Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 934 252. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jocia byłem 12 Miesiecy w BOR ośrodek szkolenia podstawowego co się tam działo za SLD i co wiem o władzy to nie patrzę na TVN fakty jedynie Pogoda Zubilewicz
Ludziska spytajcie się prokuratora,sędziego jakie ma przywileje i ile wydaje z tz karty Państwowej ( paliwo,jedzenie,hotel,panienki,wczasy,leczenie Nie nio wolno ma IMMUNITET.
JOCIA p.Budka był w Zabrzu czy Gliwicach dostał Kopa na Wiejską.
Porządna Burza idzie przez Zabrze w kierunku na Katowice i Bytom.
Ciekawa cena 12,50 za zakład w UK to 2 funty.Ale przelicznik Losowanie tylko w Piątek? Ale jest też losowanie chyba we wtorek wiec w Polsce się nie załapie nikt? ciekawe hmm.
2 funty na losowanie.Jak byłem w UK to nawet 18 funtów trafiłem
megamocny chyba 60 f za parkę ? Mi trafiło 2/3 jedna obok i było by 800 f ale kicha trudno. Wyjechałem i gram w Polsce w multimulti
megamocny widziałem. Tam w Uk na potęge grają w zdrapki,przy mnie kobieta wybierała ponad 120 F ,a na następny dzień ktoś w tej samej kolekturze wydrapał chyba 10000 f eh
Mam pytanie ma ktoś na kartę Play? Doładuje 8 gb internetu za 5 zł doładowania nju.Tylko poważne oferty.
Polecam stronkę aby wiedzieć co i jak przetłumaczyć na j.Polski. https://www.national-lottery.co.uk cena w Uk EuroJackpot 2,5 F przelicznik na polskie po kursie funta Ps.Będąc w Uk grając nie za często da się Tam coś wygrać jak dla mnie było to max 18 F posyłając za 2 F bo był tańszy. Więc 12,50 nawet nawet. Tylko że grałem czasami w wtorek i piątek. A w Polsce tylko Piątek jest losowanie czemu? Ps. Pasko będzie możliwość typowania EuroJackpot ? Pozdrawiam grających wszystkich bez wyjątku na kogo głosowali hehe.
Wczoraj 5/10 na II losowanie,dziś na I losowanie 6/10 Jurto może 7/10 lub więcej
Brjan moje 10/10 to 6,21,22,23,29,33,34,66,74,75 dużo nie brakowało Posłane jak za typowanie.
Ale gn....je nawet na urodziny nic nie dali. MM 4/10,LOTTO PLUS KICHA, EP KICHA EH
Dziś miałem posłać za 2,5 kombinowane liczby,ale Pani powiedziała przyszedł gościu co w keno wygrał 150000 zł przyszła chwalipięta się pochwalić nawet 100 zł sprzedawczyni nie dał co za sknera. Więc ja posłałem z plusem 10/10 kombinowane hehe.
fiolka ja gram tylko na 10/10 Przez jakiś czas tylko 5/10 kilka razy i przeskoczyło mi na 6/10 hehe
Brjan NOWINKA na waryniolu gościu wysłał kena stawka x3 zgarnoł 150000 i nawet dziewczynom nie dał 100 zł.Przyszła pierdoła i się pochwaliła iż odebrał dziś kasę w Katowicach.
Nacisk? Kiedyś było nie wiem jak mniej 7 czy 8 tyś obrotu to zamykali kolekturę.
Na 14 nie zdążyłem posłać lało jak cholera, szedłem odebrać dowód osobisty. Idę chodnikiem leje cały czas a tu leży biedny mokry kupon, a podniosę zobaczę co tam jest Podnoszę a tu Eurojackpot na dziś.Zaoszczędzone 12,50
Fart ani jedna liczba się nie powtórzyła z ostatniego losowania jest ok. Będąc w UK też znajdywałem aktualne kupony może coś dziś hehe
Czasami w posyłaniu też przeskoczyłem z 5/10 na 6/10 hehe. Na prawdę fart nie widziałem co leży. Leżał biedny cały mokry numerami do ziemi oj
Pasko chyba byłem 2 hehe no tak ulubiona jak tam posyłam zawsze coś,a jak w nie ulubionej to kicha. W ulubionej panie pomagały skreślić panu dużego lotka 1 raz zagrał i trafił ponad 8 mil.
gryks76 ja zaczynam 1 zostało jeszcze 4 i jutro wypad do Krakowa
Nie posłałem nie wygrałem marek79 wytypował(a) 2/5 + 2/2 prawie 100 zł by było eh
adis8 z Legią to tak na chwilkę a co tam. Ale dziś wygra górnik
Na 2 losowania moja 10 z typowanych wynik? losowanie wczorajsze 21,40 - 2/10 z + i losowanie dzisiejsze 14,00 6/10 z + wydane 10 zł wygrana 40 zł eh 2 obok na 14.00 i było by 1520 zł eh
Januszgon myślałem że można posyłać do 20.00 a tu miła Pani taka mmm mówi że tylko do 19.00 liczby zabrane z za typowanych.
Posyłałem 10/10 z + no i proszę miłą Panią o 2/2 w keno Trafione więc za kare posłałem jeszcze raz to samo 10/10 z +
W piątek nie zdążyłem posłać Ej a tu miła pani mówi posyłamy tylko do 19.00 a ja chciałem posłać o 19.45 myślałem że do 20.00 się posyła trudno liczby z za typowanych w profilu 35 zł eh
Polecam film Kryptonim HHhH i portal https://www.trt.pl/szukaj-filmy/