Wpisy użytkownika tedy 77
Łącznie 129 wpisów w archiwum, pokazane od nr 62 081. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Oczywiste ,że sen musi być wyrażny ale to czasem się sprawdza nie tylko co się śni a i cyfry wpadają no lepsze to z podświadomości niż logarytm i całkowanie liczb ZAPEWNIAM a w ku
Ulala.....ato pamiętaj jak było wczoraj na 22.00 z tym snem i ryzyk -fizyk tak obstaw dziś no jak to było na pewno i czytelnie ....POZDRAWIAM kosztyk 40 kura 11 ...
A w moim senniku szkoła 11 51 a matka 3 25 62 a pisać 48 51 64 a uczyć się 6 62 21 26 67 a sorki nie ma lutownicy ani czynności z tym związanych ale można 3 jako te rzeczy . To w tekstowym opisie , lepiej i pewniej jest z brazków a teg jest mniej i dany sen przypisany do jednej cyfry . A sen musi być wyrażny . Tyle z mojej strony a czy i ...zostawiam grającym . A jeszcze , to na losowania wszystkie a nie np. mm POZDRAWIAM
smileman22...ze snu zawsze wybieraj te wyraziste obrazy a to nie sen na mm godz. 14.00 sprawdz jeszcze lotto i ml a wnioski ...same ja zapewniam , ze wchodzi a nie zawsze i 100% a wedrowiec i szczery mają dobre senniki POZDRAWIAM
smileman22 ...a na onet komuś snił się obraz szczur a nie wiem czy to dziś czy.. a ..szczur to 29 sprwdz
janter, Hekate, salent .....sny ogień 11 księżyc 74 jajka 24 a samoch 42 więzienie 22 51 62 a gdzie szczery ja nie wiem...
your ...matka, ojciec to z tłumaczeń temu kilka cyfr a w miare skuteczne są sny z obrazków ale tego nie mam .Sen musi być wyrazisty a np. miałem dziś zegar to 1 a na tarczy 14 i tylko jedna wpada no zostało na 22.00 a łba swego nie dam...
vour move.....piec 5 9 6 ,dziura 60 palić 35 tylko tak znalazłem a ściany nie mam a POZDRAWIAM
jantar ...kuchnia 45 58 tyle mam ale to nie pewny obraz kuchni no cos jak kuchnia a ...
smilman22...a tylko tak mogę ..las 4 dziewczyna 35 samolot 3 9 73 nie mam znaczenia park a włosy 39 44 58 ale sam decyduj czy to odpowiedniki
smilman22...wpis 70074 masz bardzo dobre sny POZDRAWIAM śij dobrze może jutro a będe koło 8 na kom
smilman22 .. jak będziesz miał a konkret senny obraz to odczytam a naprawde wchodzi ale ..niestety nie za każdym razem i ja też czasowo no niezawsze mam dostęp rano a jeszcze czasem powtórki z tego na wieczór ale jak zawsze łba nie dam!
to ze snu smilmana22 pare oczek wyżej to jego zasługa DOBRE MEDIUM
Hekate ...pies 14 a magazyn no nie mam takiego słowa w senniku a łba nie dam za psa a to co ze smilman22 to nie miałem by z jednego snu tyle weszło i to naciągałem znaczenie a to nie do mm lecz do gier na dany dzień ..no łba nie dam
maxwelka wpisz w google ..sennik wrozki atis..sprawdz samolot z tego tez wchodzi a ja mam obrazkowy
maxwelka... a mój "wykład snów nocnych z dołączeniem liczb na loteryą" taka staroć aż do 99 liczb a wszystko to nic chodzi o TEN TEN SEN!!!!
smilelan22 gram a nie wygrywam musi być sen szkoda zedziś na Twoje nie zagrałem a jeszcze raz to nie zawsze wpada by nie było nieporozumień a może Ty jesteś dobre MEDIUM ... POZDRAWIAM do jutra
...z mojego kobiety 12 16 60 i 2 bo dwie a szczeście jeśli blondynki...
smilman22 kanap 12 71 kobiet 12 16 60 już madzia77 to samo płasz 29 dziec 48 sory tylko tak a czy coś a wypadam z dom popatrz sennik wrozki atis i dopisz jak co jest a POZDRO
kogucik 19 kliknij kursorem na swojego nick i na samym dole stronki
jantar ja bym z tego tak 39 38 54 schody 39 dziecko 48 19 syn 61 i mnie tez dzis syn tooo.. sama decyduj
ewunia0077.......WITAM a postanowiłem Ciebie powitać a i nick coś liczbowo podobny a widze ,że i typy jakby takie same POZDRAWIWM
Wędrowca ----POZDRAWIAM pewno masz racje bo widziałem że Twoje liczby wchodzą a zależy od snu czasem może być pod wpływem wrażeń dnia poprzedniego czasem sen fałszywy musimy kiedyś wymienić spostrzeżenia w tym temacie ..DOBREGO DNIA
Lastek pogrzeb to wiele rzeczy i cmentarz trumna a 7 17 a temat przykry ciężko coś jak konkret żaden
sasza2232 jak sen mam nadzieje że coś wyszło a co dziś czy jakiś SEN...POZDRAWIAM a i kot też wszedł..
WITAM a sasza to chyba płeć piękna tak z wpisu po 22.00 wychodzi a i jak pisze nie wysłała na 22.00 to wielka szkoda tej saszki i kaski ..ale może kiedyś .... szczery sasza2232 POZDRO
szczery... WITAM to co TY odpisałeś na FORUM a
deko inaczej a nie chciałem tam by nie mylić a tak dla sprawdzenia a POZDRAWIAM
deko inaczej a nie chciałem tam by nie mylić a tak dla sprawdzenia a POZDRAWIAM
angelka199019...gdybym wygrał to bym Ci trochę dołożył bo 250-tys. to na małe mieszkanko i mały samochodzik POZDRAWIAM
sasza2232..sorki a w moim senniku nie mam garbatego mam ślepego, grubego, kulawego a,,,,,nie będe kombinował bo mogę wprowadzić w błąd...polecam się innym razem.Może ktos , może szczery ..POZDRAWIAM
sasza2232..w net znalazłem-widzieć garbatego-osiągnąć korzyści, a mieć do czynienia z garbatym szczęście na loterii a le liczb brak
sasza2232 ..jest tu dziś edi8 i szczery może Oni Ci pomogą POZDRAWIAM
multipasko.pl
Najlepsza stronka o tematyce LOTTO
Tak w tytule a co rzeczywistości ..wystarczy może tej wrogości
PROSZE
KOCHAJMY SIE ,grajmy RAZEM w TOTOLOTKA...
Spokojnej niedzieli!!!
Najlepsza stronka o tematyce LOTTO
Tak w tytule a co rzeczywistości ..wystarczy może tej wrogości
PROSZE
KOCHAJMY SIE ,grajmy RAZEM w TOTOLOTKA...
Spokojnej niedzieli!!!
smileman22 chetnie bym Ci dał..ja korzystam ze starego i to bardzo sennika nie szukam w net kiedyś był sennik wróżki Atis na onet ale chyba go już nie ma ..POZDRAWIAM
czarodziejka83 Robaki -zawzięci nieprzyjaciele znaczy---33 43 67 2 9 34----tak wyszlo u mnie
hipcio to jedyny zrównoważony użytkownik [gracz]gra z uczuciem czasem z wyczuciem = no to wpadnie 19 20 21 39 61
Wisłe załatwił sędzia w meczu derbowym z Cracowią nie uznając prawidłowo zdobytego gola przez Głowackiego
noormalny leci sobie w h.. - kulki proponuje ignorować może się mu znudzi , ,,,
« PoprzednieKolejne 100 »