysle sobie-kazdy z nas cos typuje gra wypowiada sie na forum i cały czas plecy plecy albo lizaki nic grubszego 10zł=ch.j-racja
tak własnie mysle sobie-kazdy z nas cos typuje gra wypowiada sie na forum i cały czas plecy plecy albo lizaki nic grubszego 10zł=ch.j-racja
i po kumulacji 1 osoba.
to sie 70-tki dzis rozbujały.dobrze ze nie grałem;)
to sie 70-tki dzis rozbujały.dobrze ze nie grałem;)
ide obok kolektury,zagladam w portfel,mysle ile wydac 10zł moze nawet 20zł i wciaz mam przed oczyma słowa Matycza a moze nie tylko jego-grajcie rozsądnie i wysłałem ale za 5zł;)a teraz czesto gesto omijam zupełnie.czasami polecam omijanie.
matycz ja tez ciezko pracuje;)-no powaznie mowie.
a rozsądek tak potrzebny jest wszedzie nie tylko gdzie wymieniłeś matycz.spojrzałem na liczby w ML nie sprawdzałem kuponów-moze na lizaka bedzie lub tez plecy
tu widze jakis kolega głosno krzyczy na forum.czyżby kolejny mega typowacz
a rozsądek tak potrzebny jest wszedzie nie tylko gdzie wymieniłeś matycz.spojrzałem na liczby w ML nie sprawdzałem kuponów-moze na lizaka bedzie lub tez plecy
tu widze jakis kolega głosno krzyczy na forum.czyżby kolejny mega typowacz