Wpisy 86 700 – 86 817
5 stycznia 2010 00:35 → 5 stycznia 2010 22:09, 100 wpisów
Na chwilę wpadłem na stronę.Moje motto:jak chcesz coś osiągnąć w życiu unikaj piwka.Kto jest mądry,tego Hipcio może kiedyś spotka w kościele.Dobranoc.
dla humornych i humorzastych
facet wchodzi do domu, a na stole wibrator
pyta się żony "co to jest" ?
nie Twój interes
hi,hi
facet wchodzi do domu, a na stole wibrator
pyta się żony "co to jest" ?
nie Twój interes
hi,hi
Hej z rana!!!
Podaję 5, a dokładnie 8 najlepszych metod typowania za miesiąc grudzień. Nie wszystkie umieściłem, ale to tylko kwestia czasu.
Do typowania włączyłem metodę mysipysi.
Wszystko w dziale "suma i różnica"
Podaję 5, a dokładnie 8 najlepszych metod typowania za miesiąc grudzień. Nie wszystkie umieściłem, ale to tylko kwestia czasu.
Do typowania włączyłem metodę mysipysi.
Wszystko w dziale "suma i różnica"
"Oszczędza się jak się obraca dużą kasą,a jak się wiąże koniec z końcem to myślenie o oszczędzaniu prowadzi prosto do lekarza" - CAŁKOWITA RACJA.
Ciekawe dlaczego nadal nie podejmie rękawicy?
No chyba "żem" niegodny jego uwagi.
Ale myślę, ze nie, po prostu on nie ma odwagi, bo gówno wie.
A tak w ogóle, to gdzie jest niejaki lustro, który miał być mistrzem w typowaniu pewniaków?
Dawno minął miesiąc (jak słusznie napisał edi8
) wyznaczony przez niego samego, który dał sobie na osiągnięcie tegoż celu. Nie widzę go i jego metody, a jeśli jest taka skuteczna jak pisał, to może umieści ją dla wszystkich?
Pozdrawiam
Ciekawe dlaczego nadal nie podejmie rękawicy?
No chyba "żem" niegodny jego uwagi.
Ale myślę, ze nie, po prostu on nie ma odwagi, bo gówno wie.
A tak w ogóle, to gdzie jest niejaki lustro, który miał być mistrzem w typowaniu pewniaków?
Dawno minął miesiąc (jak słusznie napisał edi8
) wyznaczony przez niego samego, który dał sobie na osiągnięcie tegoż celu. Nie widzę go i jego metody, a jeśli jest taka skuteczna jak pisał, to może umieści ją dla wszystkich?
Pozdrawiam
SirMavins>>> mam kolejną metodę....
Polega ona na obliczeniu różnicy pomiędzy wartościami 18. i 17. liczby sortowanej w poprzednim losowaniu ( p18 - p.17 ) i w grudniu dała ona 20 trafień , czyli miała skuteczność 32,26% - zaś w styczniu 3z8 więc 37,50%.
Pzdr.
edi8
Polega ona na obliczeniu różnicy pomiędzy wartościami 18. i 17. liczby sortowanej w poprzednim losowaniu ( p18 - p.17 ) i w grudniu dała ona 20 trafień , czyli miała skuteczność 32,26% - zaś w styczniu 3z8 więc 37,50%.
Pzdr.
edi8
SirMavins>>> ale zauważ , że użytkownik "lustro" w tej swojej deklaracji o bezproblemowym wejściu na pudło ( miejsce 1-3 ) w TYPOWANIACH , czyli w klasyfikacji pewniaków w przeciągu góra 1,5 miesiąca - napisał też iż do czasu tegoż osiągnięcia zaprzestaje pisania...
Czyli tak szybko ( pod tamtym nickiem! ) go tu nie poczytamy...skoro minęło już dwa razy po 1,5 miesiąca a jego na pudle jak nie było tak i nie ma.
Może prąd mu wyłączyli :)
Pzdr.
edi8
Czyli tak szybko ( pod tamtym nickiem! ) go tu nie poczytamy...skoro minęło już dwa razy po 1,5 miesiąca a jego na pudle jak nie było tak i nie ma.
Może prąd mu wyłączyli :)
Pzdr.
edi8
Nie jestem na tyle złośliwy co on, że pod nieobecność jego wykorzystałbym te sytuacje i jego obrażał.
Nie mniej jednak fakt jest faktem i czekam na jego odpowiedź.
Dla mnie prosta odpowiedź to test albo opis metody.
Wcale nie zależy mi aby mnie ktoś chwalił, ale fakt, ze czegoś się nauczyłem jest niezaprzeczalny, no i jeszcze wiele muszę się nauczyć. Być może wpadnę na kilka jeszcze ciekawszych rozwiązań, czas pokaże, ale podam to dla publiki jak będę miał pewność, a nie przypuszczenia i spekulacje.
A co można sadzić o kimś, kto wyzywa (dwojakie znaczenie), nie daje szansy na odpowiedź, gubi się w "zeznaniach", wykorzystuje Wszystkich Świętych* i potem twierdzi, że jest najlepszy?
Dziwne zachowanie...
Pozdrawiam
Po napisaniu. Po pracy dokończę dzieła.
Nie mniej jednak fakt jest faktem i czekam na jego odpowiedź.
Dla mnie prosta odpowiedź to test albo opis metody.
Wcale nie zależy mi aby mnie ktoś chwalił, ale fakt, ze czegoś się nauczyłem jest niezaprzeczalny, no i jeszcze wiele muszę się nauczyć. Być może wpadnę na kilka jeszcze ciekawszych rozwiązań, czas pokaże, ale podam to dla publiki jak będę miał pewność, a nie przypuszczenia i spekulacje.
A co można sadzić o kimś, kto wyzywa (dwojakie znaczenie), nie daje szansy na odpowiedź, gubi się w "zeznaniach", wykorzystuje Wszystkich Świętych* i potem twierdzi, że jest najlepszy?
Dziwne zachowanie...
Pozdrawiam
Po napisaniu. Po pracy dokończę dzieła.
Witam
Wlaczyla sie mala pazernosc ;)
1x5/5 i 1x6/6
POZDRO i do po 14....
Wlaczyla sie mala pazernosc ;)
1x5/5 i 1x6/6
POZDRO i do po 14....
Podaje prawie pewniaki na 14:
15,25,37,41,16
05,07,17,37,37
06,09,39
08,10,49
Zdrówko :)<:)
15,25,37,41,16
05,07,17,37,37
06,09,39
08,10,49
Zdrówko :)<:)
do mało humorzastego vento
o 02.34 wpisujesz, że jest 1.40 ?????
86702. vento 2010-01-05 (02:34)
E emeryt świrujesz !!! , jest 1.40 w nocy !!!
skoro o tej przeczytałeś, to znaczy, że jeszcze siedzą o tej godzinie ludzie i czytają, a dla ludzi z humorem to było, jak widać z twojego wpisu nie dla ciebie
pozdrawiam i pamiętaj - ludziom z uśmiechem łatwiej żyć; jeśli wpadasz tu od czasu do czasu chyba zauważyłeś ilu tu sfrustrowanych, pełnych żółci ????
o 02.34 wpisujesz, że jest 1.40 ?????
86702. vento 2010-01-05 (02:34)
E emeryt świrujesz !!! , jest 1.40 w nocy !!!
skoro o tej przeczytałeś, to znaczy, że jeszcze siedzą o tej godzinie ludzie i czytają, a dla ludzi z humorem to było, jak widać z twojego wpisu nie dla ciebie
pozdrawiam i pamiętaj - ludziom z uśmiechem łatwiej żyć; jeśli wpadasz tu od czasu do czasu chyba zauważyłeś ilu tu sfrustrowanych, pełnych żółci ????
Nie !!! taki to ja nie jestem .Jeśli typujesz ludzi tak samo jak cyferki to Ci gratuluje.Sfrustrowany też nie jestem , bo
nie pakuje z pełnej rury tak wcześnie rano.I poczucie humoru
też mam.
E emeryt,a dlaczego Ty nie typujesz!!!,tylko diagnozujesz e'
nie pakuje z pełnej rury tak wcześnie rano.I poczucie humoru
też mam.
E emeryt,a dlaczego Ty nie typujesz!!!,tylko diagnozujesz e'
Ja ci wytłumaczę jak zdrowy,chory
Jak zdrowy wypłaty rente,emeryture,pomaga pieniadze,praca,nagrody,uczciwy,bez działa,podatek,rachunek,rata itp.
Jak chory podatek,rachunek,długo lata,rok,działa,szybko,ciężko praca itp
Jak zdrowy wypłaty rente,emeryture,pomaga pieniadze,praca,nagrody,uczciwy,bez działa,podatek,rachunek,rata itp.
Jak chory podatek,rachunek,długo lata,rok,działa,szybko,ciężko praca itp
Takie małe co nieco.
z początkiem roku graczom zrobiono malutkie qq, a ich samych wpuszczono w kaka,
Weźmy takie 3 liczby, z których będą 3x2/2 - asekurujemy się, żeby koszt się zwrócił i żebyśmy cosik zarobili.
W TS będzie to 10,00 bo dajemy też 1x3/3.
W TM był to tylko 8,00.
A wygrane?
W TS 1x2/2 to jednocześnie 1x2/3 a więc 16,00 + 2,00 = 18.
W TM mamy 17,50 albo 17,00 + 1,00.
Wygrana zasadniczo porównywalna, z tym że mamy w TS na plus 8,00 a w TM było to 9,5 lub 9,00 + 1,00.
Szlag mnie trafia gdy strzelimy więcej, a więc wyjdzie nam 3/3.
W TS mamy 54 + 3x16,00 = 102,00.
W TM było 92,10 + 3x17,50 lub 3x (17,00 + 1,00) = 144,60 lub 146,10.
Podsumowując:
10 - 18 - 102,00
08 - 18 - 144,60 lub 146,10.
W przypadku układów powyżej 3/3 różnica jest aż znacząco niesprawiedliwa!!!
No to tyle, o tym co straciliśmy trzeba od czasu do czasu przypomnieć.
z początkiem roku graczom zrobiono malutkie qq, a ich samych wpuszczono w kaka,
Weźmy takie 3 liczby, z których będą 3x2/2 - asekurujemy się, żeby koszt się zwrócił i żebyśmy cosik zarobili.
W TS będzie to 10,00 bo dajemy też 1x3/3.
W TM był to tylko 8,00.
A wygrane?
W TS 1x2/2 to jednocześnie 1x2/3 a więc 16,00 + 2,00 = 18.
W TM mamy 17,50 albo 17,00 + 1,00.
Wygrana zasadniczo porównywalna, z tym że mamy w TS na plus 8,00 a w TM było to 9,5 lub 9,00 + 1,00.
Szlag mnie trafia gdy strzelimy więcej, a więc wyjdzie nam 3/3.
W TS mamy 54 + 3x16,00 = 102,00.
W TM było 92,10 + 3x17,50 lub 3x (17,00 + 1,00) = 144,60 lub 146,10.
Podsumowując:
10 - 18 - 102,00
08 - 18 - 144,60 lub 146,10.
W przypadku układów powyżej 3/3 różnica jest aż znacząco niesprawiedliwa!!!
No to tyle, o tym co straciliśmy trzeba od czasu do czasu przypomnieć.
....to straciłeś z własnej woli, ile przeciw sobie????
Co wyliczysz to wyliczysz, ale zawsze wtedy powiesz, że najbardziej ci żal>>>>>>>
Motyli drewnianych>>>>.
Koników bujanych>>>>>>>
Pieniędzy przegranych>>>>>>
Cukrowej waty>>>>>>>>>>>>
I straconej chaty>>>>>>>
Nie szukaj winnych, nikt ci nie każe grać!!!!!!
Co wyliczysz to wyliczysz, ale zawsze wtedy powiesz, że najbardziej ci żal>>>>>>>
Motyli drewnianych>>>>.
Koników bujanych>>>>>>>
Pieniędzy przegranych>>>>>>
Cukrowej waty>>>>>>>>>>>>
I straconej chaty>>>>>>>
Nie szukaj winnych, nikt ci nie każe grać!!!!!!
witam
Podaje prawie pewniaka na 14:
4,8,9,13,14,21,26,30,31,35
:) :) :) ? ? ? ? ? GODZ 14 :( :( (: (:
i zdrówka na dziś
Podaje prawie pewniaka na 14:
4,8,9,13,14,21,26,30,31,35
:) :) :) ? ? ? ? ? GODZ 14 :( :( (: (:
i zdrówka na dziś
Nic mi nie siada. eh. Tak to jest jak sie nii ma zadnego nawet najprostszego "sposobu", metody. Zostalo mi dwa miesiace nie grania w lotto, bo od marca bede codziennie mial mozliwosc przechodzenia kolo kolektury...i juz wiem ze bedzie to silniejsze ode mnie. Chyba bede poolowal tylko na piątki. Na wiecej nie ma co liczyc. Caly czas mi nie pasuja te losowania o 14.
MM na 14
10,69,72/8,28
10,69,72/2,14
9,35,67/8,28
9,35,67/2,14
11,22,33/8,28
11,22,33/2,14
10,69,72/8,28
10,69,72/2,14
9,35,67/8,28
9,35,67/2,14
11,22,33/8,28
11,22,33/2,14
na 14
pewniak 4
para 4-7
trojka 4-7-11
czworka 4-7-11-15
piatka4-7-9-11-15 (wyslalem)
szostka4-7-9-11-15-1 (wyslalem)
pewniak 4
para 4-7
trojka 4-7-11
czworka 4-7-11-15
piatka4-7-9-11-15 (wyslalem)
szostka4-7-9-11-15-1 (wyslalem)
Zelus >>>
" będę codziennie miał możliwość przechodzenia kolo kolektury...i już wiem ze będzie to silniejsze ode mnie."
Odnosząc się do Twojego wpisu - sukcesem jest,że masz już tego świadomość !!!
pozd
" będę codziennie miał możliwość przechodzenia kolo kolektury...i już wiem ze będzie to silniejsze ode mnie."
Odnosząc się do Twojego wpisu - sukcesem jest,że masz już tego świadomość !!!
pozd
Zulus,nie tylko Tobie nie pasuje to losowanie o 14.Kurde,musiałbym rzucić robotę:)
Witam gorąco na godz. 22.15 mam piękne cyferki :)>:)
2,23,25,49,77
1,3,9
3,13,23
2,23,25,49,77
1,3,9
3,13,23
Ja dzisiaj na 22 typuję ósemeczkę
8,11,23,33,36,58,73,76 (wysłałam)
Ciekawe czy coś wpadnie......
8,11,23,33,36,58,73,76 (wysłałam)
Ciekawe czy coś wpadnie......
witam.na 22:14:59.w tvp info
2,3,8,11,13,28,38,40,74,78
już jest MINUS 10
3 majcie sie ciepło
2,3,8,11,13,28,38,40,74,78
już jest MINUS 10
3 majcie sie ciepło
ktoza, ktoprzeciw,a ktosięwstrzymał i wszystko jasne.
Lepiej nie pytaj, bo kto pyta ten błądzi!!!!!!
Pyta się Jerzy czy Jerzy się pyta???
Lepiej nie pytaj, bo kto pyta ten błądzi!!!!!!
Pyta się Jerzy czy Jerzy się pyta???
Hipcio zauważył,że 99,9 procent nie lubiących go graczy nie podaje swoich liczb w typowaniach,a na czacie są osoby które ciągle zmieniają nicki.Hipcio jest tylko jeden.Hosiu nie ulegaj hipnotyzerowi.Sama się przekonasz jak pod jego wpływem będziesz mniej wygrywać w realu.Pozdrawiam.
Co kobieta mówi spragnionemu kochankowi, trzeba pisać na wietrze i bystrej wodzie ;))
No,Hosiu, widzę, że bardzo trafne aforyzmy się Ciebie trzymają.
ale, jestem pełna obaw, czy trafnie kierujesz swoje uczucia???
Pamiętaj: Kobiety zawsze powinny być jak wiatr, wszak są "wietrznymi istotami" jak mawiał poeta>>>>Adam Mickiewicz<<
ale, jestem pełna obaw, czy trafnie kierujesz swoje uczucia???
Pamiętaj: Kobiety zawsze powinny być jak wiatr, wszak są "wietrznymi istotami" jak mawiał poeta>>>>Adam Mickiewicz<<
Madziaryna1 >>liczba z Twojego Snu o zakonnicach- 35. /dodatkowe liczby ; 07 i 70/. Pozdrawiam.
Muszę cię zmartwić james,w moim rankingu osób nielubiących Hipcia jesteś poza pierwszą dziesiątką.
Osoby nielubiące Hipcia zaczną przegrywać w buchmaki i liczby.Przejdzie na nich afrykanski pech.
do vento-cieszę się że odpisałeś bez żółci, co niektórym tu bardzo ciężko przychodzi, dlatego rzadko bywam, cieszę się że jako nieliczny na tym forum jak piszesz jesteś humorzasty; dla ciebie mam w związku z minionym sylwestrem:
Spotykają się dwie blondynki i jedna mówi:
- Ty, słuchaj wiesz że w tym roku sylwester wypada w piątek?
A na to druga: - Kurcze, żeby tylko nie trzynastego!
jak spędziłaś Sylwestra ? nie spędziłam, sam zszedł
Trzech studentów siedzi w pokoju i opowiada o sylwestrze. Pierwszy mówi:
- No, ja to byłem na Hawajach, słoneczko grzało, dziewczyny w bikini - fajnie było.
Na to drugi: - Ja byłem w Austrii, fajerwerki, dziewczyny z zimna się przytulały.
- A ty gdzie byłeś? - pytają trzeciego.
- A ja siedziałem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tej trawki co wy.
oczywiście, że zaraz odezwą się Ci sfrustrowani, że to stare; wiem o tym ale były na czasie, aby je przypomnieć;
odezwą się Ci,że to forum nie dla żartów, profesorzy SYSTEMÓW SWOICH tzn. sposobów jak oni to typują, bo systemów gwarantów nie ma poza grą PROGRESJĄ, ale na nią trzeba mieć kasę, bo grałem i to ze świetnym skutkiem do czasu, jak z nowym rokiem odcięto KULKI w TM-ie;
a jeśli chodzi na temat to ja typuję, ale te lepsze cyferki, tzn. o lepszych kursach, zobacz jakie jursy są na remisy w hokeju, remisy w koszykówce, dlatego pożegnałem TS
pozdrawiam i życzę celności w typowaniu cyferek, jeśli Ci leża tak niskie kursy
- Ty, słuchaj wiesz że w tym roku sylwester wypada w piątek?
A na to druga: - Kurcze, żeby tylko nie trzynastego!
jak spędziłaś Sylwestra ? nie spędziłam, sam zszedł
Trzech studentów siedzi w pokoju i opowiada o sylwestrze. Pierwszy mówi:
- No, ja to byłem na Hawajach, słoneczko grzało, dziewczyny w bikini - fajnie było.
Na to drugi: - Ja byłem w Austrii, fajerwerki, dziewczyny z zimna się przytulały.
- A ty gdzie byłeś? - pytają trzeciego.
- A ja siedziałem z wami w pokoju, tylko nie paliłem tej trawki co wy.
oczywiście, że zaraz odezwą się Ci sfrustrowani, że to stare; wiem o tym ale były na czasie, aby je przypomnieć;
odezwą się Ci,że to forum nie dla żartów, profesorzy SYSTEMÓW SWOICH tzn. sposobów jak oni to typują, bo systemów gwarantów nie ma poza grą PROGRESJĄ, ale na nią trzeba mieć kasę, bo grałem i to ze świetnym skutkiem do czasu, jak z nowym rokiem odcięto KULKI w TM-ie;
a jeśli chodzi na temat to ja typuję, ale te lepsze cyferki, tzn. o lepszych kursach, zobacz jakie jursy są na remisy w hokeju, remisy w koszykówce, dlatego pożegnałem TS
pozdrawiam i życzę celności w typowaniu cyferek, jeśli Ci leża tak niskie kursy
Hipopotam podobają mi sie twoje wpisy,bo są wesołe,nikogo nie obrażają,moze nie wszystkie są udane,ale nikt nie ma samych udanych wpisów poza oczywiście czato strażnikiem który ma same udane wpisy,i juz sie fajnie produkuje,a ja sie dopiero rozkręcam,wiec spoko damy rade.Wpis 86685 jest dowodem że mamy do czynienia na pewno z profesorem mniemanologii stosowanej.Było smutno bedzie weselej,ale masz koło siebie jeszcze jednego przydupasa,ale nim zajmiemy sie potem.Mam taki chumor że na 6 miesięcy wystarczy.Oj bedzie sie Działo.
Gratuluję Tomcio niedawnej wygranej,Hipcio gra jedynie w multilotka,a czasem w totomix.
A osoby,które miały odwagę śmiać się z kalectwa,sami zobaczą w swoim życiu podwójnego afrykańskiego pecha.
szkoda,że hipopotan nie zauważyłeś,że teraz wszyscy grają w multimulti- tomcio też
dzięki za afrykańskiego pecha
dzięki za afrykańskiego pecha
Kogucik,ja traktuję grę jak rozrywkę.Życzę ci dobrej gry.A teraz inna gra,bo znikły liczby w totomix.Pozdrawiam.
Grzegorz Dyndało to jakaś postać z literatury bo nie mam przyjemności znać,a wiesz że ja nie mam czasu siedzieć 24 godziny na kompie i szukaj na innych stronach różnych rozwiązań a potem je tu wpisywać jaki swoje genialne pomysły.Ponieważ nie ma kulek bede sie bawił w bukmacherkę i juz wiem że wiele rzeczy ściągasz z innych stron dodajesz swój komentarz i juz jesteś genialny.To tak jak iluzjonista ma występ w przedszkolu,dzieci zachwycone,a na pokazie iluzjonistow ten sam iluzjonista zajmuje ostanie miejce bo znalazł sie wsród lepszych,i zwijał ogon ze wstydu,ale dzieci dalej były zachwycone.
Dziwne jest to,że niektóre osoby nie zauważyły,że Hipcio grał czasem na trójki w totomix.Widać same nie rozumieją co czytają.
hipcio ostatnio grał na trójki jak szukał totomixa po całym mieście
Pamiętam jak kiedyś na czacie jeden gracz,szedł progresją na jedną liczbę,ale ona nie wychodziła i padł.Naga prawda jest taka większość grających w buchmaki i w liczby będzie przegrana,a nielicznym uda się być na plusie.
Zaskoczyło mnie jak Edi8,dniami i nocami jest na czacie i jeszcze spotykam go na innych stronach.Zwykli ludzie są w pracy,np lekarze na kilku etatach.
A np,ten masażysta co u niego byłem,pracuje 10 godzin na dobę,do tego rodzina.Jego na czacie gdybym spotkał to tylko na krótko.
Moje myślenie jest takie,osoby które zaczną szukać coraz to nowych zagranicznych buchmaków,bedą siedzieć na ich stronach,a na multipasko jeżeli wejdą to na krótko.
Obecność ediego8 nie jest taka dziwna, zważywszy, że dziś można nawet z jadącego pociągu na Kamczatkę surfować.
Bardzo nieładnie przekręcać to co pisał Hipcio,to krzyzackie metody.
hipopotan>>> ale nie przejmuj się i zawsze miej w pamięci końcowe przesłanie Stanisława Staszewskiego ( ojca Kazika ) z jego piosenki "Bal kreślarzy":
http://www.youtube.com/watch?v=oRPdJfFJ55k&feature=related
czyli:
KAŻDY MA PRAWO WYBRAĆ ŹLE...
http://www.youtube.com/watch?v=oRPdJfFJ55k&feature=related
czyli:
KAŻDY MA PRAWO WYBRAĆ ŹLE...
HIPCIO masz racje.Sam profesorek bo tak sie za prezentował na czacie jest wykładowcą na jakiejś uczelni,ok niech bedzie,potem napisał że podpisy jego widniejące w indeksach studentów mają wartość historyczna,jak dwa nagie miecze pochodzące z pól Grunwaldu.Ponadto ten obrażający wszystkich człowiek napisał że jest instruktorem walk wschodu i że trenuje młodzież,przekazując im swą wiedzę,ponadto codziennie rano biega uprawiając dżoging średnio 5 km.Zapomniał biedak dodać że on żyje według kalendarza marsjańskiego gdzie miesiąc trawa 60 dni a doba 44 godziny,bo jeszcze na kompie siedzi 24 godz.Nikt o zdrowych zmysłach by tego nie przeżył,a on daje rade.Ale jest bardzo potrzebny bo on czyta wszystko ,potem nam to w pigułce przekazuje,wiec oby tak dalej.A jak już wyjdzie jego liczba to nawet w londyńskim New york timesie o tym głośno.Ot zdolny człowiek.
Wystarczy porozmawiać z realnymi osobami,a nie wirtualnymi i oni potwierdzą to co Hipcio,przebywanie dniami i nocami,jest strasznie dziwne.
Mam jedną prośbę,żeby osoby które na radach Ediego8,wygrały duże pieniądze się uaktywniły.Ale nie kilka osób,które nicki Hipcio zna,lecz większe grono.
hipopotan>>> mnie też to bardzo dziwi , gdy rano zaglądam na multipasko.pl i spotykam Twoje nocne z samym sobą monologi - bywało , że 15 pod rząd wpisów pochodzi tylko od Ciebie...
Jako ,że Edi8,podaje się za osobę wszechstronnie wykształconą,proszę o kilka jego wpisów w języku angielskim,a klika w niemieckim.
Hosiu jaki masz jeszcze nicki,bo nie widzę Twoich typowań,a Ricardos chyba już podał,swoje liczby.
Dlatego,że Hipcio może grać jedynie skromnie,odpuszcza sobie dzisiaj liczbę 18,bo jakoś ona zrobiła się pechowa.
Witam potrzebuję system na 7 skr 40 licz 400 kuponów Czy ktoś może mi pomóż
Widzę,że 21 też w głębokim dołku,to dobra liczba tylko dla grających na duże ilości,co mogą obstawiać wiele układów liczb.
motom11>>> a może w końcu zrozumiesz , że ilość zakładów o niczym nie mówi???
Podaj jaką ma mieć gwarancję ten system na 7 skreśleń i z 40 liczb - oraz przy ilu trafionych przez Ciebie liczbach wśród tych 40 typowanych.
Pzdr.
edi8
Podaj jaką ma mieć gwarancję ten system na 7 skreśleń i z 40 liczb - oraz przy ilu trafionych przez Ciebie liczbach wśród tych 40 typowanych.
Pzdr.
edi8
Motom,robisz sobie kawały,w życiu nie widziałem kogoś,kto by grał w kolekturze,powyżej 300złoty,a osoby grajace za takie sumy już dawno mają płytki i książeczki o systemach gry.
Chcę mieć system na 7 skreśleń z 35 liczb tam była pomyłka, żeby każdy los był inny czy to takie trudne dla was. Mam szczęście i tyle logika zwykłego człowieka a nie jakieś statystyki. Chcę tylko system żeby bżaden los mi się nie dublował. Duzo nie wymagam
Sztuki walki no to już chyba jaja sobie ze mnie robisz,chyba w koziej Wólce i to chwyty wszystkim znane jak nogi za pas,pukanie po swojej głowie jako trening cierpliwości i charakteru,jak to sie człowiekowi może pogorszyć.Parę dni a takie zmiany.Boże miej litość nad tym człowiekiem.
motom11>>> np. system skrócony z 40 liczb z gwarancją 3 przy trafieniu 3z40 liczb , w rozpisie po 7 skreśleń ma 356 zakładów.
Interesuje Cię to?
Jeśli tak , to napisz i na na forum w wątku "Edi8 - Rozpisy , metody i strategie gry" Ci go zamieszczę.
Pzdr.
edi8
Interesuje Cię to?
Jeśli tak , to napisz i na na forum w wątku "Edi8 - Rozpisy , metody i strategie gry" Ci go zamieszczę.
Pzdr.
edi8
Chcialem cos zaszalec z typowaniem 10 ale sie nie udalo. Teraz skupiam sie i to powaznie nad pewniakami i parkami. Mysle ze to bedzie dobre przetarcie przed moja gra od marca. Musze byc w toku a nie tak wyrywkowo grac.
W czepku urodził się tylko Jackie Chan,który nie dawno w telewizji grał w filmie rolę hazardzisty.
Księżniczko padam u Twoich stóp.Życz Hipciowi szczęścia na 2200.
Witaj koguciku .Przesyłam Noworoczne dziubaski :)
Hipciu typuję też jako greta. Do końca roku byłam pod tym nickiem po przodach w pewniakach i parkach. Później opuszczałam zajęcia typowania a teraz normalnie wagaruję ;)
pozdrawiam serdecznie;
Hipciu typuję też jako greta. Do końca roku byłam pod tym nickiem po przodach w pewniakach i parkach. Później opuszczałam zajęcia typowania a teraz normalnie wagaruję ;)
pozdrawiam serdecznie;
Hosiu proszę Cię,podawaj liczby w typowaniach,bo wiele osób,przeszło w zagraniczne buchmaki i nie typują,i nie ma zabawy w rywalizacji.Pozdrawiam Ciebie serdecznie.
HOSIU bardzo serdecznie dziękuje za Dziubaki i ze wzajemnością przesyłam moc pozdrowień dla Ciebie,oraz aby co drugi twój typ był trafiony.Serdecznie pozdrawiam.
Zwykłe teleturnieje w telewizji mają ładną oprawę.A lotto moim zdaniem nie chce publiczności,widać ma coś do ukrycia.
Przez dwa losowania poszła tylko jedna liczba z końcówką 2,czyli według prawdopodobieństwa coś z tymi końcówkami powinno wejść.
MM na 22.15
8,27,78/34,43
8,27,78/56,59
9,35,68/34,43
9,35,68/56,59
5,17,20/34,43
5,17,20/56,59
5,9,18/34,43
5,9,18/56,59
8,27,78/34,43
8,27,78/56,59
9,35,68/34,43
9,35,68/56,59
5,17,20/34,43
5,17,20/56,59
5,9,18/34,43
5,9,18/56,59
Liczby na Lotto,Mini Lotto:
Lotto:2,12,22,32,42,46,48,44,47,49
Mini Lotto:2,4,6,8,12,24,33,40,39,9,10
Pozdrawiam.
Lotto:2,12,22,32,42,46,48,44,47,49
Mini Lotto:2,4,6,8,12,24,33,40,39,9,10
Pozdrawiam.
Ciekawi mnie czy oprócz Tomcio,innym osobom poszczęściło się w tych grach.
Hipopotam,nie gram-gram tylko w Multi Lotka
Od soboty zaczynam grać w Totomixie na zdarzenia sportowe.
Pozdrawiam.
Od soboty zaczynam grać w Totomixie na zdarzenia sportowe.
Pozdrawiam.