Wpisy użytkownika marek79
Łącznie 1 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 093 811. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
No tak wał.Proponuje nie posłać na 21,40 lub na 14.00 No taki bojkot.Ja Nie posyłam.
Proponuje aby nikt z siedzących tu Nie posłał ani jednego totka dziś na 21.40.
Arab no tak ci co nie siedzą na zielonej stronie to tak. Ale nas jest więcej
za miat MM mogłem posłać 2 ML 15 zł i byłby zwrot.( Nowe zestawy ) Kiedyś tam puszczone eh
Pasko ok wybaczam to liczby stare z maszyny szkoda że nie posłałem eh.
Sebastian_M dzięki tak czy siak warto posyłać stare kupony z maszyny.
jocia wkurzyłbym się jak wpadło by 5/6 system za 7.50 nie wiele brakowało
Nie ma jak mieć mało kasy i posłać tylko 5/10 eh a za typowane 1/1,2/2,3/3,5/5,5/10 eh
Pasko szefie dziękuje. Kiedyś typowałem na stronie zrabatowani.pl i tam miałem 1 miejsce 100 zł w bonie dostarczyli hehe.
tomi77 lizus nie lizus ale Polskim dzieciakom Pomagał to się liczy.
Pasko ten kto wygrał się chyba wkurzył. Jedna obok lub ogólnie jedna mu brakła do głównej wygranej.
Banda de...li tylko grają za dobrą kasę.Za DUŻO luzu Nawałka dał. Kur...WA co to ma być wstyd nad całą Polskę. I teraz koszulki w Biedronce -50% haha Koniec grania koniec oglądania. Nie jeden na podwórku gra lepiej niż oni. Dobrze że za 4 lata starzy wypad zrobią.
Jeb...ni Celebryci tylko na YouTube siedzą i pie...dolą głupoty.Tylko szkoda mi Kuby jeden normalny co daje z siebie wszystko reszta to KICHA,DAREMNI,Ku...WA JAK TU SIĘ NIE NAPIĆ.zOSTAŁY JESZCZE 3
Pie....dole więcej nie oglądam Dereniaków. Kur...wa mam ich wszystkich dość. Mocni w gębie a na boisku 0. Sory ludzie ale H...im w dupę.
Dusia i weź mieszkaj w wieżowcu.Tak rozkołysze że do Sylwestra starczy
Dziękuję pisze z fona oglądam czarodzieja Kurka i czas na browarek heh
dusia i emerytka 46 dziękuje. Jak grali nasi o Mistrzostwo miałem 7/10 nie posłane eh bo było i nie chciało się iść hehe
MM posłany, ale nie fart w sklepie rozwaliłem pivo a jutro urodzinki i wpada w MM. Eh
Lottooszukuje masz racje co do kolektury. Np. Idę kupuje często w jednej tylko MM i nic zero nawet zwrotu. A idę do innej trochę dalej i często coś mam.
Pozdrawiam Degustatorów Zimna warka to jest to Jak nic nie wygram dziś to ide po następną hehe
Sory pauza idę po może w MM coś dadzą hehe. Jak moreno to jak zawsze kicha.
Lato 2002/2003 Bor - Ośrodek szkolenia Podstawowego Co tam się działo nie napiszę bo Pasko da mi bloka
Pozdrawiam wszystkich wojaków co byli,syf i g... no przeżyli. Trudno dostane bloka od Pasko