Wpisy 2 943 969 – 2 944 068
15 sierpnia 2017 00:00 → 15 sierpnia 2017 01:40, 100 wpisów
zaraz to zmienie
Arczibalik73
Nam to nie przeszkadza nie musisz tego zmieniać
Mi to nie przeszkadza ale mi się napisało za dwóch
ja mam 44 tylko nie 73
ale czyje sie na 18
My jak takie papużki nie rozlaczki
Ktoś tutaj jeszcze jest i nas obserwuje
fajnie jest miec tu przyjaciól na stronce i fajnych tez znajomych
Dokładnie
Ja ciebie poznać junak hi hi
no tak komus zal jest chyba tez ze nie nalezy do naszej paczki co?
Drzwi otwarte dla kazdego
ale spoko wszystko jest do nadrobienia i drzwi sa otwarte oczywiscie tak samo jak w salonach samochodowych drzwi otwarte w dzien promocji kolejnego złoma
Wow to się nazywa kąsek
jaki kasek bo niejestem w temacie?
Ciekawa jestem jakie jutro będą liczby czy nas zaskoczą a może my je znamy i myślimy o nich
Ty złom napisałeś a ja kąsek
56 śledzących a nikt nie pisze
Ooo juz 59
aha oto hodzilo o ten samochod akurat mi sie tak skojarzylo ze zlomem bo juz po promocji ten samochood to kolejny zlom poniewaz wychodza jeszcze nowsze,
no tez zauwazylem ze nikt niepisze i pomyslalem czy aby mi sie net niezawiesil?
no tez zauwazylem ze nikt niepisze i pomyslalem czy aby mi sie net niezawiesil?
Dokładnie my piszemy tylko inni patrzą co piszemy i maja polewke
Albo się uczą od mistrza
a niech patrza i sie ucza,co mi tam a moze nieczytaja a juz spia niewiadomo co?
Wszystko mozliwe
ja się trochę zafascynowałem tą strona na pocz ale to porzeracz czasu
Dokładnie ja przeginam z czasem
>> hodziło <<
>> chodziło <<
>> chodziło <<
wiesz,tu mamy nasze liczby-ja się zawsze interesowałem matematyką,tu poznałem nowy dział
Zawsze potrafię powiedzieć stop dzieci sa pierwsze
Ja się tu gubię ho ho nic nie wiem gdzie co i jak
Jedna zasada wysyłaj zawsze te same liczby i masz trafione
MP to nie jest biuro matrymonialne
Moi wszyscy śpią już mój zobaczyl i poszedł spać he
A tak jeszcze zajrzałem po nocy
nie wiem jeszcze co jutro wyjdzie ale spokojnie jeszcze podam liczby na spokojnie jeszcze nie typowalem ,co do tej stronki to prawda jest ale co nie pozera czasu komputer tez pozera czas ale co tam grunt,to dobra zabawa jest,no ja tu tez nieraz nie pisze a czytam co inni pisza, ale powiem wam ze mi ta stronka pasuje i fajnych tez i milych ludzi sie przez nia poznaje i mozna porozmawiac o wszystkim oprocz polityki ale jest okej
A my czadu dajemy
Miłej nocki
Wzajemnie
Iwonko lepiej pozartowac niz caly czas zyc w stresie, jak moj poprzedni rozmowca milioner-lotto-cos tam
Piękne słowa Artur
Pośmiać się i dobrze bawić to podstawa życia a nie przejmować się byle czym co ma być to będzie
a ta polityka to pic na wode fotomontaż.Nie powiem swoich preferencji bo się domyslacie-ale po co to komu?
Ha ha co mi się klikło
dzieki ze sie zemna zgadzasz, gosciu ma tez duzo racji,ale pomylil poprostu fora i nie tu trafil chyba gdzie trzeba, ja wiem ze wielu osobom sie to moze niewidziala nasza dzisiejsza konwersacja ale musialem mu napisac i odpisac co sadze na ten temat tez i przypomniec mu ze to nie ta stronka na te tematy ,ja jak chce ogladac cyrk to wlanczam tv i widze sejm a tam małpy ,orangutany i inne dziadostwo tez jak ta malpa od mirabelek i szczawiu np
arczi-mamy podobny pogląd-tyle w temacie-nie bedziemy robić hyde parku tutaj
a małpa od mirabelek jest swietna-paskudna bo ryzie jak sie ją karmi
tak smiech to zdrowie jest zawsze to wszystkim powtarzam i dzieciom w domu dziecka tez., ze nie trzeba sie niczego bac, wstydzic itd ze trzeba byc silnym i umiec sie podniesc z kolan i i wierzyc ze jutro bedzie lepsze,
jesli zas chodzi o tego od mirabelek to czy on czasem nie powinien juz byc na emeryturze i nie zajmowac tam stolka innym osłom,jesli bym byl tam np kims waznym jak krol lew to juz dawno bym go z tamtad wyeksmitowal na emeryturke i dal mu taka jak jeden ubek powiedzial kiedys ze on za 2000tys nie wyzyje dal bym mu nie 2000tys a tylko 200zł i kazal zyc za to cały miesiac na szczawiu
jesli zas chodzi o tego od mirabelek to czy on czasem nie powinien juz byc na emeryturze i nie zajmowac tam stolka innym osłom,jesli bym byl tam np kims waznym jak krol lew to juz dawno bym go z tamtad wyeksmitowal na emeryturke i dal mu taka jak jeden ubek powiedzial kiedys ze on za 2000tys nie wyzyje dal bym mu nie 2000tys a tylko 200zł i kazal zyc za to cały miesiac na szczawiu
nie nie zadnych tu jurajskich parkow nie bedziemy robic i szkoda obrazac zwierzat tez bo nie zasluguja na takie traktowanie koniec polityki , tu jest powazna strona dotyczaca jak wytypowac kod do zamku i sejfu TS lub rozbic bank kasy
hallo jest tu jeszcze ktos czy tylko ja ,Iwonka,i Kuba?hallo niespimy piszemy cos?
on jest przykładem,że starość może i wyszła Panu Bogu ale nie w jego przypadku
Jestem czytam milcze
Bank ha ha dobre ja 2 liczby tylko 2zł to mój bank
kuba spokojnie jeszcze i my bedziemy na plusie jeszcze i my bedziemy sie smiac gdy rozwalimy bank i ts bedzie nam placil gruba kase jak wygramy szczesliwe numery oto mi chodzi
dzisiaj słabiutko bylo o 14 trafilem tylko 5z10 a o 21,tylko 3z10 poprostu wieczor byla lipa, co innego wylosowali niz skreslilem,
4na 5 20zł a tak masz 4zl
jeszcze dałem dupy z tym mini, w ralu obstawilem inne liczby niz tu podałem na typowaniu, gdybym je postawil na wieczor i rozpisal ta 12 tke na 3 uklady wtedy by niebylo 1 dnej wygranej w mini w realu tylko 2 wygranych, i ts by musial ta 1 piatke podzielic na 2 graczy nie?ale nie zrobilem tego i poprostu przegralemw realu
Ja wysyłam te same po później nie wiesz które masz wysłać
arczi nie analizuj tak,bo kazdy pomysli ze pies Ci zjada wygrane kupony-sorki
Dokładnie 3 a czasami 2 A czasami nic nie masz
tak Iwonko jesli grasz na 5z5 to 4z5 to 20zł w MM, natomiast ja gram zawsze ostatnio tylko na 10z 10 i dlatego wpadaja mi male kwotyi dodaje tylko 50gr i gram dalej za to co wygralem ,kiedys mialem takie maraton ze przez 2 tygodnie ze grałem tylko za 50gr,poniewaz w kazdym losowaniu padami tylko ta zalosna 4 z 10 i w kolekturze sie smiala kolerzanka ze gram caly czas za 50gr tylko i wkoncu po maratonie za 2zl trafilem 7z10,
nie mam psa a ni kota choc lubie zwierzaki i nikt mi nic nie zjada ,zadnych kuponow,spoko jest kuba rozumie i nieprzepraszaj jest wszystko
10 to taka gra ze zwracalnością i szansą na wiele.
5 to gra ,gdzie jeszcze matematyka sprzyja,sensowna.
5 to gra ,gdzie jeszcze matematyka sprzyja,sensowna.
czasem w mm nie pada nawet jedno 6/6
wiec ta 5 skr to taka górna granica rozsądku
wiec ta 5 skr to taka górna granica rozsądku
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu widze ze chyba wszyscy tu juz dzisiaj spia albo usneli przy typowaniu liczb co? mam nadzieje ze nikogo nie zanudzilem swojim pisaniem co? jesli tak to
przepraszam wszystkich poprawie sie nie bede przynudzał, z gra to jest roznie raz sie trafia a raz przegrywa
przepraszam wszystkich poprawie sie nie bede przynudzał, z gra to jest roznie raz sie trafia a raz przegrywa
umnie jutro na wiosce kolektury pozamykane sa, jutro nie gram w nic,ale tutaj typne cyferki jakies i moze zaczne w realu grac w mini, moze uda mi sie tam trafic 5 w mini cos mi sie wydaje ze wszyscy ktorzy nas podpatruja i cztaja jutro wgraja gruba kase pewnie we wszystkie grya ja znow bede na zero jak dzisiaj wieczorem ale to nic ,damy rade
kuba ja kiedys dawniej jeszcze za czasow ekspres lotka kiedy niebylo MMani mini lotka to gralem przewaznie w ekspresa i dosc czesto lapalem 3 i 4 ale nieudalo mi sie złapac calej piatki jeszcze w ekspresamoze teraz kiedys tam wejdzie kto wie?
kuba ja kiedys dawniej jeszcze za czasow ekspres lotka kiedy niebylo MMani mini lotka to gralem przewaznie w ekspresa i dosc czesto lapalem 3 i 4 ale nieudalo mi sie złapac calej piatki jeszcze w ekspresamoze teraz kiedys tam wejdzie kto wie?
do gry wogole w gry wciagnelo mnie 2 sasiadow juz takich wiekowych gosci dwoch prawdziwych przujaciol niestety juz zaden z nich nie zyje,jeden z nich mialwiele talentow ukrytych i trzymaly sie go pieniadze drugi zas znal wszystkie dyscypliny sportowe jakie tylko sa i na podstawie tech dyscyplin tez i snow interpretowal i cii i jak wyjdzie , poprostu ludzie mu opowiadali sen np.co komu sie snilo i on to przekladal na zdarzenia i liczby tez opierajac siena tych dyscyplinach, i oni grali razem ,pozniej wciagneli mnie do swojego jakby zespolu zawsze jeden i drugi sasiad kreslili te same numery tylko ze jeden gral normalnie a drugi gral system,i niepowiem tra fiali nawet i 6 w DL nieraz tez nie tylko w ekspresa, pozniej ja jako lepek tez im podawalem liczby jakies i oni tez to wysylali , jesli cos trafili to sie dzielili i mi tez zawsze cos tam kupili byli dlamnie naprawde tez i w pozadku