Wpisy 2 934 218 – 2 934 317
1 sierpnia 2017 00:00 → 1 sierpnia 2017 08:56, 100 wpisów
Wszyscy się kłócą o partie,sądy itp. A nawet Konstytucji nie czytali. Konstytucja nie jest dla ludzi tylko dla władzy. W chwili urodzenia zmusza Ciebie mnie do płacenia podatków. Czytać konstytucję a potem chodzić na spacery po Warszawie.
yyyyyyyyyy nie chce sklamac chyba jak ost pisalas o banie dla mnie ja przepraszalem
https://www.youtube.com/watch?v=ehZh6F_JNho&t=140s
macie i sie cieszcie
macie i sie cieszcie
Masz pytania? Zaproś rudego na ile zadłużył POLSKĘ aby Niemcy i Francja mogły wywozić towar na Litwę,Ukrainę,Rosję. itp.
marek ja nie jestem za zadna partia ani z zadnej i tyle by nie bylo wojny niech pasko zakaze linkow emeryta skoro ludzi draznia wg mnie bylo by wreszcie na stronie wporzadku
emerycje byc moze jestes moze to przeczytasz nie obraz sie przypadkiem a jak sie obrazisz trudno chcialbym jak i ci niechcac pisac za nikogo poprostu takie mam odczucje chca spokoju na stronie nie draznij ludzi linkami nigdy jaka partia by w danej chwili rzadzila
Ps Do spacerowiczów w Warszawie. Czytać Konstytucję k.....wa a nie robić z siebie sterowanych kukiełek.
marek79 rozwazasz byc pod batem unii albo rosji, dla mnie lepiej byc polakiem i nie byc zalezny od kogoslece
2 934 240. Mała popawka, partia, która nie sprzedaje Polski i nie rozgrabia..i.. wiadomo.. !!!
Co dostałeś ty i on przez 8 lat rządzenia innej Partii? Nic długi,ceny wysokie,afery. Ludzie uciekali do UK i jak najdalej. Bo wiedzieli co będzie.
Gonzaga
Marku79..ja też, ale wolę ich, jak aferzystów , sprzedwczyków i złodziei .
Zerknij w profil,
Idę w mapki
Marku79..ja też, ale wolę ich, jak aferzystów , sprzedwczyków i złodziei .
Zerknij w profil,
Idę w mapki
jocia byłem 12 Miesiecy w BOR ośrodek szkolenia podstawowego co się tam działo za SLD i co wiem o władzy to nie patrzę na TVN fakty jedynie Pogoda Zubilewicz
Ja ogladałam kiedys TVN24 i sie z nimi kłóciłam
Trzeba wiedzieć, co w trawie zdrajców piszczy
To tak, jak dobrze jest znac język wroga
Trzeba wiedzieć, co w trawie zdrajców piszczy
To tak, jak dobrze jest znac język wroga
Ludziska spytajcie się prokuratora,sędziego jakie ma przywileje i ile wydaje z tz karty Państwowej ( paliwo,jedzenie,hotel,panienki,wczasy,leczenie Nie nio wolno ma IMMUNITET.
JOCIA p.Budka był w Zabrzu czy Gliwicach dostał Kopa na Wiejską.
a ja byłem w Iraku i jeździłem Rosomakiem ale mnie wyrzócili bo handlowałem alkoholem z irackimi kobietami
marek-m62 , a to Twoje?
http://www.piens.pl/kto-jest-kim-piekne-opracowanie-postaci-kod
http://www.piens.pl/kto-jest-kim-piekne-opracowanie-postaci-kod
Marku79, musze zmykać, bo mapki czekaja, a jutro ( dzisiaj ) mam cięzki dzień
B.to przykre,że nie masz na kogo głosować
Ale jest jeszce kilka "kolorów"...>Zieloni,Tęczowi
Ale jest jeszce kilka "kolorów"...>Zieloni,Tęczowi
Brunatni to pis,o nowoczesnej zapomniałem-ich też mam w d.Tęczowi to chyba takim prawakom jak ty gonzaga pasują,u was zawsze homosiów najwięcej.
...Dalej więc,dalej więc
Wznieśmy śpiew...niech żyje anarchia
A,tych "homosiów"u nas to palpacyjnie namierzyłeś???
Wznieśmy śpiew...niech żyje anarchia
A,tych "homosiów"u nas to palpacyjnie namierzyłeś???
Od namierzania palpacyjnego ministrantów to są chyba ci faceci w sukienkach,nie wiem bo nie znam waszych sztuczek gdzie i co sobie wtykacie,ale wystarczy popatrzeć na niektórych weszpolaków czy onr-owców,na ich gestykulację i od razu widać,że to filateliści.
"Tęczowi-prawakom pasują"-Szczyty "logiki"
Co do pozostałych bredzeń-trudno mi się ustosunkować-w sukienkach nie chodzę
Co do pozostałych bredzeń-trudno mi się ustosunkować-w sukienkach nie chodzę
Ten człowiek, ma 31-35 lat >> 2 934 052
Jakim cudem, okolo-31-35 lat PRZED urodzeniem chcieli biedaczka do partii zwerbować
partie PO i PSL wraz z niektórymi osłami z Nowoczesnej trzeba rozliczyc za byle 8 lat rzadzenia i wtedy w polsce bedzie spokoj,kim jest schetyna?budka?, petru?i tusk? bo napewno zaden z nich ma tyle wspolnego z polska co ja z kosmosem
lepiej postawic na liczby niz wierzyc zaklamanej i zlodziejskiej opozycji, tu szybciej trafisz cyferki niz dostaniesz cos od rzadzacych ,a typy na dzis w
MM TO> 1,5,7,8,16,20,27,51,54,75 wzglednie 78
MM TO> 1,5,7,8,16,20,27,51,54,75 wzglednie 78
dawno tu nic nie wpisywalem bo niemoglem sie zalogowac ,nie wiadomo dlaczego w koncu mi sie udalo, ja tez nie opowiadam sie za zadna partia i nie jestem czlonkiem zadnej z nich,ale sledze polityke caly czas, i to co sie dzieje uwazam za cyrk poprostu i nic wiecej, w jednej kwestji zgadzam sie z partia rzadzaca obecnie ze caly czas walczy aby do polski nie przyjmowac uchodzcow z afryki, i to mi sie podoba, i tak dalej trzymac,cala francja juz jest muzełmanska jak to moj kolega mowi ktory tam pracuje, to jest drugi islamabadniemcy tez sie niedługo skoncza jak ciocia Angela bedzie dalej przyjmowac ciapatych ktorzy dokonuja zamachow, unich tam w kraju,bedzie tam to samo co jest teraz we francji,niemcy tez beda muzełmanskie,jak tak beda przyjmowac uchodzcow,a my polacy nie chcemy tu ciapatych i dobrze robi rzad ze ich tu nie przyjmuje,popieram ta odwazna decyzje ale słuszna, okej dosc juz tu tej polityki,bo ta stronka nie jest na takie tematy przeznaczona,przepraszam jesli kogos tu moze czyms urazilem i tez, wiecej niebede tu poruszal spraw polityki zeby nie draznic nikogo tez o innych pogladach jak moje,koniec z politykowaniem tutaj z mojej strony, lepiej popisac o liczbach , cyferkach i pewniakach niz o bandzie nie udacznikow z PSL,PO,nowoczesnej ktorzy zachowuja sie jak pajace w teatrze kukiełek ja rowniez wszystkim zycze milego dnia oraz wysokich wygranych we wszystkich grach liczbowych,pozdrawiam wszystkich znajomych inieznajomych bez wyjatku grunt to miec zdrowie i spokoj i wysokie wygrane w grach
dziekuje krasnalek
mam takie pytanko czy posiada ktos uniwersalne moze typy liczb w mini lotto?
ja też zaświecę przykładem;
więc--- kogo uraziłem na ty czacie to przepraszam
[proszę nie rozwijać już tego tematu bo nie o to mi chodzi]
pozdrawiam
i uciekam do pracy
więc--- kogo uraziłem na ty czacie to przepraszam
[proszę nie rozwijać już tego tematu bo nie o to mi chodzi]
pozdrawiam
i uciekam do pracy
tomi sie nie robi jest i bylo od wczoraj nie czulem w nocy zeby sie cos zmienilo po za ciemnoscia
kedzior czyli 25 dajesz jako pewniaka na 14?? spadam bede za jakas h
Mamy sierpień żniwa miesiąc trzeźwości nowa rywalizacja w ligę mistrzów typowania cała kasa nie na alkohol tylko inwestujemy w gry liczbowe