Wpisy 2 962 839 – 2 962 938
2 września 2017 00:02 → 2 września 2017 07:51, 100 wpisów
Sam jesteś wsza i pasozytem chamie jeden vodeofovaty
Ja mam już weekend do wtorku bo na noc idę spać nie muszęczy coś wymyśle bez pieniędzy jeden zakład mam Lotto z Plusem to iskierka nadzieji się tli na
Franek-chyba jesteś "pod wpływem",bo jezdzisz od ściany do ściany!
Zdrowiej by było dla Ciebie gdybyś zamknął mordę
Zdrowiej by było dla Ciebie gdybyś zamknął mordę
Ostatni na dzisiaj komunikat pogodowy.
Leje koło Gdańska, strefa deszczu ciągnie się od Olsztyna po Kielce gdzie jest największa ulewa.
Leje koło Gdańska, strefa deszczu ciągnie się od Olsztyna po Kielce gdzie jest największa ulewa.
Janosik nowy dzień właśnie się zaczął 2 września jeszcze będzie okazja o pogodzie
Vondeof wsza=ż.y.d=pasożyt ? O to ci chodziło ?
Umnie bez deszczu zato porywiste podmuchy wiatru będzie zmiana pogody
Pytanie.
Pisać, ostrzegać o klęskach deszczowych bądź burzowych czy dać sobie spokój???
Pisać, ostrzegać o klęskach deszczowych bądź burzowych czy dać sobie spokój???
Pisz lubie ostrzezenia jestem Za
Janosikpisać to może być przydatne dla ludzi napewno słyszałeś o łowcach burz róbmy swoje co nas kręci
Jak byco to do losowań tych bardziej emocjonujących o 21:40 bo 21Milionów w Lotto do wygrania już dziś ja zagrałem a ty...?
Forsami.
Moje komunikaty pogodowe są aktualne, w przeciwieństwie do tych oficjalnych gdzie jest duże opóżnienie i brak ostrzeżeń dla konkretnych miast.
Moje komunikaty pogodowe są aktualne, w przeciwieństwie do tych oficjalnych gdzie jest duże opóżnienie i brak ostrzeżeń dla konkretnych miast.
Vodeof jesteś rasistą i faszystą... Także wiem...
...
róbmy swoje każdy kto co lubi ale nie dokuczajmy ludziom nie rubmy upokorzenia i upodlenia
...
róbmy swoje każdy kto co lubi ale nie dokuczajmy ludziom nie rubmy upokorzenia i upodlenia
Forsami:
Stronę łowców burz znam, ale tam opisy pogody są pisane dla zawodowców takim językiem, że normalny śmiertelnik niewiele z tego zrozumie.
Stronę łowców burz znam, ale tam opisy pogody są pisane dla zawodowców takim językiem, że normalny śmiertelnik niewiele z tego zrozumie.
Daj mi komunikat i ostrzezenie kiedy znecac beda sie nademną na mojej wsi. Nie planuje pić
Vondeoff : / przykre to jest co myślisz na mój temat... Ale wiesz : ) nie zapomne Ci tego
Nie wiem skąd masz wiadomości o moich przekonaniach politycznych???,ale...
lepiej być inteligentnym rasistą-faszystą niż DEBILEM!!!
lepiej być inteligentnym rasistą-faszystą niż DEBILEM!!!
Jestem Debilem ale czemu uzasadnij prosze daj 7 powodów
Gonzaga:
Po co dyskutujesz. Napisz do... aby zajrzał tutaj i ZROBIŁ PORZĄDEK.
Po co dyskutujesz. Napisz do... aby zajrzał tutaj i ZROBIŁ PORZĄDEK.
Janosik daj spokój jest wolność niema tu totalitaryzmu... Słuchaj gonzaga wyjaśnij mi zagadnienie inteligentny rasista
Gonzaga nikt nie jest idealny... Jeżeli jesteś inteligentnym rasistą to gratuluje Ci... Niewiem co dalej ze mną będzie
Janosik-bał bym się,że "poprawność polityczna"zrobiła by ze mnie kapusia
Zmiana w pogodzie.
Potop zmierza nad... WARSZAWĘ.
Potop zmierza nad... WARSZAWĘ.
Vondeoff dobrze że ty jesteś inteligentny to wystarczy pujdziesz do Nieba za to
Vondeoff i tak jesteś kapusiem twój dziadek też był
Franek:
Czym mniej informacji zamieszczamy o sobie w internecie tym lepiej.
A Ty robisz pośmiewisko z siebie i stajesz największym durniem jakiego widziało Multopasko.
Czym mniej informacji zamieszczamy o sobie w internecie tym lepiej.
A Ty robisz pośmiewisko z siebie i stajesz największym durniem jakiego widziało Multopasko.
Vondeoff nienawidze Cie !!!
Franek:
Na dole strony jest taki tajemniczy napis: Kontakt
Trzeba będzie jutro z niego skorzystać.
Na dole strony jest taki tajemniczy napis: Kontakt
Trzeba będzie jutro z niego skorzystać.
Vondeof inteligentny rasista...
Janosik a ty widze tez mnie lubisz naślijcie na mnie ABW albo urząd bezpieczeństwa
Janosik a ty widze tez mnie lubisz naślijcie na mnie ABW albo urząd bezpieczeństwa
Vondeoff...
Janosik...
Przepraszam wybaczcie mam nerwy
Janosik...
Przepraszam wybaczcie mam nerwy
Vondeof wybacz mi po chrzescijansku jak Pan Bóg nakazał : /
94% Brytyjczyków uznało,że KRAKÓW jest najbardziej interesującym miastem w Europie
Dobranoc Wszystkim
Dobranoc Wszystkim
Znikam.
Vondeof ty mi współczujesz a ja zycze Cid 100 lat !!!
Vondeof zegnaj dobranoc wszystkim... Janosik i Vondeoff bez gniewu wybaczcie... Narka
ciemno szaro i ponuro brrrrrrrr
Po 10/10 widac,ze polska odmiana tej gry to lipa przy stawce 2,50.wszedzie placa 250000 razy stawka wiec powinno byc 500 000
wszystkie wygrane to kpina nie tylko w multi a dl i płacą do 100 zł
Koniec byczenia sie obowiazki dla dzieciakow wszystko co dobre sie konczy
Mi sie nie raz sni jak jestem w szkole dawne czasy przypominaja sie akurat we snie
No.tak mi dr hab mowil ze mgr to taki tumanek i cos w tym jest teraz minimum jeden stopien naukowy dr
WitkaPonuro i zimnoPo piłce nożnej wspomnienie 4 duże z maszyny biorę