Wpisy 2 996 597 – 2 996 696
7 października 2017 00:00 → 7 października 2017 08:17, 100 wpisów
jak ten bismesmen krol pierza, kupil sobie kopter i sie przelecial na tamten swiat
kupilbym sobie scigacza ale wydaje mi sie ze bede za wolno jedzil bo slabo widze
posysa wszystko i nic sie juz nie zwojuje a mialo byc tak pieknie
tyle sie zwojuje co ojciec a czasem mniej i wszystko sie cofa w rozwoju
znow ktos dojdzie do poziomu oki ale splodzi lekkiego niedorozwoja i spadek formy
plan jest prosty 4/4 w lotto uk jutro biere 60 tys zl razy stawka i nic nie robie kilka lat
trzeba wklepac dobry kod dostepu do gotowki u ciebie te 5/5 w mini wyklepac
tak mogles klepac na 800 mln zl dzis w euromelon
1,9,15,19,25 gwiazdy 1,7
1,9,15,19,25 gwiazdy 1,7
ale widze że nie sztuka trafić 5 z5 co i to jest ciężko to tak trafić bi nie było kilka osób bo wezmę tyle co do kwaśniego mleka
mialem 9,19 bo jakas na stronce pytala sie mnie czy sie nie urodzilem 19, wrzesnia
nie powinni dawać tam tu w Polsce ludzie potrzebują normalnie czy co tam maja stałe zasiłki państwo dba a tu czarna dżungla czy oni tego nierozumiom chyba trzeba im wytłumaczyć jak nie rozumieją
1 co sie nie urodzil 19,9 15,25 bo nie 5 w piatek
warte 20 tys funtow bez gwiazdy a tak 900 tys f
warte 20 tys funtow bez gwiazdy a tak 900 tys f
ale ta dziewka miala nosa pytajac sie mnie czy urodzilem sie 19,9 wlasnie jak kreslilem kupon na euro szok
rano to swieza glowa i lepsze pomysly plus numery sie przysnia
nic liczby na lotto przemyśleć jakie ile co jak jak również ile zakładów do kiedy po co
jutro mnie interesuje główna pula w lotto ewentualnie plus pełny w ostateczności ale to już w wielkiej ostateczności której nie biorę 5 z6 w lotto ale to nie biore pod uwage
w multi dużo liczb nie ogarniam tego bardzo rzadko gram prawie ze wogóle w multi zwroty małe po 2 4 zł
w multi bedzie przelamanie, bedzie wchodzic wszystko, o czym tylko pomysle
każda gra dobra czy to multi czy ekstra pensja jak się zgarnia pełną pule
no kazda jak sie zna numery, bedziemy drazyc temat az poznamy numery
trzeba zyć w zgodzie z Prezesem z politykami a będzie się wygrywało dostawało cynk nie ma innej drogi
dzis 6 sty w piatek = 11, 39 dzien roku, chce za to 54 zl, mowie rozaniec 59 ide na maksa 80 700 zl razy stawka
wzorcowe zagranie
wzorcowe zagranie
musisz wiedzic czy chcesz za pare 54 zl, czy idziesz na maksa 80 czy na wojne 39
zanim zagrasz okresl sie
zanim zagrasz okresl sie
tak szczęście nawet jak się tam coś wie szczęście jak najbardziej wskazane
taką dostałem receptę i się jej trzymam październik jest moim miechem wygrywania rozbijam skarbonkę ts
szczescie przeczucie i jajca zeby wykorzystac sytuacje i dowalic stawko
nie ma że boli cis za ciosem i wygrane tak jest i tak musi być coraz większe wygrane by mógł żyć jak człowiek nie jak zwierzę nie obrażając zwierzaków
łamie mnie jak gałęzie na wietrze to chyba dzwonek alarmowy do spania niestety a jednak wstety
rozaniec 8 rozancowej 10, 59 paciorkow, 77 dwie kosy tylko komu
teoretycznie mam teraz 5/5 warte 700 zl ile mam na to postawic zeby godnie wygrac
chyba patola = 280 tys zl
chyba patola = 280 tys zl
Nic tyle moim drodzy do jutra które już jest bo 55 minut już sobotki
opowiesc sobotnia na dobranoc, w sob jest zawsze 6 albo 66, wiecie co robic
swiat to za malo dla czarodzieja, kawasaki 1000 jeszcze za duzo
Za PRL pażdziernik był miesiącem oszczędzania-może warto sobie zaoszczędzić na grach ts bo za "dobrej zmiany" wygrywanie jest trudne jak nigdy w historii ts.
No tak to Pis... mieli wtyki w Gtechu za PO
cześć Marek dawno nie pisalismy
cześć Marek dawno nie pisalismy
Kaczor ma ,,krew na rękach"a smoleńsk wpływa bezposrednio na wypadalność w grach liczbowych
Jakbym wygrał w jackpota to bym sobie bolka wynajał na wykład o grach liczbowych
Zagrałem na wieczorne losowanie 7 zakładów w Multi Multi i nic oj tsie a masz za to