Wpisy 2 958 670 – 2 958 769
29 sierpnia 2017 00:01 → 29 sierpnia 2017 06:06, 100 wpisów
Stawiam na>58...i niech mi wymyślają od śpiochów
Jutro się okaże,kto się obudzi z ręką w nocniku
Jutro się okaże,kto się obudzi z ręką w nocniku
12..42 niech wypadnie z bębna splunąłem trzy razy przez lewe ramię i rzuciłem dwa faki
kropka
kropka
witam kubus
Pan sorki za ignorancje ale cos prócz keno jest losowane komputerowo?
Forsami jesli snily sie ci pieniadze to uwazaj na swoje wydatki, poniewaz gdy snia sie pieniadze to sa zawsze straty pieniezne i niepowodzenia
zorem u kogos ze chce obstawic nr 17 i 71 na godzine 14 jutro, wiec odrazu odpowiadam smialo mozna obstawiac poniewaz jutro te liczby moga wyjsc razem, tak mi wychodzi z moich statystyk, ktore prowadze tez, ze liczba 17 i 71 moga sie pojawic jutro albo o14 albo oo 21,40
w keno i ss zatem nie ma losowości-ciekawe jak czesto zmieniaja warunki brzegowe
Jak gbyram w Cyfrolandzie to coraz częściej zauważam coś co jest podobne
do "Kodu Tory" a dalej można to kojarzyć z >> losem a nawet z losowaniem
do "Kodu Tory" a dalej można to kojarzyć z >> losem a nawet z losowaniem
Jestem
a ja się wreszcie doczytałem czemu typowanie może być skuteczne w zbiorze zdarzeń
haha prezenterki
haha prezenterki
Zabawilam się na necie i tak wyszło przepisanie
Dobra mam za małe IQ żeby siedzieć tutaj o tej porze
Dobranoc kokardki >>
Dobranoc kokardki >>
szkoda do jutra Pan
Artur jak wyniki dzisaj twojej gry?
Pan nie odejmuj sobie
Artur jak wyniki dzisaj twojej gry?
Pan nie odejmuj sobie
Czesc wszystkim... Hej
Smutek czuje żal eh
: / gonzaga jesteś
: / gonzaga jesteś
Szkoda to znikam brzuch mnie boli. Narka wam
na chwilke
Kuba mam pytanie,
1x10/10 = ?? x 9/10
1x10/10 = ?? x 8/10
ile potrzeba trafic 9/10 , zeby równalo siw jednej 10/10 trafionej
do ugryzienia jest keno i SS zakładając zaniedbania w warunkach brzegowych
dzis do 6tej nie spalem,,troche w dzien
a ja jestem dobrej musli
jestem w podobnej syt jak arcz,najpierw musze zarobic 2-3
POWODZONKA
a ja jestem dobrej musli
jestem w podobnej syt jak arcz,najpierw musze zarobic 2-3
POWODZONKA
kubus jestem jestem, dzisiaj w mini w jednym i dugim ukladziku tylko 2x2 z5 moglem wyslac jednak MM zamiast mini tam bynajmniej bym zlapal 7z10 i jutro bym odebral 140zl juz by bylo na gre i na cos jeszcze ale niestety MM wymienilem na w2 uklady mini,i przegralem niestety
arczi prowadzimy w mini,ale jutro będziesz pierwszy bo mi piątka spada
ja rozkiminiałem dzis keno i ss bo sa pseudolosowe-czesc galik
i paradox hazardzisty
i paradox hazardzisty
12. status myska30 2017-02-09 07:54:51
Blast to narzędzie do wyszukiwania bardzo podobnych segmentów, tylko sekwencji nukleotydów, protein. Jest ono używane w bioinformatyce. A piszemy o tym bo widać małe podobieństwo w grach liczbowych. Chodzi o zawawarcie identyczności pomiędzy małymi sekwencjami liczb, kombinacji. Szukam podobieństw parami.
Jak masz jakieś pytania to pisz
Blast to narzędzie do wyszukiwania bardzo podobnych segmentów, tylko sekwencji nukleotydów, protein. Jest ono używane w bioinformatyce. A piszemy o tym bo widać małe podobieństwo w grach liczbowych. Chodzi o zawawarcie identyczności pomiędzy małymi sekwencjami liczb, kombinacji. Szukam podobieństw parami.
Jak masz jakieś pytania to pisz
galik3 w jakim sensie prowadzimy w mini i piszesz ze jutro bede 1, niby jak bede 1 chyba tak jak dzisiaj co
dobranoc makler trzymaj sie cieplo
ranking zmienia sie co losowanie,,moze byc tak ze bedziesz tylko przez jedno los
ARCZI
ARCZI
galik3 no teraz rozumie co napisales no TY JESTES na 1 miejscu ja na 2, no tak zgadza sie zrobmy tak abysmy niestracili tej pozycji ,jak myslisz da rade tak czy nie
Kuba,,przeczytaj jej kg i osób co do niej pisało wzg. tego
--
Galik,,5/125/12
--
Galik,,5/125/12
arczi ty napewno,ja niestety jutro spadam,no chyba że łud szczęścia będzie
ja płaczę że Tobie spada5/12 i ŻYCZE 5/12
--
Kuba
https://www.multipasko.pl/typowania/ewapiotr/multi-lotek/
24. status myska30 2017-02-07 21:03:32
25. status myska30 2017-02-09 07:56:43
end
--
Kuba
https://www.multipasko.pl/typowania/ewapiotr/multi-lotek/
24. status myska30 2017-02-07 21:03:32
25. status myska30 2017-02-09 07:56:43
end
galik3 badz dobrej mysli i pozostan na 1 miejscu trzymammam nadzieje ze nie stracisz jeszcze jutro 1 miejsca i jeszcze pare dni bedziesz figurowal na podium na 1miejscu
W marnym niemieckim,fińskim itd. lotto,liczby losowane w maszynach grawitacyjnych,w ts maszyny powietrzne-powszechnie uważane za wrażliwe na manipulacje,starczy bieli dodać do piłeczki od tenisa stołowego i może zostać na dole-przećwiczone w usa,1 800 000 us$ w Pensylwania d