Wpisy 111 312 – 111 413
13 maja 2010 00:17 → 13 maja 2010 23:06, 100 wpisów
Ricardos gratuluję 5z8,mi nic nie wyszło,na 4zakłady jedynie raz3z7.Widać licho nie pozwoliło mi coś trafić i znów hipcio na minusie.
I jeszcze puścili te trzy liczby:17,65,66żeby zakpić z hipcia,a jak dawniej na nie grałem często to była codzienna blokada.
Podaję jak fatalne liczby wybił mi lottomat:4,18,26,35,37,40,45,58,60,63.Jak zobaczyłem te 35 to wiedziałem,ze to już koniec.
Ale dzisiaj nie mogłem dobrze myśleć bo rozstroił mnie wypadek z plombą.Przez to krótko myślałem,a na dodatek nadałem w nieszczęśliwej kolekturze.
Zły duch krąży jak lew patrząc kogo złapać w swoje sidła.Zależy mu aby człowiek zrobił się smutny a wtedy uderza ze swoimi pokusami.Dlatego chrześcijanin musi być ubrany w duchową zbroję,aby w chwili ataku móc się obronić.
Po śmierci Jezusa na krzyżu,apostołowie myśleli,ze to już koniec,a po zmartwychwstaniu okazało się,że to dopiero początek.
Witam Was.
Jak widzę J cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem i jest u szczytu swojej formy. Ponowny "fałl", "aułt", "nul".
J+4 =0000 = 0 000,00 zł
J+3 =0003 = 3 514,00 zł
J+2 =0085 = 0 160,10 zł
J+1 =1064 = 00 24,10 zł
J+0 =2999 = 00 10,00 zł
0+4 =0000 = 00000,00 zł
0+3 =0113 = 00 94,40 zł.
Jak widzę J cieszy się niesłabnącym zainteresowaniem i jest u szczytu swojej formy. Ponowny "fałl", "aułt", "nul".
J+4 =0000 = 0 000,00 zł
J+3 =0003 = 3 514,00 zł
J+2 =0085 = 0 160,10 zł
J+1 =1064 = 00 24,10 zł
J+0 =2999 = 00 10,00 zł
0+4 =0000 = 00000,00 zł
0+3 =0113 = 00 94,40 zł.
Witam wszystkich. Może coś ze snu :12,5.71.17
Powodzenia wszystkim i wszystkiego dobrego. Szczery
Powodzenia wszystkim i wszystkiego dobrego. Szczery
Witam Wszystkich.
Lotto -test;
01, 13, 15, 16, 19, 20, 22, 25, 26, 32, 34, 35, 37. 39, 44, 46.
Lotto -test;
01, 13, 15, 16, 19, 20, 22, 25, 26, 32, 34, 35, 37. 39, 44, 46.
Witam wszystkich z deszczowej Gdyni-pogoda dla bogaczy :).Własnie zaczynam prackę i nie wiem czy pomyślę dobrze nad liczbami ale może ktoś przemieli mój sen....Czekałem na pociąg do pracy i tak. 08:07 opóźniony 30min 08:14 opóźniony 30min 08:21 opóźniony 30min.A jak dzisiaj faktycznie jechałem do pracy opóźniony 4 min.I weź coś tu skreśl z tego.Pozdrawiam i miłego dnia.
cześć gała;; o tym to ja wiem już od rana zanotowane ale myślę,że jeszcze mogą inne dojść
Snu nie ma co tłumaczyć. Wystarczy wybrać liczby i wysłać na 2 losowania. Ale uwaga! Te liczby mogą też wystąpić za 30 losowań, czyli 2 tygodnie trzeba na nie poczekać.
witam moje typy na 14 stawka 3
1)80,21,56,31,64,36
2)5,7,21,28,54,44,
1)77,39,25,41,
2)56,80,7,21
pozdrawiam
1)80,21,56,31,64,36
2)5,7,21,28,54,44,
1)77,39,25,41,
2)56,80,7,21
pozdrawiam
Witam.Pozwolę sobie zaprezentować swoje propozycje do gry w MM.Oto one:41,32,80,21,20,18,38,15,33,1.Wszystkim życze trafnych typowań i wygranych według potrzeb.Pozdrawiam (ciekawe czy zaszczeka)
O następny as stary łeb
MM 14 :)
1,4,6,11,12,14,20,22,23,24,30,36,37,38,41,44,45,64,68,71
Pozdrawiam !!!
1,4,6,11,12,14,20,22,23,24,30,36,37,38,41,44,45,64,68,71
Pozdrawiam !!!
Stary,fajnie komuś pojechać,ubliżyć.
Fajnie i bezpiecznie w necie,bo tak to,pewnie odwagi nie starcza,jeszcze po ryju mogliby nakłaść,prawda?
Fajnie i bezpiecznie w necie,bo tak to,pewnie odwagi nie starcza,jeszcze po ryju mogliby nakłaść,prawda?
Monet----- B R A W O !!!!
Co by tylko po ryju ale w necie można wszystko....:-)
Pozdro
Co by tylko po ryju ale w necie można wszystko....:-)
Pozdro
stary:))))
S-stary
B-bajarz
dawaj liczby stary i gitary nie zawracaj....)))
S-stary
B-bajarz
dawaj liczby stary i gitary nie zawracaj....)))
Witam,proszę grzecznie o wylosowanie moich liczb,żeby wzrosły notowania bałwana.
Chciałbym dogonić Piwko,bo widzę,że ma w typowaniach dwa razy 6z10 a bałwan tylko raz.
Lila nie zapominaj,żeby tuż po przebudzeniu nakarmić pluszka hipcia,a dopiero pózniej myśl o śniadaniu dla siebie.I pamiętaj łasuchy lubią być często dokarmiane.
Szkoda,że wczoraj podkuszony przez licho straciłem,aż 10 zeta w multi,bo grając za to w buchmaki na kilka opcji,na pewno coś by się trafiło.
Bałwan zastanawia się,czy nie wybrać czegoś z oferty totomix,najwyżej się przegra.
Słabiutko tylko3z10.Ale wyślę kupon u buków.Z tej racji ruszam na polowanie wyciągając zawrotną sumę z mojej skarbonki:3zeta.Muszę sobie zrobić wyższy kurs i czekać czy pomnoży się zainwestowany kapitał.Kierunek wędrówki:totomix.
Podaję zasady gry u buczków:należy grać najwyżej na dwa zjawiska,sprawdzić czy ma się szczęście.Lepsze kilka złoty w garści niż przegrana.Pozdrawiam.
Z koszmarnej wczorajszej gry udało mi się odzyskać:2zeta,więc dołożę ze skarbonki:0,5zeta i wyślę na wieczorne losowanie jeden zakład multi.Podsumowanie kosztów:multi:2,5+buki:3=5,5zeta.
Czas drogi do kolektury:około55minut,a dotarcia do punktu totomix:powyżej dwóch godzin.
a u mnie wyszło 4/8
Witam.Na zmiane "B" moja propozycja liczb wygląda nastepująco.2,32,19,21,20,22,38,64,75,77.Wszystkim trafnych typowań i wysokich wygranych.Pozdrawiam i zmykam bo słoneczko w Krakowie znów sie pojawiło.Ta pogoda to chyba jest tam na górze w bębnie maszyny losującej i na zmiane,aniołki i diabełki pod nadzorem komisji wyborczej sobie tak losują,a my tu na padole ziemskim tak mamy jak oni wylosują.Pozdrawiam i proponuje aby MAKUMBA odstawił czary i modły,co spowodowało by tam na górze zmiane maszyny losującej na poprzedni model.
Milioner odnalazł się. Szczegóły na Onet.
No tak, przyznaję się, to ja.
Miałem dość siedzenia w chatce na kurzej nóżce wśród gąszczu...
Jak tylko wpłyną na konto, to będzie feta...ser...:D
Miałem dość siedzenia w chatce na kurzej nóżce wśród gąszczu...
Jak tylko wpłyną na konto, to będzie feta...ser...:D
Ricardos- Nad Gdańsk zmierza groźna burza. Więcej na stronie "łowców burz".
Witam Pana "Kerownika" ;)Pańscy przyjaciele mieli wczoraj niezłego nocha do dzisiejszego typowania. Proszę im przekazać wyrazy uznania ;))
Szczerus jesteś gicior ;) Gratule ! A czyje to były sny ? Chyba jakiegoś proroka ;)))
Szczerus jesteś gicior ;) Gratule ! A czyje to były sny ? Chyba jakiegoś proroka ;)))
hośka lepiej złóż im wyrazy współczucia bo nie wysłali tego-matoły
SirMavins...w końcu ma się ludzi,żeby wozili :) szybko,wygodnie i taniej.
a ja bym na dzisiejszy wieczorek dała 1,2,12,22,35,45,78
jezeli zaraz nie lunie deszcz to wyślę.
jezeli zaraz nie lunie deszcz to wyślę.
No tak, ricardosie, to rozumiem.
Ale nadal macie ten śmieszny peron we Wrzeszczu?
A, i nie macie metra...
Pozdrawiam
Ale nadal macie ten śmieszny peron we Wrzeszczu?
A, i nie macie metra...
Pozdrawiam
Witam wszystkich:):)biegamy ,biegamy by zmieścić się między kropelkami deszczu:)))))
Ps. kombo? emeryta Ty nie widział>
Ps. kombo? emeryta Ty nie widział>
SirMavins...ja jeżdżę z Oliwy, która jest odremontowana jeśli chodzi o peron skm a reszta w trakcie remontu.Wrzeszcz pewnie na końcu zrobią.
:)
Proszę o wygraną dla mojego przyjaciela hipcia.Podpisano.Profesor potrójnie habilitowany Bałwan.
Warunki nadania:pogoda średnia na jeża.Osoba przyjmująca zakład:kobieta w średnim wieku.Obsługa:lekko poniżej przeciętnej.
Hipcio miał sen w którym spotkał jedną maskotkę.Oboje podali sobie ręce.
Czata już dziś można nie czytać bo opanował go już niejaki "bałwan" i Jego bzdurne bzdety nie na temat.
hipcio to jedyny zrównoważony użytkownik [gracz]gra z uczuciem czasem z wyczuciem = no to wpadnie 19 20 21 39 61
Pozostało niewiele minut do losowania,więc tradycyjnie krzyczę:pieniążki napływajcie,obywatelko Lilo wracajcie.
Tuż przed losowaniem zdradzę,że na moim kuponie,jak podliczył bałwan przewaga liczb parzystych.
Koszmar.Tragiczna godzina nadania zakładu:15.48.14.Trafienia:0z7.Pozostaje tylko zakład u buchmaków.
Gratulacje dla Piwko za 8z10 od bałwana.Szkoda,że nie zdublowałem tych liczb.
hipopotan>>
niestety, w każdej grze, była przewaga nieparzystych :(
bądź mądry - przed ;)
-----------------------
No i jak u Was ?
satisfaction ?
---------------
Czemu prowadząca powtarzała ?
Dała ciała ?
------------
To jak ? Jest tam komisja, czy może taka wróżka ?
pozdrawiam,
dobranoc
niestety, w każdej grze, była przewaga nieparzystych :(
bądź mądry - przed ;)
-----------------------
No i jak u Was ?
satisfaction ?
---------------
Czemu prowadząca powtarzała ?
Dała ciała ?
------------
To jak ? Jest tam komisja, czy może taka wróżka ?
pozdrawiam,
dobranoc
Sam9>>> te liczby które podałem na "nie" były przeznaczone dla Ciebie. Wynik niezły- 16/16.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Robal ale może część wygrywających wysyła kupony o zmierzchu,kiedy na żer wychodzą wampiry i strach wychodzić z domu.Ja nadaję jak jeszcze widać słońce.
hipo..nie rozumiem Twoich koszmarów.Wysyłaj swoje typy masz 3/5.zawsze to 4zeta a nie 0/7,dołożysz złotówę i jedziesz dalej...Pozdrawiam i dobrej nocy.
Chyba specjalnie robią tak pózno losowanie ,wiedząc,że normalni ludzie nie wałęsają się po nocach,a nadadzą zakłady wcześniej.
Hipciu nie martw się 13 to nie dzień na granie.Jutro trafisz
Ja juz nie typuję szkoda czasu, będe grac na ch/t
Ja juz nie typuję szkoda czasu, będe grac na ch/t
Jandzia jak chyba pamiętasz kiedyś losowania były wcześniej,a potem zaczęli robić coraz pózniej.
Jandzia ja często patrzyłem jak typują te osoby:Kazet44,Tropiciel i Piwko.Szkoda,że dzisiaj nie potrafiłem tego wykorzystać w grze.
A dzisiaj dzień zaliczam do dobrych,bo wyjątkowo dobra pani dentystka,osoba wierząca wyleczyła mi ząbka.Mam nową plombę.
pewnie że szkoda, gdybyż to można było przewidzieć,
ale spoko Hipciu trafisz
a tak na marginesie to ja gram już 10 lat i z marnym skutkiem
ale spoko Hipciu trafisz
a tak na marginesie to ja gram już 10 lat i z marnym skutkiem
mogles odrazu isc o kosciola poswiecic zeby za szybko nie wypadla,chyba ze weterynarz mocno wierzacy to nie trzeba
A będąc w kościele byłem zaskoczony jak wiele osób poszło przyjąć Pana Jezusa w komunii,była tak duża kolejka,że czekałem pięć minut.
Mi także Jandzia,przez 10lat idzie słabo gra,za wyjątkiem jednego miesiąca gdy byłem 200złoty na plusie.Ale dużo w tych latach nie grałem,bo wiele miesięcy spędziłem leżąc w łóżku z bólem kręgosłupa.