Wpisy 104 200 – 104 299
29 marca 2010 08:28 → 29 marca 2010 21:48, 100 wpisów
Witam w poniedziałkowy przepiękny ranek.
Do tego co wrzuciłem w nocy dodaję w MM:
30-32-40-52-60-72.
I nara.
Do tego co wrzuciłem w nocy dodaję w MM:
30-32-40-52-60-72.
I nara.
witam
nowy dzień
nowy tydzień
nowe nadzieje ?
no i panowie w tym tygodniu
malowanie jajek :)
wysokich wygranych
nowy dzień
nowy tydzień
nowe nadzieje ?
no i panowie w tym tygodniu
malowanie jajek :)
wysokich wygranych
witam .Obserwując obecne losowania lotto i te dawniejsze mam możliwość porównań i tak dochodzę do wniosku ze obecnie jest to mało przejrzyste .Dawniej była inna maszyna losujaca i przede wszystkim było na nią zbliżenie i widziało sie jak kulki wpadają juz do rynienki , teraz jest w odległym tle a zbliżenie tylko na koncowy odcinek.
xelom> Malowanie jajek?
Ale chyba swoich ?
Chce pisankę ,,,,chce pisankę
pzdr
Ale chyba swoich ?
Chce pisankę ,,,,chce pisankę
pzdr
znacie strone internetowa z zamiana snów na liczby?
Witam serdecznie.Wykorzystałem typy TOMCIA który był uprzejmy mi je wyszukać i zrobiłem z tych typów 4 kuponiki jako mix tych zdarzeń.Pamiętając o tym aby nie było 2 zdarzeń jednego meczu.Po sprawdzeniu przez SZEFA zostaną wysłane.
KUPON 1
360 Manchester City-Wigan 1 1.35
879 Kaiserslautern-TSV Monachium LB 2,5 2 1.70
584 Newcastle-Nottingham obie druż. SN 1 1.75
AKO 4,02
KUPON 2
532 Newcastle-Nottingham 1 1.70
390 Manchester City-Wigan LB 2,5 2 1.70
1600 Ath Bilbao-Racing Santander obie druż. SN 1 1.65
AKO 4,77
KUPON 3
859 Kaiserslautern-TSV Monachium 1 1.50
1550 Ath Bilbao-Racing Santander LB 1,5 2 1.27
3460 Ostrava-Slavia Praga obie druż. SN 1 1.70
AKO 3,24
KUPON 4
1140 Le Havre-Guingamp 1 1.95
2746 Karsiyaka-Karabukspor LB 2,5 2 1.85
1048 Monaco-Auxerre obie druż. SN 1 1.75
AKO 6,31
Mamy za oknem piękną Pogodę więc na spacerek wychodzą młode.Oczka biegają mi tu i tam na widok tylu pięknych dam. A jak usłyszę Kukułkę jak kuka szybciutko lecę do mego buka,i tam kasiorę swoją zanoszę,o pomnożenie buka proszę.Więc do boju moi drodzy,hej na buka, hej na kasę,niech nam płacą wielką kasę.Pozdrawiam i zmykam.Miłego dnia.
KUPON 1
879 Kaiserslautern-TSV Monachium LB 2,5 2 1.70
584 Newcastle-Nottingham obie druż. SN 1 1.75
AKO 4,02
KUPON 2
390 Manchester City-Wigan LB 2,5 2 1.70
1600 Ath Bilbao-Racing Santander obie druż. SN 1 1.65
AKO 4,77
KUPON 3
3460 Ostrava-Slavia Praga obie druż. SN 1 1.70
AKO 3,24
KUPON 4
1140 Le Havre-Guingamp 1 1.95
AKO 6,31
Mamy za oknem piękną Pogodę więc na spacerek wychodzą młode.Oczka biegają mi tu i tam na widok tylu pięknych dam. A jak usłyszę Kukułkę jak kuka szybciutko lecę do mego buka,i tam kasiorę swoją zanoszę,o pomnożenie buka proszę.Więc do boju moi drodzy,hej na buka, hej na kasę,niech nam płacą wielką kasę.Pozdrawiam i zmykam.Miłego dnia.
Podam jeszcze moje 10 liczb do MM mam nadzieję że coś wyjdzie.Zawsze pierwsza liczba jest według mnie "pewniakiem"Oto one:24,30,33,16,42,52,44,11,50,22.Robiąc dziś jajeczniczkę na śniadanie w każdym z wiejskich jajek(szt 3) miałem dwa żółtka,i odbieram to jako początek udanego dnia,a mam dziś trochę do załatwienia w urzędzie.Serdecznie pozdrawiam i życzę wysokich wygranych,humorku i miłego dnia.Pozdrawiam
smileman22 chetnie bym Ci dał..ja korzystam ze starego i to bardzo sennika nie szukam w net kiedyś był sennik wróżki Atis na onet ale chyba go już nie ma ..POZDRAWIAM
Hejka:)
Macie jakiegoś pewnego pewniaczka na dziś?:D
Macie jakiegoś pewnego pewniaczka na dziś?:D
Witam Smileman2 ,to jest strona na ktorej mozesz zamieniac sny na liczby. U mnie dosc czesto sie sprawdza.Pozdrawiam
http://www.notto.pl/
http://www.notto.pl/
Dzięki Lila:)
Lila---wzajemnie-pozdrawiam!
8,27,78 / 28,30,72 / 10,69,80 / 9,35,67 /
Witam :)
To na stronce brakuje nam tylko jeszcze "Wróżki" albo "Tarocisty" i codziennej przepowiedni np. z jednej kart Tarota :PPPP ( wygram,nie wygram?)
A tak odnośnie tematu znalazłam coś ciekawego na na necie.
http://www.ezoforum.pl/horoskop-urodzinowy/
Zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć o sobie:PPP
pozd
To na stronce brakuje nam tylko jeszcze "Wróżki" albo "Tarocisty" i codziennej przepowiedni np. z jednej kart Tarota :PPPP ( wygram,nie wygram?)
A tak odnośnie tematu znalazłam coś ciekawego na na necie.
http://www.ezoforum.pl/horoskop-urodzinowy/
Zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć o sobie:PPP
pozd
lila ten komputer TS jest naprawdę do tyłu. zamiast powiększyć bonus to zmniejszył
kathy....już dawno pisałam,że z nim coś nie teges:)Jak po losowaniu?
NA 22 taki test MM:
18 liczb: 2,5,7,9,17,18,24,30,31,32,33,36,37,42,46,55,64,66
3 liczby: 13,45,48
5 liczb: 25,58,60,61,76
pewniak: 11 i 43 ?
pewniak: 11 i 43 ?
NA 22 taki test MM:
pewniak: 11 i 43 oraz 51 ?
pewniak: 11 i 43 oraz 51 ?
Witam! Własnie poszło w Keno-1,2,3,4,5,6,7,8:)
Losowanie num. 119273
Pozdrawiam!
Losowanie num. 119273
Pozdrawiam!
Witam ponownie.
do proponowanych na jutro w Mini liczb dodaję:
5-8-16-30-37-30.
do proponowanych na jutro w Mini liczb dodaję:
5-8-16-30-37-30.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Jaja, jajka ,jajeczka, jajca, jajury,
I te.. hmm nie drobiowe i te od kury,
Wszystkie warte są malowania,
Kraszenia, skrobania i gotowania,
Tylko uważajcie panie kochane,
Na jajka, w majtkach schowane,
Te delikatnie trzeba malować,
Pędzelkiem, po malusiu łaskotać,
Oj jajka mówiłam, nie malusia,
Uważaj kobieto na Wacusia!
O właśnie! To okrągłe maluj,
Maluj, no masz babę!, nie całuj!
Więc od dziś kochane panie,
Bierzmy się za jaj malowanie,
Wymyślimy wzorki nie codzienne,
Przecież mycie, tez przyjemne,
Kto powiedział, że te w majtkach,
Nie od kury? A że w gatkach!?
A co mnie tak w sumie obchodzi,
Gdzie sobie facet kurze jaja nosi.;)
I te.. hmm nie drobiowe i te od kury,
Wszystkie warte są malowania,
Kraszenia, skrobania i gotowania,
Tylko uważajcie panie kochane,
Na jajka, w majtkach schowane,
Te delikatnie trzeba malować,
Pędzelkiem, po malusiu łaskotać,
Oj jajka mówiłam, nie malusia,
Uważaj kobieto na Wacusia!
O właśnie! To okrągłe maluj,
Maluj, no masz babę!, nie całuj!
Więc od dziś kochane panie,
Bierzmy się za jaj malowanie,
Wymyślimy wzorki nie codzienne,
Przecież mycie, tez przyjemne,
Kto powiedział, że te w majtkach,
Nie od kury? A że w gatkach!?
A co mnie tak w sumie obchodzi,
Gdzie sobie facet kurze jaja nosi.;)
Wielkanocnych świąt już pora
Trzeba jaja wyjąć z wora
-pomalować, pofarbować
I kobiecie dać spróbować
-żeby potem nie gderała,
Że na Święta jaj nie miała!
Trzeba jaja wyjąć z wora
-pomalować, pofarbować
I kobiecie dać spróbować
-żeby potem nie gderała,
Że na Święta jaj nie miała!
lila zobacz sobie tutaj:
http://wielkanocne-sms.smshub.pl/
ralfek no widzisz jak to jest: "nieszczęścia chodzą parami" :PPPP
http://wielkanocne-sms.smshub.pl/
ralfek no widzisz jak to jest: "nieszczęścia chodzą parami" :PPPP
Wpadłem na chwile .TOMCIO to ostateczna wersja moich kuponów.Wybacz jak coś nie po twojej myśli,ale nie mialem czasu na dłuższe zastanawianie.Z pierwszego kuponu odjąłem ostanie zdarzenie i dodałem do drugiego kuponu.Nie wiem czy dobrze zrobiłem ale spoko jak wyjdzie choc jeden to nie stracę.Pozdrawiam i zmykam niestety będę za 2-3 godz.
KUPON 1
AKO 3,44
KUPON 2
4665 Cambuur - TOP Oss LB 2,5 2 1.40
2338 Yverdon-Winterthur LB 2,5 2 1.50
AKO 8,63
TOMCIO dzieki i zmykam.Co do liczb do MM to ŻADNA (ani jedna) nie została wylosowana .Pozdrawiam wszystkich.
KUPON 1
AKO 3,44
KUPON 2
4665 Cambuur - TOP Oss LB 2,5 2 1.40
2338 Yverdon-Winterthur LB 2,5 2 1.50
AKO 8,63
TOMCIO dzieki i zmykam.Co do liczb do MM to ŻADNA (ani jedna) nie została wylosowana .Pozdrawiam wszystkich.
Do kol. Pasko:
Pasko,
Mam wrażenie, że zapomniałeś o przestawieniu zegarów.
Tez jestem konserwatystą, ale niestety robi się bałagan. Jedni przestawiają, drudzy nie, i wówczas podawane czasy trzeba przyjmować z błędem pomiaru plus minus 1 godzina.
Wszystkiego Dobrego
Pasko,
Mam wrażenie, że zapomniałeś o przestawieniu zegarów.
Tez jestem konserwatystą, ale niestety robi się bałagan. Jedni przestawiają, drudzy nie, i wówczas podawane czasy trzeba przyjmować z błędem pomiaru plus minus 1 godzina.
Wszystkiego Dobrego
Obowiązująca do końca ubiegłego roku ustawa jasno określała, że „ogólna wartość wygranych w grze liczbowej, totalizatorze i grze bingo pieniężne nie może być niższa niż 50 proc. kwoty wpłaconych stawek”. Tymczasem zarówno Multi Lotek, jak i wprowadzone w maju 2008 r. Keno miało z góry określoną tabele wygranych. Niezależnie od tego, ile zostało zawartych zakładów, Totalizator za trafione liczby wypłacał zawszę tę samą kwotę. Odwrotnie niż w Lotto, w którym dochodzi do kumulacji. Niewygrana pula pieniędzy zasila wygraną w kolejnym losowaniu, i tak aż do momentu, gdy któryś z graczy trafi tzw. „szóstkę”. Ostatnie losowanie Multi Lotka odbyło się w czerwcu 2009 r. Wtedy tę grę zastąpiła gra Multi Multi. Reguły gry są niemal identyczne, jedyną istotną zmianą jest to, że Multi Multi przewiduje kumulacje.
Co na to nadzorujące totalizatora Ministerstwo Finansów? Resort oględnie przyznaje, że TS nigdy nie był przez nich kontrolowany w zakresie wypełniania wymogów ustawy. Była za to pod lupą urzędników, którzy sprawdzali m.in. „prawidłowość ustalania i wpłacania wpłat z zysku”. Jaki był jej efekt? Wyniki kontroli skarbowych objęte są tajemnicą – czytamy w korespondencji z MF. Za to Magdalena Kobos, rzeczniczka resortu, otwarcie stwierdza, że regulamin gier Multi Lotek czy Keno jest tak skonstruowany, że możliwa jest sytuacja, w której wartość wygranych nie będzie wynosiła wymaganych 50 proc. kwoty zakładów. Zaznacza jednak, że „w dłuższym czasie...ten warunek zostaje spełniony”. Jak to możliwe? Tego już nie podaje.
Według ministerstwa w grze Keno po blisko 110 tys. losowań na wygrane zostało przeznaczone ponad 57 proc. wpłaconych stawek. A co z Multi Lotkiem? Na ten temat informacji już nie otrzymaliśmy.
W oficjalnym komunikacie Totalizator podaje jednak, że w ciągu 13 lat dzięki tej grze milionerami zostało 9 osób, ale rocznie generowała ona wpływy na poziomie 900 mln zł. To 25 proc. wszystkich wpływów do TS w 2008 r. Gra musiała być rentowna, bo w maju 2008 r. Totalizator wprowadził właśnie opartą na identycznych zasadach grę Keno. Losowanie odbywa się tam co 5 minut.
Keno w ustawie o grach hazardowych, która zastąpiła przepisy o grach i zakładach wzajemnych, została zwolniona z obowiązku przeznaczania na wygrane 50 proc. wpłaconych stawek.
Zgodnie z kodeksem karnym skarbowym za prowadzenie gier liczbowych wbrew przepisom grożą 3 lata więzienia i wysoka grzywna.
Co na to nadzorujące totalizatora Ministerstwo Finansów? Resort oględnie przyznaje, że TS nigdy nie był przez nich kontrolowany w zakresie wypełniania wymogów ustawy. Była za to pod lupą urzędników, którzy sprawdzali m.in. „prawidłowość ustalania i wpłacania wpłat z zysku”. Jaki był jej efekt? Wyniki kontroli skarbowych objęte są tajemnicą – czytamy w korespondencji z MF. Za to Magdalena Kobos, rzeczniczka resortu, otwarcie stwierdza, że regulamin gier Multi Lotek czy Keno jest tak skonstruowany, że możliwa jest sytuacja, w której wartość wygranych nie będzie wynosiła wymaganych 50 proc. kwoty zakładów. Zaznacza jednak, że „w dłuższym czasie...ten warunek zostaje spełniony”. Jak to możliwe? Tego już nie podaje.
Według ministerstwa w grze Keno po blisko 110 tys. losowań na wygrane zostało przeznaczone ponad 57 proc. wpłaconych stawek. A co z Multi Lotkiem? Na ten temat informacji już nie otrzymaliśmy.
W oficjalnym komunikacie Totalizator podaje jednak, że w ciągu 13 lat dzięki tej grze milionerami zostało 9 osób, ale rocznie generowała ona wpływy na poziomie 900 mln zł. To 25 proc. wszystkich wpływów do TS w 2008 r. Gra musiała być rentowna, bo w maju 2008 r. Totalizator wprowadził właśnie opartą na identycznych zasadach grę Keno. Losowanie odbywa się tam co 5 minut.
Keno w ustawie o grach hazardowych, która zastąpiła przepisy o grach i zakładach wzajemnych, została zwolniona z obowiązku przeznaczania na wygrane 50 proc. wpłaconych stawek.
Zgodnie z kodeksem karnym skarbowym za prowadzenie gier liczbowych wbrew przepisom grożą 3 lata więzienia i wysoka grzywna.
Totalizator Sportowy naruszył ustawę?
Multi Lotek narusza prawo
Totalizator Sportowy przez kilkanaście lat organizował gry, które naruszały zapisy ustawy o grach i zakładach wzajemnych. W jedną z nich Polacy grali codziennie, także w święta - to wprowadzony w 1996 roku Multi Lotek.
Multi Lotek narusza prawo
Totalizator Sportowy przez kilkanaście lat organizował gry, które naruszały zapisy ustawy o grach i zakładach wzajemnych. W jedną z nich Polacy grali codziennie, także w święta - to wprowadzony w 1996 roku Multi Lotek.
rico...biorąc pod uwagę, że przystępując do gry zgadzamy się z regułami...
jak sobie policzyłam to ładne parę tysiaków wyciągnęłam od TS więc stratna nie jestem...
i najważniejsze
komputer TS nadal zaspany, jest dziś szansa na wygrane...
powodzenia
jak sobie policzyłam to ładne parę tysiaków wyciągnęłam od TS więc stratna nie jestem...
i najważniejsze
komputer TS nadal zaspany, jest dziś szansa na wygrane...
powodzenia
cieszę się, że jest dobrze, przynajmniej w tym jednym przypadku.....
większość jednak narzeka, ale to pewnie nieudacznicy!
Pozdrawiam, aha, gratulacje za 8/8 w KENO
większość jednak narzeka, ale to pewnie nieudacznicy!
Pozdrawiam, aha, gratulacje za 8/8 w KENO
rico...jeszcze nie trafiłam 8/8 w keno, dwa razy bym miała 7/8 gdybym wysłała....
ale z góry dziękuję!!!
pzdr
ale z góry dziękuję!!!
pzdr
ho,ho aż 2 razy 7/8, zatem podwójne gratulacje i życzę 10/10
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj Liluś!!!
- czy także masz sukcesy w KENO?
- wszak jesteś z Gniezna, a tam padła jedna z głównych wygranych!
- czy także masz sukcesy w KENO?
- wszak jesteś z Gniezna, a tam padła jedna z głównych wygranych!
Odnośnie wpisu 104252,niejakiego rico.Koszmar,koszmar od 10 lat nic nie trafiam.Bałwan.
Przez 10 lat nic nie trafić i ciągle grać?
Tego nie rozumiem, i jeszcze dawać rady jak grać.Bałwan
Paranoja!
Tego nie rozumiem, i jeszcze dawać rady jak grać.Bałwan
Paranoja!
Podstawą wygranej jest ustalenie biegunów szczęścia,czyli znalezienie szczęśliwej kolektury.Wysłanie zakładów w pechowej skończy się porażką.
Rozmawiałem przed chwilą z bałwanem i uparł się,przy liczbach 17 i 65 na wieczór.Są tylko dwie możliwości albo posłuchać bałwana albo hipcia.Bocian jest zajęty.
Hipopotan- przejdziesz do historii Multipasko ze zwrotem " BIEGUNY SZCZĘŚCIA"
A to czwórka od hipcia:2,7,26,29.Powiedziałem bałwanowi,żeby nie czytał wpisu rico,bo chyba użył brzydkiego słówka.
Bałwan się pyta czy rico podał jakieś liczby na multi,czy tylko jest marudą.
Bałwan słyszał kiedyś opowiadanie o świętym Dominiku Savio,jak ten spotkał na ulicy przeklinającego mężczyznę,a kiedy zwrócił mu uwagę,ten obiecał poprawę.
Dla tych co nie lubią patrzeć w tabele,bałwan podaje cztery długo nie idące liczby 16,24,33,30.Pozdrawiam.
hipopotan>
Ty się nagadasz z bałwanem.
Wam się chyba nigdy nie nudzi.
A słoneczko jemu nie szkodzi ???
Pozdrawiam,, Hipciu
Ty się nagadasz z bałwanem.
Wam się chyba nigdy nie nudzi.
A słoneczko jemu nie szkodzi ???
Pozdrawiam,, Hipciu
Witam:) Lila hipopotan oszalał;) od tego lotto,zaczoł gadać ze swoimi maskotkami.
hipo co jest grane??
hipo co jest grane??
Bałwan zauważył vento,że zawsze pojawiasz się obok Lily,powiem mu,że bardzo ją lubisz.
Bałwan musi uważać na słońce i używa parasola ,aby się chronić i swój cenny buchmakerski mózg przed przegrzaniem.
hipopotan....Witaj:)To nie było śmieszne;)Pozdrawiam Cię serdecznie.
magda77 ty masz męża! także nie powinnaś brać mnie na serio, poza tym mój wpis to dialod a nie zaloty ;))
Witaj Lila.Ja nie odpowiadam za zachowanie bałwana.Posadzę go na kilka godzin na karnym jeżu.Pozdrawiam.
Podaję jakie beznadziejne liczby wybił mi chybik wczoraj wieczorem:1,6,9,14,15,24,32,38,44,59.Koszmar.
Witam Wszystkich !!!! :)
lila uśmiechnij się ;)
lila uśmiechnij się ;)
Lila, czy Ty to gotujesz, czy tylko przepisujesz książkę kucharską?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich!Dopiero zatypowałem gdyż wróciłem z pracy a dzień był ciężki.Nie cierpię promocji :( Pozdrawiam wszystkich i powo w losowaniu.R
W związku,że uziemniłem na kilka godzin bałwana,podaję liczby od bociana.Bocian,że pracuje przy odbieraniu porodów,a w 9tym miesiącu następuje rozwiązanie serwuje takie liczby:9,19,39,49,59.Jak nie pójdą,pretensje kierowaćdojego niego a nie hipcia.