Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 848 606. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Informacja ze strony Lotto.Najciekawsze ostatnie zdanie.Czyli zagrał na Chybił trafił na kilka losowań.A tu 1 losowanie i 9/10 Dobrze rozumiem?
O wielkim szczęściu może też mówić osoba, która zagrała w Multi Multi Plus w Lwówku Śląskim w kolekturze przy Al. Wojska Polskiego 32A (Media Press). Jej wygrana za trafienie 9 z 10 liczb w wieczornym losowaniu Multi Multi Plus to dokładnie 500 000 złotych (stawka 10). Dodajmy, że ów Gracz w pełni zdał się na los i zagrał na chybił trafił. Jego zakład pozostaje w grze na kolejne losowania, a zatem nadal ma on szanse na wygrane.
O wielkim szczęściu może też mówić osoba, która zagrała w Multi Multi Plus w Lwówku Śląskim w kolekturze przy Al. Wojska Polskiego 32A (Media Press). Jej wygrana za trafienie 9 z 10 liczb w wieczornym losowaniu Multi Multi Plus to dokładnie 500 000 złotych (stawka 10). Dodajmy, że ów Gracz w pełni zdał się na los i zagrał na chybił trafił. Jego zakład pozostaje w grze na kolejne losowania, a zatem nadal ma on szanse na wygrane.
Raczej wariat. Ale z pewnego źródła mam info. Mój wujek posyła za 100 zł czyli za 5 zł na 20 losowań. I udało mu się trafić 50000 zł Na prawdę rozmawiałem z nim.A jak się rozniosło po rodzinie hehe
Kupujesz chybił lub trafił zwał jak zwał.Ale jak nie wpadnie posyłaj do max 10 losowań.Maszyna zapomina że takie liczby Ci dała i może coś odda
1405259_40 rozumiem miałeś nosa.Szkoda że się nie dowiem jak dobierałeś liczby
1405259_40 jak to bywa w narodzie Polskim zazdrość rodzi gniew i nienawiść eh.
Kuźwa ludzie dość tej nienawiści co musi się stać aby ten podzielony naród połączyć???
dusia też mu nie zazdroszczę udało się ma dowody a reszta eh szkoda słów.
1405259_40 mój wujek wygrał 50000 w MM,wszedł do kolektury powiedział za 100 zł na ch-t czyli na 20 losowań x 5 zł i trafił 50000 zł wierzę mu.Cała rodzina troszkę zła
1405259_40 no co ty. Tydzień i mnie nie ma na osiedlu z dala od wścibskich.
dusia taka to Polska zazdrość eh.Nawet w UK podpier....dalają do czarnucza lub Pakola szefa aby człowiek stracił pracę
Pasko sam obserwowałem i już długo typowane eh ku.... wa 5/10 w multimulti a tu 1000 zł przed nosem. eh.
mrowka faraona no 2 miejsce ale nie posłane eh tylko się załamać.
mrowka faraona fajny znajomy na zdjęciu. Eh miałem iśc posłać multi i dupa,nie chciało się.
sebool82 pozdrowienia dla sąsiada no ale i tak niesmak zostaje. eh.
sebool82 tylko multimulti ostatnio skopałem za 2,5 miałbym 5/6 wiec 120 zł. W ss nigdy ani razu,wolę posłać multi multi.
Tylko Multi sprawdzam nową metodę i 1 raz skopana było by 5/6 za 2,5 zł.
Jeszcze oskubię w tym miesiącu totka odbije sobie Jeszcze bedzie wysoka wygrana w Zabrzu
No trudno długo męczone,może chociaż utrzymam 2 pozycję w tabeli
Dlaczego?? Dlaczego nie powie nikt na ile zadłużył u Niemców naszą Polske ten rudy. Dlaczego nikt nie powie prezes banku P.Petru wiedząc że będzie skok franka sam przewalutował swój kredyt na złotówki nikogo nie ostrzegając.
Mądry Polak po losowaniu eh 8/10 w 10 typowanych kiedyś eh 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80 jak ktoś chce niech sprawdzi mój profil.
Pasko jesteś? da się sprawdzić jakoś kiedy dałem tą 10 pierwszy raz?
Da się sprawdzić jakoś kiedy dałem tą 10 pierwszy raz? W typowaniach dawnych 18,19,28,29,35,49,56,67,69,80
makler dzięki, zbigniew g nie chyba około 40 paru losowań do tyłu ale nie wiem dokładnie ile. eh
emerytka 46 dziękuje ale dla pewności poczekam na Pasko szkoda że nie posłane
emerytka 46 jak bym typował było by 1/1, 2/2,3/3,5/5,8/10 ponad 1200 pkt. przed nosem a kasy 1520 zł.Mam system tylko wpada widzę później. Dlatego potrzebuje kiedy 1 raz wytypowałem ta 10/10 eh
emerytka 46 dziękuje mam sprawdziłem zapomniałem o tym że wcześniejsze hehehe
makler dodałem dziś bo ładnie wygląda hehe a dawno typowana ta 10.
makler nie wiesz o co chodzi wiec się nie wtrącaj. Że siedzisz w domu nikt Ciebie nie lubi musisz się tu wyżyć,zazdrościć że ktoś coś zauważył.Żenada makler.
Junak56 wejdz na mój profil i sprawdź moje dodatkowe numer losowania 10342
no 1 raz ta 10 była 20,06,2017 tylko jak ja to kombinowałem hmm
menstar no i tak będzie góra i dół,raz lepiej raz gorzej ale do przodu
Jak to marek do marka przeginasz.Pisanie o posłach,partii? Tu ? To strona o grach lotto chyba coś się Ci pomyliło.
Pasko to strona o lotto a nie o POLITYCE. Kto przegina blok IP na długo.
Wszyscy się kłócą o partie,sądy itp. A nawet Konstytucji nie czytali. Konstytucja nie jest dla ludzi tylko dla władzy. W chwili urodzenia zmusza Ciebie mnie do płacenia podatków. Czytać konstytucję a potem chodzić na spacery po Warszawie.
Masz pytania? Zaproś rudego na ile zadłużył POLSKĘ aby Niemcy i Francja mogły wywozić towar na Litwę,Ukrainę,Rosję. itp.
Ps Do spacerowiczów w Warszawie. Czytać Konstytucję k.....wa a nie robić z siebie sterowanych kukiełek.