Wpisy 105 157 – 105 256
7 kwietnia 2010 08:12 → 7 kwietnia 2010 20:32, 100 wpisów
Witam.
hosiu - no widzisz, to lanie wody na Dyngusa spowodowało, że zachorowałaś.
Dobrze, że na tak krótko.
Co do typowania, to liczby jak to liczby układają się wg kolejności, jak na kuponie, a nie powinny. W tym sęk.
Ma bowiem znaczenie, która jest którą z kolei.
hosiu - no widzisz, to lanie wody na Dyngusa spowodowało, że zachorowałaś.
Dobrze, że na tak krótko.
Co do typowania, to liczby jak to liczby układają się wg kolejności, jak na kuponie, a nie powinny. W tym sęk.
Ma bowiem znaczenie, która jest którą z kolei.
Siemka Lila :-)
Stary a mi się śnił lis bo mojej babce wczoraj udusił 11 kur i narobił afery. sny coś mówią tylko nawiedzonym a takich jest mało wiec porzuć ten sposob podtrzymywania swej zylki hazardzisty. zacznij grac w keno jak dziewczyny to wyladujesz na ulicy niedlugo i tam bedziesz snil :P pozdr
Witam wszystkich :)
Tak patrzę na te liczby i nic..... jak tu grać , żeby cokolwiek wygrać? po tych świętach jakiś zaćmienie umysłu mam ....
Tak patrzę na te liczby i nic..... jak tu grać , żeby cokolwiek wygrać? po tych świętach jakiś zaćmienie umysłu mam ....
luke... chyba ci ten lis całą noc spać nie dał, że tyle w tobie złośliwości
pzdr
pzdr
kathy >>> stawiam raczej na to,że laski są mu w głowie i to te płatne, skoro tak o nich wspomina, albo chce się biedakowi hazardu,a nie ma odwagi zacząć i stąd ta jego złośliwość.
Ale tacy też są potrzebni - zawsze można się z takich pośmiać :P
Ale tacy też są potrzebni - zawsze można się z takich pośmiać :P
mysia-pysia...ja zawsze wysyłam te same to nie mam problemu z wymyslaniem ;-)
Dziewczyny witajcie w ten piękny słoneczny dzień :)
( przynajmniej u nas )
( przynajmniej u nas )
kathy >>>> nie bierz sobie do serca tego ze akurat nie zagrałaś w Keno i wpadły Twoje liczby.
Keno nie ma nic wspólnego z "random" (przypadkowy, losowy)
Wylosowane numerki są generowane przez komputer.
Najpierw TS musi zarobić a potem komputer daje komuś wygrać
symboliczną kwotę a czasami trochę większą.
To jest tak samo jakbyś weszła do baru z jednorękim bandytom.
Wrzucasz 20zł i wygrywasz 200zł bo akurat trafiłaś na moment kiedy komputer musi coś wypłacić.
Innym razem wejdziesz wrzucisz 200zł i nic nie wygrasz.
Zdrapki
Najpierw wypuszcają transzę zdrapek na kwotę załóżmy
ok 1 miliona złotych w których jest do wygrania 300 tysięcy złotych dla graczy a w tym są 2 wygrane główne po załóżmy
30 tysięcy a reszta to drobnica.
Te 2-ie zdrapki trafią przypadkowo do dwóch kolektur w Polsce.
Teraz zobacz jaką masz szansę znaleźć się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
Wszystko to jest nastawione na zarobek dla organizatora a dopiero potem dają wygrać grczom(wi) i tyle aby nie przekroczyć ich dochodów.
TS zawsze będzie górą i wszelakiego typu salony gier z jednorękimi bandytami.
Keno nie ma nic wspólnego z "random" (przypadkowy, losowy)
Wylosowane numerki są generowane przez komputer.
Najpierw TS musi zarobić a potem komputer daje komuś wygrać
symboliczną kwotę a czasami trochę większą.
To jest tak samo jakbyś weszła do baru z jednorękim bandytom.
Wrzucasz 20zł i wygrywasz 200zł bo akurat trafiłaś na moment kiedy komputer musi coś wypłacić.
Innym razem wejdziesz wrzucisz 200zł i nic nie wygrasz.
Zdrapki
Najpierw wypuszcają transzę zdrapek na kwotę załóżmy
ok 1 miliona złotych w których jest do wygrania 300 tysięcy złotych dla graczy a w tym są 2 wygrane główne po załóżmy
30 tysięcy a reszta to drobnica.
Te 2-ie zdrapki trafią przypadkowo do dwóch kolektur w Polsce.
Teraz zobacz jaką masz szansę znaleźć się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.
Wszystko to jest nastawione na zarobek dla organizatora a dopiero potem dają wygrać grczom(wi) i tyle aby nie przekroczyć ich dochodów.
TS zawsze będzie górą i wszelakiego typu salony gier z jednorękimi bandytami.
tomcio1972... ja zagrałam, tylko znów 10 minut różnicy, 3 raz w ciągu miesiąca
dzień dobry
luke>>
mi, Kotku, kiedyś się śniło,że się z....m ...
i wiesz co ? Faktycznie sny się niesprawdzają... Majty miałem czyste,a jechałem do siedziby TS-a
kathy>>
nie bez powodu, mam nadzieję,że niezbyt autorytatywnie, sugeruję delikatne zmiany w tych Twoich "stałkach"...Po to właśnie,żebyś nie żałowała,że nie wysłałaś, no i faktycznie, żeby weszły wszystkie "Twoje" to trzeba mieć potężny fart :);)
Bo przecież, zazwyczaj wchodzi kilka i kilka obok ;)
pzdr
luke>>
mi, Kotku, kiedyś się śniło,że się z....m ...
i wiesz co ? Faktycznie sny się niesprawdzają... Majty miałem czyste,a jechałem do siedziby TS-a
kathy>>
nie bez powodu, mam nadzieję,że niezbyt autorytatywnie, sugeruję delikatne zmiany w tych Twoich "stałkach"...Po to właśnie,żebyś nie żałowała,że nie wysłałaś, no i faktycznie, żeby weszły wszystkie "Twoje" to trzeba mieć potężny fart :);)
Bo przecież, zazwyczaj wchodzi kilka i kilka obok ;)
pzdr
kathy >>> dla Ciebie i dla wszystkich :)
http://www.youtube.com/watch?v=dkQ0OJ5Byls
pozd
ps.przystojniacha z tego pana :P
http://www.youtube.com/watch?v=dkQ0OJ5Byls
pozd
ps.przystojniacha z tego pana :P
czemu miałem nie napisać dokąd prowadzi hazard skoro to już wiem? gram w gry gdzie stwierdzisz że nie można przegrać bo to niby kwestia wyczucia umiejetnosci i wiedzy. Ja i wielu innych zaczelismy na - kilkunastu tys i to sie tylko poglebia choc gramy z ludzmi. a co dopiero totolotek... kązdy kto czasem chce spojżeć na świat trzezwo doswiadcza bólu głowy i zaczyna pic/grac dalej by go te mysli nie dogonily. takie slodkie samooszukiwanie sie...
luke... chłopie... hazard to jest jak sie całymi dniami w kolekturze stoi i gra a nie jak raz na tydzień wyda 2 zł na keno
nie zapytam ile kazde z was w swej kareirze gracza juz dobrowolnie przetopilo bo po co psuć odległy posmak wygranej i nadziei że się uda... zajalem sie i ja totolotkiem ale po to by realnie przesledzic szanse a nie pisac ze mam czuja lub znam liczby
mimo to tak jak wy jestem nastawiony optymistycznie i pewnie troche pogram nim sie to znudzi. w koncu kazde z nas oczekuje na to " jedno" losowanie :P czego wam zyczę
luke >>> więc może sam od siebie zaczniesz,że gry TS to tylko mistyfikacja,która ma na celu wydobyć z nas gotówkę,którą państwo w żaden już inny sposób nie jest w stanie z nas wydusić.
Odnośnie takiego słodkiego samooszukiwania się - jest to potrzebne chyba wszystkim,bo rzeczywistość potrafi być tak dołująca,że wielu z nas spoglądając na nią z całą jej realnością po prostu nie wytrzymała by tego.
pozd
Odnośnie takiego słodkiego samooszukiwania się - jest to potrzebne chyba wszystkim,bo rzeczywistość potrafi być tak dołująca,że wielu z nas spoglądając na nią z całą jej realnością po prostu nie wytrzymała by tego.
pozd
luke... żeby ci dodać otuchy to np. ja nie przetopiłam, z udokumentowanych kuponów z TS mam ok 10 tys, a nie wszystkie kwitki wygrane zbierałam, stratna więc nie jestem
Norweskie KENO ma dobre stawki.
Losują 20 z 70.
Stawki mają od 5 NOK do 100 NOK za kupon.
Przy stawce 10 NOK za kupon ok 4.80zł
1 NOK - 0.48zł
2/2 - 70 NOK
2/3 - 10 NOK
3/3 - 180 NOK
2/4 - 10 NOK
3/4 - 20 NOK
4/4 - 350 NOK
3/5 - 10 NOK
4/5 - 90 NOK
5/5 - 2000 NOK
3/6 - 10 NOK
4/6 - 30 NOK
5/6 - 200 NOK
6/6 - 4200 NOK
4/7 - 10 NOK
5/7 - 100 NOK
6/7 - 1000 NOK
7/7 - 24000 NOK
4/8 - 10 NOK
5/8 - 30 NOK
6/8 - 200 NOK
7/8 - 2400 NOK
8/8 - 100 000 NOK
0/9 - 10 NOK
5/9 - 20 NOK
6/9 - 80 NOK
7/9 - 500 NOK
8/9 - 11 000 NOK
9/9 - 500 000 NOK
0/10 - 10 NOK
5/10 - 10 NOK
6/10 - 40 NOK
7/10 - 200 NOK
8/10 - 2000 NOK
9/10 - 50 000 NOK
10/10 - 2 000 000 NOK
https://www.norsk-tipping.no/resultater/keno?tp=front&NT.mc_id=nt-keno-resultat
Losują 20 z 70.
Stawki mają od 5 NOK do 100 NOK za kupon.
Przy stawce 10 NOK za kupon ok 4.80zł
1 NOK - 0.48zł
2/2 - 70 NOK
2/3 - 10 NOK
3/3 - 180 NOK
2/4 - 10 NOK
3/4 - 20 NOK
4/4 - 350 NOK
3/5 - 10 NOK
4/5 - 90 NOK
5/5 - 2000 NOK
3/6 - 10 NOK
4/6 - 30 NOK
5/6 - 200 NOK
6/6 - 4200 NOK
4/7 - 10 NOK
5/7 - 100 NOK
6/7 - 1000 NOK
7/7 - 24000 NOK
4/8 - 10 NOK
5/8 - 30 NOK
6/8 - 200 NOK
7/8 - 2400 NOK
8/8 - 100 000 NOK
0/9 - 10 NOK
5/9 - 20 NOK
6/9 - 80 NOK
7/9 - 500 NOK
8/9 - 11 000 NOK
9/9 - 500 000 NOK
0/10 - 10 NOK
5/10 - 10 NOK
6/10 - 40 NOK
7/10 - 200 NOK
8/10 - 2000 NOK
9/10 - 50 000 NOK
10/10 - 2 000 000 NOK
https://www.norsk-tipping.no/resultater/keno?tp=front&NT.mc_id=nt-keno-resultat
ciekawe jaki podatek jest od tego. poza tym ten kraj nie jest w nowej republice rad to czy obcokrajowcy moga grac?
tomcio... albo ja zle te szwabsko dunskie hieroglify zle rozszyfrowalem albo od nas w to nie zagrasz. do gry online masz karte z chipem do autoryzacji albo kom w ich sieci... jak bys sie wybieral do NO to daj znac
luke >>> daj na google translate na polski a doczytasz wszystko.
Raczej trzeba mieszkać w Norwegii,mieć stały adres,konto w banku i telefon komórkowy.
Rejestrujesz się dostajesz kartę z chipem po 2-3 dniach i możesz grać przez neta.
Mieszkajac w Polsce raczej nie pogramy.
Chyba ze ktoś z Twoich zaufanych znajomych tam mieszka.
ps. nie wybieram się do Norwegii:)
Raczej trzeba mieszkać w Norwegii,mieć stały adres,konto w banku i telefon komórkowy.
Rejestrujesz się dostajesz kartę z chipem po 2-3 dniach i możesz grać przez neta.
Mieszkajac w Polsce raczej nie pogramy.
Chyba ze ktoś z Twoich zaufanych znajomych tam mieszka.
ps. nie wybieram się do Norwegii:)
Moje słabiutkie 10 wypadło - czy mam JOKERA?
Dobre.
Na 22:
28-18-29-12.
Dobre.
Na 22:
28-18-29-12.
UWAGA!!!
Już dziś możecie sprawdzić, czy Wasza szczęśliwa liczba jest również popularna wśród innych liczb
T.S oferuje na oficjalnej stronie www.LOTTO. możliwość darmowego sprawdzenia Twojej szczęśliwej liczby do JOKERA
DZiekujemy!!!
Już dziś możecie sprawdzić, czy Wasza szczęśliwa liczba jest również popularna wśród innych liczb
T.S oferuje na oficjalnej stronie www.LOTTO. możliwość darmowego sprawdzenia Twojej szczęśliwej liczby do JOKERA
DZiekujemy!!!
a gdzie są wyniki tego JOKERA?
Oficjalne wyniki będą w piątek
Na razie w rackingu szczęśliwych liczb prowadzi "7-ka"
Na razie w rackingu szczęśliwych liczb prowadzi "7-ka"
ok juz wszystko wiem , no prawie wszystko : o której godzinie będą losowania ?
Jak narazie prowadzi liczba 7 z 816 głosami
druga i trzecia exeqvo 31,13
a czwarta moja faworytka 18
tabelę zamyka liczba 35, zaledwie 60 głosów...
Pzdr.
druga i trzecia exeqvo 31,13
a czwarta moja faworytka 18
tabelę zamyka liczba 35, zaledwie 60 głosów...
Pzdr.
Tak sobie pomyslałam , że wszyscy teraz zaczna grać w nowa grę , bo MM już są znudzeni .....ja zagram - może będzie ciekawie ...
Witam.Coś takiego na 22,15:
26
13,7
43,44,52
52,66,69,71,72.Pozdrawiam.
26
13,7
43,44,52
52,66,69,71,72.Pozdrawiam.
mysia-pysia.Jak obserwuję wpisy,to moim zdaniem, MM nikomu się nie znudził.Ja uważam,że jest grą zabawną,mamy losowanie
dwa razy dziennie:rano trafiamy4/6,po południu wysyłamy:
7/7 trafiamy: 5/7,wysyłamy10/10,bo chcemy więcej,trafiamy
1/10 i czy to nie jest zabawna gra? Pozdrawiam.
dwa razy dziennie:rano trafiamy4/6,po południu wysyłamy:
7/7 trafiamy: 5/7,wysyłamy10/10,bo chcemy więcej,trafiamy
1/10 i czy to nie jest zabawna gra? Pozdrawiam.
Tak bardzo zabawna gra ten MM:)
mysia-pysia>>
Przepraszam,że pytam,ale czy grałaś w szczęśliwy n. ?
- tam szansa była, powiedzmy, 1:5.5 mln, w jokerze będzie 1 do 8.5, czyli inaczej mówiąc, mniejsze szanse dla grającego, to większa atrakcja ? Ja, chyba, podziękuję...
No, ale może jutro, w kolekturze, ktoś spotka Jokera, a ten odgoni pecha...Kto wie ? Początkowe losowania mogą być niespodziankami
Przepraszam,że pytam,ale czy grałaś w szczęśliwy n. ?
- tam szansa była, powiedzmy, 1:5.5 mln, w jokerze będzie 1 do 8.5, czyli inaczej mówiąc, mniejsze szanse dla grającego, to większa atrakcja ? Ja, chyba, podziękuję...
No, ale może jutro, w kolekturze, ktoś spotka Jokera, a ten odgoni pecha...Kto wie ? Początkowe losowania mogą być niespodziankami
wydaje mi się , że więcej ludzi typuje na sucho niż gra w realu .
mysia-pysia>>
Jeśli masz na myśli "tu", to, w pewien sposób, zapewne masz rację...Kto w realu puszcza pełny system na 12 skreśleń ?
Pasko>>
czy jest opcja,żeby w typowaniach lotto i mini pojawiło się właśnie nie te max 12 skreśleń, a takie bardziej realne 7- 8, w miejsca niewykorzystane na typy wstawiamy np."x"-y ?
Jeśli masz na myśli "tu", to, w pewien sposób, zapewne masz rację...Kto w realu puszcza pełny system na 12 skreśleń ?
Pasko>>
czy jest opcja,żeby w typowaniach lotto i mini pojawiło się właśnie nie te max 12 skreśleń, a takie bardziej realne 7- 8, w miejsca niewykorzystane na typy wstawiamy np."x"-y ?
tiger >>> gdzie Ty byłeś jak Cię nie było:)
Szalałeś po świecie?
Nie mam cyfr do Lotto bo nie gram w 6/49.
Nie zajmuję się zadnymi statystykami ani typowaniem
liczb do tej gry.
Pzdr.
Szalałeś po świecie?
Nie mam cyfr do Lotto bo nie gram w 6/49.
Nie zajmuję się zadnymi statystykami ani typowaniem
liczb do tej gry.
Pzdr.
tiger >>> nadal grasz w Fortunie czeskiej?
A obstawiasz moze grę 10z20 (win for life)?
Jest to nowa loteria we Włoszech i losowania są
co godzinę począwszy od 8.00 - 20.00 czyli 13 losowań dziennie.
Fortuna czeska przyjmuje zakłady na tą loterię.
A obstawiasz moze grę 10z20 (win for life)?
Jest to nowa loteria we Włoszech i losowania są
co godzinę począwszy od 8.00 - 20.00 czyli 13 losowań dziennie.
Fortuna czeska przyjmuje zakłady na tą loterię.
tomcio1972
mie nie gram w tą loterię,trzymam się swojego i gram na DL.
a czemu pytasz?
mie nie gram w tą loterię,trzymam się swojego i gram na DL.
a czemu pytasz?
tiger >>> tak tylko pytam czy grasz czy nie.
Jak trafiasz często w DL to trzymaj się tego.
Jak trafiasz często w DL to trzymaj się tego.
Jeśli chcecie wygrać przynajmniej 10 zeta w losowaniu Jokera, to postawcie 90, a na pewno otrzymacie.
Możecie na jednym kuponie.
2,5 x 36 = 90.
GWARANTOWANE 10.
Możecie na jednym kuponie.
2,5 x 36 = 90.
GWARANTOWANE 10.
ostatnio dawałem na
BORDEAUX 15ZŁ
DZISIAJ DAM 40ZŁ ZOBACZYMY CZY WEJDZIE
BORDEAUX 15ZŁ
DZISIAJ DAM 40ZŁ ZOBACZYMY CZY WEJDZIE
:]
Damy radę, na teraz - wpisuję te, co naprawdę wybrałem i
"skrajne z 40-tek " (owszem,niestety czasem się pokrywają ;))...
Może to i dobrze, sam zawsze powtarzam,że o wygranej wie Matka Boska i musi wiedzieć US :)
pzdr
Damy radę, na teraz - wpisuję te, co naprawdę wybrałem i
"skrajne z 40-tek " (owszem,niestety czasem się pokrywają ;))...
Może to i dobrze, sam zawsze powtarzam,że o wygranej wie Matka Boska i musi wiedzieć US :)
pzdr
Pasko....Czy będzie można u Ciebie typować JOKERA?
Pozdrawiam serdecznie:P
Pozdrawiam serdecznie:P
W piątek joker 4 zakłady sobie puszcze co mi tam :) ale troche oszaleli wyslac 36 liczb wydac 90 zł a wygrać 10 zł
Witam.
Czy tylko ja mam takie duże litery, czy reszta też?
Ps. lila - hej.
Muszę wracać do roboty
Czy tylko ja mam takie duże litery, czy reszta też?
Ps. lila - hej.
Muszę wracać do roboty
Witam :)
Coś czuje że ładne się zacznie nabijanie kumulacji w jokerze prawdopodobobienstwo 9 mln prawie a max.150 tyś zakładów na losowanie jak tu trafić? Minus gry brak mozliwosc wyboru swoich liczb 4 sposród 50 tylko ch/tr to juz ustawka ladna tam pojdzie, coż pierwsze losowanie zagram bo nowość :)
15 liczb najdłużej nie wylosowanych w LOTTO /DL/
25 26 33
18 19
20 41
49
45 13 24 47
21
08
02
25 26 33
18 19
20 41
49
45 13 24 47
21
08
02
>>>lila- witaj;
takie słońce, a ty znowu nie na spacerze z mężem ?
takie słońce, a ty znowu nie na spacerze z mężem ?
Kiedy rusza Joker?
Może i jestem gapa ,że jeszcze nie wiem.
Alke,admin na stronie głównej zachęca jeszcze do grania w TSN ,ale ałowem nawet o nowej grze nie pisze.
Może i jestem gapa ,że jeszcze nie wiem.
Alke,admin na stronie głównej zachęca jeszcze do grania w TSN ,ale ałowem nawet o nowej grze nie pisze.
Już od jutra można zagrać w Jokera – nową grę, w której jedna liczba przynosi szczęście! Aby wziąć udział w grze, wystarczy w dowolnym punkcie Lotto podać swoją wybraną liczbę. W najbliższym losowaniu, 9 kwietnia, do wygrania będzie nawet 250 000 złotych.
taa, "już jutro, w każdej kolekturze będzie można" spotkać Jokera...
Czy ktoś wie, czemu nie można było wysyłać zakładów wcześniej ? Serwery by wytrzymały...
Więc dlaczego ???
Czy ktoś wie, czemu nie można było wysyłać zakładów wcześniej ? Serwery by wytrzymały...
Więc dlaczego ???
kathy>>
wdrażaniem to tłumaczyć mogą...Wiesz komu...
Dla takich np.operatorów lottomatów będzie nawet prościej...
A większa ilość występujących możliwości,przecież wiesz sama - nie zatkała by im bazy danych...
Skąd biorą, przewidywane, 250 tys ??? Owszem - mają namawiać, ale z opinii (że będzie mało grających) dommiemuję, że "dołożą" do tego interesu...
Ciekawych pytań do TS byłoby zresztą dużo, dużo więcej
Nieprawdaż ?
wdrażaniem to tłumaczyć mogą...Wiesz komu...
Dla takich np.operatorów lottomatów będzie nawet prościej...
A większa ilość występujących możliwości,przecież wiesz sama - nie zatkała by im bazy danych...
Skąd biorą, przewidywane, 250 tys ??? Owszem - mają namawiać, ale z opinii (że będzie mało grających) dommiemuję, że "dołożą" do tego interesu...
Ciekawych pytań do TS byłoby zresztą dużo, dużo więcej
Nieprawdaż ?
Joker wchodzi.pewnie juz pisaliscie o tym.
jakieś gówno znow chyba za 2,50
1 z 36 i 4 z 50 typujemy.czyż to nie przypomina numerka.
numerek zmienił nazwe na Joker.
no chyba ze sa inne zasady.
pozdro
jakieś gówno znow chyba za 2,50
1 z 36 i 4 z 50 typujemy.czyż to nie przypomina numerka.
numerek zmienił nazwe na Joker.
no chyba ze sa inne zasady.
pozdro
Joker to cudowna gra.Dostałem na nią świeże kupony w kolekturze.
Wysyłałem na wieczór dwa zakłady na multilotek i z wrażenia spociły mi się ręce.Proszę mózgownico daj mi wygrać kilka złoty.Pozdrawiam.
Zobaczcie jaka ściema z Rooneyem była jest w składzie;D
1 E. van der Sar
5 R. Ferdinand
15 N. Vidic
3 P. Evra
21 Rafael
16 M. Carrick
25 L. Valencia
24 D. Fletcher
17 Nani
28 D. Gibson
10 W. Rooney
1 E. van der Sar
5 R. Ferdinand
15 N. Vidic
3 P. Evra
21 Rafael
16 M. Carrick
25 L. Valencia
24 D. Fletcher
17 Nani
28 D. Gibson
10 W. Rooney
Odnoszę się do wpisu Pani Kathy,105186.Jak wysyłałem keno za 2(dwa)złote w kolekturze,to byłem bliski zawału,że stracę tę kwotę,ale na szczęście trafiłem z powrotem 2(dwa)złote.Jedynymi osobami stale siedzącymi w kolekturach są pracownicy tej instytucji.
Superpewniak na wieczór to 13.Zastanawiam się czy już wszyscy postawili tę liczbę na swoich kuponach,bo niedługo losowanie.
Dlaczego warto grać w jokera.Bo nic nie trzeba myśleć,zasada jest prosta wybiera się tylko jedną liczbę,a komputer odwala resztę pracy.I pozostaje tylko odebrać wygraną.Pozdrawiam.