Wpisy 111 600 – 111 699
15 maja 2010 00:25 → 15 maja 2010 21:11, 100 wpisów
Witam dopiero co "wstałych" graczy...
Pomóżcie autorowi ulepszyć kolejne wersje, które są darmowe, wypełniając poniższą ankietę.
http://tnij.org/lo-ankieta
Dziękuję
Pomóżcie autorowi ulepszyć kolejne wersje, które są darmowe, wypełniając poniższą ankietę.
http://tnij.org/lo-ankieta
Dziękuję
Witam.Z zachmurzonego i jeszcze suchego Krakowa pragnę podać swoje typy do MM.Oto one:19,38,2,50,49,58,76,43,61,28.Pozdrawiam i życze milutkiego dnia i trafnych typowań.Ciesze sie z powrotu na czat pewnych ludzi,nie będę wymieniał nicków,ale wszyscy są zadowoleni z tego powrotu,a hipcio chyba szczególnie.(szczek czy nie szczek)
Witam wszystkich
SirMavins>>
J wczoraj 4 tys dowieźli, a Ty milczysz...
Z innych światów pochodzi człowiek (TDP), ale dobrze napisał - to loteria
lila>>
wszędzie dobrze...
Masz może coś ciekawego o szparagach ?
SirMavins>>
J wczoraj 4 tys dowieźli, a Ty milczysz...
Z innych światów pochodzi człowiek (TDP), ale dobrze napisał - to loteria
lila>>
wszędzie dobrze...
Masz może coś ciekawego o szparagach ?
Piątka na 14:00 =3,8,15,21,49=
Robal_36
Był już podobny, a nawet wyższy wynik, tj. >4400 J+0.
Weź pod uwagę, ze nie wiesz ile w tych zakładach było kuponów z > 1 J.
Był już podobny, a nawet wyższy wynik, tj. >4400 J+0.
Weź pod uwagę, ze nie wiesz ile w tych zakładach było kuponów z > 1 J.
GAŁA powinno być bo obstawiłem WISEŁKE jako wygraną.Ale ze mnie taki sportowiec jak z koziej ....trąba.Zależy mi na wygranej tylko ze względu na kase.Już dużo straciłam przez Wisłę,więc może sie uda odzyskać i coś zarobić.Ale lokalny patriotyzm nakazuje wiare w wygraną i świętowanie na rynku gdzie niebawem sie udaje.Serdecznie pozdrawiam
kogucik19>wisełka 100% wygra,ale odra mui też walczyć o zwycięstwo i mam nadzieje że pyry dziś zremisują,a mistrzostwo przypadnie wiśle czego jej życzę i tobie.Pozdrawiam
Witam Wszystkich:))Miłego Weekendu:)) trafnych typowań, wygranej:)))
Kathy>przykro mi,a nie lepiej zagrać systemem w mini lotto?w lotto drożej i trudniej coś trafić,tylko jaj masz wygrać to się wygra.Pozdrawiam.
Parki to jakby standard,trójki mogą być Ok,zależy w jakim składzie.:)
Gała... jeszcze do 22 mam dużo czasu na przemyślenie tego zagadnienia i wytypowanie właściwych (trafnych) cyferek
teraz zobaczymy co przyniesie godz. 14 :-)
teraz zobaczymy co przyniesie godz. 14 :-)
<>
-4,12,15,26,44,49,56,62,64,80-
/3,6,15,36,45/
-4,12,15,26,44,49,56,62,64,80-
/3,6,15,36,45/
Wczorajsza przegrana,spowodowała,że zmuszony jestem wysłać na wieczór tylko jeden zakład.Inaczej wpadłbym w szpony hazardu.
Osobom nie lubiącym patrzeć w mapy,bałwan przypomina,że o 1400 nie było końcówek z 3 i 5,przewaga parzystych.
Gała... to co zwykle, 4 kupony, 2 dziesiątki, dziewiątka i ósemka
trafione 4/10, 4/9
trafione 4/10, 4/9
Mag.. witaj.
Kathy> to jednak coś wygrywasz,a na kuponach powtarzaja ci sie liczby i na ile losowań je puściłaś?
Dzisiaj po męskiej rozmowie z doradcą,nie dam mu ani lodów ani żelków.Widać,brak wygranej zmniejszy jego porcje karmy.
typowałam, nie wiem może nie wpisałam hasła:( typowania na 14,00 brak... szkoda:((
Mag czy to Twoja szczęśliwa trójka na wieczór,bo ja już swoje liczby ustaliłem,a nie mogę przekroczyć limitu.
Lotto- test.
01, 09, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 22, 25, 26, 29, 32, 34, 39, 46.
01, 09, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 22, 25, 26, 29, 32, 34, 39, 46.
Mag.. . Możesz przetłumaczyć to co napisałaś do mnie???
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam. Gdzie można poczytać o sposobach na typowanie liczb w Multi Multi?
Wygrał kto dzis? bo u mnie marnośc nad marnosciam
Hipciu moze Twoj bałwanek odtańczy jakiś taniec w intencji mojego mm, bo zaczynam tracić cierpliwośc.
Na dzisiejszy wieczor 17,22,31,35,73,78 i jeszcze moze cos wymyślę na dyszke
Hipciu moze Twoj bałwanek odtańczy jakiś taniec w intencji mojego mm, bo zaczynam tracić cierpliwośc.
Na dzisiejszy wieczor 17,22,31,35,73,78 i jeszcze moze cos wymyślę na dyszke
Proszę grzecznie o ładną pogodę,żebym ni zmókł na deszczu podczas wędrówki do kolektury.A droga będzie długa,ponad 1 godzinę.Pozdrawiam.
Gała. wysyłam na dwa losowania bo zrobiłam się leniwa i nie chce mi się chodzić dwa razy dziennie
i mam skreślone cyferki, które podaję w typowaniach
i mam skreślone cyferki, które podaję w typowaniach
Witaj Jandzia,ja tradycyjnie nie gram na 1400,żeby mnie nie dopadły szpony hazardu.
Kathy a czy nie możesz posłać do kolektury osobistego sługę,skoro samej Ci się odechciewa.
Liczby typuję na "nie".
Wędrowca netowy.... to może ja niepotrzebnie chcę się bawić w system, bo wśród moich cyferek nie ma żadnej z twoich :-)
Hipciu mnie już dopadły, jestem uzależniona od godz.14 i 22
Kiedyś nawet wysłąlam młodego do kolektury ale nie sprzedali, powiedzieli ze za młody i musiałam sama dygac
Kiedyś nawet wysłąlam młodego do kolektury ale nie sprzedali, powiedzieli ze za młody i musiałam sama dygac
Kathy- ja podaję liczby które prawdopodobnie(?) nie zostaną wylosowane. Tych liczb nie należy skreślać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
dziękuję, brzmi smakowicie
wszystkim miłośnikom dobrego jedzenia
smacznego i
powodzenia
wszystkim miłośnikom dobrego jedzenia
smacznego i
powodzenia
Hej potrzebuję pomocy z matematyki na poziomie II kl. gimnazjum - mamy problemy z dwoma zadaniami ...pomoże ktoś ?
Witam.Podam liczby na najbliższe losowanie MM.Oto one:19,38,64,49,58,76,43,61,27,28.Nie wiem czy tylko ja jestem taki śpiący (wprawdzie mam powód,ale ile można)czy taki stan czują inni gracze.Dlatego przekąska i dalej jadę na rynek ,bo szkoda czasu na takie trwanie w marażmie,pozdrawiam i życze większej energii,trafnych typowań i lepszego samo poczucia .Pozdrawiam
koło roweru ma średnicę rowną 60 cm. Ile obrotów wykona ono na odcinku 42 m?
22,3 obrotu
Dzięki , też nam taki wynik wychodził ale nie byliśmy pewni:)
No to mamy Mistrza Polski http://www.youtube.com/watch?v=pDCF_IvJSO4
perkun fartem mistrza zdobyliście,ale jest jeden plus może zagracie lepiej w lidze europejskiej bo w lidze mistrzów was nie widze.
Gała > to że Wisła traci w najważniejszych meczach gole w 90 minucie, Legia od kilku kolejek przestała grać, nazywasz fartem Lecha? Człowieku zastanów się co piszesz!
Zobacz sobie tabele wiosny 2010 i wtedy zobaczysz, czy to fart czy zasłużone Mistrzostwo Polski Lecha.
Zobacz sobie tabele wiosny 2010 i wtedy zobaczysz, czy to fart czy zasłużone Mistrzostwo Polski Lecha.
Lech jako jedyna drużyna nie kalkulowała tylko grała swoje. Wisła, Legia i Ruch przeprowadzały jakieś kalkulacje kto z kim wygra, a kto z kim przegra. Lech grał, wygrywał i ma zasłużone mistrzostwo.
danteV-tak masz rację co do 2 wpisu, ale szczęście i farta miała to jest w piłce potrzebne (Chorzów)a jak widzisz gre leszka w pucharach?
Cieszę się że moja Arka się utrzymała ale z taką grą to wstyd dla mnie zawód to Legia dzisiaj także
Gała > wszystko zależy z jakim składem przystąpią do el.LM
Jeśli się nie wyprzedadzą z zawodników, pomyślą o wzmocnieniach (pieniądze mają), to widzę szanse na awans do fazy grupowej. A to jak zapewne wiesz, byłoby wielkim sukcesem dla polskiej drużyny. Stadion pierwsza klasa, kibice bez zastrzeżeń, więc chyba warto zaistnieć choć trochę w Europie.
Jeśli się nie wyprzedadzą z zawodników, pomyślą o wzmocnieniach (pieniądze mają), to widzę szanse na awans do fazy grupowej. A to jak zapewne wiesz, byłoby wielkim sukcesem dla polskiej drużyny. Stadion pierwsza klasa, kibice bez zastrzeżeń, więc chyba warto zaistnieć choć trochę w Europie.
danteV>ładnie to wszystko ujołeś i mam nadzieje że będziemy ogladać w tym roku leszka w lidze mistrzów.Pozdrawiam
Nie wszystkim LM wychodzi na zdrowie. Pamiętacie Thun? aktualnie II liga. A Petrżalka? Właśnie w tej chwili spadła do II ligi. Myślę, że Lech będzie lepiej zarządzany i podobny los go nie spotka.
Pozdrawiam kibiców Lecha i gratuluję tytułu.
Pozdrawiam kibiców Lecha i gratuluję tytułu.
Mam cichą nadzieję, że Lech nie zaprzepaści szansy którą sobie wywalczył. Jest bardzo dobrze zarządzany, ma pieniądze, sponsorów i wspaniałych kibiców. Reszta w rękach menedżerów i oczywiście zawodników.
Wisła po tym jak dzisiaj potraktowała swoich kibiców, według mnie nie zasłużyła na tytuł MP.
Wisła po tym jak dzisiaj potraktowała swoich kibiców, według mnie nie zasłużyła na tytuł MP.
Wisłe załatwił sędzia w meczu derbowym z Cracowią nie uznając prawidłowo zdobytego gola przez Głowackiego
Kluczem do wygrywania w Multi Multi jest liczba 36 ( stosunkowo często wypada ) .Niech każdy grający wbije sobie to do głowy jeśli traktuje grę poważnie a nie jak zabawę.
A więc odczekujemy kiedy nie idzie 3,4 dni i zawsze dodajemy ją do swoich liczb.Są liczby które nie chodzą nawet 20 - 30 dni,ale NIGDY nie jest nią 36.Polegam na niej jak na Zawiszy.
A więc odczekujemy kiedy nie idzie 3,4 dni i zawsze dodajemy ją do swoich liczb.Są liczby które nie chodzą nawet 20 - 30 dni,ale NIGDY nie jest nią 36.Polegam na niej jak na Zawiszy.
danteV>>> chodzą słuchy , że Lech - wobec odejścia Lewandowskiego - złożył propozycję Żurawskiemu aby wrócił do Poznania z Cypru...
noormalny >>> to jest strona o grach i możesz tu typować zarówno liczby do kilku gier losowych ( TYPOWANIA ) oraz podawać swoje typy bukmacherskie ( w kilku wątkach na forum ) .
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
aha patrzałem w te typowania ale tam same tabelki i cyferki normalnie nie trybie jak sie tam poruszać
edi8 > też to słyszałem. Według mnie Żurawski może wzmocnić Lecha, ale Lewandowskiego nie zastąpi. Lech musi szukać dalej wzmocnień.
Pozdrawiam
Pozdrawiam