Wpisy 3 062 793 – 3 062 892
16 grudnia 2017 00:02 → 16 grudnia 2017 08:00, 100 wpisów
OK Dobranoc
??
Idę...w Republikę-Trzeba sprawdzić czy nam kodziarze nie rozwalili RP
Dobranoc JocjuStaszku
Dobranoc JocjuStaszku
Kodziarze nie mają już nic do rozwalenia-wolacy już rozPIS...li Polskę prawie jak faszyści w latach 1939-45,chociaż tamci to np. Puszczę Białowieską bardziej szanowali.
PO czyli Przestępcza Organizacja już wszystko rozwaliła,a więc PIS nie ma już co rozwalać,pozostało im tylko naprawiać PO tych bandziorach,a tak po za tym to ładny gagatek z ciebie
czemu ta jocia zawierucha dalej robi zawieruche chciala by ja usunac a dalej sieje zamet
3 062 602. Pasko 2017-12-15 (22:26) Rzeszów
jocia: no To powinnaś się ucieszyć, że ostatnio ostro wziąłem się za temat ... osoba której nie lubisz już nie może wklejać linków, ani wpisów o wysłanych zakładach w bukmacherce... a kolejne usprawnienia będą wdrażane w razie potrzeb. Natomiast dopóki osoba nie jest wulgarna, nie obrzuca innych błotem, nie wyzywa/straszy, jej wpisy nie wykazują mowy nienawistnej to jest ok, nie mam potrzeby takich osób blokować.
jocia: no To powinnaś się ucieszyć, że ostatnio ostro wziąłem się za temat ... osoba której nie lubisz już nie może wklejać linków, ani wpisów o wysłanych zakładach w bukmacherce... a kolejne usprawnienia będą wdrażane w razie potrzeb. Natomiast dopóki osoba nie jest wulgarna, nie obrzuca innych błotem, nie wyzywa/straszy, jej wpisy nie wykazują mowy nienawistnej to jest ok, nie mam potrzeby takich osób blokować.
do nie ktorych nie dotrze i tak jak ktos innaczej mysli uwarza to zaraz jest zly rowokuje wystarczy ze wyrazi w 1 wpisie swoje zdanie i juz atak
wystarczy ze ktos napisze jedno slowo zdanie ze niecierpi rzadu obecnego i juz jocia pan jada po nim a tak cisza nie ma tutaj szacunku tolerancji dla wyrazania swojej oponi swojego zdania smiac mi sie tylko chce jak widze ile jadu ile pomyj wylewaja oskarzajac ze ktos jest taki i taki a ci cudowni i tacy cudowni za tydz beda skladali zyczenia jak ja sie ciesze ze nie jestem taki cudowny i nie jestem katolikiem a teraz moge isc szczeslwy do pracy po wyrazaniu wlasnego zdania pewnie i tak znajdzie sie ktos komu sie jad na sunie na jezyk
Szpiegów 7. x7
2.42.50
Szpiegów 12. x12
Zbigniew.
Adis.
Janosik jak po halnym
U ruskich pod Uralem już zima:
>> -26 <<
>> -26 <<
nie wieje zimno jest
Zimy jeszcze nie widać.
Janosik ty mieszkasz na szczycie jak jest u was jak wieje halny bo u mnie było ostatnio prawie 15C ciepła
Zbigniew.
15 stopni to prawie... upał.
15 stopni to prawie... upał.
wiesz czy nie wiesz że halny powoduje temperatura rośnie
Wiem.
w bielsku białej w lecie zawiał halny i o godzinie 0;00 o północy było ponad 30 C to był rok 2015
krasnalek
Twoje liczby: 2, 5, 29, 34, 56, 79, 80
Poprawnie skreślone: 3
Twoja wygrana: 2,00 PLN
Poprawnie skreślone: 3
Twoja wygrana: 2,00 PLN
Krasnalek nie wchodzi na mój profil mam tam zdjęcie zbereznie
Krasnalka.
krasnalek widziałaś tego co tu trafił ostatnio 20 szóstek w lotto plus
krasnalek nie widziałaś tego 20 razy 6 trafił na sucho
kogo nie mnie ale chodzi o fuksa tak trafić na sucho
Doktor.