Wpisy 2 974 319 – 2 974 418
13 września 2017 00:05 → 13 września 2017 07:28, 100 wpisów
Czekacie może na jakiś błysk nocą?
https://www.youtube.com/watch?v=ldoHhZutfB4
https://www.youtube.com/watch?v=ldoHhZutfB4
dzis polazlem po chleb i wyslalem na lotto uk na 1 numer -23-
jak wejdzie jutro to mam chleb za darmo i w sob wiecej chleba darmo
jak wejdzie jutro to mam chleb za darmo i w sob wiecej chleba darmo
ale w milionerach dal ciala kaszub, wiadomo ze betoven byl mlodszy od bacha
spodobal mi sie rower ns bikes eccentric, potrzebuje 4 kafle na niego, multi dajesz
tylko wygrywac i kupowac na alegro, kurier za kurierem
tylko wygrywac i kupowac na alegro, kurier za kurierem
10,17,27,29,35 gwiazdy 4,11 a nie obiecane 9,11
kupon warty 150 mln zl
kupon warty 150 mln zl
127 baniek w pl i 550 baniek w uk nie jest zle, dobry tydzien
jak slub to co szczescie na maksa albo razem na zawsze, tu trzeba wisionki szukac
15 sty w 73 roku to sobota czyli 21 tez bedzie
15,21,37,44 gwiazdy 1,3
15,21,37,44 gwiazdy 1,3
mini jakie latwe na janusza
janusz 6, urodz 12,1 -23- 8 na zawsze
janusz 6, urodz 12,1 -23- 8 na zawsze
no chyba ze sie zna numery jak rocznica slubu akurat w piatek, jak tu nie sprawdzic sie raz
6 janusz urodzony 12,1 -23- magiczny na zawsze 8
faktycznie mini latwiejszy
faktycznie mini latwiejszy
z okazji rocznicy slubu moja mamuska dostaje kupon euro za ile? 12 zl
to juz 2 szampany z biedry
to juz 2 szampany z biedry
no i jest problem 1,3 wymyslone 13 tego a konsumato po slubie i swietujemy 16 tego 1,6
ostatni pewniak to imiona i nazwisko moich staruszkow co wieli slub ale to top secret
ilosc liter imie imie nazwisko wspolne
ilosc liter imie imie nazwisko wspolne
megamocny jesli grasz w MM na 13,9,2017 obstaw liczbe 21,23,37,podejrzewam ze wyjda tak sie zanosi
Nie grajcie wogóle w tesika,bo to przekrętasy,dają za mało na wygrane,jak ludzie przestaną grać to może otworzą im się oczy i zaczną więcej dawać na wygrane,ja tylko tu typuję,a na real w ogóle nie gram,bo jakbym policzył ile bym przegrał,to się po prostu odechciewa
Ale organizator nie ukrywa faktu ze gracz musi byc stratny.na tym polega istota loterii.
Witam.Qbam,wiadomo że gracz musi być stratny ale dlaczego aż tyle-z jakiego powodu jest okradany już na stawce.
Wiesz Marek dlaczego? Bo edukacja matematyczna grajacych jest na bardzo niskim poziomie. Gdyby znali pojecie wartosci oczekiwanej to popyt na knkrentne warianty gier bukmacherskich bylby nizszy.
Większość grających myśli,że jak zagra 10 10 mm to ma pewne 1 4/10,albo przy 57 zagranych lotto pewne 3/6-niestety to nieprawda.Chodziło mi bardziej o te 0,5 PLN zajumywane w mm i grę za 0,5 PLN w ml-moim zdaniem stawka powinna być nietykalna a podatki od wyższych wygranych iść na utrzymanie ts i nasycenie tego pazernego państwa.
Wysokich wygranych jest tak malo ze faktycznie mogloby nie styknac na utrzymanie tsa
Może przy zmianie zasad byłoby więcej wysokich wygranych-w usa jakoś to działa przy niezmiennej od wielu lat cenie lotto -1 us$.
Co do Twojej hipotezy ze stawka za gre powinna generowac stosowna wygrana i byc bez tych chorych doplat pelna zgoda.
Ale moim zdaniem gry losowe nie powinny miec niskich cen za zaklad.
Ale moim zdaniem gry losowe nie powinny miec niskich cen za zaklad.
Najlepiej,żeby ich w ogóle nie było ale gdy są tanie,powszednieją ze względu na dostępnośc-stają się bardziej losowe z powodu dużej ilości zakładów.
Witaj krasnalek
Krasnalek i reszta
Makrel brawo za 4/5 w mini i to moimi liczbami zagrales bo ja nie
Dwa razy trafił moimi i to w kilka dni
Ja jak wygram przeznacze cala kaske do unii pokryje kary nalozone na Polske
Krasnale powaga dwa razy trafił moimi
Kilka dni temu trafił i mi napisał na profilu ze nie zagrał tylko zapisał je w swoich stałych zestawach sprawdziłem jego stałe zestawy i ma zapisane moje liczby co kiedyś zagralem
Kto
Ufo z pewnoscia caly czas wygrywa ale ci sie dziwic czy tam zazdroscic ma technologie nie ziemska to i wygrywa i gtecha pokonuje
To są moje liczby ale on je tylko zapisał w stałych zestawach i nie zagrał nie zagrał wrealu
Ja wczoraj juz kiedys to pisalem znow w mini po 2 liczby w jednym i drugim zakladzie pozostale oczko wyzej lub nizej cos mi tu nie pasuje za czesto to sie juz powtatza ts odrzuca po prostu bym nie wygral
Wiem raz ci ukradlem i jak bym zagrał w realu miałbym w dużego w plusie 5/12
i ja nigdy nie zabraniałam i nie wypominałam aż do dziś i to tylko tobie
Raz zapomniałem ci ukraść w mini i miałbym 5/12