Wpisy 69 574 – 69 673
13 października 2009 00:11 → 13 października 2009 18:57, 100 wpisów
szukamy liczb;)
kuleczki już są;)!!chyba trzeba się zbierać;)
halo halo, witam wszystkich załamanych...Głowa do góry, kiedyś musimy przełamać tego niefarta, może to dziś.
Witam wszystkich,
szczery>>> przy okazji masz do obróbki sen
<<< moj niespelna 7 letni syn chodzi za oknami(poddasza) na takim jakby murku ok pól metra ponizej okien i świeci mi w oczy latarką z za szyby (ot taką zabawę sobie wymyślił) kiedy go zauważam szybko otwieram okno żeby go wciągnąć do domu a on w tym momencie spada ... no i się obudziłam , koszmarna noc niema co.
szczery>>> przy okazji masz do obróbki sen
<<< moj niespelna 7 letni syn chodzi za oknami(poddasza) na takim jakby murku ok pól metra ponizej okien i świeci mi w oczy latarką z za szyby (ot taką zabawę sobie wymyślił) kiedy go zauważam szybko otwieram okno żeby go wciągnąć do domu a on w tym momencie spada ... no i się obudziłam , koszmarna noc niema co.
<<
sorki szczery ale poraz drugi wpis o śnie nie wchodzi nie wiem czy jest za długi,czy nie na temat gier .
A może powód jest inny i tu pytanie do pasko ???
A może powód jest inny i tu pytanie do pasko ???
mam komunikat ze wpis został zatwierdzony, ale brak jego treści tej dotyczącej samego snu
w tym śnie mój syn spada z okna , wcześniej opisałam go bardziej szczegółowo
OPA jak bedziesz miał chwile to powiedz ile jest w puli na DL bo to ciekawe ze juz po jednej kumulacji 6mln ma byc.
Witam! na 14 nie gram ale o 22 losowanie jest moje MM i mini lotto zagram systemem na 7 liczb zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam
JANTAR rozpisałem szczegółowo i wyszło mi coś takiego :
4,8,9,12,21,36,17,27,72,19,35,10,53,80.POWODZENIA !!!
4,8,9,12,21,36,17,27,72,19,35,10,53,80.POWODZENIA !!!
Lotto.pl nie podaje ostatnio wygranych, ale u mnie zawsze są na bieżąco w dziale wygrane :) Pozdrowienia
szczery, moje typy na dzisiaj:
5,8,11,23,30,32,38,39,41,46,47,48,52,56,60,64,70,73
rozpisuję na 5 skr.
a te poniżej możesz dodać, będziesz miał wtedy 30:
1,4,15,18,34,37,40,54,62,75,76,78
5,8,11,23,30,32,38,39,41,46,47,48,52,56,60,64,70,73
rozpisuję na 5 skr.
a te poniżej możesz dodać, będziesz miał wtedy 30:
1,4,15,18,34,37,40,54,62,75,76,78
baton, a jak rozpisujesz na 5 skr. to na ile kuponów ? i ew. jakim systemem ?( o ile możesz powiedzieć)
prosba o interpretacje snu:
snil mi sie rachunek za prad na kwote 1848 zl ~ 1850 zł i 2-gi sen: wyjazd w gory, gdzie spotkalem kolezanke ze szkoly podstawowej. W gorach tych starsza kobieta (babcia,moja)stojac za mna, szarpala mnie za kurtke.
snil mi sie rachunek za prad na kwote 1848 zl ~ 1850 zł i 2-gi sen: wyjazd w gory, gdzie spotkalem kolezanke ze szkoly podstawowej. W gorach tych starsza kobieta (babcia,moja)stojac za mna, szarpala mnie za kurtke.
szczery: biorę pierwszy z brzegu system skrócony, dostosowany do ilości liczb. co do ilości zakładów wszystko zależy od tego ile kasy chcę w danym dniu przegrać;)
ale ogólnie jest dobrze:)
ale ogólnie jest dobrze:)
smileman22 dobrze jakbyś podał dokładą kwotę rachunku, wtedy już masz część konkretnych liczb(nie na zasadzie: ok...tylko dokładnie !)
szczery: 1848 zł ta kwote pamietam (jak byla na rachunku tlustym drukiem napisana)
smileman22 czyli już możesz pokombinować z tych liczb "rachunkowych" a ja obrobię ten sen i coś jeszcze dorzuce
zazdroszczę niedźwiedziom!
przesypiają całą zimę i nie grają w "cyferki"
przesypiają całą zimę i nie grają w "cyferki"
Jantar- 27- liczba z Twojego snu. Pozdrawiam.
wedrowco netowy, mozesz rowniez i Ty zinterpretowac moj sen (opis wyzej)?
Pasko: widzisz, 1848-cos w tym musi byc :)
zbieg okolicznosci
zbieg okolicznosci
Może to znak, że skoro system już nie kosztuje 1848, to żeby przestać grać? :D
PASKO , dlaczego banner na forum ( na dole strony ) odsyła nie do bwin Polska a do bwin Rumunia ???
Pasko, a ja uważam, ze może to być senne przesłanie,żeby zagrać 4 zakłady(4-te piętro), po 12 skreśleń systemem pełnym!!
Być może padnie 6-tka!!
Proponuję zagrać na sucho, może będzie 6-tka
Być może padnie 6-tka!!
Proponuję zagrać na sucho, może będzie 6-tka
Witaj magic! jakoś leci w robocie siedze i o kuleczkach rozmyślam sobie.Mam zamir zagrać na 22 w MM 1 zakład i systemem w mini lotto 7 liczb,mam już liczby tylko czy te właściwe pozdrawiam.
Sen >> z liczby 1848 można wziąć; 01 , 18, 48.
2). Liczby ze snu- 16 i 24.
2). Liczby ze snu- 16 i 24.
A tymi liczbami zagrac w co?
MM, MiniLotto czy Lotto?
Jakis czas temu podawales wedrowco netowy liczby 29 i 33, zeby na nie uwazac przez 4 losowania, padly w Mini lotto.
MM, MiniLotto czy Lotto?
Jakis czas temu podawales wedrowco netowy liczby 29 i 33, zeby na nie uwazac przez 4 losowania, padly w Mini lotto.
edi8
Jak będziesz miał chwilkę wpadnij na forum,jest pytanie na temat progresji parki ale jako dwóch różnych pozycji
Pozdro!!!!!!!!!!
Jak będziesz miał chwilkę wpadnij na forum,jest pytanie na temat progresji parki ale jako dwóch różnych pozycji
Pozdro!!!!!!!!!!
Witaj lila!miałem cię wczoraj na celowniku a raczej twoje typy nie były takie złe ale dziś czuję że to może być Twój dzień jeżeli puściłaś te liczby które podałaś?pozdrawiam
mm na 14:
9,11,22
9,11,28
9,25,22
9,25,28
72,11,22
72,11,28
72,25,22
72,25,28
9,11,22
9,11,28
9,25,22
9,25,28
72,11,22
72,11,28
72,25,22
72,25,28
Witam serdecznie wszystkich. Snilo mi sie dzisiaj ze jechalam samochodem (oplem).Szczegolow niestety nie pamietam.Moze jakas liczba do tego snu SZCZERY?
Gała>>> Witaj,za godzinę wszystko będzie jasne.Ja jestem dobrej myśli.Pozdrawiam i powodzenia.
Jeszcze jeden zestaw,tym razem na sucho:
5,31,75,77
47,63,77
5,17,31,44,57,63,72
5,31,75,77
47,63,77
5,17,31,44,57,63,72
lila i to mi się w tobie podoba,ja też jestem dobrej myśli ale już przy losowaniu mini lotto(dziś),licze tez na MM a liczby podam pózniej powodzenia i duzo ciepła życze.
szczery>>> i co z Twoimi liczbami a'propos mojego snu?
Sorry sileman22, mam chorego dzieciaka i po prostu zapomniałem, ale już podaję:do tych z rachunku proponuję:21,63,12,36,28,10,18. powodzonka
dzieki za liczby, ze snu
pozdrawiam
pozdrawiam
OPA lub inni pracownicy kolektur. Czy wiadomo ile jest już w puli na dzisiejsze losowanie Lotto ?
smileman22...ze snu zawsze wybieraj te wyraziste obrazy a to nie sen na mm godz. 14.00 sprawdz jeszcze lotto i ml a wnioski ...same ja zapewniam , ze wchodzi a nie zawsze i 100% a wedrowiec i szczery mają dobre senniki POZDRAWIAM
smileman22 ...a na onet komuś snił się obraz szczur a nie wiem czy to dziś czy.. a ..szczur to 29 sprwdz
pozdrowionka dla mziomali/ziomalek po kuponie
może być ok.4MLN. NA TĄ CHWILĘ
może być ok.4MLN. NA TĄ CHWILĘ
Moje typy na 22.00
9 29
9 77 5 24 7 14 11 29
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia.
9 29
9 77 5 24 7 14 11 29
Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia.
Optymisci w tym TS pracuja !! jak dojdzie do 4,5 mln na LOTTO to badzie dobrze.
Mam świerze spostrzeżenia odnśnie statystyk. Czy ktoś póbował - podobnie jak ja - rozdzielnie traktować te z 14 i te z 22?
hasil50
Rozdzielam losowania od samego poczatku .Pewnie nie tylko ja.
Rozdzielam losowania od samego poczatku .Pewnie nie tylko ja.
Witam!czy ktoś mógłby mnie poinformować ile płacą w totomixie za 2,3 z 3 w multi za 3zeta?z góry dziękuję za odpowiedż.
tczew1958
nic nie ugralem z tego rozdzielania:) dobija mnie ciagniecie wozu z multimulti i szukam drog na skroty. I ciagle nic.
nic nie ugralem z tego rozdzielania:) dobija mnie ciagniecie wozu z multimulti i szukam drog na skroty. I ciagle nic.
Josef>>> może napisz koleżance te wygrane w kilku wariantach , bo wcale nie wiem , czy będąc jak ona początkującym - wszystko bym zrozumiał...
Otóż trzeba chyba rozróżnić takie możliwe wygrane , jak te 3/3 ze stawką 3zł , ale także 2/3 i tu nie wiem czy te 3zł mają być ogólnym kosztem gry przy stawce 1zł za zakład ( tak jak Ty to ująłeś ) czy też ceną nadania 1 zakładu w ramach systemu 2z3 , który wtedy będzie oczywiście kosztował nie 3zł a 9zł.
Ponadto trzeba chyba tu podać też wysokości wygranych przy grze systemem 2z3 , ale przy wejściu wszystkich 3 liczb - bo wtedy ogólna wygrana jest sumą składowych 3x 2z3 , a nie ich iloczynem AKO.
Może to bowiem powodować nieporozumienia - no i oczywiście zmianę wysokości wygranych w zależności od konkretnie użytej w grze stawki.
Pzdr.
edi8
Otóż trzeba chyba rozróżnić takie możliwe wygrane , jak te 3/3 ze stawką 3zł , ale także 2/3 i tu nie wiem czy te 3zł mają być ogólnym kosztem gry przy stawce 1zł za zakład ( tak jak Ty to ująłeś ) czy też ceną nadania 1 zakładu w ramach systemu 2z3 , który wtedy będzie oczywiście kosztował nie 3zł a 9zł.
Ponadto trzeba chyba tu podać też wysokości wygranych przy grze systemem 2z3 , ale przy wejściu wszystkich 3 liczb - bo wtedy ogólna wygrana jest sumą składowych 3x 2z3 , a nie ich iloczynem AKO.
Może to bowiem powodować nieporozumienia - no i oczywiście zmianę wysokości wygranych w zależności od konkretnie użytej w grze stawki.
Pzdr.
edi8
Edi8,Bella nie jest początkująca , nie zadawała dalszych pytań a więc rozumiem że jest bystra i pojętna.
Jako "zakład" przyjąłem ogólny koszt kuponu bo wydaje mi się że o to Belli chodziło.
--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Podałem ,jest to około 27zł przy grze za 3zł za kupon.
Jako "zakład" przyjąłem ogólny koszt kuponu bo wydaje mi się że o to Belli chodziło.
--------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Podałem ,jest to około 27zł przy grze za 3zł za kupon.